|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: julij 2004
7.1.2007 20:43:07   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

edin..babe a se pol kej dobimo al kako?

a se damo zdej zment že enkrat za srečanje.......user posted image user posted image user posted image user posted image

dajte malo predlagati...jaz bi šla v koloseja, ker mi je ena rekla kuk imajo luštno zrrihtano za otročke....

pa datum najdite.....user posted image ..obvezno med vikendom...

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:25:19 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
   RE: JULIJ 2004
8.1.2007 8:43:18   
Jančika_
Jaz sem za. Nimam nobenih vnaprejšnjih planov, tako da se bom prilagodila. Edino ne bi prepozno popoldan, ker gresta moja otroka spat že pred sedmo (tudi Vasja zadnje čase), tako da bi ob šestih morala biti že doma.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 427
8.1.2007 20:48:11   
StBarbara
ojla,

še enkrat vse lepo v novem letu user posted image ...upam, da ste se že navadile na evre in veselo trošite user posted image

Drugače pa sem se jaz začela učit, ker grem januarja na 2 izpita, tako, da zdaj sem spet pridna študentka, pa upam, da ne bom več dolgo user posted image , ker to se mi pa že res vleče ....vleče...Se pa kar po glavi tolčem, ker nisem med nosečnostjo bila malo bolj pridna, pa bi mi bilo malo lažje sedaj, tako pa šele zvečer sedem za knjige. user posted image user posted image user posted image    Ampak imam kar voljo user posted image .

Jaz sem za kavico, ampak bi mi bolj ustrezalo dopoldne med tednom, čez vikend se gremo bolj kake izlete.., pa v btc-ju je taka gužva med vikendom...

No grem zdaj za bukle user posted image ....

LP vsem

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

Neposredna povezava do sporočila: 428
9.1.2007 10:05:57   
Bubamaraa
Morning punce..........

no jst sm mal pregledala kako sem v službi in kako sem frej pa mi edini dan med tednom ustreza torek, ker v četrtek, ko sem tudi ponavadi frej imam pa z Danajo ob 16-ih Vrtec oz. Cicibanove ureice, kar pri nas imenujemo Igrajmo se skupaj....Tko, da če ne morete med vikendom se lahk dobimo naslednji torek...Torej 16.1.2007...Lokacija pa upam, da vsem ustreza, ker mislim, da vse znamo priti do Koloseja...user posted image user posted image user posted image

Tko, da če ste za stvar zdej potrdite:

torek 16.1.2007 ob.cca.11-ih zjutri v Koloseju....user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da pridete punce......in da se končno dobimo....user posted image

lp, Romana

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 429
9.1.2007 22:16:21   
Anonimen
pridem!

samo tam v koloseju ni nekih ful igrač al pa igral. ene blazine majo po tleh to je pa tut vse. tko da lahko prnesemo kej s sabo al kako?
js pridem z obema smrkljama!
a kera ve a je kje vhod v koloseja brez stopnic, da lahko pridem z vozkom?

Neposredna povezava do sporočila: 430
12.1.2007 18:55:17   
Bubamaraa
punce živjo...

evo mi smo včeraj bili prvič na Cicibanovih uricah kar pri nas imenujemo "Igrajmo se skupaj"..Danaja je zelo uživala, se je takoj uklopila v družbo in resnično smo se imeli super.....
Ponoči se je pa začelo...Mam še zdele slabo vest, ker Danaji nisem verjela, ko je rekla da ji je slabo, jaz pa njej nazaj, da naj spi in naj neha tečnarit...Pol je bilo pa z njen strani ob pol 6-ih zjutri vsega dovolj je vstala šla v kopalnico si dala pleničko dol in je dobesedno kahlo nafilala z drisko in zraven tuk bruhala po tlel, da je bilo groz...Tuk je bila boga, da sem jo potem zrihtala in mi je mami hvala bogu pomagala, ker sem šla sama v službo.. Vglavnem iz nje je šlo čisto vse...Tko, da ne vem kaj je to z njo...Sumim pa trebušno gripo, ker je včeri tudi jamrala, da jo trebušček zelo boli in sem ji ga masirala.....

Zdele pa že spi.....Tko, da sem rekla, da jo bom pustila in naj spi magar do zjutri.....

