|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
19.12.2006 15:32:44   
StBarbara
N&N, zdej sem pogruntalauser posted image , ko odpreš temo julijk, moraš nekaj časa počakati, ker takoj tudi meni ne pokaže, čez čas pa že user posted image .

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.12.2006 20:41:07   
Jančika_
Ej, punce, a si vaši tudi tak izmišljujejo? Vasja že dva dni razlaga, da je padel s steneuser posted image . Res je, da se je včeraj z glavo treščil v vrata in ima fajn buško, ampak on povsem resno razlaga, da je bil visoko na steni in potem je hoooop padel dol in buuuuum, pa take finteuser posted image . In gre k steni in kaže, kako je padeluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 402
20.12.2006 20:46:47   
Bubamaraa
Punce kako kaj.....????

Jaz sem prov bolana, tko da se mi niti pisati ne da.....Danes še na kolokvij nisem mogla iti.....In hvala bogu, da sem jutri frej, da se pocajtam...potem pa še v petek in konec za letos......user posted image user posted image user posted image

Danaja je danes spet blato dala in je spet pokazalo, da so glistice...pa je rekla pediatrinja, da jih je mogla dobiti že poleti, ker te glistice, ki jih ima niso nič nevarne, dobijo se pa v peskovniku ali v travi...Tko, da grem jutri po novo dozo sirupa proti glisticam.....user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 20.12.2006 20:48:05 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 403
21.12.2006 20:27:26   
Anonimen
ojla babe!
vidim da ste v parih dneh uspele nekaj napist pa poslikat. lepo lepo :) no mi smo bili pa med tem v olimju in smo se prov fino imeli. tamali dve sta bili ful navdušeni v vodi. ribici mali. ščli smo še jelenčke gledat in tam je bla sploh tisa čist paf in zdej mormo non stop risat jelenčke, predvsem rudolfe. tisa reče frudolf :) hehe! no danes smo domov pridirkal, in tisa je pri babi čez noč. mija pa doma.

jančika, ne tisa se še ne zmišljuje kakih zgodbic v takem smislu. samo čakam kdaj se pa bo :) ma pa tisa iste fore k vasja zglda kar se maltretiranja tamale tiče. naša jo prevrača ko sedi, al pa jo kr po glavi točče??!! pa bl govorim nej neha bl je fajn? komi akm da bo tamala tolk velika da se ji bo lahko po robu postavla. zdej se mi pa kr mal smil, k tamala jo gleda k boga una se pa sam neki izživlja. iz mijinih oči pa res samaljubezen sije, tisa pa k hudiček. to bo še hec. taki sta bli moja mat pa njena starejša sestra. mat jo je gledala ko sveto čudo una ji je pa mokro cuno v glavo metala pa takle. res si želim da bi se štekale setrice med sabo. ja zdele v tolicah enkrat js v kopalnici tamala v pojstli tisa pa neki skače okol nje. slišim kako se tamala reži, pa pridem pogledat kaj počneta in je tisa nanjo metala brisače in pižame - na glavo!! jačene bi pršla bi se tamala zadušila. in valda sem tiso ozmerjala kva dela, pa je pol še z eno kuhinjsko cuno nad mijo opletala pa jo nanjo metala. matr to jih niti za minuto ni za same pustit!
evo jo ujeto na kraju zločina!
user posted image

tuki pa na jelenovem grebenu 3 babe :) ful je blo mrz pa pihal jek pr norcih. prov škoda
user posted image

no mi smo pa smreko postavl že predno smo šli v toplice. v bistvu jo je letos dec postavu :) sem pa kupila eno manjšo različico, ker za veliko ni prostora. taveliko smo pa postavili v tanovi hiši :) da se luičke vidijo skozi okno :) no pa fotka smreke, ja pa še girlande k sem jo pa js navesla. prvič letos.
user posted image
user posted image

aja barbarine slike pa tut js ne vidm. tut po daljšem času ne?
romana pocajtej se hit!

