|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.5.2007 21:37:24   
lenika
Barbs, verjamem, da je bilo skrajno neprijetno in gotovo nočeš, da se kaj takega še ponovi. A po moje bi res lahko bilo od stresa, ker imeš toliko stvari v tem mesecu, da se ven ne vidiš. user posted image  pošiljam tebi in Aleksu.

Mojca75 upam, da je z Mojči že boljše. Kar se pa tiče spanja, si je Matic tudi v zadnjih dveh tednih spremenil ritem in sedaj spi samo še 1x na dan in sicer po kosilu, ki ga ima že ob 11.30. Spi pa sedaj 2-3 ure v kosu.

Mojsonček, upam, da boste čim prej spet spali. Glede tega spanja sem pa danes v službi slišala, da je ena sodelavka, ki je stara nekje okoli 50 let v šoli v naravi (spali so 2x) spala čisto v drugem nadstropju kot otroci, ker je rekla, da ponoči rabi mir, ker drugače ne more normalno funkcionirati. Še dobro, da je brez otrok (lastnih), kajti drugače marsikdaj ne bi funkcionirala. user posted image

Marsovka dobordošla po dolgem času.

F*S*M jaz sem tudi še mlada, letos jih bom imela šele 29.user posted image

Maya2, našemu Maticu pa dekica ne odgovarja najbolj, ker ni niti minute na miru in ga lovimo povsod okrog.

Lep vikend vam želim in fajn praznovanja, tistim, ki praznujete.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
18.5.2007 21:48:08   
Barbs
Hvala bejbe user posted image  Že malo manj trpimuser posted image

p.s.
Vem, da sem smotana, ker se delam norca iz tega....ampak,kaj pa naj?user posted image

Umret pa itak še ne mislim..user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
19.5.2007 8:55:32   
maya2
ZARJA: Vse najboljše za 1. rojstni dan user posted image user posted image   user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
19.5.2007 9:17:13   
puncica
Spet sem žalostna.

Ne vem a je samo pri nas tako al kaj, ampak mene moj tamali sploh ne mara/pogreša večuser posted image od kar ga moj dragi vozi v varstvo, zjutraj se je tako drl, ko je šel v službo pa pri men sploh ni hotel biti, da sem misla kr it nekam, prav tako ko pridem iz službe sploh noče k men, mah ne vem a sem kak odboj za otroke al kajuser posted image , Pri tavečji je bilo isto in še zdaj ima raje mojga kot mene, mah ne vem kr hudo mi je, da mene pa noben ne pogrešauser posted image user posted image user posted image user posted image In se počutim kot nesposobno mamo. In ko berem kako jočejo za vami, nonstop premišljujem kaj delam narobe, bila sem 1 let z njim, pa evo zdej če izginem verjetno ne tavečja ne tamali sploh opazil ne bo.

Pa tako sem misla da moj mali fantek bo pa moj, če je že tavečja od atija. In evo pa imam....

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
19.5.2007 9:34:46   
tea
Jutroooo!

No, končno malce časa za RRuser posted image  Že nekaj dni nisem niti vklopila računalnika, se je preveč dogajalo. Moj Gregi je odšel z babicama na dopust, oči je v Beogradu, tako da sva z Jaškom samauser posted image
Barbs-user posted image user posted image user posted image  in pazi nase!!!
MarijaPo- sploh nisem opazila, da sva Jaškom barvno usklajena, dokler nisi omenilauser posted image  Sploh pa malce pretiravaš in me bo še user posted image  Na koncu pa je bil naš škratek itak najbolj umazan, ker pesek je vendar zakon. No, mogoče bi se lahko mojca "štricala" z njim, sta skupaj brskala po svinjariji.
Mojca75- user posted image user posted image  za malo gospodično od našega junaka in naj se hitro pozdravi. Jaša je včeraj prelezel cel park, vključno s kamenčki in prahom, ob tem pa mislil, kako lepo bi bilo, če bi z njim jedla kamenčke tudi tista luštna Mojca iz Ljubljane. Filip, pazi se, ti hodi naš fante v zeljeuser posted image
Mojsonček- naš tudi neki slabše spi. Po moje bo lunauser posted image
F*S*M*- kako si upaš rečt, da smo tuki same stareuser posted image  Izkušene, pametne, v njlepših letih, mladostne, lepe....to bi bili vsekakor bolj primerni pridevniki. Sploh pa greš za nami! Aja, pa kako maš lahko tko starga deca?user posted image
Vsem, ki ta vikend praznujete želim krasne zabave, dobre tortice in veliiiko daril! Mateja, ti pa zacopri vreme še za drugi vikenduser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
19.5.2007 11:00:35   
F*S*M
oj

tea, ja kje pa sem napisala da ste stare sam napisala sem če ste že vse čez 3, porka duš na moluser posted image user posted image user posted image user posted image , drgač pa moj dec je res hudičevo str, to pa ne bom rekla da ni in tut men ni jasen da mam tuk starga deca, matr 33 jih je upihnil 11. No zdej pa sam probite rečt da ni str, kr je user posted image user posted image

ok grem čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
19.5.2007 12:01:51   
lenika
Zarja in Lara vse najboljše za 1. rojstni dan.

user posted image

Puncica, tudi pri nas je tako kot pri vas. Zjutraj ga predam tastu in tašči in je ves vesel. Ko pridem domov me sicer pogleda, a če ga hočem kaj preveč crkljat, me hitro odrine in šiba naprej. Z atkom je popolnoma drugačna zgodba. Ko pride domov teče k njemu, takoj ga mora dvignit. Ko je ati doma, mu ne sme izginit iz vidnega polja, jaz grem lahko kamor hočem. user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
19.5.2007 12:04:23   
mojca75
FSM - user posted image  ti maš pa res starga dedca,... dej dej,... pa kje sam jemljete take (izjave mislim).