Punce kaj je zdej s srečanjem...??????

al velja al ne????? ker upam, da bomo me zdrave....

pridne bodite in dejte kej napisat, ker ste se spet polenile.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.1.2007 19:32:47   
Anonimen
ojoj boga danaja! upam, da je zdej že ok!

tisa je pa dones stara točno 2 leti in pol :) kako zabavno! ja še tole romana..kje pa hodite vi na cicibanove urice? ker jaz sem v kranju jo hotla vpisat pa so rekl da more bit stara 3??!! kr neki! najraj bi šeenkrat zatežila, k bi bal ful vesela če bi kam lahko hodila. da bi saj probale!

ja kako je pol zdej s srečanjem, je al ni?

Neposredna povezava do sporočila: 432
14.1.2007 20:32:35   
Bubamaraa
Punce zdej sm pa še jst fasala trebušno gripo....Grozno.....Se mi bo zmešalo, ker samo bruham in serjem...Tko, da jutri ne grem v službo in bom mogla iti v torek, tko, da bom srečanje morala žal prestaviti.....Pa še nobenega interesa ni bilo, razen od mene in Lare.....

grem v pojstlo......

Lara v Cicibanove urice hodimo v Zagorje, kjer so otroci od 2-3 let......Tko, da se kr nakuhaj.....

Ja pa Tisi vse naj naj za 2leti in pol......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.1.2007 14:56:18   
StBarbara
evo mene po dolgem času user posted image ,

moram se pohvalit, da se kar pridno učim (večinoma user posted image ), samo v vikendih je pa bolj problem, ker imamo bolj rezervirane za izlete. Včeraj smo bili na Bledu, pa je bilo res luštno, samo folka je bilo pa toliko, da smo kar v procesijah hodili user posted image .

Tako, da kar se tiče srečanja mi je ok, če ga prestavimo, ker imam sedaj 22.1 en izpit, drugega pa 6.2, tako, da potem bom pa malo bolj družabna user posted image user posted image

Aja pa še to vam moram povedat, da POČASI ukinjamo dojenje user posted image  (ok, pa saj vem, da bi se s tem morala hvaliti že pred enim letom),zdaj se res 3 minute crklja preden zaspi zvečer, samo ponoči pa dobi vodo, ki si jo itak sam vzame iz poličke,tako da ni več tistega nočnega zbujanja. Upam, da se ne prehitro hvalimuser posted image
Kako pa ga naj uspavam, da se sploh nebi več dojil preden zaspi?
Ali  ima katera kakšno idejo, pa ne preveč kruto, ker teh ponavadi ne izpeljem do konca...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 434
15.1.2007 15:02:45   
Jančika_
Ojla. Se opravičujem, da se nisem nič kaj javila, sem totalno zbolela, tri dni sem kuhala na 39-40, imam hud bronhitis. No, zdaj je že par dni boljše, vročine več nimam Sem šla danes končno v trgovino, pa se mi je pred blokom en dedi zaletel v avto in mi pošoral zadnja vratauser posted image . Mater...

A pol se srečanje prestavi? Meni ustreza, ker še nisem vredu. Povejte, kdaj.

Aja, Vasji smo včeraj ukinili dudo, 15 minut se je drl, pol pa zaspal, ponoči je dvakrat rekel "dudo mel" in to je bilo to. Upamuser posted image . Je pa ati spal v otroški sobi na tleh za vsak slučaj, če bi bila kakšna panika.

StBarbara, po moje bo najboljše, če malega ati za par večerov prevzame, ti pa spiš drugje. Po moje bi moralo delovati.

Neposredna povezava do sporočila: 435
16.1.2007 8:59:24   
Anonimen
joj kr neki..učer sem že začela en post pisat za semle pol pa sploh ne vem zakaj ga nism dokončala in poslala...??!! user posted image

v glavnem kva je zdej to babe vse neki bolehne! kak šnopček bo treba vsak jutr ruknt user posted image

me smo pa zdrave in vesele, edin mal manj prespane. no predvsem js. pa bo že enkrat to minil:) upam :)

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
16.1.2007 11:19:57   
oka
Pozdravljene!

