|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.4.2007 10:49:30   
mojca75
Pikicaa user posted image , tole je pa prva liga...(kot bi rekla moja sestica...mal mlajša)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
21.4.2007 21:35:33   
cofek
ojla majčice!
po dolgem času...berem vas še, za kaj več pa ni časa...se pa moram pohvalit - AŽBE JE VČERAJ SHODIL user posted image user posted image user posted image sicer je še bolj negotov v korakih, pa če sem jaz zraven, bi se še malo "zihral" ampak vaja dela mojstra, ne user posted image
drugače pa nič novega - en teden je pri eni, drugi teden pri drugi babici, tko da mu/nam res ni dolgčas...
me je pa včeraj spreletelo, da sploh nimamo poletne garderobe za Ažbeta - nekaj podedovanih hlačk, ki pa so mu že glih-za-glih (ja, smo pač pri krepkejših suhcihuser posted image ), tko da bo treba it v šoping...
user posted image gre pa v sredo (tokrat pa najbrž res - zadnjič so mi tik pred zdajci prestavili) na operacijo kolena in sam upam, da bo v četrtek doma, ker v petek je pa že praznik in pol lahko sam ugibamo kdaj ga bojo domov spustili...

auroraa a si tudi ti obupala nad dieto? jaz ne vem kaj je to - včasih sem bla tko samodisciplinirana, pa po 6h mi ni bilo problem nič jest, zdaj se je pa vse na glavo postavlo....očitno če maš otroka, ne moreš hujšat al kaj?user posted image

ja, pediatri...mi se sicer slišimo z Vahtarjem - nismo še nikoli bli v ambulatni in kar po telefonu opravimo stvari, pol pa res ne vem kako bo, ko bo pa zares šel...F*S*M a ne dela Kuharjeva tudi v trbovljah? - se mi zdi da smo jo meli na sistematskemuser posted image
ja, pa šesta bolezen se je že začela pojavljt v "naših" vrstah - upam, da se kmalu pozdravite....

Baaarbsuser posted image user posted image - res se vam ful dogaja, pa poroka, pa to...user posted image user posted image user posted image

mojca tudi meni se zdi da se mi je moja alergija spotencirala oz. pojavila - če me kaj piči mam takoj bulo in ful srbi, pa zadnjič sem oblekla nove kavbojke (brez da bi jih prej oprala - saj veste kako je če maš novo stvar pol ne moreš čakat dan/dva, da se opere in posušiuser posted image ) in so me ful bedra začela srbet, pa ene hlače iz čistilnice istouser posted image ...

pikicaa no, vidiš kako se je lepo izteklo, ne?user posted image čeprav si ne predstavljam kako si se pa pred parimi meseci počutila...

nič moram it likat - sem poletno garderobo oprala (alergijauser posted image ...) pa je treba malo popeglatuser posted image ...

lep vikend!

lp,t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
   [Brisano sporočilo]
22.4.2007 7:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
22.4.2007 7:45:53   
lenika
Poletna garderoba- Jaz imam za Matica samo tisto, kar smo dobili ob rojstvu za darila. Prav so mu še ene tri kratke majice in ene troje kratke hlače, kupila pa sem že nekaj bodijev s kratkimi rokavi in ene sandalce. To pa je zaenkrat vse. Bo treba počasi v šoping, ja. Upam, da bomo v maju našli kaj časa za nakupovanje.
Drugače gremo pa v soboto na eno poroko in bo Matic prvič prespal pri babici in dedku.

Nič, uživajte te prelepe dni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
22.4.2007 9:18:45   
mojca75
Poletna garderoba - nekaj smo dobili, nekaj kupili! ampak glede na to da je naša miška (po mojem merjenju že tam nekje 77-78cm velika) nam je nekaj tud že premajhnega - kar je za eno leto, poletnega (kar smo dobili) no lepa reč!

Mi gremo danes k enim kolegom na dolensk, obiskat mojčinega potencjalnega moža (ma glede na to da David od Petke zadnič ni kazal kakega pretiranega navduđenja user posted image , vlagamo več železja v ogenj!)
Sicer sva pa cele dneve zunaj!¨

Dieta - priznam - sem "obupala", oz se mi nekako ne da več. Total lost je -5kg, glih pol od zastavljenega!

Jutri gremo še na ene preiskave na pediatrično potem pa nas bodo - če bodo izvidi BP - in ko jih dobimo, ker to traja- cepili "pod nadzorom" - beri en dan na pediatriji, se že "veselim".
Ja naša saga o cepljenju je še vedno pri enem samem cepljenju Di-te-per z reakcijo! Oh ja, da ne izgubljam besed in ne razlagam, ker kar živčna ratam!
Pa bi res rada da saj tetanus cepijo, ker se plazi okoli in tetanus je povsod, sej nisem panična, ma... davica oslovski kašelj,...zarad mene tud če ne! Mi je vseeno.
No poročam.

