|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.5.2007 7:03:04   
puncica
No ena je pa le opazla da mamo nov zobuser posted image user posted image user posted image

Glede pametnega kužka sem pa jst tud mal pobulila a kr angleško gor napisanuser posted image user posted image No glavno da ste se imel fajn, nas to še čaka, sem pa vesela da sem se odločila da bosta oba naša dva skupaj praznovala predvsem zato, ker vidim kako naša tavečja sprejema če naš tamali kaj dobi za darilo, ker ona bi tud to mela in potem se sam ona s tem igra, je dobil od mojga brata za r.d. takega fuuuul dobrega poganjalca, pa se zdej sam tavečja z njim vozi, pa seveda špila vse tiste pesmice gor, pa propeler vrti,.... isto je bilo ko je dobil en avtomobilček, pa .... skratka tako bo zdej bolje ko bosta oba imela r.d. pa bosta dobila vsak svoje darilo pa volk sit in koza cela. Torto še pa nismo razmišljal kaj bo, ker si naša princeska nonstop zmišljuje nove fore (pa bi mela miško, pa mucka, pa smrkca, pa nodija, pa bambija,.....user posted image user posted image Sej se ti zmeša.

Nič dobro jutro vsem, ki še niste vstaliuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa tud tistim, ki že pridno služite.user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 7:10:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
21.5.2007 7:19:10   
mojsoncek
Dobro jutro tudi z moje strani!

barbs - user posted image veliko pocivaj in upam, da bos kmalu spet kot nova... pa da ti bodo kmalu znali povedati kaj je tista stvar, ki ti "manjka" user posted image .

Drugace pa, sobotna zurka je bila uspesna na celi crti, kljub temu, da je prislo se vec gostov, kot je bilo povabljenih user posted image . Koncna stevilka je bila 23 odraslih, 7 otrok in eden, ki se je se skrival v trebuscku. Tamali so ful uzivali in se skupaj igrali, kar pa je tudi najbolj vazno... Aja, Anzetu je uspelo namocil roko v torto user posted image .
Dokazno gradivo sledi v bliznji prihodnosti.

Pa se to, vceraj sem odkrila vzrok slabega spanja in povecane sitnosti... Po zaporedno stevilko 9 se je pokazal nov zobek. Anze je dobil spodnjo levo stirico... to pa ze niso vec heci, sem kar debelo pogledala, ko sem v njegovih majhnih ustecih zagledala eno veliko belo gmoto.

Bejbike uzivajte, jaz grem delat!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
21.5.2007 7:30:50   
puncica
UUUU "špeholina" Evica ma rojstni dan.user posted image user posted image user posted image Mamici Mariji in Evi čestitke user posted image user posted image user posted image In kako kaj Eva zdej ko ni več dojenček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
21.5.2007 8:01:30   
maya2
Eva in Maj vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

zungi: user posted image user posted image user posted image user posted image mega torta... res so zrihtal originalnega kužijauser posted image Kaj pa zobki? že imate kakšnega?user posted image

mojsonček: bravo za zobekuser posted image , mi zgornjo štirico čakamo že 3 tedne pa kar noče ven user posted image , upam da bo kmalu.

Ja pri nas pa je pesem čist drugačna: Karin očija čist poljubčka ko ga dobi v rokeuser posted image , ampak ostane le kratek čas, ker mora takoj nazaj k meni odhitet, sploh če si medtem drznem oditi z njenega vidnega poljauser posted image že šiba za mano kolikor jo male nožice nesejouser posted image . Ni pa bilo problema do sedaj če sem kam šla oz. če jo hoče kdo 'tlačit' po naročju, je zanimivo, da gre k ljudem, ki jih prvič vidiuser posted image . Kljub temu pa se moram jaz fuuuul bolj potrudit, da si zaslužim kakšnega lupčka user posted image .

Barbs: pocajtaj se!user posted image

Nič grem preverit kaj vse mi je popisala s kemičnim, najbolj zanimivo ji je trenutno pisati (beri: čičkati po listu, tleh, mizi, sebiuser posted image , kjerkoli že nanese)
Očitno se nam obeta še en lep dan - izkoristimo ga!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
21.5.2007 8:16:24   
Kalina
Oj bejbe!

