mojsoncek
|
Cer! Spet po dolgem casu napisem par vrstic... Toliko ste pridne s tem pisanjem, jaz se pa kar ne spravim in ne spravim. Ce je mali puntar pokonci, ne smem niti blizu masine, ker bi on tudi (kljub temu, da ima svojo tipkovnico, je moj notebook seveda boljsi), ce pa spi, pa kuham (ker drugace mi ne znese - ko me vidi v kuhinji se mu utrga in hoce jest, kljub temu, da se je pred pol ure najedel kot uska) . No, prejsnji teden je slo nocno spanje pocasi na bolje (sem ponoci vstala samo 5-10x in ga dvignila iz posteljice, ker je bilo drugace samo dretje). Sva se pa z odlociva, da nauciva najinega bejbija spat in sva prestudirala knjigico Spi dete spi. In se odlocila, da ga v petek preseliva v njegovo sobico in se lotimo ucenja spanja. In mali , kot bi vedel (ga imam na sumu, da je tudi on prebral knjigico in si mislil vidva pa mene ne bosta) zacene v cetrtek popoldan smrkat, kihat, kasljat, malo povisana temperatura in vse kar sodi zraven. Pa je slo vse po vodi in sledile so tri res katastrofalne noci - sem vstala tudi 20x in v vsakem polozaju je spal samo kaksnih 10 minut. Potem pa kot bi odrezal, kljub prehladu... Iz nedelje na ponedeljek je spal celo noc od osem prec do pol sestih, potem sem mu dala dudico, ker je nekaj pojokcal in je zaspal nazaj do pol osmih. Danasnja noc je bila spet zgodba o uspehu od pol devetih do pol sedmih, z dudico potem pa kar do petnajst cez osem . Kot se je vcasih pisalo... Samo informiram, nic ne hvalim . Skratka, jaz sem ze dva dni kot rozica, ker sem ful naspana. Sedaj pa nama manjka samo se sprehod z vozickom. Je Anze ze bolje in bova sla pocasi spet lahko malo ven, ker je kar skoda teh lepih dni. Zdej grem pa se malo spakirat, ker gremo jutri zjutraj vsi v LJ, potem pa hitro spat, ker vstanemo res zgooooooooooooooodaj (beri ob 5 zjutraj) . Lahko nocko vam zelim!
|