|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
14.4.2007 7:50:58   
lenika
Kalina čestitke za 11 mesecev.user posted image

Vsi bolančki se čim prej pozdravite.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
14.4.2007 7:51:17   
maya2
Dobro jutro!
Kalina: user posted image user posted image user posted image  za 11 mesecevuser posted image user posted image

Auroraa: boga Zarja, sej res ni bila čist prava včerajuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi!!

Kalina: pri nas je sistem isti, kot ga je opisala Mojca75, na csd mi je dala vse papirje, sem šla v službo potrdit (samo da sem tam zaposlena), izjava da bom sama koristila in to je to. Priložila sem izvid RA in mnenje pediatrinje, ker se je že glih sama ponudila da napiše, to sem priložila kljub temu da mi je na CSD rekla da naj to ne bi imelo nobene veljave. Tako da, priloži vse kar imaš - od viška ne boli glavauser posted image

spet bomo imeli en lep sončen danuser posted image  uživajteuser posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
   [Brisano sporočilo]
14.4.2007 7:59:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
14.4.2007 8:53:35   
zungi
jutro!

Naš Gal pa tud še zmeri smrka, pa občasno kašlja. Vročine nima (hvalabogu).
Sem mislila, da je to posledica zobkov, da bo kakšen vn pokukal, pa nič user posted image .

Opažam, da je kr nekaj otročkov smrkavih, prehlajenih, z vročinico....
So pa naši malčki pravi borci tako, da ne dvomim, da se nebi hitro pozdravili user posted image .

Povejte mi, katere kreme za zaščito proti sončku uporabljate za svoje otročke, ko greste vn.
Jaz imam trenutno doma Ilrido za bebice. A mislite da je dobro, da malčka že sedaj aprila namažen po obrazu in rokicah ali je še prezgodaj??

Lep sončen dan vsem skupaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
14.4.2007 10:22:34   
tea
Vidim, da imate debato okrog papirjev za podaljšanje porodniške. Ampak je res na vsakem CSD-ju drugače. Meni je dala samo vlogo-tisti prvi list, sem ga izpolnjenega vrnila, priložila izvide in svojo pisno obrazložitev oz.prošnjo. V treh tednih sem domov dobila odločbo o podaljšanju. Tako da smo tudi mi doma do 22.7. Nič mi niso dali za v službo, jaz sem šla sama k svojemu direktorju in mu osebno obrazložila kako in kaj. Zdej ste me pa čist zmedle in ne vem, če je to dovoljuser posted image
zungi- mi uporabljamo Vichy-jevo za otroke. Baje do prvega leta ni priporočljiva uporaba teh krem, ampak se mi zdi, da bom z njimi naredila manj škode, kot pa če ga opeče sonce. Je pa res, da sonček že kar lepo greje, saj sem imela sama včeraj kar rdeče roke, ko sem bila v kratkih rokavih.
auroraa- dokler je vročina, pa potem še kak dan, naj ne bi hodili ven. Potem pa lahko. Tako je nam naročila pediatrinja.
Zdaj samo še čakam, da se Jaša zbudi, potem pa letima na trg po solato. Če bo še dolgo spal, bomo pa po mojem brez ostaliuser posted image . Pa saj je najboljši sosed čez cestouser posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
14.4.2007 10:26:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3556
   [Brisano sporočilo]
14.4.2007 10:57:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3557
14.4.2007 10:57:05   
mojca75
ja boga Zarja....user posted image  

Mi bomo zdele dan našega divjaka spat! Smo danes dobili tricikel - zadel smo ga na pampers srečelovu (evo mene srečnice user posted image ), pa se ji je tolk dogajal, da sploh ni zaspana user posted image

krema za sonce... mi trenutno prakticiramo samo klobuček in dolge rokave, zdej bom pa kupila kremo od Dr.Hauschka - baje je čist naravna, ni na podlagi nafte,... mam pa tud Ilirido Kids. Bodo kmal kratki rokavi na sporedu in kratke hlače... pa mi k smo bl bledolični, rabimo vsi zaščito,... no s faktorjem pa ni za pretiravat, baje...

Neposredna povezava do sporočila: 3558
14.4.2007 12:15:19   
Kalina
Sam na hitrco se javim, Kalinca ma vnetje usesk, uceri je mela celo noc 40 vrocine, sploh ji nismo mogli zbiti, pa bruhala je, tko da mamo antibiotik, danes je ze boljse, uuf trkam v lesuser posted image

Hvala za info o papirjih, se javim se kaj kasneje.

