![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 19:50:38
|
|
|
|
zungi
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa srečanje majčic: npr. petek 11. maj. ura: okoli 11h dopoldne kraj: določite Ljubljančanke zaenkrat prijavljene: - auroraa - Mojca75 - MarijaPo - zungi zbiram predloge za plac park tivoli?
< Sporočilo je popravil katrin -- 8.5.2007 16:15:40 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 19:59:58
|
|
|
|
zungi
|
no še enkrat pišem, sm pozabla do konca prebrat - sem bila čisto navdušena že nad prvim predlogom. Načeloma sem zraven v pon. ob 16 uri - 100% pa še javim konec tedna Hvala za ideje o sobicah, vam sporočim, ko se odločiva kako in kaj. Sem pa prejela prvi predračun za sobico: 350.000 bivših sit - ni slabo kaj . Pa sobica sploh ni nevem kva velika. Še to da pohvalim: Gal je fullll pridno telovadil danes na FTH - ga je pohvalila fizioterapevtka in rekla da tudi zelo dobro napreduje . Bravo GAL. Ajdi, fajn bodte
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 20:22:41
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tudi meni se srce trga, ko berem kaksno stalo ima boga puncica. Kar predstavljam si jo, kako se sekira, medtem ko se njen mali Videk dere na ves glas. :( Jaz te podpiram puncica, saj bo slo, se bo navadil enkrat. Ti pa probaj zdrzat in se cim manj sekirat, ceprav je to tezko. Srecanje - colnarna je bolj proti rozni dolini v Tivoliju. Jaz jo bom mahnila pes iz trnovega najprej do preserca, potem pa po copovi in naprej gor po cankarjevi in potem bom ze v Tivoliju. Ce bos z avtom, parkiraj v rozni dolini (kjerkoli bos dobila za parkirat blizu unega belega kipa enega tipa, ki si je raztrgal majco in kaze lepa junacka prsa - zagledala ga bos, ce se peljes iz centra proti ZOOju na desni strani in tam kmalu se da ob cesti parkirat) in potem pojdi proti vrtnariji in zraven je Colnarna, kjer imajo izvrstne tortice (jaz bom bananino z nutello). Uzivajte!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 20:33:29
|
|
|
|
F*S*M
|
Marija, to se pravi da boš šla v podhod in v Tivoli proti Tivolskem gradu al dvorcu al kaj je že, no kolk cajta pa hodiš približno do čolnarne iz tvoje smeri? Da jaz mal vem kdaj it na vlak če bom šla z vlakom? Ok mejte se čao
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 20:41:28
|
|
|
|
MarijaPo
|
FSM, ce bos sla z vlakom, lahko izstopis na izstopni postaji tivoli (ne vem pa, ce tvoj vlak vozi mimo tivolija). No, ce gres cez un podhod in potem proti cekinovem gradu, rabis od podhoda do colnarne priblizno 6 minut, ce hodis zmerno pocasi.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 20:42:59
|
|
|
|
puncica
|
Ja takole je to, jaz čist nesrečna, glava me boli, tamali je pa tud čist zmešan, sploh mu nič ni jasno. Zdaj končno je zaspal po kakšne pol urce, ker se mi zdi da ima kar strah da ga bomo zapustili, res je ful bogi. Ma sploh ne vem kaj naj naredim da bi se bolje počutil, razen tega da sem mu bila od na razpolago. ma upam da čim prej minejo tile tedni, ker je to pa psihično ubijajoče, ko vidiš kako otrok joče in nič ne moreš. Lahko noč vsem mamicam in malčkom, pri nas bo verjetno pestra, al pa se bo mali Vid kr preselil k nama v postlo
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 21:18:40
|
|
|
|
Barbs
|
Punčica Sem kar mal pojokala, ko sem prebrala ta dva tvoja posta. Drži se, mislim nate.
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 21:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 21:45:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 22:02:05
|
|
|
|
mojca75
|
Punčica... sej ne da sem zdej jest pametna, ampak a nista mela nič uvajanja, al je bil danes sam daljše obdobje? Joooj se že "veselim" septembra - ko nas (ME ) čaka uvajanje v vrtec! Aaaaaaaaaa... Držite se, sej ti si že izkušena mama! Pošiljam fuuuuul tople pozitivne energije, da bi le zalegla! Auroraa - lušne fotke,.. Zarja je cel cukerček Se že veselim ponedeljka in srečanja. Auroraa - a vreme si "naročila"?
