marsovka
|
ma, meni pa neki noče odpirat slikic in namesto ekstatičnih tako ali drugače praznujočih vidim samo tiste križce, beh!! (neki s politiko podjetja, kaj so odludni!!) torej... mi smo v soboto zopet papcali do onemoglosti (like there is no tomorrow), za miškota smo imeli pa prejšnjo soboto piknik (14 odraslih in 11 otrok, ne vprašajte, no, če še enkrat pomislim, vi seveda razumete...da sem bila ob koncu dneva sicer vsa zadovoljna, a tudi prepotena in razrvana na svoj način) torto oz. dve torti sem naredila sama, torta nutella afkors, ne more sfalit, ane, je nisem uhitela sproti rezat, tolk je šla v promet. puncica, saj ne mislis resno, da te boli, ker te tamali KAO ne pogreša??!! ...jaz sem pa TAKO SILNO zadovoljna, da NE JOKA in da ima "taščo" zelozelo rad in hoče biti pri njej. mene bi kvečjemu trgalo, če bi jokal, to mi pa res težko sede, da bi samo tuhtala, a bo kakšna travma ostala... jaz mislim, da se nitk med mamo in otrokom ne da prerezat, to je za vedno, in če je otrok fiksiran samo na mamo, je kar hudo, je že prav, da imajo atije radi!! Moj sonček je pa včeraj definitivno shodil! no, saj je že prej, a včeraj je hodil in hodil in se vmes obrnil in spet in spet, tako da sedaj je uradno!! Jooooj, odraščajo, ane?! prejšnje dni smo imeli malo driskice zaradi zobkov, sedaj naštejem zgoraj 4, spodaj pa slabe tri (eden se ravno prebija na sceno) ja, marija, se spomnim igorja še iz porodnišnice, je po moje moj kar rdeče videl, ko sem mu ga dajala za vzgled, hahaha no, saj se bomo videli, vsaj upam, da nam bo obn prvi priliki kakšnega piknika majčic uspelo prikolovratit. pa še to me zanima: a še katera (razen barbs no in MENE) doji?? jaz tako zjutraj in zvečer, samo prejšnji dan me je otroče tako ugriznilo v bradavico, prav videla sem, kako se je nekaj zadolgočasil in me je požvečil ko da sem suha sliva, AUČ!!!! pa da se pohvalim; sedaj pa že en čas hodim tako od 3x do 4x na teden tečt, jooj, kako paše!! zjutraj pa tibetanske vaje, če le nisem preveč povožena zaradi neprespane noči. tako da....bo treba v nabavo kopalk hmal, pa mi vendarle ne bo treba nosit burke, hihihi nič, moram še kaj naredit, če sem že v službi al kak dober teden želim!
|