Pa hvala za cestitkeuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
14.4.2007 12:17:34   
Kalina
hehe mojca75  a ni to cudn, mi smo tud v Medvodah in mi rece referentka, da cist nc ne rabim od delodajalca in izjav, ker smo ze vse dali prej za porodnisko(prvouser posted image ) No to pomeni da delajo kr neki po svoje in nimajo nobenega reda, sej men je vseen sam da mi odobrijouser posted image

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
14.4.2007 16:17:49   
mojca75
Ma to mi je pa ful čudno Kalina, kolegica je pred 3 meseci oddala vse papirje v Medvodah enako kot jest.
Ma sej ni važno, njej so podaljšali, upam da teb tud.

Mi sicer spimo (mojči) pol gremo pa k mojim na piknik. Piknik kar tako! Bo pa res treba kupit kremo za sonce - švasa ko norc!

Še študiram kam gremo jutri, nekam na lepo, narava, etc... pa da se ne bi prav po gužvi vozili! user posted image  Any sugestions?

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
15.4.2007 7:49:22   
lenika
Lara user posted image  za 11 mesecev.

TAJA vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan. Veselo praznovanje in veliiiiko torto.

user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
15.4.2007 15:57:45   
cofek
no, pa se je začelo - praznovanje prvega leta namreč user posted image user posted image user posted image

TAJA vseeeeee najboljšeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa bomo na sosednjm forumu user posted image

nič, se grem nazaj martinčkat - lepo vreme, a?!

lp,t

mojca čestitke za tricikel user posted image user posted image user posted image - en strošek manj, a? zadnje čase kar nekaj okoli mene dobivajo razna darila - zadnjič odprem Lepo in zdravo in evo moja prijateljica, zdaj vi...moram kam kaj poslat, da bodo tud nas izzžrebal user posted image

< Sporočilo je popravil cofek -- 15.4.2007 16:00:09 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
15.4.2007 22:53:33   
pikicaa
Kalina čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
15.4.2007 22:58:55   
pikicaa
Lara čestitke za 11. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

Taja vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan. Želim ti veliko sreče in zdravja ter eno veliko torto.

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
16.4.2007 13:31:18   
F*S*M
oj, skor smo padle

vsem ki praznujete vse naj naj

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
16.4.2007 14:25:26   
zungi
VSE NAJBOLJŠE VSEM KI PRAZNUJETE user posted image user posted image user posted image user posted image !

LP

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 21:09:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 21:17:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3569
16.4.2007 21:48:38   
mojca75
Duda termometer - joj se raje ne spomnim!

Mi jo je hotela enkat ena kolegica kupit za darilo (ob rojstvu), pa ...da skrajšam, sem jo kupila sama, pa prinesem domov, odprem - NE DELA, vsa razočarana da niti ene "...." dude ne znam pognat jo dam mojemu možu, pa pravi ne dela - baterije se pa itak ne da menjat ker je zalita - in ker ne dela ga pošljem zamenjat. Tam mu dajo novo, jo odpre že tam in NE DELA! pa so mu ponudili tretjo in je rekel da bi raje DINARČKE NAZAJ! kupljeno v BC! ker niti ni tko pocen (takat nekih 2500 sit) za dudo.... sem prav razočarana. Če ima kaka kakšno ki dela, me pa veseli, jaz bi jo z veseljem imela! se mi zdi fajn! 

sicer smo OK. že 2 noči jokamo za zaspat, spijemo samo pol mleka, včeraj smo jokali tudi ponoč in 1h ne spali. LUNA???user posted image  Upam, ker le ta mine!

Neposredna povezava do sporočila: 3570
16.4.2007 21:59:01   
Kalina
aurorra da nima mogoce seste bolezni? Vem da so takrat izpuscaji. Jah nasa Kalinca preboleva svojo prvo resnejso virozo. Hm kaj to pomeni? Da ma od petka zelo visoko vrocino, ki se tezko zbija. Pride tudi do 40,5. Cist smo poklapani, zmatrani, ubogi,. Danes je zacela se mokro kasljati, in ji dam zanalaz mal Calpola, ker vem da bo bruhnla, tolk da gre sluz vn. Komi cakam da mine, da gremo lahko vn na soncka, in da vidim spet moje dete kako se smeji in igrauser posted image