Sam na hitr se javim, ker sve obe z misko bolne, obe mave angino, jst mal hujs, hvala bogu, sam da je miska boljse. Res da je ona zbolela pred 1t, jst pa uceri. user posted image

Hvala vsem za cestitke, v soboto smo praznovali in imeli krst, pa jst pa mozek sva se cerkveno porocila, je blo lusno, evo se par slikic prpopam.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1494391

joj laufam, drugic dam vec slikic, papa

< Sporočilo je popravil katrin -- 21.5.2007 9:12:49 >

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
21.5.2007 8:35:20   
zungi
Jutro!

EVA in MAJ - VSE NAJLEPŠE user posted image user posted image user posted image  

Ja naš Gal se je ob dveh ponoči zbudil - verjetno zaradi vročine, sem mu jo zmerila in je imel skoraj 39.
Sem mu dala potem svečko, no danes zjutraj pa zaenkrat ni imel vročine.
Bom videla še kako bo čez dan.

Jooj, nisem vam povedala, da se je včeraj Gal sam prvič postavil na nogice, vendar se je dvignil ob palčku zavijalčku, pa je potem izgubil ravnotežje in je padel nazaj user posted image , košek pa na njega.
Upam, da se ni preveč ustrašil - ker do sedaj vaje še ni ponovil.

Zobki: ne mi nimamo še nič zobkov, je pa Marija napovedala 2.6 - pa držim pesti, da bodo vsaj do takrat če ne prej.
Kalina: zelo lepo, da sta se še cerkveno poročila. Čestitam user posted image user posted image user posted image .
Maya2:  Gal je tudi veliko bolj "navezan" name, me skoz opazuje, da mu nebi ušla iz vidnega polja. user posted image
Čeprav je pa očka za igrati bolj zanimiv. Ali pa ko gremo skupaj ven, se mu full fajn zdi ko ga očka vozi, jaz pa zraven hodim user posted image .

Lep dan

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
21.5.2007 8:53:49   
MarijaPo
Bravo moja mala Špehica!!! Eva je ze eno leto stara. Ob sedmih sem se takoj spomnila, kako super zoprno je bilo lani, ko sem morala rodit. :)
Igor je pa Evi vceraj rekel, da zdaj bo pa kmalu eno leto, odkar ni vec v piz****. :)

Imeli smo zurko in bilo je krasno. Bilo nas je 14 odrasnih in 6 otrok. Skratka, 20 ljudi.
Z mamo sva spekli pecenko in naredili pire krompir. Eva se je krasno imela, vsem je jemala igracke in se jim smejala. Torta ji je bila zelo vsec, pojedla je ene 1/7 koscka torte (kar je res veliko). :)

Barbs - to s to skoraj kapjo je pa res grozljivo. Clovek sele pol ugotovi, kako veliko vredno je zivljenje. :( Upam, da bos kmalu pozabila ta stresen dogodek in da bo tvoje zakonsko zivljenje odslej vsaj tako kot je bilo koruznistvo, ce ne se boljse. :) Mali Aleks bo pa tud ugotovil, da mama ne bo kar pobegnila nekam. :)

Marsovka - zelo lepo je, da si se oglasila. Velikokrat razmiljam kako se ima tvoj O. Prav rada bi ga enkrat videla. Ja, Igor je imel neko predavanje v Kiberpipi o podjetnistvu in potem so to predvajali na TV (midva nimava TV, zato sem ga sla rajsi kar v zivo poslusat). Je kar fino povedal, sicer je men itak ta moj Igor tako vsec, da tud ce bi prisel gor in bi rekel, da ne ve kaj naj rece in da ga tisci lulat, bi dol padla od navdusenja. :)

Puncica - nic se ne sekiraj, mali Vid ne bo od atija. To bi bilo skoraj nefer. In pa cestitam za novi zobek! (pa tvoj podpis je spet zakon!)