Aja, sem zadnjič pozabila! Barbs ...čestitke za poroko.... ma je bil toooo en lep dan, ah datum pa tud neverjeten - midva sva se poročila 11.9 - so me vsi hecali da se takat same velike katastrofe dogajajo...user posted image , no do sedaj še nič katastrofalnega... user posted image

v torek dam pa še svojo poletno garderobo ven - poročam - lani sem dala vse gor, sam sem malček pridobila čez zimo, oz po porodu sem takoj shujšala zarad tiste blazne slabokrvnosti in švohote,... pa ni bilo težav, letos pa  user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
22.4.2007 11:10:10   
žmož
Ola!
Barbs čestitke za poroko in za izstop iz koruzništva-jaz pa še kar veselo koruzico nabiram!user posted image  In Pikicaa tebi pa čestitke za službo-se ti je res ful dobro izšlo. ko bi se vsaj še meni kaj takega pripetilo.
Drgač pa je pri nas samo sranje (oprostite izrazu)-že od srede je spet avto "crknjen", pol pa mi je kot zanalašč še ta mala v peteki zvečer kar od enkrat začela grozno jokat, pa vročična je postala-ma res kar od enkrat. Ko jo po 1 uri nisem mogla nikakor umirit, sem ji dala svečko in je bilo malo bolje-noč je bila tudi dobra. včeraj zjutraj ok, vse do popoldanskega spanca. Vstane-pa čist cela rdeča in v mehurjastih izpuščajih. Sva šle na urgenco-urtikarija ali koprivnica! kriza! Je dobila 2 inekciji, 1 urco sva mogle počakat tam, potem pa domov pod nadzorom. Aja, dobila je strogo dvo-dnevno dieto (samo jabolko, riž kuhan na vodi in samo polentouser posted image )! Ne vprašte-od včeraj ni razen malo jabolka pojedla nič, pa ful je pojokava. Se mi ful smili miška mala, še tako je tak drobižek, zdaj pa jo moram še s tem martrat. sicer imamo jutri kontrolo, upam, da bomo lahko začele normalno jest. Šibam k njej, ker joče.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
22.4.2007 19:39:37   
Lara28
POzdravljne majčice!
VAs še vedno redno prebiram, sam pišem bolj malo, ker sploh ne najdem časa.
Mi smo super, hvalabogu zdravi, spimo dobro, čeprva kar precej manj kot ste pred časom pisale o dnevnem spanju, ampak imamo pa mirne noči. Anej že skoraj mesec dni spi v svoji sobi in to brez težav. Če se ponoči zbudi, malo zajamra, potem pa hitro najde duduo in zaspi nazaj.  Ogromno časa preživiva zunaj, odkar hodi mu je stanovanje naenkrat premalo, zato sva res skoraj cele dneve na terenu.
No jutri pa se konča moja porodniška in v torek začnem delat. Sploh ne morem verjet, da je mimo. Hvalabogu imamo izvrstno varuško, poleg Aneja čuva še dva otroka in vem da ne bo težav. Sem ga trikrat peljala na "uvajanje" in je bilo super. Tako da jutri uživava z malim še zadnjič skupaj, potem pa se začne. Ampak bomo se že potrudili, da bomo pač popldneve preživljali čimbolj skupaj. 
Čestitke vsem za obletnice, rojstne dneve, poroke, .... 
Pa pa, L  

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
22.4.2007 21:09:42   
Kalina
Oj bejbe,  sam par slikic vam prpopam, pa laufam pod tus

user posted image

user posted image

user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
22.4.2007 21:13:45   
cofek
žmož tole je pa res huda reakcija - a mogoče vsaj slutiš kaj bi lahko bil vzrok?

zdaj pa res ne vem - a ste spregledale, da je Ažbe shodil, al to sploh ni več novica, ker že vsi ostali veselo racajo naokoli user posted image

ok, mejte se...
lp, t

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
22.4.2007 21:17:45   
mojca75
Ažbeeeeee user posted image user posted image user posted image  da si shodil.... in JA Cofek, sm spregledala, to je SUUUUUPER novica!!!!!!!!

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
23.4.2007 7:25:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
23.4.2007 8:22:10   
maya2
Dobro jutro!

Cofek: user posted image  user posted image   user posted image  Ažbe....

poletna garderoba: tudi mi smo večinoma dobili darila za 1 leto starosti, tako da se je tega že kar nekaj nabralo, nekaj je že babi kupilauser posted image  (so šle zadnjič s Karin na sprehod... in so šle v šopinguser posted image ). Jaz sicer ful ne maram da non stop nekaj kupuje, ampak, kaj naj....user posted image  ostalo pa bom kupovala sproti, ker sem že prevečkrat kaj za vnaprej kupila pa potem nisem rabilauser posted image

Evo še nekaj naših sličic, še s pirhi, pa v posteljici in .... na novem 'kolesu' ki ga je dobila že od babi in dedija za rojstni dan
user posted image

user posted image

user posted image

To je še vse s prejšno frizuro, prilepim še kakšno z novo kasneje

Lep dan .... sonček se že kažeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3637
23.4.2007 8:32:57   
Kalina
Cofek cestitke za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

maya mi mamo pa isti tricikel, sam da je nas oranzno rumenuser posted image user posted image

