|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
17.4.2007 7:45:23   
zungi
sončno jutro vsem!

Naš ima pa danes  dop. kontrolo v RA.
Ma imam že sedaj čudni občutek user posted image .
Me je kar groza, če naš ne bo hotel sodelovati, kakšno diagnozo bo postavila.
Je pa taka, da kakršen ima dan (zdravnica) ponavadi pade temu primerna diagnoza.
Torej, upam, da ni kakšne lune ali mlaja in da je včeraj "dobila" user posted image user posted image user posted image .

Vam pop. javim kako je bilo.

Aja pa pop. sva naročena pri frizerju. Se bo že v drugo strigel. Čupavec ni kaj.

Želim vam topel in s sončkom obsijan dan user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
17.4.2007 8:16:05   
MarijaPo
petka je tako lepo napisala, da si ne morem kaj, da ne bi se jaz napisala kako nam gre (petka, mimogrede, prav dobro vam gre! bravo)

Mi smo zelo v redu, dokler se ne primerjamo s komerkoli (obstajajo tud 2 mesecni otroci tezji od Eve). Vceraj smo jo tehtali in tehta borih 6.5 kg, tako da sva bila z Igorjem spet ob zivce in sva se sekirala in je Igor rekel, da je to tako kot firma: vseeno je kolk se trudis, ce ne gre, nekaj delas narobe. In zdaj sva sprejela resolucijo, da jo bomo skos po malem futral, nic vec na tri ure, ampak kar skos (meni je to zelo tezko, ker imam rada red). Eva je kljub vsemu zelo srckana, zna ploskat, pokazat kok je velika in pomahat in rect PAPA. V cetrtek gremo v razvojno, ker se se zdaj ne zna prevalit s kravic na hrbet in obratno in ne zna se plazit, kolenckat, nic od tega. Zna pa sedet. :)

Jaz veliko sivam, zdaj sem naredila ze 4. strampljice za Evo (mi nosimo samo bodije in strampljice, mal smo neizvirni). Trenutno pa je v delu krilce zame, bom tako lepa, da bo moral Igor po mestu nosit boksarske rokavice, da bo vse zalezovalce odgnal. user posted image
Igor gre naslednji teden v nemcijo, tako da bova prvic z Evo cel teden sami. To bo zabavno.
V soboto smo bili na Koversadi in rezervirali parcelo za poleti, ce bo vse po sreci, bom tam kar 5 tednov (ce bo katera tam, naj se kaj javi).

Veliko smo na sprehodih po Ljubljani, meni je ta cas tako zelo lep. Ful me spominja na lani, konec nosecnosti, ko so drevesa zacela zelenet in se je men kar trgalo od srece. :) Res lustni spomini. Eva ima na sprehodih novo foro, sname si trak z glave in ga ponuja mimoidocim.

Upam, da se imate fino.

Duda termometer - meni so v BC rekli, da veliko otrok ne sprejme nove dude in da gredo zato malo v promet. Mi smo jo kar dobro amortizirali, takrat, ko je imela 40 vrocine ji je bilo cist vseeno katero dudo ima in smo zlahka zmerili. Se vedno pa velja, da je najnatancnejse v riti merit. To z dudo smo mi delali takrat, ko je spala, da je nismo budili z odvijanjem.

Uzivajte, barbs, kaj je s piknikom, a bo?

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.4.2007 10:31:26   
puncica
Pozdravljene punce
No kako se rihtamo, po starem, naš je ful neki tečen že tri dni, nič mu ne paše pred 2 dnevoma pa se je ponoči zbudil ob dveh naspidiran in naspan in seveda se potem jokal in on bi se igral in to je trajal do 4-5 tako da sva bila že čist ob živce, saj 2 urce pokonc ponoč, ko hočeš spat ni kar tako, potem pa še ta večja se kej joče pa je mera polna, se špranciramo od ene postle do druge postle.user posted image user posted image

Se je pa naš tamali danes prvič sam brez opore postavil na nogice tako iz klečečega položaja je kr ustal, kdaj bo pa hodil pa bog si ga vedi, po moje še ne tako kmal. Nič pa ne zna, no samo to da če ima igračko pa rečeš če ti jo da, ti jo da, pa kocke ful rad sestavlja ko vidi ta večjo kako ona sestavlja hišo pa to, potem bi pa tudi on, pa mu ne rata glih, potem pa men daje kocke da mu sestavim hiškouser posted image

Po terasi še vedno on kr plazi najraje pa je v kamenčkih pa zanimivo da jih ne da v ustauser posted image , če pa najde kakšnega na hodniku pa bum v usta. Čeveljčke smo že mogl poštukat, ker jih je čist ponucal, saj on noče hodit tud ob opori ne, pač pa šiba po štirih in posledično je strgal ene hlače in tud čevlje ponucal, tako da smo jih zdej oblepli s pravim usnjem in sploh ne zgleda tako napačno, pa še drži bol.

