|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
12.12.2006 20:32:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Skutica

Tako, zdaj si grem pa shranit ta post, da bomo drugo leto videli, koliko zarečenega kruha se poje.

ja res to naredi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ker sama isto govorim pol pa je zmerom kontra...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.12.2006 20:44:07   
Anonimen
pretiravam z igračami, ker vidim, da so njemu res samo malenkosti potrebne, da se jih razveseli (ne morem namreč pozabit njegovega izraza na obrazku in krika: "JAJČKAAAAAAAAAAAAA

ti a veš da je blo pr ns isto. prnesu ji je miklavž pri babi (pižamo pa škorne, sladkarije, pa še enga medvedka lumpijevga, pa ne vem kva še vse) pol pa še doma en kup pobarvank pa flomastre, pa sladkarije pa en kompletek za tuširat v katerem je bil en mini šamponček z bleščicami en kao vazelin pa ena res mini račka taka vijolična z roza kljunčkom, gimijasta za v bano. no ta raca je zakon, vse ostalo pa ko da ni :) in res vzklik oooooooooooooo kašna fletna račka!!!! no sej flomastre pa pobarvanke uporablja vsak dan ampak nad raco je blo pa največje navdušenje :)

za božička pa že ima naštimane ene litlle people igračke k to je edino s čimer se poleg knjig zabava. pri babi bo little people grad, doma pa en tak duplo komplet (hišo že ima) to bo pa dopolnilo. sem nabavla v tojsu ko je bla akcija plačaj 2 dobiš 3. ja tatreta stvar je bil pa vlak za tamalo :) vem pa da bo tisi tabl všeč un vlak, k ga vedno gleda v  vsaki trgovini pa prtiska na dimnik da se pol oglača :) to bo še zabavno :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
13.12.2006 20:52:56   
Anonimen
Ja, te little people imam tudi mi, pa niso interesantni, ker jih je očitno dobil prezgodaj (v dar od sorodnikov pri šestih mesecih). Še danes mi je škoda, da nismo takrat tega dali na stran in počakali, ker bi bil večji učinek...

Danes smo imeli praznično večerjo - brez praznika. Mali ni hotel jest, pa sem se spomnila, da bi prižgala vse svečke in ugasnila luč, pa mizico sem mu lepo pogrnila (gor sem dala eno staro izprano serveto z božičkom)... Mali je tak užival, da to ni bilo za povedat. In valda, vse je pojedel. user posted image  Brez problema.

Zadnje čase me malo skrbi, ker se tako rad igra s svečkami. Na mizi imamo namreč adventni venček in je ves fascioniran nad njim. Ko pa smo prižgali svečke, je pa tak blo konec... Ko bodo prazniki za nami, bom poskrila vse sveče... samo je pač problem, ker sem jaz sama navdušena nad njimi in imam veliko gorilnikov za dišeče olje. Eh, bomo že nekak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
14.12.2006 7:43:24   
Blink1
O...naša tudi obožuje sveče...no občožuje pihanje, tako da nobena ni ravno dolgo prižgana.user posted image user posted image

Skutica, včeraj sem videla tvoja dva moška v Qulandiji (al kak se to napiše). En se mi je lepo nasmihal in mi mežikaluser posted image user posted image  Ti pa doma vprašaj kateriuser posted image user posted image

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.12.2006 7:55:09   
simone
Skutica in N&N iz katerega dela MB sta? Mi smo iz tabora.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
14.12.2006 22:34:08   
Anonimen
Ja, ati pravi, da te ni videl, torej je ostal samo ta mali. SPLOH PA, upam it stavit, da ti ta stari ne bi glih upal mežikat... in se ti smejčkat... user posted image user posted image user posted image

Simone, jaz sem doma za vojašnico, torej blizu tebe.

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
15.12.2006 7:57:22   
Blink1
user posted image user posted image user posted image  Ja ja...mali mi je mežikal...stari pa me sploh ni opazouser posted image user posted image ...No, sej glavno da mladi trzajouser posted image user posted image

jaz sem pa iz okolice Mb. Drugače pa sem bila na Kardeljevi doma doooolga leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.12.2006 9:21:37   
Jančika_
Punce, pozdravljene. A se vam lahko pridružim? Vasja je sicer rojen 4.8., ampak avgust nima svoje teme in se mi tudi zdi brezveze jo odpirati, ker je N&N itak tule, potem nas pa ne ostane več velikouser posted image . Bi se verjetno bolj sama s sabo pogovarjala.