Zungi - torta totalno carsko zgleda. Res so se ful potrudili. Kar pa se angleskih napisov tice, mene ne bi motilo, sej bodo nasi otroci itak znali anglesko bolje od nas in ni nic narobe, ce se kaksna angleska beseda pojavi ze na torti (grem stavit, da tega ko bo velik niti ne bo opazil - da ni po slovensko). Pa tudi z mozem sta oba zelo lepa na sliki, da o sedezni niti ne govorim. :)

Sedaj pa se nekaj slikic:

Eva s torto
user posted image

Eva, Igor in Igorjeva mama na sorodniskem zuru, ki je bil v petek
user posted image

Dva povabljenca na Evinem zuru v nedeljo
user posted image

Marija s sposojenim dojenckom in prijatelj Jernej, ki je hkrati tudi odlicen fizik
user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
21.5.2007 9:21:27   
marsovka
ma, meni pa neki noče odpirat slikic in namesto ekstatičnih tako ali drugače praznujočih vidim samo tiste križce, beh!! (neki s politiko podjetja, kaj so odludni!!)user posted image
torej...
mi smo v soboto zopet papcali do onemoglosti (like there is no tomorrow), za miškota smo imeli pa prejšnjo soboto piknik (14 odraslih in 11 otrok, ne vprašajte, no, če še enkrat pomislim, vi seveda razumete...da sem bila ob koncu dneva sicer vsa zadovoljna, a tudi prepotena in razrvana na svoj način) torto oz. dve torti sem naredila sama, torta nutella afkors, ne more sfalit, ane, je nisem uhitela sproti rezat, tolk je šla v promet.

puncica, saj ne mislis resno, da te boli, ker te tamali KAO ne pogreša??!!user posted image ...jaz sem pa TAKO SILNO zadovoljna, da NE JOKA in da ima "taščo" zelozelo rad in hoče biti pri njej. mene bi kvečjemu trgalo, če bi jokal, to mi pa res težko sede, da bi samo tuhtala, a bo kakšna travma ostala...
jaz mislim, da se nitk med mamo in otrokom ne da prerezat, to je za vedno,  in če je otrok fiksiran samo na mamo, je kar hudo, je že prav, da imajo atije radi!!

Moj sonček je pa včeraj definitivno shodil! no, saj je že prej, a včeraj je hodil in hodil in se vmes obrnil in spet in spet, tako da sedaj je uradno!! Jooooj, odraščajo, ane?!

prejšnje dni smo imeli malo driskice zaradi zobkov, sedaj naštejem zgoraj 4, spodaj pa slabe tri (eden se ravno prebija na sceno)

ja, marija, se spomnim igorja še iz porodnišnice, je po moje moj kar rdeče user posted image  videl, ko sem mu ga dajala za vzgled, hahaha no, saj se bomo videli, vsaj upam, da nam bo obn prvi priliki kakšnega piknika majčic uspelo prikolovratit.

pa še to me zanima: a še katera (razen barbs no in MENE) doji?? jaz tako zjutraj in zvečer, samo prejšnji dan me je otroče tako ugriznilo v bradavico, prav videla sem, kako se je nekaj zadolgočasil in me je požvečil ko da sem suha sliva, AUČ!!!!

pa da se pohvalim; sedaj pa že en čas hodim tako od 3x do 4x na teden tečt, jooj, kako paše!! zjutraj pa tibetanske vaje, če le nisem preveč povožena zaradi neprespane noči. tako da....bo treba v nabavo kopalk hmal, pa mi vendarle ne bo treba nosit burke, hihihi

nič, moram še kaj naredit, če sem že v službi al kakuser posted image

dober teden želim!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
21.5.2007 10:38:12   
Barbs
Ojla ženskice,

najprej me je razveselil Vidov 4. zob, ker ga je Aleks tudi dobil oz. se revež slini še kar naprej in ga imam na sumu oz. je evidentno, da bo v kratkem dobil tudi petega in šestega ( zgleda, da po vaseh tudi zobe dobivamo na nek čuden način, a ne punči?user posted image  )

Marija ,  lepo te prosim, da nehaš na fotkah tako dobro zgledat ( beri : mlada, suha in lepa) ker sem čist zakompleksana in si bom šla nemudoma skrivno zalogo lindt čokolade izkopat. Nimam te več rada, da veš..user posted image

Moj sonček, pa nina , pa lenika, pa auroraa, pa marsovka ( očitno res samo še midve dojiva)pa itak vse; hvala za lepe želje, počutim se odlično, kar pomeni, da sem tudi pri apetitu user posted image ....