Zdejle ga čakam da se zbudi da greva mal na sonček. Mejte se. Pa čestitke vsem ki praznujete.

LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
17.4.2007 10:45:41   
žmož
Pozdravček!
No, končno se je spet našel čas, da se mal usedem za računalnik. 1. rojstni dan smo dali skozi-vsem hvala za čestitke , in tako odprli sezono RD. Bilo je super, uradno fešto smo imeli kar v soboto, ker jih v nedeljo kar nekaj ne bi moglo pridet, pa sobota je tak dan, da se lahk mal dlje zamotiš, kaj spiješuser posted image ... Tajica je bila ful pridna, jo moram prav pohvalit, vreme je bilo super, otročki so se do teme igrali zunaj, mi odrasli pa smo se seveda veselo "basali" z hrano.
Taji je seveda pomagal pihat svečko bratec, je pa seveda potem toliko bolj veselo packala po svojem delu torte.
No, smo pa pri enem letu prišli skoraj do okroglih 8 kg (par dekc oz. bolje rečeno gramov čez), tako da smo še vedno med ta suhimi. Je pa ful aktivna, sedet sploh ne zna, je non stop v muvingu, tako da imam kar nekaj dela z njo.
V glavnem, vesela sem, da je šlo vse to skozi, da se spet lahko posvetim svojim otročkom in da se lahko brez skrbi sprehajamo po tem prekrasnem sončku, mi je pa bilo prav toplo pri srcu, ko sem se spomnila kako je bilo pred 1 letom, vseh skrbi, kako se bo izšlo in seveda sreče, ko je bilo na koncu vse ok.
Dost nakladanja, grem kuhat!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
17.4.2007 10:52:49   
F*S*M
ojla,

kako

mi smo šli spat, je sedajle norel po terasi eno uro in se je utrudil in je bil tečkan. Drugače pa je ratal full boječ vsega se boji, boji se trave pa vrat pa psov pa vsega, edin velike opeke so mu fajn.

drugače pa hodi če ga držimo za obe roki, če ga za eno ima trda kolena in sploh ne premakne nog, tako da boh ve kdaj bo shodil.

trenutno ga matrajo zgornji 2 ima čisto nabreklo samo še pokukat morata ven upam, da bosta čim prej

marijaPo kaj pa če poskušiš Evici dati kakšno bolj hranilno hrano kakor je čokolešnik al pa mlečni riž, gres, pa boš videl, kaj pa kifelčke kej rada je, naš jih obožuje mu ga odlomim in da v rokico in potem sam ordinira z njim. Poskusi da bo sama jedla, sej bo šlo. Ko gresta na sprehod kupi kifelček in ji ga daj pa naj ga ima v rokici in naj se trudi, pa še fajn za dlesni je mogoče pa bo dobila večjo željo po hrani če bo lahko sama jedla, pa še naučila se bo gristi, ker mi smo sedaj že tako daleč da nam ni potrebno več miksati hrane jupi

Lep aprilski dan, danes ga še iskoristite, ker jutri napovedujejo dež

Čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
17.4.2007 12:35:00   
MarijaPo
FSM, kako si prijazna, da mislis na nas. Vsak predlog je dobrodosel. :)
Ja, Eva ze kak mesec le stezka je po zlicki, ker hoce vse sama jest in pol ji dajemo vse (razne juhe) v roko. Tud cokolesnik in cokolino in mlecni riz in gres in polento in vse te mocnate jedi smo ji ze probali dajat, pa noce. Nismo pa se probali rogljicka, ga bom danes kupila, pa da vidimo. :)
Sicer ji dajemo skos ful kaloricno hrano in vanjo zamesamo Polycal, ki so nam ga predpisali na kliniki (polycal je neka umetna svinjarija, ki je zelo zelo zelo kaloricna - poly cal = mnogo kalorij). Vseeno dajemo tudi sadje in zelenjavo (cesar tudi ne mara).
Zenkrat najbolj gre kruh z maslom.

