petka
|
Haj, da se še jaz malo javim... Sem že skoraj nehala brat in sodelovat na forumu, ker tudi mene "moti" tole čestitanje do onemoglosti. Saj ste prijazne punce, ampak res se mi zdi pretirano. Pa brez zamere!!! JAz sem sedaj vsak dan lepo v službici in prav uživam, David me je pa blazno vesel, ko pridem domov in potem uživava na vrtu do večera! Najraje ima vodo, rokice kar naprej steguje v curek in kriči kot nor! Vmes pa po vrtu malo hodi, malo pa plazi in je zvečer tak pujs. Jaz pa perem stroj za strojem . Tudi je veliko manj, ker očitno NIMA ČASA, ker ima toliko dela, je samo kosilo z nami, vsi obroki pa so bolj za sprot kot kaj konkretnega. Samo lička so ostala hrčkasta! Danes si je zastavil malce preveč ambiciozen cilj in stekel po malo nagnjeni potki in BUMF po betonu. Ma eno pravo ravbarsko prasko po licu Se še vedno privajam, kako izignorirati padce . Maja smo dobili vrtec, sem izpolnila že vse obrazce, potem pa sem si premislila, ga bo kar sestra pazila, kar bo pa bo! Mi je zdej ful nerodno poklicat, da ga ne bo, ker so mi pazili mesto... No ja, sicer je pa gotovo vrsta za mano... Prejšnji teden se je David tudi prvič ostrigel, frufru, ker je že bolj slabo videl . Začela sva obiskovati Bamberbam glasbene urice, se mi zdi kar fino, ker ne znam nobene pesmice. Sicer jaz nenatančna smotka sem ga vpisala v napačno skupino od 1-3 leta, tako da je več kot 5 mesecev mlajši od naslednjega najmlajšega... Ampak je tako zasedeno, da bo vseeno hodil. Pa še fotkica našega strojnika . Njegov najljubši prostor je ob dedijevi tiskarski mašinci , ki iam toliko roč in šraufov, pa tako fino ropota, pa vse se premika, pa listki grejo ven pa not, IN SEVEDA IMA VELIKO ŠMIRA za lepe črne roke