Ja no, pri nas smo tud dopolnil 30 (oba) pa kaj, zdej smo v najlepših letih, zrelih, pametnih ampak še vedno sexi user posted image .

Mi se odpravljamo na piknik k našim požret še tist kar je ostal od prejšnjega tedna pa so dal v skrinjo in bo danes še mal pekanja, jutri pa še eno majčico proslavljat (sicer 2 letnico).
Pestro, zato pa sem tud zrihtala lep vreme, bom poskusila tud naslednji vikend, sam če srečam kakega od vremenarjev (g. Velkavrha, Pečenka, al pa samo ga. Cegnarjevo user posted image ).

Predvsem pa ZARJA vseeeee najboljše, še 99 svečk zdravja, sreče in ljubezni!
user posted image  user posted image  user posted image

Puncica - nic bit zalostna, nasa miška je tud ful navezana na očita, no sicer za razliko od vas tud za mano joka, sam to še ne pomen da te Vid nima rad, sam zate točno ve da ga maš fullll rada in da se ti ne rab prikupit, ker ti si itak njegova mama, mame pa imajo otroke max user posted image  rade. ne sekiraj se, sej bo kmal tvoj princ, sam da še mal zraste, pa bo pogruntal da je mama ena sama!user posted image  

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
19.5.2007 12:24:30   
F*S*M
Drage moje bejbike ve ga bohate jaz pa še bolj kr mi zadnje dni neki špila po glavi sem čist na off user posted image user posted image

ok zdej pa resno

dragi moji deklici Lara in Zarja, leto je naokoli in vidve sta vsaka na svojem koncu te prelepe Slovenije upihnili prvo svečko, predvsem naj bo torta sladka in naj bo to vajin dan.

ČESTITKI SE PRIDRUŽUJE TUDI FILIP IN VSAKI POSEBEJ POŠILJA SLINAST POLJUBČEK

user posted image

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 19.5.2007 12:25:54 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
19.5.2007 16:02:12   
Barbs
Punči,

kako se šele meni nos zaviha, ko Aleks zjutraj odpre oči in najprej prečekira atijev povšter. In če je "prazen" , široko razpre oči in reče"ATA???!!!" ....

Ko pride domov je pa itak kralj. In samo atiju se pusti lep previt, samo ati mu zna pravega puhastega jajčka na putrčku nardit, samo ati zna konjička , samo ati..user posted image .jaz pa cele dneve z njim....user posted image

Punčiuser posted image user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
19.5.2007 19:39:49   
mojca75
Puhast jajček na putrčku,....user posted image  mmmm sliši se slastno! barbs sej lahk tvoj recept, bo čist OK.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
19.5.2007 22:12:32   
mojca75
Nič, nobenega novega posta?
Kaj vse BigBroderja gledate, al se pa s svojimi user posted image  stiskateuser posted image !

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ......

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
19.5.2007 23:10:27   
nina64
LARA in ZARJA user posted image  ob prvi svečki.

Barbs - uh ti si pa res imela pestre dneve. Upam da je zdaj najhujše že za tabo user posted image . Pošiljam ti enouser posted image  za pomoč in glej da čimprej pozabiš na nedeljo in se spominjaš samo ene lepe sobote, ko si dahnila svoj DA user posted image user posted image user posted image .
Si videla kakšne probleme imajo mamice naših majčkov z svojimi 30 leti? Imajo občutek da so že zelo stare user posted image ! Midve sva pa prav zadovoljni z svojimi user posted image .

punčica - nič sekirat, ampak to je to, da so atiji več vredni kot mamice, ki smo non stop z njimi. Šele čez nekaj let se pokaže, da nas imajo otročki ravno tako radi kot ateke.

Punce kako kaj laufata služba in otročki skupaj? Čeprav sem to že dala dvakrat skozi se mi zdaj zdi kar nemogoče, ko se spomnim na to, da bo počasi treba it v službo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
20.5.2007 7:47:40   
lenika
Gal vse najboljše za 1. rojstni dan.
user posted image

Nina64- služba in otrrok: Zaenkrat gre bolje kot sem pričakovala. Kako bo šlo pa septembra, ko bo šel v vrtec, pa poročam takrat.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 8:36:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
20.5.2007 12:21:25   
puncica
Pozdravljene
Sej ne vem kaj naj pišem, mal mi je dolgcajt, sama doma, jeeeee verjetno za kakih 15 min, ker so šli na sprehod. Drugač pa novica: smo ponosni lastniki bleščečega ostrega 4. zobka user posted image . Tako da zdej imamo L in D 1 spodaj in L 1 in 2 zgorajuser posted image user posted image

Evo so že nazaj user posted image

LP

< Sporočilo je popravil puncica -- 20.5.2007 12:22:20 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 14:31:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3992
20.5.2007 21:07:37   
zungi
Čer!