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
21.12.2006 20:29:04   
Anonimen
aha zdej sem pa fidla fotko, ko sem šeenkrat odprla temo to je za kofe kuhat a ne? ful luštn

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
21.12.2006 21:35:49   
Bubamaraa
Čerrrrrrrrrrr.......

Evo mene bolnika....Morm povedat,da sem se pocajtala..Ne še čist, sam jutri gremlepo v službo, ki bo hkrati moj zadnji delovni dan letos user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Šla sem k zdravniku za Danajo po sirupa proti glisticam....Upam, da spravmo te glistice ven.....Ker sem prov slabe volje, ko se sam spomnim, da jo glistice matrajo....user posted image

Punce letos ne bo nič z našim srečanjem...Drugo leto se pa res mormo zment.....user posted image

Jutri teden pa grem v Bratislavo....Po eni strani komaj čakam,po drugi pa ne vem kako bom zdržala brez Danaje....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.12.2006 21:49:21   
Anonimen
Mi smo včeraj šli prvič na vlak. Svetovno je bilo. Mali je užival, kričal... super je bilo, res. Že ko se je vsedel na vlaku, se je kar tresel, ko pa je vlak potegnil in začel peljati, pa tako ni za povedat. Škoda le, da je bila tema in da smo se peljali po tistem delu železnice, ki res ni nič osvetljen. Vrhunec je bil, ko je Božiček prinesel darilo... In David takoj, ko je dobil svojo darilo, rekel: "Neja še?"

Ninina Neja je namreč zbolela in sta ostali brez vlaka. David pa je prijazno "uredil", da ne bosta ostali tudi brez darila. Čeprav smo ga danes morali skrit, ker je na vsak način trdil, da to ni Nejino darilo, temveč njegovo. user posted image user posted image user posted image

Jančika, glede Vasje - jaz ne bi dajala pozornosti na te njegove domislice. Mene so kot otroka zelo veselile takšne laži in sem vsem razlagla okoli vse, kar ni bilo res. Mama je tudi šla k zdravniku zaradi tega, pa ji je rekla, da bo to minilo samo po sebi. In je res. Čez deset let namreč. user posted image user posted image user posted image  Ko sem prišla v puberteto.

Neposredna povezava do sporočila: 407
22.12.2006 16:59:52   
Bubamaraa
DRAGE MOJE JUNIJKE, JULIJKE IN AVGUSTOVKE 2004!!!!

Ob tej priliki bi se vam najprej zahvalila, ker delite ta forum z menoj in včasih poslušate moje probleme, razvoj moje hčerke Danaje in skratka pišete ter odgovarjate na temo JULIJ 2004, ki sem jo odprla...

Skratka v prihajajočem letu bi vam vsem zaželela veliko zdravja(kar je najvažnejše), veliko sreče in naj se vam vsem uresničijo vse želje, ki si jih še tako želite....Punce bodite še naprej tako super kot ste in ne pozabite na našo temo....

še nekaj iz srca:

Ne želim ti, da se ti uresničijo vse želje,
ker potem ne boš več želel.
Ne želim ti, da se ti uresničijo vsi upi,
ker potem ne boš več upal.
Ne želim ti, da se ti uresničijo vse sanje,
ker potem ne boš več sanjal.
Želim pa tebi in tvojim, da se vam uresniči toliko
želja, upov in sanj, da boste srečni.

Hvala vam še enkrat in vesel Božič ter srečno Novo leto 2007 vam želi

Romana26 z družino

user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 22.12.2006 17:14:27 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
22.12.2006 22:01:21   
Anonimen
HVALA ROMANA, ŽELIMO TI VSE ENAKO, IN SEVDA TUDI VSEM DRUGIM PISATELJICAM NA TEM FORUMU IN ŠE POSEBNO NA TEJ TEMI :)

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 409
23.12.2006 14:04:53   
Anonimen
Za vse moje "sotrpinke" - mamice user posted image  želim lep, praznični, pravljični in čarobni Božič!

