Kalina
|
oj punce! Vceraj smo opravili na pediatricni in bili ful pohvaljeni Hemoglobin je zrasel, trombociti so padli, no se vedno so malo povisani, ampak kri se je sama zrecila. Tko da zaenkrat ne potrebujemo zdravil. Aja cakamo v cakalnici, Kalinca ful krici in se smeji, valda mora pokazat da je glavna in pride ena mama z malim fantkom, oz fantek je bil kr velik, fuuul bajsko, in hodi, mama ga drzi samo ze eno rokico. Pa pridejo do nas, me vprasa mama kolko smo stari, pa recem 9m, pa ona ja mi tud. Jst ful presenecena. Pa se neki pogovarjamo se, pa vprasam a je v maju rojen, prav ona ja, pa jst kerga pa, pa ona 14!!! Kokr nasa Kalinca Rodila je v PO, kokr bi jst morala, ce me ne bi tko cas prehitel, bi ble lahko cimre No tamal ma ze 8 zobkov in veselo hodi. Moja pa niti puza niti kolencka, sam ok mi smo v bistvu stari 7m, tko da je razumljivo, sam mi gre na zivce, kako me vsi cudn gledajo, ko recem kako je glede razvoja, kokr da smo nesposobni Cist vsakmu se mi pa res ne da razlagat da smo 2m prezgodnji, no ja nej si mislijo kar cjo. Drugace sem besna kot , uzuni taksno leeeepo vreme, nam je pa oci odpelu vozicek v sluzbo . Uh moram dat kruh pect, je ful zrastu Se mi ne da v trgovino Aja vse nove dobrodosle, kar pridno cvekajte