Kaj naj napišem za začetek? Ja nič, Vasja je v vrtcu, doma je pozabil eno rokavico in zdaj razmišljam, če mu jo naj nesem, preden gredo ven (vrtec je tule čisto zraven). Ampak tamali miš spi in preden se potem oba zrihtava, bo verjetno že prepozno.

Tile prazniki mi grejo precej na jetra. Že tako komaj sproti kidam igrače s poti, zdaj se bo pa spet začelo nabirat. Skutica, pri nas se že ves čas trudimo, da ostajamo pri manjših stvareh. Človek, ki ga zelo cenim in ima dva že odrasla otroka, mi je dal pred časom dober nasvet, ki se ga skušam držati: drži njihova pričakovanja čim nižje (kar se tiče materialnih stvari).

Moja mama je letos na primer prišla ven z idejo, da bi malemu kupila smučke. Ma dej nehi. Midva z možem itak ne smučava, ampak tečeva na smučeh, mali še v življenju ni slišal za smučke in zdaj mu jih naj tiščim al kaj??? Je rekla, da bi lahko na njih okoli hiše tacal. Aha, taca lahko tudi brez njih in se meče v blato. Skratka, letos niti pod razno ne dobi smuči, za naprej sva se pa zmenili, da midva z možem pač ne bova kupovala smučarske opreme, če se hočeta dedi in babi izživljat, pa prosim. Ampak ne letos.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.12.2006 12:27:45   
StBarbara
evo mene...pri nas se pa stvari s tako svetlobno hitrostjo odvijajo, da kar ni res user posted image  sem si zadala, da bom pred novim letom VSE v nulo pospravila, pa sem še vedno na tej stopnji, da samo za Vidom pospravljam igrače, cunje zlagam...ne vem, kdaj bojo na vrsto prišle omare user posted image

Drugače pa moram z Vidom vsak dan, ko pojeva zajtrk iz das mase ali pa slanega testa delat okraske user posted image  imamo res zelo veliko okraskov, tako, da če bomo dobili kake obiske moram malo "razrečit" vso stvar user posted image ,  ampak,  letos sploh nimam filinga, da bi smrekco postavljala, ne vem, kaj pa ve?

Pri nas je novo to, da ko se mali pokaka reče, da se gremo previt, ker prej tudi tega ni pustil...sem kar malo potolažena, ker bomo verjetno do vstopa v šolo nehal uporabljat pleničke user posted image user posted image user posted image

Sem pa razmišljala, da se verjetno do novega leta ne bomo imele čas dobiti na kavici al boste še kaj proste? Jest sem še vedno za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Jančika,  jaz sem tudi prešvercana user posted image

No mejte se ...

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.12.2006 13:42:57   
Blink1
O.. Jančika...serbus... Jaz sem samo pol na črno med julijkami...ker če Neja nebi taaakkoooo dolgo zadrževala, bi bila rojena še krepko v juliju 04. Tako pa si me še ti prehitela...se spomniš?user posted image user posted image user posted image

StBarbara...naša je še tudi kar v plenicah in ni niti malo videt, da se bo v kratkem odvadilauser posted image user posted image  Ker smo imeli še težave s kakanjem (upam, da so se zdaj rešile), je tako nismo niti silili oz. opominjali na kahlo.

Je pa enako pri nas...ko se pokaka, mora plenica v šusu z riti...Če je ne damo takoj, je pa ne da in potem smrdi cela hišauser posted image user posted image  preden jo uspem prepričat. Potem pa moramo drek pokazat še telebajskom in smreki in atiju in igračam...ker smo tako ponosni, da ga imamo---- ne vprašajte...to je še od takrat, ko ni mogla ali hotela kakat in smo jo prepričevali, da naj kaka, da hočejo vsi videt dreka itd... In je to ostalo. Še sama ga ene 3x hoče videt, da potem reče: "Lej mamca...mali bobeki."user posted image user posted image  A smrdi pa tak, kot da je kila dreka notuser posted image user posted image  Ampak...glavno je, da kakauser posted image user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.12.2006 19:36:19   
Bubamaraa
Jančika dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vglavnem iz službe pridem tuk zmatrana, da komaj sedim kaj da bi včasih še kaj napisala........Se morm pol mal potrudit in kakšno slikco prilimat od tamale.....

Smrekco smo postavile včeraj zvečer.....user posted image

ja saj bodo vsi brez pleničk.....Pri nas čez dan ni problem...sam ponoč pa zgleda, da jih bo tudi do šole imela....user posted image user posted image user posted image

Ja srečanje, zgleda da bodo imele drugo leto....(kuk se daleč sliši).....user posted image

ajd punce grem danajo skopat....

evo sem se mal pomatrala.....takšne božične voščilnice bomo imeli.....