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 7.5.2007 22:03:09 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 22:15:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 8.5.2007 7:30:47
|
|
|
|
puncica
|
Dobro jutro punce No jaz spet tukaj v LJ na mojmu delovnem mestu, jabček sem pojedla, čajček popila in zdej pridno delat, naše pa itak še kofetkajo in čikajo zunaj Kako je bilo, spal smo vredu, ni bilo kej preveč juka, sicer je bil enih dvakrat pri nama ampak potem je tud nazaj v posteljici zaspal. Zjutraj pa valda spet jok ampak prejle je teta klicala da je malo bolje, da se je že pomiril, no upam da bo vsak dan bolje in komaj čakam da bo pa z veseljem šel k njej Ja mojca uvajanje sva imela tako predprejšn teden 3×, prejšn pa četrtek in petek in je bilo na začetku ok, v četrtek in petek pa je bila kr kriza, ker je vedel da bom šla in je jokal, pa sem šla sam za kakšno urco, sicer je rekla potem da se je pomiril hitro ampak ko sem nazaj prišla je spet začel jokat in rokice stegvat, da on pa že ne bo pri tej teti. No tako je to, je pa naša varuška od mojga teta, sicer se prej nista ne vem kolkrat vidla ampak se mi zdi da je kr drugače kot bi bilo če bi bil pri tašči al pa tastu. Se pa tolažim da je bolje kot vrtec čeprav bo sept. pa spet jok, ko bo šel pa v vrtec o moj bog. Ma pa tud to bomo preživel. Sva pa z mojim oba poklapana, od tega ker ne veš kako pomagat otroku in druge ni, kot da to prebrodi. Lep dan vsem skupaj.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 8.5.2007 7:43:25
|
|
|
|
Kalina
|
Oj miske! puncica , drzim pesti, da bo kmalu boljse!! Mi smo pa veseli, vceraj so me klicali in sporocili, da imam podaljsano porodnisko, odlocbo se dobim po posti Bomo uzival celo poletje Drugac smo ok, zobki nam nagajajo, ful je aktivna Kalinca, se plazi naokoli k strela, sam laufamo za njo, najbolj obozuje gledat pralni stroj ko pere, ustaja tudi ze na nogice, tako da smo ful ponosni in veseli za napredek nase miskice Ce boste mele miting v 14ga, mi nemormo pridt, ker ima miska ta dan rd. skoda. No gremo nazaj panckat, smo ustal ze ob 6h
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2007 8:23:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 8.5.2007 8:44:11
|
|
|
|
mojca75
|
Heeeej KARIN.... vseeee najboljše!!!!! pa pozdravi mamico
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 8.5.2007 14:20:35
|
|
|
|
lenika
|
Karin vse najboljše za 1. rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 8.5.2007 14:36:58
|
|
|
|
maya2
|
Pozdravljene! Hvala za čestitke Tudi mi čestitamo vsem majčkom, ki praznujejo v teh dneh Pa smo res hitro zrasli ... Mojca75: hvala za pozdrave tudi tebi en leeeeeeeeeep pozdravček Zadnje čase vas komaj utegnem prebrat, za pisanje pa zmanjka časa ali volje Karin dobiva zgornje štirice, tako da ne spimo ravno dobro , pa še podnevi spi maksimalno 1,5 urice takrat pa skuham in malo pospravim smo že s sistematskega pregleda, zdaj pa šibamo v razvojno teža: 9200g višina: 74,5cm Dobile smo pikico v ramo, ni nič jokala, v laboratoriju se je pa zapletlo, ker ji je (po mojem mneju) grdo vzela kri, pol ji pa še tiste gazice ni gor dala (nazadnje jo je ena druga lepo zataknila), Karin je bila že zelo zaspana in zato mi ni pustila da ji držim gazico na prstku, posledično smo domov pršle obe čist krvave Nič letim, pol pa tako dobimo še obiske, nekaj smo jih imeli že včeraj, se bom probala še kej javit.... vsi nosijo neka velika darila, mi pa ful malo placa LP
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 8.5.2007 21:24:16
|
|
|
|
mojsoncek
|
Oj! Samo na hitro, da se prijavim za srecanje... Meni ustreza ponedeljek ob 16.00 (ali katerikoli drugi dan v naslednjem tednu - razen petek), ker bova z misekom pisekom cez cel teden v LJ. Lokacija je pa tudi super! Imejte se lepo!!! Sibam...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.5.2007 21:38:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 9.5.2007 8:58:33
|
|
|
|
zungi
|
Jutro! Evo, da še jaz prpopam par fotk. Galček na Bledu Takole zna naš fant tudi zaspati Na očkovem motorju - ko je bil še v voznem stanju pa še ena bolj resna z očijem
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 9.5.2007 9:16:31
|
|
|
|
MarijaPo
|
Oho! Tale mali Gal je pa nadvse prikupen. Ne ostane mi drugega, kot da naredim se eno puncko in se potegujem za Gala, zdaj, ko je Eva ze oddana na dolenjsko, malemu Aleksu. Res je fleten tale Gal, tudi ocka ni slab, kaksna mora bit pol sele mami. Komaj cakam, da vas vse vidim. Nasa mala speholina je danes prvic naredila genialen trik, prisla sem v njeno sobo zjutraj in Eva je sedela!!! Bravo Eva!!! Se pozna, da smo bili vceraj na fizioterapiji, kjer je bila pridna kot bubica (doma se ob telovadbi dere kot zmesana).