Aleks trenutno spi pod teraso ( ga imam na očeh , ker mi je dragi, odkar ga je zaskbelo zame zrihtal, da lahko ležim na ležalniku in "delam" na čarunalnik) user posted image ...

Skratka, nič mi ne manjka, oz. imam nekaj kil preveč (kot ponavadi) .
Danes pečemo ribice (direkta iz kolpe) , pa mal se bomo s tanovim motorjem vozil ( fotke sledijo - jaaaa, jabolko ni padlo daleč od drevesa, za rd je dobil brrrm brrrma user posted image  ).

p.s.
Zungi, a ste bili vi mogoče v soboto "na solorajderjih" na Jančah? Ker mi frendica pošilja fotke z žurke in je en mali lepotan čisti Galuser posted image

p.p.s.

Napaka, o šit, še dobro, da se da "uredit" objavo.... Kmalu bi pozabili voščit tamladiuser posted image
Evica, vse naj naj, sto lupčkov, Aleks se bo pa danes samo zate fotkal in bomo kasneje prilimali)
Do takrat pa lepo jej in se smej, špeholinka naša....user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 21.5.2007 10:48:38 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
21.5.2007 10:56:45   
tea
Najprej vse najboljše VSEM, ki v teh dneh prazujete. Evica, Jaško ti pa pošilja enega slinastega poljubčka!
Pri nas je tudi oči zakon. Smo bili včeraj na vikendu, je user posted image  kosil, jaz sem rezala živo mejo, mali je bil pa v stajci in ves čas klical ATA. Mama pa sevda ničuser posted image  Je zgleda bolj ciganske sorte in gre k vsakemu v naročje. Gregi je bil pa bolj mamim sinko in je jokal, če ga je kak nepoznan samo pogledal.
Marsovka, midva se tudi še dojiva. Bolj ponoči, pa čez dan če se mu kaj strašnega zgodi (pade, se udari...), da se potolaži, pa če ne more zaspat. Skratka, zizi je za cartkatuser posted image
Zungi, kakšna super torta!! Jaz se pa še vedno nisem odločila, kje jo bom naročilauser posted image  Tisto za goste, ker tako za naju z Jaškom mi ne bodo nikjer naredili. A ima katera kak recept za torto brez mleka, jajc in pšenične moke?
Zdajle grem pa k zobarju, Jaša pa k prijateljici v varstvo. Imejet se lepo!
Aja, jaz straaaaašno pogrešam mojga Gregijauser posted image , kar odštevam dneve, ko pride domovuser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
21.5.2007 11:11:05   
mojca75
OK; zdele sem najprej doktorirala da sem se prijavila z enga druzga računalnika. SMo namreč pri mojih doma, ker nam v bloku sosedje prenavljajo kopalnico in nooooro "štemajo" ni šans da bi Mojči zaspala! 
Kadar smo tu običajno sam preberem, sam ste že tolk naklofale da moram še kej dodat.

Smo bili v nabavi čeveljčkov, tiste meni simpatične Geoxke so mel sam od 21 naprej, mi pa še kar 19 nogico, pri naših 78cm user posted image , smo pa ene fuuuuul cortkane dobili v cicibanu!

Mojči spi na postli od mojih tastarih, nikakor noče spat v zložlivi posteljici ki jo mamo tukaj, sploh ne vem kaj naj naredim, kot  da se je boji, kaj bomo na morju, pa ta vikend ko bomo ceeel vikend v Ribnici? kak nasvet?

Dojenje - že od 1.12 lanskega leta noče joškota ... zdej smo prešaltal popolnoma na kravje, vmes pa je pila aptamil.

Vid in Anže...user posted image  za zobke!!!! Kalinca čim prej se pocajtajte!