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:05:22 >

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.12.2006 21:55:37   
Anonimen
o jančika lep pozdrav :) hehe!

NN s tistim ceremonialnim drekom si naju pa zdele z možem do solz nasmejala :) hehe!
NO TISA JE ČEZ DAN BREZ PLENIC BREZ PROBLEMA, SAMO ČEZ NOČ JO MA PA še kr..matr črke! ne vem kako jo elegantno odvadt. 2 tedna je bla že čist brez zdej pa nič ne kaže. vsako jutro je mokra plenica. no bolje kot pojstla??!!

dons sva ble pa s tiso na eni zabavi rojstnodnevni in je blo prov fajn. so se mulci igral do 8h pa od 5h. vmes smo mel pa še eno kao pravljičarko na pol igrco. ženska ma eno tako kiklo na seb pa vse živo not kr eno hišo pa svašta. igrci se reče metuljčica in metuljček. so sedele smrklje in en smrkovec kot pribite in gledale :)

mi pa smrekco že mamo, eno mal manjšo ker stoji na pultu med kuhno in dnevno, pa še eno irlando smo navezal na steno. tolk da je mal vzdušja.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
17.12.2006 20:48:08   
Bubamaraa
Punce živjo......

Evo pa je vikend za nami.....Vglavnem jaz komaj čakam, da je petek in da sem frej do 3.1.....user posted image user posted image user posted image

Vam morm povedat, da sem včeri bila pri okulistu in da drugi teden dobuim očala...Ker se mi je dioptrija poslabšala pa še nujno si morm nabavit antireflksne leče in sem si en teden pred božičem naredila strošek 50 jurjev....Me kar glava boli.....Sam imam sam ene oči in mi ni preostalo drugega......user posted image

Punce dajte kej napisat.,.....ker ste se res polenile.....

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:05:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.12.2006 8:59:31   
Blink1
Evo mene...Mater, sem delala pomarančno marmelado in skoraj obupala pri lupljenju pomaranč. Sem se (biser) spravila lupit tudi krhlje...tako da slučajno ne bi bilo kake kožice gor in sem 5 pomaranč lupila uro in pol user posted image user posted image user posted image Potem sem obupala in sem naredila marmelado samo iz polovičnega recepta user posted image user posted image Popizdiš.

Pol pa se včeraj pogovarjam z mamo in pravi, da ni treba krhljev lupit...pač samo po večjem tisto belo stran user posted image user posted image user posted image No...potem pa bom še naredila nekaj marmelade, ker zdaj imam samo 3 kozarčke polne user posted image user posted image   Jo pa delam za darila.

Naročit se moram k OKULISTU user posted image user posted image Mislim, da mi je računalnih naškodil, ker se mi vse blešči pred očmi...tudi ko nisem za računalnikom user posted image user posted image user posted image Upam, da bo OK. Samo, da me spet kakšna migrena ne napade... user posted image user posted image

VIkend smo preživeli...s tem, da je Neja včeraj spet nekaj jamrala, ko je htela akat...samo potem ni. Je pa v soboto.

Neposredna povezava do sporočila: 389
18.12.2006 9:32:26   
Jančika_
N&N, hehehe, si te kr predstavljam, kak se ubijaš s tistimi kožicamiuser posted image . Jaz sem se enkrat tudi lotila nečesa podobega in sem v končni fazi pomaranče kar iztisnila, ko sem imela vsega poln kufer. Ampak potem je bilo pa preredko.

Za nami je tak peklenski vikend, da bi se najraje kar izpisala. LARA, verjetno se spomniš, kakšen je bil Vasja na Lumpijevem teku. No, ta vikend smo imeli reprizo, ki je povrh trajala dva dni. V končni fazi je včeraj dobil eno čez plenico in potem je bil po dveh dneh neprestanega kričanja končno vsaj zvečer mir. Majko milo, kot da je kaj radioaktivnega pojedeluser posted image .

Postavljali smo smrečico in najprej je še kar šlo, potem je pa začel bučke metati v steno, pa take fore. Pa Kajetana je prevračal (mali skoz pase kravice, Vasja ga pa ne ravno nežno prime za glavo in obrne za hrbet), zraven pa kričal, kričal, kričal....user posted image . Potem sva ju poskusila slikati ob smrekici, da bi naredila čestitke, pa raje ne bi opisovala, kako se je zadeva razvijala in še manj, kako se je končalauser posted image . Še dobro, da je ponedeljek in da je mali v vrtcu. Še enega takega dneva ne bi preživela. Na srečo se to ne dogaja pogosto, pravzaprav se je tokrat drugič. Ampak ne dvomim, da nas čaka še kaj tako finega...

