MarijaPo
|
petka je tako lepo napisala, da si ne morem kaj, da ne bi se jaz napisala kako nam gre (petka, mimogrede, prav dobro vam gre! bravo) Mi smo zelo v redu, dokler se ne primerjamo s komerkoli (obstajajo tud 2 mesecni otroci tezji od Eve). Vceraj smo jo tehtali in tehta borih 6.5 kg, tako da sva bila z Igorjem spet ob zivce in sva se sekirala in je Igor rekel, da je to tako kot firma: vseeno je kolk se trudis, ce ne gre, nekaj delas narobe. In zdaj sva sprejela resolucijo, da jo bomo skos po malem futral, nic vec na tri ure, ampak kar skos (meni je to zelo tezko, ker imam rada red). Eva je kljub vsemu zelo srckana, zna ploskat, pokazat kok je velika in pomahat in rect PAPA. V cetrtek gremo v razvojno, ker se se zdaj ne zna prevalit s kravic na hrbet in obratno in ne zna se plazit, kolenckat, nic od tega. Zna pa sedet. :) Jaz veliko sivam, zdaj sem naredila ze 4. strampljice za Evo (mi nosimo samo bodije in strampljice, mal smo neizvirni). Trenutno pa je v delu krilce zame, bom tako lepa, da bo moral Igor po mestu nosit boksarske rokavice, da bo vse zalezovalce odgnal. Igor gre naslednji teden v nemcijo, tako da bova prvic z Evo cel teden sami. To bo zabavno. V soboto smo bili na Koversadi in rezervirali parcelo za poleti, ce bo vse po sreci, bom tam kar 5 tednov (ce bo katera tam, naj se kaj javi). Veliko smo na sprehodih po Ljubljani, meni je ta cas tako zelo lep. Ful me spominja na lani, konec nosecnosti, ko so drevesa zacela zelenet in se je men kar trgalo od srece. :) Res lustni spomini. Eva ima na sprehodih novo foro, sname si trak z glave in ga ponuja mimoidocim. Upam, da se imate fino. Duda termometer - meni so v BC rekli, da veliko otrok ne sprejme nove dude in da gredo zato malo v promet. Mi smo jo kar dobro amortizirali, takrat, ko je imela 40 vrocine ji je bilo cist vseeno katero dudo ima in smo zlahka zmerili. Se vedno pa velja, da je najnatancnejse v riti merit. To z dudo smo mi delali takrat, ko je spala, da je nismo budili z odvijanjem. Uzivajte, barbs, kaj je s piknikom, a bo?
|