Ce ima se katera kak predlog, le na dan z njim. user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
17.4.2007 12:36:57   
Kalina
Joj punce, mi prebolevamo Sesto bolezen, izpuscaji so prisotni ze po celem telesu, zdele hitr laufamo mal na sprehod, dokler se ni otrok v parku. 

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 13:34:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 13:50:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
17.4.2007 16:15:56   
SelmaC
Pozdravljene,

kak lep april, ne. Midva sva ravno iz sprehoda, Maj je zaspal v avtu in pol selitev v posteljco in spi dalje. Sem mislila, da bom kaj naredila doma, ma se mi tako ne da.... bom že. Sem tako zmatrana...
Dopoldan sva bila pri zdravnici, ker ima ene ekceme po telesu. Pa je seveda od hrane. Kaj smo takega jedli, pa spet ne vemo. Od kar je tudi, ko smo na obiskih pri sorodnikih dobi vse živo. Zdaj pa smo na nekakšni dieti, da vidimo kaj je krivo. Me je že kar strah na kaj je alergičen. Bomo črtali tiste tipične alergene pa vidimo. Ja, tudi jaz se sprašujem kaj je z piknikom pri Barbs. A ste že kar dorekle, ker res sem prešpricala par strani? Zdaj grem pit kafe in malo lenarit dokler lahko
pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3585
17.4.2007 16:43:14   
NIKI005
No, po dolgem času me spet nekaj zanima. Nič ne omenjate kako kaj spijo vaši majčki čez dan. Naš spi celo noč (19h - 6:30) potem 1. runda 9-12h in 2. runda 15:30- 17h. Men se zdi kar mal preveč...kaj pa vi pravite?
Drugače hodimo še ne...mogoče par korakov pa bum na rito. Skoz poriva zaboj za igrače ali pa stol pred sabo, po sobi, kaže s prstkom vse kar je zanimivo, hoče nekaj povedat in se trudi in trudi pa ne greuser posted image .
Čakam, da se zbudi, pa gremo spet vn...mamo že tako barvo, kot sredi poletja, skoz smo zunajuser posted image .

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 17:15:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NIKI005)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
17.4.2007 19:15:02   
lenika
Samo na hitro se javim, ker imam zelo malo časa.

V službi imam veliko dela. Poleg rednega dela, bomo imeli prireditev ob 600 letnici našega mesta in je potrebano marsikaj pripravit, organiziram pa tudi prireditev ob koncu prvega triletja, da o opisnih ocenah in zaključnih spričevalih sploh ne govorim.user posted image user posted image user posted image
Drugače smo v redu, Matic uživa s taščo in tastom, hodi še ne, izkoriščamo pa te lepe dneve in smo čim več zunaj na svežem zraku.

Duda termometer, jo imamo in smo jo na srečo do sedaj samo enkrat rabili.
Lušne fotke in lušni otroci.

Uživajte, še posebej tiste, ki ste še doma na porodniški.

Neposredna povezava do sporočila: 3588
17.4.2007 19:39:00   
zungi
ojla

No pa smo bili v RA. Sem čisto zmedena od zdravnice: v eni sapi govori, kako lepo fizično napreduje, da ga mora prav pohvalit po drugi strani jo pa zdej bega, psihična stran - umsko napredovanje user posted image user posted image .
Ker mi pač mali še ne reče mama in ker ne da pa-pa meni, da je pa MORDA potreben še kakšen dodaten pregled pri psihologu user posted image ? In da se bo naslednjič odločila, ko prideva k njej na pregled.

No, pa me je spet zamorila do naslednjega pregleda, da se bom ja sekirala in bala da res z otročkom ni kaj narobe.
Ja potem je rekla, kako fajn je gibčen otroček, super - ga spet pohvali, v drugi sapi pa spet, da se boji da hoče biti hiperaktiven, ker tam notri pri njej ni bil pri miru in je puzal naokrog sem ter tja.

Je pa na teži full pridobil saj ima sedaj 8300 g in je velik 74 cm. Dobro kajne za naš drobižek user posted image .