Evo spet jok, laufam, se beremo!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
16.4.2007 22:07:31   
petka
Haj,

da se še jaz malo javim...
Sem že skoraj nehala brat in sodelovat na forumu, ker tudi mene "moti" tole čestitanje do onemoglosti. Saj ste prijazne punce, ampak res se mi zdi pretirano.
Pa brez zamere!!! user posted image

JAz sem sedaj vsak dan lepo v službici in prav uživam, David me je pa blazno vesel, ko pridem domov in potem uživava na vrtu do večera! Najraje ima vodo, rokice kar naprej steguje v curek in kriči kot nor! Vmes pa po vrtu malo hodi, malo pa plazi in je zvečer tak pujs. Jaz pa perem stroj za strojem user posted image .
Tudi je veliko manj, ker očitno NIMA ČASA, ker ima toliko dela, je samo kosilo z nami, vsi obroki pa so bolj za sprot kot kaj konkretnega. Samo lička so ostala hrčkasta!

Danes si je zastavil malce preveč ambiciozen cilj in stekel po malo nagnjeni potki in BUMF po betonu. Ma eno pravo ravbarsko prasko po licu user posted image  Se še vedno privajam, kako izignorirati padce user posted image .

Maja smo dobili vrtec, sem izpolnila že vse obrazce, potem pa sem si premislila, ga bo kar sestra pazila, kar bo pa bo! Mi je zdej ful nerodno poklicat, da ga ne bo, ker so mi pazili mesto... No ja, sicer je pa gotovo vrsta za mano...

Prejšnji teden se je David tudi prvič ostrigel, frufru, ker je že bolj slabo videl user posted image . Začela sva obiskovati Bamberbam glasbene urice, se mi zdi kar fino, ker ne znam nobene pesmice. Sicer jaz nenatančna smotka sem ga vpisala v napačno skupino od 1-3 leta, tako da je več kot 5 mesecev mlajši od naslednjega najmlajšega... Ampak je tako zasedeno, da bo vseeno hodil.

Pa še fotkica našega strojnika user posted image . Njegov najljubši prostor je ob dedijevi tiskarski mašinci user posted image , ki iam toliko roč in šraufov, pa tako fino ropota, pa vse se premika, pa listki grejo ven pa not, IN SEVEDA IMA VELIKO ŠMIRA za lepe črne roke user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3572
16.4.2007 22:28:37   
mojca75
Petka user posted image  lepo je prebrat tvoje novice. Uh..je Davit že pravi frajer,... Kam pa hodita na te glasbene urice. To bi bilo nekaj za našo "glasbenico".

Čestitanje - ma mene ne moti, je lepo ko preberem kdo praznuje, sama pač ne napišem, da se ne ponavlja res 20x. itak bomo pa kmalu vsi pihnili svečko, pa bo, ane! Pa Pikicaa vedno kako lepo slikico nalima!

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
16.4.2007 22:37:52   
petka
Mojca, hodimo na glasbene urice v Vižmarje, organizira pa Fitmami. Tečaj traja 8 ur (tednov), potem pa so spet novi vpisi, pa tisti že vpisani imajo prednost. Poglej na net, majo vse lepo napisano. Prejšnji teden je bila prva ura, tako da se naslednji tečaj začne na začetku junija (če bo čez poletje?).
Je pa fino, malo se poje, posluša glasba, malčki skačejo naokoli, vmes dobijo glasbila (ropotuljice, flaute, plastične triangele z zvončki), pa žoge kotalijo in podobno.

Meni še posebej paše ker mali nima veliko stikov z otroci. Se je kar v redu obneslo, dokler ni videl štekarja in hotel noter porivati prste, ko sem ga dala stran, je dobil živčni izpad. Hvalabogu je bilo to 5 minut pred koncem user posted image

Čestitke - tudi meni je lepo, ko vidim čestitko za Davida user posted image , sam ko se pa te čestitke vlečejo čez celo stran, se mi pa res zdi malo nerodno... Pa, saj ni panike user posted image  user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
16.4.2007 22:42:22   
mojca75
Petka - Hvala!

Auroraa - ha ha zdej mam pa slikico podobno tvoji, isti stil... isti fotograf?user posted image
sm glih pregledala slikice, pa jutri nalepim v album (že drugi po vrsti user posted image  - nora mama) k so tolk lepe fotke!

user posted image  kot npr. taleuser posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 16.4.2007 22:48:34 >

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?