|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 8:22:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3601
   RE: Male majčice in majčki (2006)
18.4.2007 8:24:33   
Kalina
Punce kater sirup je dober za izkasljevanje? Sm pozabla.user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 8:26:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3603
18.4.2007 8:56:52   
Kalina
aurorra, hehe ja nasa je tud prejsni teden dobila zgornja 2 zobkauser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 3604
18.4.2007 9:12:08   
F*S*M
oj

kalina slezov sirup je super

nič grem na CSI

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
18.4.2007 9:50:46   
maya2
Auroraa: ja glede na napisano pa lahko kmalu kaj pričakujemouser posted image  bom vsaj vedla kako in kaj...

F*S*M: CSD??? (CSI mi je hecno me spominja na Crime Scene Investigators Miamiuser posted image user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil maya2 -- 18.4.2007 9:51:34 >

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
19.4.2007 8:12:25   
mojca75
Ma kaj ne bo nobena nič napisala!?

No bom pa jaz, midve zatrkujeva, mojca ni hotla svoje žemlje ampak mojo, tko da zdej je popečeno žemljo z maslom!user posted image  user posted image

zdej hoče vse kar imava midva,...

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 8:39:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
19.4.2007 9:11:50   
mojca75
user posted image  hm... danes grešim! ma imam objektiven razlog! sva sam, pa jutri nas tud cel dan ne bo, kruh bo pa star ratal, sej je bla sam žemlja in pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 9:24:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
19.4.2007 10:41:47   
maya2
Pozdravljene!

me smo že z nfth, smo še kar precej dalec od samostojne hoje, tam pred 14. mesecem ne bo zgleda nič.
Sem pa izvedela, da bomo izgubili pediatrinjouser posted image ,  zdaj pa ne vem al bojo uspeli novo najdit in kakšna bouser posted image , ostali dve varianti v Zagorju pa nista ravno najboljši (pri eni predolge vrste, pri drugi nadomeščanja 'ne-pediatrov') Trboveljčanke in Hrastničanke: je pri vas kakšna možnost? sej se še ne mudi tako zelo, ker mora pretečt odpovedni rok, pa vseenouser posted image , moram mal razmislit....

Danes pa Karin čaka prvi obisk pri frizerjuuser posted image  jo moram še prej slikat, da bom imela 'before' in 'after' slikiceuser posted image

Auroraa: smo srečale vašga ženina na nfth... je Karin kar za rokco držaluser posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
19.4.2007 10:56:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
19.4.2007 12:53:37   
maya2
Auroraa: user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja P gre baje v LJ delat, tko sta rekli obe: terapevtka in tašča od Zarjeuser posted image user posted image user posted image , verjetno bojo dal razpis, samo... no bomo videl kdo bo prišel, če sploh kdouser posted image user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3613
19.4.2007 15:55:40   
Barbs
Ojla...

najprej obžalujem vse, ki boste zgubili pediatrinjo,user posted image
čestitam vsem, ki praznujete,user posted image
ploskam vsem, ki znate lepo fotkat (imate poseben stil) - jaz tega namreč nimam , pa sem foušuser posted image user posted image

in se v celoti in povsem strinjam s  Petkouser posted image user posted image user posted image user posted image  - (zakaj tako poredko pišem, namreč)..

MarijaPO ,  pošiljam ti ekstremno slinastega lupčka - nalezla sem se jih namreč od Aleksa, ki jih zadnje cajte tala vsepovsod in vsemuser posted image  Včasih mi je malce nerodno. Sporočam ti, da je še vedno zaljubljen v Evico - kadar cvili in trmari, ga posedem pred računalnik in mu jo povečam (tisto njeno facko, ki si jo enkrat objavila, jaz pa sem jo shranila ((na kateri je čisto Igorju podobnauser posted image  ). Potem neha tulit in s kazalčkom kaže na ekran in jamra ...eeeeeeee, eeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeee... jaz pa pravim - ja, Evica je in te ne bo marala, če boš taka cvili babauser posted image user posted image user posted image  Potem se malo umiri. user posted image