Vse lepo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
23.12.2006 22:54:17   
Bubamaraa
Punce živjo...

Morm povedat, da sem danes dobila očala....ker tuk slabo vidim, da ponoči ne morem več voziti, ker se mi je po prometni nesreči vid ful poslabšal....In sedaj imam antirefleksne leče in upam, da mi bodo res pomagala, in da bom ponoči lahko tudi jaz kdaj sedla za volan.....

Potem smo šli pa v center Ljubljane gledat lučke in srečali štiri božičke, Danaja je bila tako vesela, da jih je kar lovila po Prešernovem trgu in smo se ji tako smejali, ker je bila prov posrečena......potem pa v Mc Donaldsa jesti in domov...Zdej sem pa rekla, da se vam na hitro oglasim in v pojstlo spat.....

Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.12.2006 20:50:14   
Anonimen
HEHE danaja faca. a se drugače v ljubljani kaj dogaja? ne vem kam naj sploh pogledam. nam je že malo dolgčas doma.

no pa še ena naša božična fotka. a nismo lušni :)
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 412
27.12.2006 21:03:06   
Bubamaraa
Lara živjo...In vse ostale tudi.....user posted image user posted image user posted image

kuk ste simpatični na sliki......

ja kaj dogaja v Ljubljani nimam pojma, ker mi smo šli luićke gledat in to je bilo vse......Mislim pa da ja mora obstajati kak razpored...mal po netu pobrskaj.......

in punce kje ste ???????????spet ste kr poniknile......vas bom po riti....user posted image ...ker mislim, da smo najbolj lene na tel temi.....

drgač pa čez dva dni grem v Bratislavo....in me je kr groza, ko Danaje ne bom videla do torka.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
27.12.2006 21:32:41   
Jančika_
O, kolk ste naklofale! Jaz sem vas malo zanemarila, nekatere tako veste, zakaj - Vasja je fasal rota virus in je bil celo v bolnici na rehidraciji. Na srečo mu ni bilo treba ostati not in danes je že bistveno boljši. Ga je pa kr hudič pogledat, ko je tako shujšal... Pa so šli prazniki, kaj češ.

LARA, a jaz to prav vidim, da vam oni sklumpani voziček še služiuser posted image ? Fajn, da ste uživali v toplicah. Drugače pa Vasja večinoma nič kaj ne "škodi" Kajetanu, zelo redko ga kaj napade; je pa tudi pri nas tako, da je Kajetan totalno zaljubljen vanj. Zdaj ko sva ju imela zaradi bolezni večinoma v ločenih sobah, je vsakič, ko je zaslišal njegov glas, čisto popenil in ga klical.

Skutica, mi se še nismo peljali z vlakom, pa se bomo v kratkem, mali je usekan na vlake. Smo mislili iti zdaj med prazniki, ko je ati doma, da bi se peljali po svetlem, pa ne vem, če bo do torka tako dober, da bi lahko šli. No, se bomo pa kak vikend zapeljali.

Romana, verjemem, da ti bo težko brez Danaje, ampak, hej, ženska, v BRATISLAVO greš! UŽIVAJ!!!

Neposredna povezava do sporočila: 414
27.12.2006 21:36:07   
StBarbara
Dober večer punce user posted image

...hvala za vse lepe čestitke, katerim se seveda pridružujem(o)

user posted image

...ko pa utegnem kaj več, se pa obširneje javim,

pozdrave prav vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
27.12.2006 21:38:23   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Romana, verjemem, da ti bo težko brez Danaje, ampak, hej, ženska, v BRATISLAVO greš! UŽIVAJ!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to sem pa pozabila napisat user posted image     

UŽIVAJ MAČKA   user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.12.2006 13:45:31   
simone
Praznično zvonenje utihne in
svetloba sveč ugasne.
Toda mir v duši, sreča v srcu
in topel stisk dlani ostanejo.!