Nekatere pa ste imele res pestre praznike. No mi smo praznike pregurali zdravi, potem pa smo v prven tednu novega leta staknili hudo angino. Bilo je res grozno. Nina je zakuhala, ponoči jo je tresla mrzlica, reva je od vsega hudega še bruhala. Še Voltaren svečke ji niso kaj prida pomagale. Zdravnica je potem odkrila gnojno angino predpisala antibiotik in stanje se je kmalu popravilo. Prva noč pa je bila res grozna. Zdaj jasno gospa nič nočejo jesti, tako da smo spet na Polikalu, saj bi si lahko njena rebrca ogledala kar iz aviona, tako je shujšana.
Moja tašča pa je staknila herpes zoster (pasavec) in zdaj me skrbi, da ne bi slučajno naša madam staknila še norice, saj je bila v stiku s taščo. Tako, da imamo res pester začetek novega leta.
ST. Barbara kako pa je kaj z vašim nejedcem? Mi imamo v marcu kontrolo na gastro in upam, da bo to zadnja. Ali vaju še čaka kakšna kontrola?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
20.1.2007 22:32:07   
Anonimen
ja kva je zdej a ste še vse bolne al kako?

pr ns nč posebej novga. dons je mel dec 30 let pa smo mel mal obiskov, nič posebnega. tisa je prava nastopačica :) jih je skos zabavala. tamala se je pa sam drla, sam da jo je kdo mal preveč pogledov user posted image  kako sta si različni :)

kar me zdele zabava je pa iskanje dveh enakih kostumov za pusta. ne vem kdaj pride ta roba v trgovine??!!

Neposredna povezava do sporočila: 438
23.1.2007 7:29:53   
Blink1
Ojla

Da se še jaz malo javim. Mi smo zaenkrat zdravi, veseli... Neja trenutno nima problemov z akanjem (upam, da bo tako tudi ostalo).

zaradi velikega navdušenja nad ribicami, zdaj kupujemo akvarij..user posted image

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.1.2007 11:54:13   
Bubamaraa
Punce  za mano sta skoraj dva peklenska tedna.......Prejšnji vikend sem obležala kar že vete in sem v ponedeljek še počivala...V torek se je pa začelo....Vglavnem v službi tolk dela, da se mi je mešalo....in sem do petka delala kot nora...Vmes seveda še vse ostalo...Od kuhanja, pucanja, pomivanja, v četrtek od Danaje Cicibanove urice.....skratka sama sebe sem srečevala za ovinkom... Potem sem v soboto šla v Grosuplje kjer smo s sošolkami delale seminarsko skoraj cel dan...Domov sem seveda rpišla totalno sesuta...Nedelja je bila mimo kot bi mignil...Sem dobila na obisk Total iz rr-ja, ke je super punca in se prov razumemo in smo postali pravi prijatelji.... In evo pa je že koraj sreda...Jaz pa crknjena kot tristo hudičev.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:24:58 >

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.1.2007 12:01:56   
Jančika_
Romana, upam, da tole kmalu mine pri tebi, tole laufanje.

Jaz imam hude težave sinusi, prav zatečena sem v levo polovico obraza. Prav tečno mi je že tole vse skupaj; mož ima v službi hudo gužvo in tako sem večinoma sama z obema  tem krasnem vremenu. Da ne govorim, kak mission impossible je it po Vasjo v vrtec peš s Kajetanom v štorklji...mislim, saj gre, samo je pa potrebna kr organizacija in disciplina. Pa ravnotežje - ker imam samo eno roko fraj, da malega oblečem in da ga vlečem iz lužuser posted image . Laže je, če dam Kajetana v nahrbtnik, ker imam potem obe roki fraj, samo v dežju to ne gre. Al bi pa šlouser posted image ; ne vem, moram probat, kako visoko držim marelouser posted image . Da ne bi bil potem cel moker.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:24:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 441
23.1.2007 14:07:46   
StBarbara
oj

midva sva pa ravno izkoristila "prekrasen dan" in bila skoraj 2 uri zunaj nauser posted image   Mene je že po pol ure minilo postopanje po dežju, Vid pa čisto naspidiran. Ampak je bil notri že kar naporen, zato sem rekla, gremo se ven malo "preluftat", tako, da sedaj je bolj znosno življenje user posted image .

Romana, jaz tudi samo laufam, pa to  user posted image  učenje, včeraj sem imela en izpit, 6.feb pa še enega. Se kar sama sebi smilim, sam kaj, ko nič ne pomaga.

Baje, da bo jutri sneg, čeprav zaradi mene, če bi bilo samo poletje nebi imela nič proti user posted image

LP

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:24:05 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 442
24.1.2007 7:44:11   
Blink1
Joj...jaz pa samo zaradi Neje čakam sneguser posted image user posted image  Ker je tako navdušena nad njim...

