Barbs
|
Ojla... najprej obžalujem vse, ki boste zgubili pediatrinjo, čestitam vsem, ki praznujete, ploskam vsem, ki znate lepo fotkat (imate poseben stil) - jaz tega namreč nimam , pa sem fouš in se v celoti in povsem strinjam s Petko - (zakaj tako poredko pišem, namreč).. MarijaPO , pošiljam ti ekstremno slinastega lupčka - nalezla sem se jih namreč od Aleksa, ki jih zadnje cajte tala vsepovsod in vsem Včasih mi je malce nerodno. Sporočam ti, da je še vedno zaljubljen v Evico - kadar cvili in trmari, ga posedem pred računalnik in mu jo povečam (tisto njeno facko, ki si jo enkrat objavila, jaz pa sem jo shranila ((na kateri je čisto Igorju podobna ). Potem neha tulit in s kazalčkom kaže na ekran in jamra ...eeeeeeee, eeeeeeeeeee, eeeeeeeeeeeee... jaz pa pravim - ja, Evica je in te ne bo marala, če boš taka cvili baba Potem se malo umiri. Malce sem zamorjena, ko prebiram kilažo ostalih majčkov - fantkov in se čudim, kako hudiča ima lahko naš Aleks SAMO osem kil pa nekaj čez. Pa rad je in to vse - je pa res, da ne prav nekih ogromnih porcij. Zgleda, da sta se z Evo zmenila, da bosta bolj pri ta šlankih. Hvala bogu - vsaj ne bo po meni, ki še vedno nisem nič shujšala - aja, sem, pa potem se nazaj zredim, pa potem spet shujšam - v razponu pet kil gre vse Hodi še ne, zadnje čase pa je odkril novo modo - vedno je bos. Ker ko mu nataknem štumfe, totalno znori - da ne govorim o čevljih. Torej, lepo moje , pravim...bomo pa gledali tvoje noge bose - in ga takega vlačim povsod, ljudje me pa čudno gledajo in verjetno mislijo, da smo cigani, sploh, ker sva čisto zapečena od sonca - ja vem, slaba mama sem, ker ga nimam pod prtom pokritga zaradi ozonske luknje Glede PIKNIKA - piknika ne bo, se opravičujem - vsaj v maju ne... ne bo šlo ... gradimo, delamo, obnavljamo, travnik je pravo gradbišče - bom prilepila fotke... pa še - prvi vikend ima Aleks eno leto in bo družinsko slavje, drugi vikend se midva z dragim poročiva ( presneta koruznika, a ne ), tretji vikend bo imel ( takrat že moj mož ) 40 let in ima žurko s prijatli (kao) , četrti vikend bom pa - po moje dol padla.... Ne mi zamerit , nisem vedela, da se bo tako obrnilo - ko sem kričala za žur, sem bila prepričana, da bo zneslo - pa tudi .... v maju imajo naši majčki rojstne dneve in tako bi jih zagotovo katerikoli vikend bi to že bil, kar nekaj manjkalo...prestavimo, pa je - proooosimmmmm Takole.... ne me spljuvat, ker bom žalostna in bom ogromno jokala Se beremo, pa kake moje amaterske fotke nalimam