![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 10:52:59
|
|
|
|
mojca75
|
Otroška sobica - mi imamo vse pohištvo v stanovanju narejeno po meri, da max izkoristimo prostor. Zato mamo tudi vse v enakih (češnja, vanilija) kombinaciji. Pri nas pač mizari in zato se s pohištvom več kot z izrisom in željami ne ubadamo (no vsaj jest ). Sory nisem glih pomoč, vem pa da so te IZI precej dragi! Sicer pa smo pravi lumpi. Bom nalimala nekaj naših zadnjih, ki sem jih danes dala razvit! No zdej pa dost, sam še podnapisi. 1. alboretum volčji potok 2.Zapor - tko smo zaprli vrata - mamo v bloku zunanje stopnišče, pa da lahko luftam in ne gledam kdaj mi bo po štengah padla 3. Mojca in Rozi 4. Pomfri na pikniku 5. pomagam pospravljat 6. veliiiiiika sem zdej gre pa spat, ker je sitna za znoret
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 7.5.2007 10:53:58 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 11:07:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 11:47:44
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tudi meni je Mojca vsec, se posebi tam, kjer dviguje roke. Mi smo bili na koversadi z malo Speholino (to je Eva). Bili smo od ponedeljka do nedelje in je bilo res krasno. Dezevalo je en sam dan, ostalo pa smo uzivali na soncku. Eva je rituljala po travi in jedla storze, travo in rozice, midva z Igorjem pa sva se dodobra nazrla morske hrane. Res je bilo bajno! Igor in Eva v Parku Skulptura pri Vrsarju Marija pred kipom iz ketne Eva misli na Aleksa Mi trije preden smo ugotovili, da ni sile, tudi ce ni polivinila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 11:50:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 11:57:00
|
|
|
|
mojca75
|
Ha ha Auroraa... moj ni lesar, ampak biolog ! moj mož je čist na celi črti fax sfalil, kaj češ,... sam da je srečen! Ima pa zato več hobijev ! Hotla sem napisat, da jaz sem ZA SREČANJE! Do sedaj sem uspela spoznat samo Petko ! Marija - ful ste lušni!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 12:07:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 12:35:08
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tudi jaz sem za srecanje. Kar predlagajte kraj in datum pa bomo planile po njem. :) Barbs - tudi jaz se strinjam, da ni lepo, da delas na vrtu, zdaj, ko si tik pred poroko. Barbs je sicer se kar vzdrzna, vendar ko pride do vrta, je pa sploh ni za ustavit. :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 13:20:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 13:28:49
|
|
|
|
petka
|
Nee v petek, mam izpit ob 10h . Razen, če kasneje, po kosilu Bi vas tud jest rada vidla
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 13:35:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 13:50:58
|
|
|
|
cofek
|
helouuuu! najprej čestitke vsem majčkom in majčicam za eno leto ! no, saj vem, da niste še vsi prestopili "črte", ste pa zelo bliiiizu. in pa seveda hvala za vse čestitke. mi smo kljub dežju (po moje se je v soboto popoldan utrgalo nebo) uspeli speljat zabavo - otroci so imeli igrišče v garaži, hrana je bila v delavnici, pekli smo zunaj - tko da je improvizacija uspela. Ažbe se ni zavedal da je vse v njegovo čast, tko da je vse tri ure preživel z metlo v rokah in revež "delal" (vsak ima pač svojo zabavo, ne?). bom pripopala kake slikice, ko jih damo s fotoaparata dol. otroška sobica- ja, sanja svinja...no, saj enkrat pa bo...vas bom takrat vprašala, ko boste mele že vse izkušnje in bom smetano pobrala tudi jaz bi se dobila z vami, sam v petek pa ne vem, če lahko mam en seminar v Portorožu, gremo sicer vsi trije že v četrtek dol - mogoče pa špricnemo vmes v Lj, saj ni tko daleč. Bom mogla še prepričat... glede lokacije -mogoče v Čolnarni (al kako se reče tisti gostilni v Tivoliju) - sploh če bo lepo vreme (se mi zdi da sta se maj in april letos zamenjala). aja pa po moje bi jih lahko več popoldan, ko smo že skoraj vse v službi... lp,t