Punce moje, res sem zbegana, nevem več kaj naj si mislim.

MarijaPo: te lahko vprašam, ker sem zasledila da imaš tudi bolj drobčkeno punčko, ali si jo rodila že pod težo oz. zaradi česa obiskuješ RA? Upam, da nisem preveč firbčna.

Niki005: naš gre tudi spat med 7 in 8 uro zvečer, spi tja do 6 oz. 6.30. Potem gre spat dopoldan eno rundo za ca 1 uro, in pa pop. še za kakšno uro, uro in pol.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
17.4.2007 19:50:59   
puncica
Oh zungi pa ti dohtarji, itak da morjo vedno neki najdit, naš tud ne da papa, pa ne reče mama, pa nič ne zna, no sam plazit, pa za mačkom letat, nič ne govori, ja pa ohranjevalnik od windowsov mu je zakonuser posted image On sam zadnje čase daje igračke men to je pa tud vse. Mislim da mal preveč paničari ta dohtarca. Tako da ti se kr pomiri, sploh pa mislim da itak ne morjo prej ko pred 2 leti govorit o kakšni hiperaktivnosti pa teh boleznih, tako da ne vem zakaj te starši s temi čudnimi diagnozami. Ti se nič sekirat, pa velik ukvarjat s tamalim in boš vidla da bo vse ok.

Marija ej nimam pojma kaj narest, razen tega kot si rekla da jo boš pač hranila čez cel dan, po moje bo to vredu. Me pa zanima a so ji kakšno diagnozo postavli zakaj je malčica tako suhcena in drobna, mislim a je kej narobe?

spanje: naš spi zelo različno ponoči od 7:30-8:00 pa do 6:00-7:00 pa ponoč se 2-3× zbudi hoče mlek. Čez dan pa spi zjutraj 1-1,5 urce pa popoldne okol enih 1;5-2 urce. To je to. NIKI Pač rabi več spanja, ne se sekirat, tud jaz ko sem bla majhna sem sam spala cele dneve, še potem ko sem bila v šoli sem mogla not prnest pa sem spala tud po 6 ur čez dan ob sobotah. Hodila s kuram spat in spala do desetih zjutraj. Jah sem pač zaspanka user posted image in mi to ob dveh nespečih otrocih zdej fuuuuuul manjka. user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 17.4.2007 19:52:24 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.4.2007 21:04:03   
TiaSara
Zungi - kot je rekla Punčica! Ma so prav grozni, ko po nepotrebnem strašijo mamice. Tudi Andraž še ne reče mama - niti blizu ni tega in noben otrok, ki ga jaz poznam pri 11 mesecih ni. In nič ni narobe če nič ne govori do 1.leta. Pa hiperaktivnost - komaj pri 3h letih lahko sploh začnejo postavljati diagnoze - kaj ti ona bluzi - in na osnovi enega obiskauser posted image  user posted image Naj se raje svoje stroke držijo, ne pa da kar nekaj bluzijo in strašijo uboge starše. 

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 21:11:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3592
18.4.2007 6:29:31   
lenika
Zungi, naš tudi še ne reče mama in tudi papa da, le ko se mu zahoče. Nič se sekirat. Kar se tiče hiperaktivnosti, je potem naš tudi hiperaktiven, ker je nonstop v pogonu.

Spanje od 20.00 do 6.00 ali 6.30. Čez dan pa čisto odvisno. Spat gre ob 11.00 in okoli 15.30, spi pa čez dan vsega skupaj od ene do treh ur, a največkrat nekje dobri dve uri. tako,, da Niki005, jaz mislim, da tvoj spi veliko. Mu pač tako paše.

Auroaraa, kar se tiče kravjega mleka, mi v kašicah jemo alpsko mleko, zjutraj pa še vedno dobi adaptirano, ker imam še za porabit zalogo, potem bomo pa šaltali na kravje.

Puncica user posted image  za samostojno vstajanje. Naš Matic sam stoji nekaj sekund, potem se pa ustraši in se prime.

Zanimivo se mi pa zdi, da notri full rad puza, zunaj po travi se pa boji.