Vesele praznikeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 417
28.12.2006 18:51:12   
Anonimen
ja vasja je bil pa res bogi jančika. k sreči so teli naši tamaučki tko žilasti da sem 100% da bo kmalu kot nov :) če že ni :)

ne vozek je pa un čist razpadel..no kolesa zdej. jaz sem ga hotela v kanto vržt pa novga it kupit sej je sam 7 jurjov. pa je moja mat bla tako tečna ( hvala bogu) da ga je nesla nazaj v baby center kao če lahko nova kolesa zihtajo. res je bil kupljen šele letos poleti. no pa so ga poslali na servi v lj. in nazaj smo dobili nov voz :) jeee!!! zdaj imamo rdečega namesto zelenega :) če bi oni vedeli..... :)))

ja mi imamo tudi pla it na vlak. in smo tudi mislili v tem tednu pa sem nam karnaprej nekaj dogaja tako da ne vem kdaj bomo do tega vlaka prišli:)

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
2.1.2007 14:54:25   
Bubamaraa
Punce živjo.....

Evo pa sem prišla nazaj v Slovenijo....Skratka  bilo je super, če odštejem njihovo organizaijo, ki je za user posted image user posted image user posted image ....Ker jaz osebno ne grem nikoli več s Collegium-om!!! Ko smo v oboto prišli ob 7-ih zjutri v Bratislavo je nas vodič vrgle in n avtobusa na -10 stopinj in reku, da smo do 11-ih frej.......user posted image user posted image user posted image ...Pa še to da gostilne in menjalnice so bile zaprte do 11-ih...Tko, da je hvala bogu šofer nam odprl vrata in da smo šli na avtobus spat.....Potem smo šli v hotel in prvo noč preživeli v enem klubu, kjer smo imeli res fajn in smo ga ful zužurali.....Naslednje jutro smo spali in šli mal po trgovinah in zvečer na silvestrovanje, kjer je bilo resnično fajn....polnoč je odbila mi smo vztrajali do 3-eh zjutripol pa spanje do 9.-ih zjutri, ker so nas vrgli iz pojstle, ker smo imeli ob 11-ih odhod iz hotela ....In za nakonc, kar mi je najbolj dvignilo pritisk...Malo čez 11 so nas spet dobesedno vrgli iz avtobus, ker je ena skupina šla na ogled gradu in tradicionalno Slovaško kosilo (ki je zajemal pomfri user posted image ) in naj  bi jim igrala živa glasba, ki jo ni bilo...smo mi medtem bili do 16-ih frej na mrazu in v dežju, da smo počakali skupino in da smo odšli domov....user posted image user posted image user posted image ..Skratka organizacija v pizdi....

hvala bogu, da sva imela super partijo in smo se imeli mi super...Če seveda pozabim vse ostalo....

Drgač pa jutri v službo in še enkrat bvsem SREČNGA PA ZDRAVGA V LETU 2007 VSEM SKUPI......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.1.2007 19:46:44   
Anonimen
Če bi prej omenila Collegium, bi ti ga itak odsvetovala.

Kako ste silvestrovali ostali? Naš tamali se je ob polnoči zbudil in smo gledali "ognemet", potem pa je šel spat naprej. In naj vam zaupam, spal je pri "lubici" Tjaši in pri njegovi "tašči" (tako reče moji prijateljici). Včasih se tako nasmejem...