Če ga ne bo,bom jo čez vikend peljala na vrh Pohorja, da se ga naužije.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:23:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 443
   RE: Julij 2004
25.1.2007 10:35:48   
oka
Ne vem več kaj naj naredim! V ponedeljek je zbolel še ta večji, vneto uho, kašelj, smrkanje... Včeraj zvečer pa je madam spet zakuhala na 38, zjutraj sem zatipala povečano bezgalko. Ali je možno, da se angina vrne po enem tednu (zdanjo žličko antibiotika sva vzeli prejšnjo sredo)? V vrtcu od angine naprej še ni bila, podobnih znakov kot ta večji nima. Ima samo vročino. Jaz sem že tretji teden zaprta doma, edini izhod je k zdravniku, pa še ta user posted image   sneg je moral zapasti ravno danes, ko bom očitno spet morala k zdravniku.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:23:15 >

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 444
25.1.2007 16:13:28   
Anonimen
no očitno smo vsi v fazi nekega obolevanja. midve s tiso sa tudi prejšni teden pokasirali nek hud prehla..tisa je bla hripava k star pisker, samo je po dveh dneh homopatskih zdravil proti prehladu bla dobra. no vmes je zbolela še babi, pa še ata, pa še moj dec, pa š emija, ki je pa ravno tako hripava k je bla tisa prejšni teden in sem jo danes začela s homeopatijo zdravt..upam da bo pojutrišnjem dobra :)

ja snega je zapadlo, tisa je navdušena, jaz pa malo manj. no ja kot prišel bo tudi šel a ne :)

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:22:57 >

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
1.2.2007 13:26:05   
Bubamaraa
Evo pa je že februar...obup...kuk gre cajt hitr naprej....user posted image

vglavnem mi imamo doma angino in je revca to9lk boga, da se mi kr srce trga ko jo gledam....Dons hvala bogu vsaj vročine nima....drgač jo je pa kuhalo do 40 C....pa kašlja tudi zelo grdo.....

drgač pa pri meni še kar gužva da se mi meša....upam, da se te bilance hitr oddajo in bo manjš norija v službi....ker zdej se pa nam vsem meša...ker se dobesedno srečujemo sami sebe....

tko, da smo se v soboto še sankali na Podmeji, v ponedeljke pa je Danaja obležala z vročino....

in kaj kej  ve punce počnete????

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:20:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.2.2007 9:31:34   
Jančika_
Mah, jaz še kar moje sinuse negujemuser posted image . Zdaj sem dobila neke konjske antibiotike, po katerih imam drisko. Da bi hudič vsaj prijel... No, vsaj otroc so zdravi. Romana, upam, da bo Danaja čimprej zdrava.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:19:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 447
2.2.2007 11:14:41   
Blink1
Ojla...a se že kaj pripravljate na pust? Jaz sem Neji že kupila oblekco za princesko v Mullerju. imeli so samo eno št. 98 in sem jo kar vzela. Potem pa sem jo seveda morala probat, da vidim če ji je prav ali bi jo morala nesti nazaj.

In ker sva poskusili, jo zdaj vsak dan za 1 uro obleče in se sprehaja po hiši in pravi "Čira čara pok pok čira čara". Pa sploh ni čarovnicauser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:22:35 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.2.2007 22:28:33   
Bubamaraa
Evo tko na hitro...hvala bogu, da je vikend pred vrati, drgač bi se mi zmešalo.....vglavnem včeri je bila proti večeru Danaja že brez vročine, dons je pa spet zakuhala....tko, da se mi reva prov smili...drgač pa mam kmal izpit in nič ne znam.....in barabe so nam dali izpit 14.2.    še takrat, ko me dec pelje na večerjo, se lahk letos pod nosom ubrišem, ker mam izpit....user posted image

Glede pusta sem pa malo razmišljala in prišla na idejo: Rdeča kapica.... lani je bila Nodi, letos pa ne vem, tko, da si še lahk premislimo...in kot prvo upam, da bo zdrava....

bomo videli...drgač pa glede na to, da je tuk suhcana lahk še Nodija ponucamo letos....user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.2.2007 22:18:11   
Anonimen
romana sej gresta lohk z decem na večerjo po izpitu. sej ga nimaš ob 10h zvečer??!! js sem pa kupila karte za 5moških.com in jih bo dobi za valentinovo, sam predstava je pa šele 17...na pustno soboto :)

ja pust..js sem dala za obe zašit eni mački..taki malo odpuljeni. :) upam da bo dobro ratal :) lanske kostume sem prodala, pa meni tut ni pok, da si 2 let isto. brezveze :)

drgač pa nič posebnega. smo zdravi in trkam. ponoči že en lep čas tisa ne lula več v plenico čeprov ji jo še nataknem. morm dat nazaj jutr nepremočljive rjuhe v pojstlo pol pa konc plenice!

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?