Malce sem zamorjena, ko prebiram kilažo ostalih majčkov - fantkov in se čudim, kako hudiča ima lahko naš Aleks SAMO osem kil pa nekaj čez.user posted image  Pa rad je in to vse - je pa res, da ne prav nekih ogromnih porcij.  Zgleda, da sta se z Evo zmenila, da bosta bolj pri ta šlankih. Hvala bogu - vsaj ne bo po meni, ki še vedno nisem nič shujšala - aja, sem, pa potem se nazaj zredim, pa potem spet shujšam - v razponu pet kil gre vseuser posted image  Hodi še ne, zadnje čase pa je odkril novo modo - vedno je bos. Ker ko mu nataknem štumfe, totalno znori - da ne govorim o čevljih. Torej, lepo moje , pravim...bomo pa gledali tvoje noge bose - in ga takega vlačim povsod, ljudje me pa čudno gledajo in verjetno mislijo, da smo cigani, sploh, ker sva čisto zapečena od sonca - ja vem, slaba mama sem, ker ga nimam pod prtom pokritga zaradi ozonske luknjeuser posted image

Glede PIKNIKA - piknika ne bo, se opravičujem - vsaj v maju ne... ne bo šlo ... gradimo, delamo, obnavljamo, travnik je pravo gradbišče - bom prilepila fotke... pa še  - prvi vikend ima Aleks eno leto in bo družinsko slavje, drugi vikend se midva z dragim poročiva ( presneta koruznika, a neuser posted image  ), tretji vikend bo imel ( takrat že moj možuser posted image user posted image  ) 40 let in ima žurko s prijatli (kao) , četrti vikend bom pa  - po moje dol padla....user posted image  Ne mi zamerit , nisem vedela, da se bo tako obrnilo - ko sem kričala za žur, sem bila prepričana, da bo zneslo - pa tudi .... v maju imajo naši majčki rojstne dneve in tako bi jih zagotovo katerikoli vikend bi to že bil, kar nekaj manjkalo...prestavimo, pa je - proooosimmmmmuser posted image

Takole.... ne me spljuvat, ker bom žalostna in bom ogromno jokalauser posted image

Se beremo, pa kake moje amaterske fotke nalimamuser posted image user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
19.4.2007 18:52:38   
F*S*M
Barbs ni  panike, ko boš pri stvari javi!

Maya2 in Auroraa tukaj imata tel. od naše P. KAtarina Kuhar Potušek 03/56-54-452 Pon je pop. od 14 do 20
tor - pet dop 7.30 do 13.30

Naš se ji skoz smeji, baje pa je v tRb Justinkova dobra sam ne vem če ima plac

grem

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
19.4.2007 21:01:43   
mojca75
bARBS user posted image  za vse kar se ti dogaja,...dobra si da sfolgaš, kaj češ moraš, ane! user posted image
sicer pa - jaz sem ful neki pikasta po rokah - nisem še ugotovila - pikasta sem namreč tam kjer me je malček opekel sonce - se pa alergija poslabša ko jem jagode in jem jih non stop!?user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  pa še kak smeško bi pasal!

Tko da - jutri ukinem jagode (itak sem požrla vse k smo mel doma) pa da vidimo. nikol nisem bla alergična na jagode, sem pa na sonce če me opali,... ampak zdej nisem bla na soncu več kot prejšnji soboto ko me je mal opalilo, sem pa jedla vsak dan jagode. Mah,...

Jutri imamo nft... gremo spet na potep  user posted image , pa taki lepi dnevi so! No pa se beremo... ko bo čas. med vikendi ga običajno ni!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
20.4.2007 6:30:44   
lenika
Hojla.

Barbs čestitke za  vse dogodke v maju. Ob vsem tem verjamem, da ni časa za piknik. Pa saj bo že. Bolje malo kasneje, saj kot praviš v maju bomo večinoma doma praznovali rojstne dneve.

Imejte se lepo. Grem se še do konca zrihtat in šibam v službo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
20.4.2007 8:09:31   
zungi
Živjo,

naj vas lepo pozdravim in vam zaželim lepo sončno jutro.

Mi smo kot ponavadi, nič novega. Sedaj ko je tako lepo vreme, smo večino časa kar zunaj na sončku.
Je treba izkoristit ta vreme.

Upam, da bo cel vikend tako, ker me moj možek vabi na izlet s cabriom. Tamalega naj bi zato pustila v varstvu pri tašči. 
Da si privoščiva malo oddiha v dvoje.
Hmm, to bi znalo biti še zanimivo (heheh user posted image ).