Eva in Maj vse naj naj...  pa še rima se!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
21.5.2007 11:16:15   
marsovka
user posted image  aja, pa to sem prej pozabla, da KAJ-ZA-BOGA imate tolk opravit z leti???!!! jaz sem prava antikviteta, očitno, sem že na ...hmhm khm hrk... 32, pa se počutim, da se je čas ustavil tam nekje pri 22 (čeprav je to leto bilo  prvo, ko sem dejansko imela občutek, da sem se postarala, kaj čmo, podočnjaki nekak niso še prišli na vrsto kot modna zapoved...user posted image user posted image user posted image user posted image
No in mojuser posted image  je pa že prek kristusovih, madona

kar mal sem fovš tistim, ki ste se bolj zgodaj odločile za mladiče, se tudi telo hitreje resetira in postavi nazaj...
jaz bi zaradi (zgoraj omenjenih) postaranih jajčnikovuser posted image  morala verjetno kar kmalu spet v akcijo, ampak v tem trenutku podpišem pri štorklji samo za takega, ki je že ....recimo...finančno neodvisen, hehe

ko smo že pri tem...marija.....a se fejst mučite??!! hihihi

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
21.5.2007 11:54:10   
Barbs
Pa res, Marija..... ti, ki ne maraš seksatuser posted image .... a se fejst mučteuser posted image user posted image

p.s.
Pa še obljubljena fotka za Evico....user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 21.5.2007 12:00:42 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
21.5.2007 12:39:09   
maya2
Mojca75: me smo tudi že iz 'šopinga' katere Cicibanove ste pa kupile? jaz sem vzela ene roza (valdauser posted image ) sandalčke bolj zaprte, da si prstkov ne odrgne...

Mi bomo tudi 'zidali' ta teden, spredaj moramo teraso poštimat, da lahko pol postavimo vse Karinine pripomočkeuser posted image (peskovnik, bazenček, gugalnico,....)

lp

Barbs: user posted image kak frajer je tale vaš Aleks......user posted image

< Sporočilo je popravil maya2 -- 21.5.2007 12:41:00 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 12:50:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
21.5.2007 13:33:49   
zungi
Barbs: Ne nismo bili v Jančah, smo bili na enem službenem pikniku.
Ampak tale moped in Aleks: ŠPICA, SUPER, MEGICA user posted image user posted image  (heheh - Guns'n'roses lives forever user posted image ).

Moj mož tudi komaj čaka, da bo svojemu sinčku kupil kar mini moto in ga bo lahko učil voziti motor.
Čeprav se je zdele po padcu z motorjem mogoče čisto majčkeno začel zavedati kako nevaren je lahko motor.
Celo to: vsake toliko pravi, da resno razmišlja, da bi kupil rajši enega cabrioleta in bi se vsi trije lahko skupaj lepo vozili user posted image .
No, bomo še videli kaj bo iz te moke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
21.5.2007 14:12:26   
MarijaPo
Aleks - je res totalen frajer. Eva se kar oblizuje, ko ga gleda. Pa tud kapa (tkole postrani) nakazuje, da z njim ni sale.
Sicer pa, kdo pravi, da jaz ne maram seksat? To nikakor ni res. Mogoce je to tudi zato, ker sem porocena s takim zrebcem kot je moj lepi in pametni Igor (hecek).
Ja, kondomi bodo pri nas v uporabi do naslednje menstre, ki bo menda zacetek junija. Pol pa veselo na delo. :)

Danes smo na fizioterapiji zvedeli, da bo Eva verjetno kasneje shodila, kot je to obicajno, tako da ce mi rata zanosit, bom morala kar celo stanovanje prestavit na tla (da mi ne bo treba Eve dvigovat). Po moje bo prav lustno.

marsovka - nikakor ne gre primerjati mozove. Moj recimo je vedno vsem ful fovs in ce bi mu recimo rekla, da ima sosedov Franci lepsi glas, bi sosedovega Francija pozdravljal z "bejz, bebec" se dve leti.