Nič grem se zrihtat za službo. Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 3593
18.4.2007 7:47:03   
maya2
Pozdravljene!

spanje: ja v primerjavi z našo bejbo imate vse zaspančkeuser posted image  Karin spi od 20:30 - 6:30 in potem še 1,5 čez dan in to je to. Se  pa ponoči še vedno zbuja skoraj vsako noč user posted image

puncica: ja te čist razumem jaz sem tudi že po naravi ena veeelika zaspankauser posted image , no ja zdaj niti ne večuser posted image

mleko: jaz ji v večini še dajem adaptirano, vsake toliko pa kupim kravje mleko za prevret, da jo počasi navadim. Sem pa opazila, da po kravjem mleku fuuuul prdiuser posted image user posted image user posted image

Lenika: Karin se tudi boji na travo vsedituser posted image

Je pa postala bolj boječa... sta šla z mojim v ponedeljek na sprehod in sta srečala eno mamico z malo mlajšo punčko, ki je bila zelo glasna, je cvilila in vriskala, Karin pa v joooooooook, tako hudo da jo je moral iz vozička vzet in tolažituser posted image , včeraj je pa pri meni ponovila isto ko je en mali kuža malo preveč naglas zalajaluser posted image

vabila: sem se odločila za deteljicouser posted image , bo pa rožica mogoče naslednje letouser posted image

Grem danes na csd vlogo za otroški dodatek oddat, pol pa gremo še mal naokrog.

Vsem bolančkom user posted image user posted image

LP

< Sporočilo je popravil maya2 -- 18.4.2007 7:48:48 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
18.4.2007 7:52:43   
zungi

Jutro user posted image !

Hvala punce za spodbudne besede, mi je takoj lažje, sem se pa včeraj počutila  prav grozno - povoženo.
Sej sem že resno razmišljala da bi šla po drugo mnenje user posted image ?!
Pa bom počakala sedaj do junija (takrat imava ponovno kontrolo) in se bom nato odločila za naprej.
Mi pa počasi te njene diagnoze že presedajo, ker ona samo neki sumi in s tem straši starše.
Jaz mislim, da bi morala šele ko bi imela utemeljene sume, to povedati, ne pa ker se ji tisti moment tako zdi.

Ja jaz tudi že razmišljam o navadnem mleku, sem rekla, da porabim še tole zalogo aptamila in pol akcija.
A pa ste oz. boste na začetku kravje mleko kej mešale z vodo? Meni so eni svetovali naj najprej dam 1/2 mleka in 1/2 vode.
Kaj pravite na to?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 7:53:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
   [Brisano sporočilo]
18.4.2007 8:04:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3597
18.4.2007 8:09:25   
maya2
Auroraa: kako se pa prenaša? Dvomim da se je lahko nalezla na sprehodu?? Bom pa seveda pozorna tnx, upam da bo Zarji kmalu bolje, ste danes kaj spali?

Neposredna povezava do sporočila: 3598
18.4.2007 8:20:18   
mojsoncek
jutro! samo na hitro po dolgem casu... v sluzbi imam guzvo in sploh ne uspem nic na forum pogledat.

Anze je v vrtcu ful priden in sploh ni nobenih problemov (nic cudnega, ce je pa ves cas po rokah user posted image , mi ga bodo vzgojiteljice se razvadile).

mleko - kravje ze kaksen slab mesec (je bilo treba sprobat, ce ima slucajno kaksno alergijo se preden je sel v vrtec)

spanje - ponoci cca. 20.00 do 5.30 ali 6.00, cez dan pa kadar smo doma 2x po pol urce, v vrtcu pa 1x po cca. 1,5 ure. Ni ravno zaspancek.

mah, saj nimam vec casa pisat user posted image .

bolancki pocajtajte se!!

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3599
18.4.2007 8:21:46   
Kalina
maya, nasa tud zdej preboleva 6 bolezen, nalezla se je v parku. Tko da ne rabi bit v nevem kaksnem stiku, ker je to visoko nalezljiva okuzba. Pri nas je bilo sicer res hudo, ker je imela tezjo obliko. 4 dni ji ni padla vrocina z 40. user posted image Zdej smo ok, sam se izpuscaji morjo izgint.
aurorra, a so ti rekli, da ni dobro, da je zdej v stiku z otroci itd, pa ne da bi bla kuzna, ampak zdaj jim je odpornost ful padla in bi vse pobrali, karkol. Moja je zacela mokro kasljat in izcedek iz nosa. aja pa na soncu tud nesme biti, zarad izpuscajev, ker so pol se ful bolj nadrazeni.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?