Vasja je še vedno v plenicah. Sicer hodi tudi lulat na školjko, doma in v vrtcu, ampak ko se njemu zazdi. Parkrat je bil doma čez dan brez plenice in je povedal za lulat, potem pa spet ne in je bilo vse mokro. Da bi ga kar pustila brez mi pa ni, ker nimam prave podpore v možu (čisto odveč mu je brisat lulanje, mater bi ga okol kepe), največji problem pa je, da tamali noče povedat, da bo kakal in takrat tudi nobenega ne pusti blizu, ampak vedno kaka nekje na skrivaj, ni šans, da bi šel na stranišče. Tega se pa meni tudi ne da pucat...tako da bomo še pustili času čas.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.12.2006 9:36:32   
Jančika_
No, da dodam še najboljši posnetek od včeraj. Ideja je bila, da bi oba gledala v fotoaparat in se smejala. HAHAuser posted image .

user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.12.2006 11:33:40   
StBarbara
Ojla sotrpinke user posted image

Romana, sem Vidu pokazala, kako je treba pomagat smrekico okrasit user posted image , ker včeraj smo jo "mi" krasili, pa je zgledalo tako, da je dragi sedel na kavču in gledal tv, Vid razmetaval, jaz pa sama krasila, kakor, da je samo meni to v zabavo, Vid sploh ni opazil kaj se dogaja, pa v končni fazi to počnemo zaradi njega user posted image ....okrasila sem jo s pomarančami in zvezdicami in bila sama ful ponosna na zadevo...zjutraj pa vstanem, pa polovica pomaranč na tleh user posted image , ker sem jih verjetno bolj slabo pritrdila z laksomuser posted image ...

Lepo se mejte, jaz si grem kar eno kavico skuhat, mi je miklavž prinesel novo kafetjero user posted image  

user posted image

takole pa zgleda :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.12.2006 20:48:06   
Bubamaraa
Punce živjo.....

Jst sm pa neki zbolela.....Ponoči je bilo pa z Danajo zelo hudo...Je včeri za večerjo pojedla dva čevapčiča in to brez kruha, potem je hotela ribezov sok in ko je šla spat je pila mleko...In mi je ponoči bruhala, da ni za govort...Sem se zaradi nje zbudila ob 3-eh zjutri in sem ol kr ob 5-ih šla na šiht.....In kot pika na i, sem sama neki zbolela...Me kr vse boli in ful sem prehlajena.....Tko, da bom zdele šla v pojstlo.....

Jančika ful luškana slikca.....user posted image

StBarbara pišuka je dobra tale kafetjera......Kje se jo pa dobi?????

čao

Neposredna povezava do sporočila: 393
19.12.2006 8:28:36   
Blink1
Jaz pa ne vidim barbarine slikeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
19.12.2006 9:08:18   
Jančika_
Jaz tudi neuser posted image . No, pri nas je bila ponoči veselica, Vasja ima spet vneto uho zgleda. Še dobro, da si je ati lahko zrihtal, da ga je on peljal k zdravniku - pojma nimam, kako bi to zrihtala z dvema mulcema tam čakat, pa en bolan in tečen, drugemu bi bilo dolgčas in vroče...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
19.12.2006 9:30:37   
Bubamaraa
Kako ne vidite?????user posted image

Evo sem jo še jaz 1x prilimala...Upam, da boste videle:

user posted image ...

Drgač pa dons mi ful paše da sem frej....

Sem včeri dobila po pošti od Telebajskov dom, za katerega sem poslala Pampers račune.....user posted image user posted image user posted image ..Tko, da sem zavila in rekla Danaji, da sem srečala božička, ki mi je dal darilo za pod smrekco za njo....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.12.2006 9:40:42   
Jančika_
Zdej pa vidim, krasna jeuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 397
19.12.2006 11:12:16   
StBarbara
Oj,

pa ne da boste zdej vsi zboleli, k smo se mi pozdravli user posted image  
Jančika mi smo lani tak čas imeli 4krat zaporedoma vnetje ušes in smo imeli  abonma tam v ZD, tamali je namesto sladkišev jemal tiste antibiotike user posted image

Pa saj po novem letu bo boljše user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.12.2006 14:29:07   
Blink1
Noup...še vedno ne vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
19.12.2006 15:26:08   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: N&N

Noup...še vedno ne vidimuser posted image

hehe ti pomoje misliš, da je zlata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?