Nč, se grem zdele mal z Galom igrat - k je glih v muvingu.  
Se "čujemo".

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
20.4.2007 8:22:07   
MarijaPo
BRAVO!!!! Barbs bo ratala zena, po dvestoletih koruznistva sta tudi Barbs in njen vrsilec dolznosti moza prisla do tocke, ko ne zdrzita vec brez kovine na prstancu. Navdusena sem! user posted image

Barbs, zelim ti tako poroko, kot si jo sama zelis in da bi vajin zakon trajal vsaj toliko casa kot vajino koruznistvo * 2. Res lepo, da sta se odlocila porocit.

Mi se tud ze pripravljamo na poroko Aleksa in Eve, jaz ze sivam balo. user posted image  Se kaksnih 22 let, pa bo vse nared.

Kar pa se piknika tice, nic ne skrbi, majcice nismo take, da bi odnehale, zato tudi tokrat ne bomo in ti bomo pac tezile konec maja, da bi rade imele piknik junija.

Aleksa pa lepo pozdravi, bom prilepila kaksno fotko Eve, da se mu bodo sline se bolj cedile.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
20.4.2007 13:57:17   
TiaSara
Ojla Barbs user posted image ! Glede ostalega nimam kaj napisat, kar niso že pred mano napisale punce, samo glede kilaže pa ti povem, da je naš Andraž tudi pri nekaj čez 8kg  - da ne boš mislila, da ste kakšna izjema. Pa kot Aleks tudi pridno je, je skoraj vse, kar dobi le količine niso prav velike. Pa še ves čas je v pogonu. Je pa tako fletn, mali drobižek in verjamem da Aleks prav tako.

Jaz imam pa čokoladne dneve. Ne mine dan, da ne bi kakšne čokolade pojedla - sedaj brskam po hiši za starimi zalogami user posted image .

Andraž je pa pikast - pa mislim, da ne ob moje čokolade, ker sem jo jedla ves čas. Sumim na vročino - mu je že sedaj vroče, le kaj še bouser posted image . To je vzel od user posted image in je prav smešno, ko hodim jaz vsa zadekana okoli, mali pa napol nag. To imajo tetke za  šinfat. user posted image

Lepo bodite in se vidimo junija pri Barbs user posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
20.4.2007 19:28:29   
zungi
Ojla,

vidim da imate debato okoli kil. Lahko rečem, da je tudi moj pri "šlang" populaciji, saj ima pri 74 cm 8300 g.
Pa tudi veliko papca, in tudi zelo živahen je.
Meni se zdi prav ljubek user posted image  .

No vikend je tu, želim vam velikooooo sončka, pa če ne prej se "tipkamo" kaj v ponedeljek.

Čavčki

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
20.4.2007 20:59:20   
Kalina
Oj!

Ja nasa Kalinca ma 10kg, ampak je zacela  strajkat pri hrani, res tako mal je, in se to se ful namatramo, par zlick poje, pol je pa konc. Jst pa kr obolevamuser posted image Jah pac se je punca odlocla, da ne bo bajsa (kot mamiuser posted image )in hoce bit manekenka tko da pazi na postavcouser posted image

Drugac izpuscaji so ze mimo, sam se grd, moker kaselj nas matra. sploh pa ponoci, pol je pa jokuser posted image

To je to. Nc novga drugac.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
20.4.2007 22:22:47   
pikicaa
Ojla

Se vam moram pohvalit. Danes me je klical bivši direktor in mi ponudil službo nazaj. V bistvu mi je ponudil še boljšo varianto. user posted image  Je rekel, da se naslednji teden slišiva, ker imam še porodniško do 1. maja in se bova dokončno dogovorila. Vam ne morem povedat kako sem vesela user posted image

Se pišemo nočko vsem.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.4.2007 7:39:30   
maya2
pikicaa: joooooooooj kako lepo!!! jest sem tud fuuuul vesela zateuser posted image user posted image  user posted image user posted image  pa je res da za vsakim dežjem posije sonceuser posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.4.2007 8:03:39   
lenika
Pikicaa user posted image  čestitke. Le kaj se je zgodilo s tvojim šefom, da si je premislil? Nekaj se očitno je, a  definitivno v tvoje dobro.user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?