Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pošiljam tebi in Aleksu.

Že malo manj trpim
od kar ga moj dragi vozi v varstvo, zjutraj se je tako drl, ko je šel v službo pa pri men sploh ni hotel biti, da sem misla kr it nekam, prav tako ko pridem iz službe sploh noče k men, mah ne vem a sem kak odboj za otroke al kaj
Na koncu pa je bil naš škratek itak najbolj umazan, ker pesek je vendar zakon. No, mogoče bi se lahko mojca "štricala" z njim, sta skupaj brskala po svinjariji.
Izkušene, pametne, v njlepših letih, mladostne, lepe....to bi bili vsekakor bolj primerni pridevniki. Sploh pa greš za nami! Aja, pa kako maš lahko tko starga deca?
rade. ne sekiraj se, sej bo kmal tvoj princ, sam da še mal zraste, pa bo pogruntal da je mama ena sama!
mmmm sliši se slastno! barbs sej lahk tvoj recept, bo čist OK.
stiskate
!
za pomoč in glej da čimprej pozabiš na nedeljo in se spominjaš samo ene lepe sobote, ko si dahnila svoj DA
! Midve sva pa prav zadovoljni z svojimi
, zakaj pa ne, za učenje tujih jezikov ni nikoli prezgodaj
.