barbs - kaj je zdaj to, da me ne maras vec. A ce obljubim, da se zredim za kak kilogram bo bolje? Postarala se bom itak, tako da tukaj mi ni treba nic delat. A lepa da sem? No, ce bi mi kdo to 10000000x rekel, bi hotla se 1x slisat, tako da si pridobila tocke. :)

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 21.5.2007 14:29:28 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
21.5.2007 14:18:38   
puncica
marsovka, ne to me nič ne moti da je rad pri tisti teti, moti me, da ko pridem domov da me ne šmirgla pet posto, sam pri atiju visi, pa plazi za njim, je ati že stokrat rekel da se še uscat ne more ne da ga bi tamal za nogo držaluser posted image , no vsaj neki mi je prihranjen.

leta: ja tud jaz sem letnik 77 in letos bomo obrnili trojko, pa sem zadnič kr pobulila ko mi je ena v službi rekla da kako imam tako mlada že 2 otroka, pa ji povem kolk sem stara, pa jo je skor šok, baje da zgledam za 20 letuser posted image user posted image user posted image

Ja zobi pa res na vaseh čudno rastejo, naša ta prva je imela samo spodnja dva tam do enih 1,5 leta, no vsaj pri tamalem je prej začel pogajatuser posted image

Barbs ja tale vaš aleks je pa res frajer, le kje ste dobili ta dobr motoruser posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
21.5.2007 14:55:45   
mojca75
Barbs za crknt kak fensi šmensi moped maste...user posted image , za crknt kva vse prodajajo, me prav zanima kolk košta takale makina, če ni skrivnost.
Pa mimogrede da ti ne pišem še ZS kako kaj štorklje?

Novica pri nas: dobili smo mesto v vrtcu septembra. sem ful vesela, po drugi strani je pa to konec mojih lepih dni doma, z Mojči... no to bo že prej, ker služba "vabi"

Čeveljčki, kupili smo ene zaprte sandalce - z neko žirafo na sprednjem delu, ful luškane, pa bež barve. Zelo zadovoljna. mam doma dvoje 20 št, sm mislila da nam bo noga kej prej zrasla k smo tko velki pa nam je še vse ful prevelio, ja za pozim bodo že dobri user posted image
No eno sm slikala čevljčke. Majo pa v cicibanu res ful velik modelčkov in barv, presenetlivo več kot so mel jesen ko smo zadnje kupoval.

user posted image  user posted image

slike so z mojim supersoničnim mobijem v malo temačni kuhnji! ampak si lahk predstavljate.
ma menda bodo dobri user posted image

Naša je danes ultra tečka, jokica stokica, upam da se bo zdele naspala in da bo bolje!

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
21.5.2007 16:24:23   
MarijaPo
Mojca - kako lahko napises, da gre za moped, ko je ocitno, da Aleks vozi motor! To je tako, kot ce bi tebi rekli, da se igras s punckami. user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 21:43:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4022
21.5.2007 21:49:59   
mojsoncek
Sem zjutraj obljubljala ene slikice, a ne...

Anze in njegova dva meseca starejsa prijateljica z obale + ostala vesela druscina
user posted image user posted image
Anze s svojima prababicama - ja za sliko s torto pa pase tudi noga na mizo user posted image
user posted image   user posted image
ja, pri nas je sedaj vse kar se pelje ali ima kolesa AUTO... posledicno tudi torta...

... in se sklepno dejanje sobotne zurke...

to je bilo nekaj utrinkov...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
21.5.2007 21:54:55   
nina64
EVA in MAJ user posted image  ob 1. roj. dnevu

auroraa - zelo lepa tortica, je bila dobra?

Kalina - user posted image  ob krstu in seveda poroki. Upam, da se čimprej pozdravita.

barbs - vauuuuuu, kakšna mašinca, da o motoristu sploh ne zgubljam besed user posted image . Vedno bolj razumem zakaj se Marija tako grebe za bodočega zeta user posted image .

Punce nehajte tolko jamrat kolk ste stare user posted image user posted image user posted image . Sploh si ne predstavljam kako boste delale ko bo prva številka 4 user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4024
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 21:56:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.