No pa je današnji dan za nami. Mi smo danes praznovali Galov rojstni dan. Bilo je lušno, v krogu domačih.

Samo Gal ga neki sračka. Že zbudil se je s temperaturo nad 38C. Potem sem mu dala svečko in mu je
vročina padla na 37.5 pred spanjem pa je imel spet 38.6.user posted image

Pa ni smrkav ali karkoli prehlajen. Zaenkrat.
Nevem kaj naj naredim če bo jutri zjutraj še vedno temperatura? Ali naj grem k zdravniku ali naj mu dam še kakšno svečko če bo nad 38??

Punce, svetujte mi kaj naj naredim oz. kaj bi ve naredile v mojem primeru.

Sedaj že pridno pančka tako, da nevem ali ga je smiselno še kaj buditi in mu meriti temperaturo.

Torta: Uspela, sem zelo zadovoljna s končnim izdelkom.

Spodaj sem vam prpopala dve slikice,  da  vidite kako je zgledala.

user posted image
user posted image
Kaj pravte? Luškan kuži ne?!

< Sporočilo je popravil katrin -- 20.5.2007 22:07:03 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
20.5.2007 21:31:33   
mojca75
Zungi: Hudoooooo dobra torta!!!! Svaka jim čast! Zakon! user posted image
temperatura - nikar ga ne budi, če spi, boš videla kako bo ponoči - če bo zjutraj imel vročino, ga dobro poglej če ima kje kake pike, jaz bi sam klicala v ZD zdravnico, če se pridete pokazat al kaj, ker baje v LJ spet škrlatinka "razsaja" pa jaz ne bi glih po čakalnicah visela! Držim pesti da boste bolje.

Naša "posranka" je že bolje, smo danes sicer še 4x kakal ampak čist kompaktno tko da sem ful vesela. Mi smo lepo preživeli vikend, jutri gremo v lov za enimi sandalčki, mam ene (spet Geoxove) ugledane, pa še v Cicibana gremo k sta glih oba v Hali A.
Smo pa včeraj na veliko češnje jedli, ne me prašat kakšna je bila mojčina majčka,....sam je šlo vse ven! Sej veste ona bi zdej vse SAMA, jagode, češnje,...aaaaaaaauser posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
20.5.2007 21:35:17   
Barbs
A pri vas mate pa že tečaj tujih jezikov ( na torti) ) ??? Tummy, food, handuser posted image user posted image user posted image
Priden Gal, gotovo je užival ko zmajuser posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
20.5.2007 21:42:11   
mojca75
Barbs- Zungi jim je po moje poslala edino sliko ki jo je dobila na netu - se pravi z angleškimi napisi in v navalu navdušenja da bodo naredl tako torto pozabila pripomnit da "pliz nooooot in ingliš".user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
20.5.2007 21:46:41   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

A pri vas mate pa že tečaj tujih jezikov ( na torti) ) ??? Tummy, food, handuser posted image user posted image user posted image
Priden Gal, gotovo je užival ko zmajuser posted image

Hehehehuser posted image , zakaj pa ne, za učenje tujih jezikov ni nikoli prezgodaj user posted image .

No bolj resno: sem jim po mailu poslala slikico in edino ki sem jo dobila je imela angleške napise.
Pa so kar vse prekopirali. Bistvo je, da je tortica uspela in da so bili gostje zadovoljni z okusom.

Gal užival ko zmaj user posted image user posted image ? Kot sem napisala, je imel oz. ima vročino.

Zato bi težko rekla, da je užival - predvsem zaradi vročine, mu je bilo pa vsekakor lušno, ker je imel tudi svoje "kompanjone" na obisku - in se ni dal z odraslimi preveč motiti.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
20.5.2007 21:49:39   
zungi
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Barbs- Zungi pozabila pripomnit da "pliz nooooot in ingliš".user posted image

Hehehe, ne ne Mojči, sm jim na mail napisala če lahko v slo jeziku, pa so očitno pozabil ali pa spregledal.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
20.5.2007 22:29:07   
nina64
GAL - vse najboljše za prvi rojstni dan.

zungi - jaz bi zjutraj poklicala dr. in vprašala kaj naredit, če bi še vedno imel vročino. Ponoči pa ga malo poskusi po glavici, saj boš takoj vedela če ima visoko vročino in je treba dat svečko. Drugače pa ga jaz ne bi budila, če bo mirno spal.
Zelo lepa torta - a je bila tudi dobra tako?

mojca - user posted image  za kompaktno kakanje user posted image .

punčica - user posted image  za četrti zobek.user posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.5.2007 6:33:13   
lenika
Eva in Maj vse najboljše za 1. rojstni dan.

user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 21.5.2007 6:34:20 >

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.