Vceraj smo sli v cerkev se zment za krst in "poroko". 19 maja bo vse v enem, prvo naju cerkveno poroci na hitro, potem Kalinco krsti in gremo zuratuser posted image Komaj cakam, juhuuser posted image Ma mi je blo ful smesno, vprasam jst, ce pac moras bit nujno cerkveno porocen, za krst otroka, pravi pop (pravoslavna cerkev) da ne, ampak da je potem otrok VANBRACAN oz. nezakonski. user posted image Mislim ej kr neki. user posted image Tko da mami pa ati se porocita. Spet. user posted image

Aja glede HOJE, nasa miska se sploh se na noge ne postavlja kamoli hodi. user posted image No ja sej bo, Pac racunam da je dejansko stara 10m. Ma me kaksne zlobne tetkice napsihirajo, k sam sprasujejo in pol majo glupe komentarje. Mislim halo, k tud donoseni otroci poznej shodijo itd. Npr moj brat je shodil pri 14m, jst pa pri 10muser posted image Vazickauser posted image

No lufam user posted image spit, pol pa mal na soncka!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
   [Brisano sporočilo]
23.4.2007 9:13:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3639
23.4.2007 9:20:27   
MarijaPo
Tudi jaz imam par fotk, sem zbrala najlepse, da se ne bi mali Aleks premislil.

Tukaj je Eva z ostankom blaga od sivanja klobuka za babico.
user posted image

Tukaj smo na Koversadi, zbiramo parcelo in Eva kaze, da ji je tam ena bolj vsec kot ta, kjer stojimo.
user posted image

Tu pa se Eva nagajivo smeji, ker ve, da bova z Igorjem spet posizila, ko ne bo hotla nic jest.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3640
23.4.2007 9:53:47   
maya2
Kalina: ja sem opazila... mi imamo radi modro barvo user posted image  (kar se tud vsepovsod vidi user posted image ) - a se tebi tud zdi da so mal pretiraval s temi nalepkami???user posted image

Auroraa: user posted image user posted image  kako? sej vedno samo slikico označimuser posted image

me smo že s prvega obhoda s triciklom, gremo jest pol pa mal igrat, spat in spet ven..... tokrat z vozičkom

LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
23.4.2007 10:51:48   
mojca75
user posted image  lušneeee slikice ... vseh malčkov!

No mi smo že iz pediatrije - je dala kaj jest vem kolk = velik epruvet krvi, frajersko prenesla, sicer jokala, k smo jo držale ampak ko smo jo spustile pa konec, duda ni bila potrebna! No, ampak izvidi bodo čez 5-6 tednov haloooooouser posted image .
potem je zaspala v avtu, sem jo sam gor prenesla, zdej spi. Potem greva mal ven, potem pa kosilo kuhat!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
   [Brisano sporočilo]
23.4.2007 10:55:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3643
23.4.2007 19:36:00   
F*S*M
ojla

kako?

no mi smo kr ok, sej tut pri nas že babica (tašča) že kupuje darila za roj. dan pa sploh ne more počakat do roj. dne je  full nestrphna

nič druzga ni novga no tuki je pa še moj šarmer

user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 3644
24.4.2007 9:26:43   
žmož
Ola!
Da nas rešim, ker smo padle na drugo stranuser posted image  Kaj je zdaj to, kaj tako slabo čvekamo al kaj? No, pa sem nas res samo rešla, ker ta mala jokca-pa drugič mal več.
Čao

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
24.4.2007 9:42:39   
NIKI005
user posted image

Čekiram, če delauser posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
24.4.2007 9:55:23   
NIKI005
O, cool dela miuser posted image user posted image . No, to je bil naš Nik.
Najprej hvala punce za informacije glede spanja, vidim, da je res zaspanček naš mulo.
Drugače pa je zelo živahen, skoz pleza, hodi ob opori, voda mu je itak zakon, skratka uživa, da nagaja.
Pa še par slikc.
user posted image

Nik, prvič na travi.

user posted image

Zelo rad raziskujem, predvsem pa pospravljam.

(odgovor članu NIKI005)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
24.4.2007 16:06:18   
lenika
Hojla.
Da se malo javim. Kar ne najdem pravega časa za pisanje. Še brat vas ne uspem vsak dan, a vedno preberem potem za nazaj.

Ažbe user posted image  za samostojne korake.

Vse sličice so fuuuuull lepe. Prilagam še nekaj naših:

Obročke mi uprabljamo za prehranjevanje.

user posted image

Tako šarmiramo.

user posted image

Tako pri nas uporabljamo žogo.

user posted image

Na tak način lahko primem v roke še drugo žogo.

user posted image

(odgovor članu NIKI005)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
24.4.2007 20:53:23   
mojca75
Ha haha Lenika... vidim da imate "premajhno" škatlo za igrače... ja mi smo tud že večjo kupili,... pa še niti rojstni dan ni mimo user posted image

Jaz sem danes kupila gugalnico, zdej oči samo še "ogrodje naredi (sej veste une lesene kole da se da gugalnico gor).

Zdele pa na en čveč pride soseda, pol pa spišem dohodnino pa otroški dodatek.
Al sem pridna user posted image , tik pred zdajci, ane!user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 21:44:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.