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 9.5.2007 9:26:21
|
|
|
|
F*S*M
|
Jutro, mi smo imeli danes nočno katastrofo Filip je dobil vročino in to kar 39°C in smo dali svečko ampak se nikakor ni pomirili še skoraj dobri 2 uri hladila sva ga on pa je kar jamral no potem smo nekako zaspali do 4 in jovo na novo čeprav vročina ni bila več gtako visoka imel je 38 smo ga spet sračkali 1 uro preden je nazaj zaspal, no in smo spali do 8 in potem kot bi bil prerojen plezal po nama in se hotel igrati, čeprav je bil še kar vroč no in sva merila je bilo 37 in sedaj spet 38. UPam, da bo ta vročina do sobote minila ko bomo praznovali, ker drugače ne vem kako bo torta je naročena , vabila poslana tako da res upam, da ne bo kaj hujšega. Mogoče pa je dobil vročino, ker sva midva šla včeraj na tekmo in je ostal pri stari mami in da bi od jeze dobil vročino, čeprav nikoli ne joka pri njej ker je rad z njo. Je moja sestrica ko je bila majhna skoraj vedno dobila vročino od joka ko je jokala za mami ko je šla v službo. Nič mejte se se tipkamo
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 9.5.2007 9:42:03
|
|
|
|
žmož
|
Čao bejbe! Mater, kolk ste vsi luškani! le glejte se, da boste ponedeljkovo srečanje pofočkale in dokaze seveda pripopale gor! Zelo rada bi se vam tudi jaz pridružla (čeprav mi je kar malo daleč), saj ni panike, mulčke bi naložila v avto in bi se pač odpravla v LJ, a kaj ko imam ravno v ponedeljek en pregled. No, vseeno fino kafetkajte. Kalina čestitke za podaljšanje, F*S*M upam, da boste do RD vsaj 70% boljši, da ga boste lahko speljali, ker je res škoda, da bi morali zdaj vse prestavljat. Ma saj bo, do sobote so še 4 dni, boš videla, da bo Filip kot nov. Marija Evici pa čestitam za napredek-sedaj bo šlo vse z astronomsko hitrostjo-kar verjet ne boš mogla, kako se lahko v par dnevih nauči novih stvari. Grem še eno kavico spit, pol pa kaj postorit. Čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.5.2007 9:58:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 9.5.2007 10:17:30
|
|
|
|
mojca75
|
Zungi... ha ha poznam tvojega moža, al pa v.d. moža, no kakorkoli sva mladost preživljala v istem delu Ljubljane , kolk je svet majhen! Po sliki bi se me verjetno spomnil, po imenu verjetno ne, pa sej nima veze,... to je ene 10, 15 let nazaj,.... jaoooo kolk smo že stari! Filip....pozdravi se, čim prej,... Eva ...stokrat , Marija, zdej bo pa kmal šibala, potem boš pa švicala... Nič, nam pred blokom nekaj inštalirajo, kaj vem kaj in ropotajo k sto , ne vem kako bomo spali,....
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 9.5.2007 10:21:01 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.