< Sporočilo je popravil cofek -- 7.5.2007 13:53:56 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 14:06:05
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tudi mi smo v petek bolj svoh - gremo v razvojno ambulanto, popoldne greva pa z Igorjem na tekmovanje iz programiranja (vse jih bova razsula!). Soboto smo imeli v planu jet pogledat malega Lana (sestrinega fantka) v Maribor. Kaj pa naslednji ponedeljek? Ali pa ta cetrtek? Colnarna je meni super, ker lahko pridem pes. :)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 14:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 14:17:13
|
|
|
|
MarijaPo
|
Predlagam Cetrtek - kadarkoli Ponedeljek - kadarkoli Lokacija: colnarna
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 14:26:15
|
|
|
|
mojca75
|
Men je načeloma vseeno, bi mi pa ponedeljek bolj ustrezal sem pa bl za 12 uro, ma lejte, povejte. če bo le šlo prideva še bolj bi mi pa bilo tam ob ene 17h, takat jih bo še več lahko, sploh tiste k delate, sam pol pa plis ne v petek ker mamo prvo žurko za Mojčino 1. svečko Čolnarna je zakon ideja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 14:36:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 14:43:35
|
|
|
|
MarijaPo
|
odlicno, ponedeljek po 16h colnarna ce bo dez, bomo pa prestavile Midve s pevko (ali celo mi trije z Igorjem) bomo prisli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 14:46:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 15:01:24
|
|
|
|
cofek
|
ponedeljek - sliši se dobro, sam ne vem če bom lahko - delam popoldan . no, bom sporočila. kaj pa naslednji petek (18.)?
< Sporočilo je popravil cofek -- 7.5.2007 15:02:46 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 15:13:36
|
|
|
|
puncica
|
Joj kako sem jaz žalostna, naš mali tako težko prenaša varstvo, danes je cel dan jokal, dokler ni Leon prišel po njega in je pojedel vsega skupaj pol skutke Ma res sem žalostna, nisem misla da bo tako kritično, kr hudo mi je, sploh ne vem kaj naj da ne bi odmisla. Ja danes sicer je prvi dan službe, pa še prej ne morem it domov, ker pač nimam plusa v urah, tako da zdej čakam da bo ura 15:30, da bom končn lahko odpeketala, pa še 45 min vožnje, da bom pri mojmu malemu ubogemu Vidu. Uh mi ji je hudo, še bolj kot mi je bilo pri Janji. Sicer pa nas ne bo na srečanje, bi pa rada prišla. Namreč delam vsak dan do pol štirih, ko pridem domov pa je ura pol pet. Če bi bila sobota bi še šlo, čez teden pa ni šans. Nič lepo se imejte, pa lahko ste srečne da imaste mame, stare mame, tašče pa še koga ki pazi na malčke da ne jokajo, ker men se srce para
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 15:53:54
|
|
|
|
mojca75
|
Puncica , zdej ze drvis domov cartat svojega Vida! Sej se bo navadil, verjamem pa da je hudo! nas vse to še čaka!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 18:07:07
|
|
|
|
petka
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa pofočkajmo se: PONEDELJEK 14.5.2007 po 16 uri v Čolnarni: - auroraa - MarijaPo - Mojca75 jupi - komaj čakam Sem za, še ena fočka torej
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 18:37:46
|
|
|
|
lenika
|
Puncica, na začetku je vedno hudo, bo že bolje. Našemu Maticu je sedaj super, ker ga čuva tašča, septembra, ko bo šel v vrtec, p bo verjetno kar hudo, ker tujcev ne sprejem najbolje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 19:30:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 7.5.2007 19:35:45
|
|
|
|
F*S*M
|
oj, jaz nič ne obljubim, ker nimam pojma a bo mel ata trening al ne, no če mi bo poratal bom prišla sam ne vem če bova šla na vlak a je še to daleč do čolnarne a ni to v rožni dolini, a bo šla kira čez tivoli peš iz te strani, no bi bilo fajno, da to mal napišete v Lj iz katere smeri jo boste mahnile v Čolnarno, ker nisem ravno pri kondiciji
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.