cofek
|
ojla majčice! po dolgem času...berem vas še, za kaj več pa ni časa...se pa moram pohvalit - AŽBE JE VČERAJ SHODIL sicer je še bolj negotov v korakih, pa če sem jaz zraven, bi se še malo "zihral" ampak vaja dela mojstra, ne drugače pa nič novega - en teden je pri eni, drugi teden pri drugi babici, tko da mu/nam res ni dolgčas... me je pa včeraj spreletelo, da sploh nimamo poletne garderobe za Ažbeta - nekaj podedovanih hlačk, ki pa so mu že glih-za-glih (ja, smo pač pri krepkejših suhcih ), tko da bo treba it v šoping... gre pa v sredo (tokrat pa najbrž res - zadnjič so mi tik pred zdajci prestavili) na operacijo kolena in sam upam, da bo v četrtek doma, ker v petek je pa že praznik in pol lahko sam ugibamo kdaj ga bojo domov spustili... auroraa a si tudi ti obupala nad dieto? jaz ne vem kaj je to - včasih sem bla tko samodisciplinirana, pa po 6h mi ni bilo problem nič jest, zdaj se je pa vse na glavo postavlo....očitno če maš otroka, ne moreš hujšat al kaj? ja, pediatri...mi se sicer slišimo z Vahtarjem - nismo še nikoli bli v ambulatni in kar po telefonu opravimo stvari, pol pa res ne vem kako bo, ko bo pa zares šel...F*S*M a ne dela Kuharjeva tudi v trbovljah? - se mi zdi da smo jo meli na sistematskem ja, pa šesta bolezen se je že začela pojavljt v "naših" vrstah - upam, da se kmalu pozdravite.... Baaarbs - res se vam ful dogaja, pa poroka, pa to... mojca tudi meni se zdi da se mi je moja alergija spotencirala oz. pojavila - če me kaj piči mam takoj bulo in ful srbi, pa zadnjič sem oblekla nove kavbojke (brez da bi jih prej oprala - saj veste kako je če maš novo stvar pol ne moreš čakat dan/dva, da se opere in posuši ) in so me ful bedra začela srbet, pa ene hlače iz čistilnice isto ... pikicaa no, vidiš kako se je lepo izteklo, ne? čeprav si ne predstavljam kako si se pa pred parimi meseci počutila... nič moram it likat - sem poletno garderobo oprala (alergija ...) pa je treba malo popeglat ... lep vikend! lp,t
|