No in da vam še to povem: je Tjašin ati rekel, da je David dovolj dober za moža njegovi hčerki... user posted image  Problem je, ker Davidova mama ni dovolj dobra za taščo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
2.1.2007 19:53:44   
Anonimen
ojla!

ja romana drek pa tale organizacija! no vsaj da ste silvestrovali ok :)

mi smo pa meli zvečer na prigrizku mojedva starša. potem sem ob 8h tamalo pospravla spet. tisa pa je spala popoldne od pol 4 pa so pol 7h zvečer in potem je z nama žurala :) beri se igrala v dnevni, dec je zaspal ob 11h in 15 do polnoči sva ga zbudile. popili smo kozarec otroškega šampanca in opl sva s tiso šle gledat rakete :) tamala je prespala vse skupi. ob pol 1h smo šli še mi trije spat, tisa je padla dol skor v momentu. tamala se je pa po tem zbudila ko je pokanje že minilo in je pol skor celo noč neki jamrala :) drgač pa ob pol 1h ko smo se začel spat odpravlat je bila tisa še tako na spidu da bi se pomoje lohk še 3 ure igrala. in še to. zjutraj je bla tamala auf ob 6h tisa pa ob 7h??!! kot da ne bi bila pol noči pokonci user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
3.1.2007 13:14:12   
Blink1
Pa smo ga dočakali.... Novo leto namreč. Po bolj ali manj bolnih praznikih, ko smo prebolevali nekaj z antibiotiki in nekaj z domačimi zdravili in samo ati ni zbolel, smo spet v starih tirnicah. Neja jezi babico in dedija, mami in ati pa služita din dine.
Za silvestrovo smo šli k babici na večerjo, potem pa smo preostanek leta preživeli doma. Neja je ob desetih zaspala in prespala polnoč in vse raketice. Jih je pa okoli osmih videla, ko so jih spuščali dedi, botrček in ati. Najprej je malo gledala, potem pa jo je postalo strah pokanja in sem jo nesla v hišo, kjer je iz varne razdalje opazovala dogajanje skozi okno.
Zdaj mora ati kupiti še nekaj raket, ker moramo nenehno sedeti pred oknom v kuhinji in gledati "rakete" skozi okno. Čeprav jih več ni.
Naša mala miš pa zna tudi voščiti srečno novo leto. Ko smo včeraj prišli k babici v blok, ji je kar na vratih že rekla: "Slecno novo leto!" in odjurila k svojim igračam :))

user posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.1.2007 20:51:36   
Anonimen
Mi trenutno čakamo na vodene koze (čeprav David pravi, da bi on raje imel vodene "ovce", ker so v "tjatoju Tomu ovce"). user posted image  N&N, jaz bi ti rada prinesla darilo od vlakovskega božička. A je možno, da ti ga kako dostavim? Ne bi pa rada Davida izpostavljala preveč ostalim otrokom. Sicer je inkubacijska doba vodenih koz 14 - 21 dni, bomo videli, če bo res.

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
6.1.2007 21:22:02   
Jančika_
Mi smo imeli hude praznike. Po tistem Vasjevem rota virusu je Kajtetan fasal vneto uho in grlo, tako da smo imeli razne veselice in sem bila tako zelo vesela, ko je šel Vasja spet v vrtec, ker smo se imeli že en drugega pol kufer.

Vasja ima še vedno tiste fore, da razlaga, kako je padel s stene - zdaj prinese svoj mali stolček, pogrne gor tetra plenicouser posted image , potem se moram jaz gor usesti, on pa se usede na naslonjalo od kavča in začne razlagat: sem padel s stene, v drugi sobi, visoooooko, tak sem padel - bum (in se vrže na kavč); potem pa še doda, da sem padla tudi jazuser posted image user posted image . Mislim, od kod mu to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
7.1.2007 20:27:07   
Anonimen
js pa samo trkam da jo letos zelo dobro vozmo kar se zdravja tiče. največ problemov mam še js s svojimi kolki :) tamali dve pa še prehlajeni nista bli. trk trk..samo informiram nič ne hvalim. :)

no zdej je moja mati že mal boljša in ji tiso pustim za kako uro ..no v petek sem ji jo. pa jutr jo bom tut k morm na par opravkov po občini to pa res obe težko vlačim s sabo.

drugače pa pri nas nič novga posebnga, tko da nimam o čem pretresljivem za poročat :)

edin..babe a se pol kej dobimo al kako?

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?