Jančika_
|
N&N, hehehe, si te kr predstavljam, kak se ubijaš s tistimi kožicami . Jaz sem se enkrat tudi lotila nečesa podobega in sem v končni fazi pomaranče kar iztisnila, ko sem imela vsega poln kufer. Ampak potem je bilo pa preredko. Za nami je tak peklenski vikend, da bi se najraje kar izpisala. LARA, verjetno se spomniš, kakšen je bil Vasja na Lumpijevem teku. No, ta vikend smo imeli reprizo, ki je povrh trajala dva dni. V končni fazi je včeraj dobil eno čez plenico in potem je bil po dveh dneh neprestanega kričanja končno vsaj zvečer mir. Majko milo, kot da je kaj radioaktivnega pojedel . Postavljali smo smrečico in najprej je še kar šlo, potem je pa začel bučke metati v steno, pa take fore. Pa Kajetana je prevračal (mali skoz pase kravice, Vasja ga pa ne ravno nežno prime za glavo in obrne za hrbet), zraven pa kričal, kričal, kričal.... . Potem sva ju poskusila slikati ob smrekici, da bi naredila čestitke, pa raje ne bi opisovala, kako se je zadeva razvijala in še manj, kako se je končala . Še dobro, da je ponedeljek in da je mali v vrtcu. Še enega takega dneva ne bi preživela. Na srečo se to ne dogaja pogosto, pravzaprav se je tokrat drugič. Ampak ne dvomim, da nas čaka še kaj tako finega... Vasja je še vedno v plenicah. Sicer hodi tudi lulat na školjko, doma in v vrtcu, ampak ko se njemu zazdi. Parkrat je bil doma čez dan brez plenice in je povedal za lulat, potem pa spet ne in je bilo vse mokro. Da bi ga kar pustila brez mi pa ni, ker nimam prave podpore v možu (čisto odveč mu je brisat lulanje, mater bi ga okol kepe), največji problem pa je, da tamali noče povedat, da bo kakal in takrat tudi nobenega ne pusti blizu, ampak vedno kaka nekje na skrivaj, ni šans, da bi šel na stranišče. Tega se pa meni tudi ne da pucat...tako da bomo še pustili času čas.
|