|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2004
4.2.2007 18:08:13   
Bubamaraa
Ja izpit se mi začne ob 17-ih in traja tja do 22 ure...vem, da se čudn sliš sam je res ful zahteven izpit....user posted image

ja glede 5.moških.com tudi jaz komaj čakam, da pridejo v Trbovlje....Ker, ko sem gledala ženske sem umrla od smeha....čist zares....in bi takoj jih šla še 1x gledat...

ja glede pusta smo se kr odločili, da bo Rdeča kapica....tko, ker ti dam prov, da ne more biti dvakrat isto...

Danaja je še kar bolana in je revca zelo boga...včeri zvečer je spet imela vročino...tko, da me mal v slabo voljo spravlja vse skup...user posted image ...dons je hvala bogu že cel dan vročine, tko, da smo še opoldne za 15 minut na sončeka....

evo jutri pa ponedeljk in služba....

jančika sinusi so pa obup...jaz ko sem bila majhna sem dobila kronično unetje in sem šla v bolnico in so mi delali 3x na dan punkcijo...to je pa bilo grozno....dej si probaj z žajblom spirat nosnico...ker meni žajbelj zmerom pomaga....se je zoprno sam pa pomaga....

Ja nč babe, februar je že tle....kakšen datum za srečanje mogoče????? dejte no se zdej skup spravt brž.....user posted image user posted image user posted image ...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.2.2007 21:46:15   
Anonimen
ja hudiča kak izpit pa je to??? kej tazga pa še nism slišala??

no sej bosta šla pa drugič sej bojo še celo sezono igral

tisa je bla učer ponoč brez plenice! uspešno. bomo videli kako se bo zgodba na to temo nadaljevala.

ah ne vem romana kok se bomo kej doble, sej vidš da se še kle gor nobeni ne da tipkat user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
7.2.2007 21:55:11   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ah ne vem romana kok se bomo kej doble, sej vidš da se še kle gor nobeni ne da tipkat user posted image

ja to sem pa tud jaz žalostna...res....user posted image user posted image user posted image , sploh ko vidim, kuk drugod punce lepo pišejo...tlepa sploh ni nobeni v interesu,al kaj????

Punce dejte se poboljšat.....user posted image

Ja čestitke za Tiso....Upam, da ostane suha.....Naši kaj takega čez noč še na kraj pamet ne pade...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.2.2007 23:22:03   
Anonimen
sej tisi tiut ni čsz noč svanulo. suha čez dan je že od avgusta lani pa kake dva tedna skor je bal tut že ponoč pol je pa spet začela lulat v pojstlo?? user posted image  no upam da bo zdej dlje držalo tole nelulanje k v prvo :)

romana mogoče je pa čas in lokacija napačna..mogoče bi mogle pa se za kak večer v kakem striptiz baru zment user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
8.2.2007 23:41:46   
Bubamaraa

romana mogoče je pa čas in lokacija napačna..mogoče bi mogle pa se za kak večer v kakem striptiz baru zment user posted image user posted image user posted image

ja zgleda, da morm naslednjič babam res na ZS napisat lokacije striptiz barov, da bo katera zainteresirana za srečanje....pa uro tud iz 10.00 zjutri prestavit na 22.00 zvečer....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
11.2.2007 21:09:58   
Bubamaraa
A je katera še na tej temi????? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 456
11.2.2007 22:14:59   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

A je katera še na tej temi????? user posted image user posted image user posted image

Hehe Romana, zdej si pa že ornk huda user posted image user posted image
Zdej se raje zadržujemo na AP forumu user posted image user posted image user posted image   a ne veš? user posted image

Jaz sem še na temi user posted image

...drugače pri nas po starem, malo me že nostalgija daje, ko vidim, kak velik fant ratuje, vedno bolj samostojen, samosvoj ( v pozitivnem smislu seveda).
Kar se pa tiče pleničk, smo še vedno zvesti uporabniki, tudi podnevi ...

Kaj sem vas hotla vprašat...kaj ustvarjate z vašimi otroki? Oz. kaj oni najraje počno?
Vid rad barva (vse vrste barv:prstne, suhe, flumastri...), ali pa iz slanega testa delava kao piškote ( zdaj so srčki aktualni user posted image )...

No, lep preostanek večera želim 

user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

Neposredna povezava do sporočila: 457
12.2.2007 21:41:10   
Bubamaraa
Ja res sem huda.....vas bom vse za ušesa....user posted image user posted image user posted image

Drgač pa v sredo mam izpit...včeri sem zvedela, da ne, da bom 5 ur pisala izpit ampak zraven mi bo babnca dala še kolokvij pisati, ker ko so ga pisali sem obležala in ga nisem pisala, zdej ga pa dobim za pisati na izpitu... user posted image user posted image user posted image

Z Danajo zelo veliko barvamo, rišemo, se igramo z lego kockami, najraje pa sestavlja puzzle...to je pa nora...In jih sestavlja po 30kom....

St.barbara!!!!  Kaj pa na mehčalec praviš???????????????????

ajd babe, grem v sobo k decu, ker je prišel po treh dnevih domov...tko, da grem.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.2.2007 9:06:55   
StBarbara
Romana veliko sreče in uporabnega znanja danes na izpitu user posted image ;
pol pa sporoči, ali bo 10 al samo 9-ka user posted image .

Jančika, v soboto smo bli v CE, smo hotli k enim kolegom na kofi, ker so se iz lj v ce preselili, pa smo se zgubljali po celjskih ulicah, tako, da smo se potem kar v Citiju zmenili...saj tega ne moreš zgrešit, aja, pa Mcdonalds smo tud najdli user posted image

Lara, kako ste pa vi kej? Kdaj greš v službo? user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 459
18.2.2007 10:50:45   
StBarbara
Kje ste punce, se vse s pustnimi krofi bašete user posted image  

Lepo nedeljo želim, mi gremo na izlet na primorsko.

Neposredna povezava do sporočila: 460
18.2.2007 21:02:12   
Anonimen
ojla!

evo me po dolgem času..a tule vlada tako mrtvilo da te mine pisat groza! :)

ne ne bašem se s krofi, dons sem pojedla celo samo 1, sem jih pa prejšnje dni več..groza v glavnem!!! zdele se pa bašem z bonboni??!! še večja groza.

no te dneve se je pri nas veliko dogajalo...dala sem odpoved v bivši službi in mogla zrihtat vse, da grem v novo službo in mož na porodniško. jutri sem namreč že na dopustu mož pa na porodniški :) s službo začnem na petek (upam da ne slab začetek user posted image ) in sicer 18.3...se pravi da bomo še skor en mesec skup doma user posted image
no v tem času sem mislila, da se bom lotila matematike s faxa pa ne vem kako bo, ker imamo en kup dela na bajti, pa tko. jutri zjutraj moram takoj letet hidroizolacijo po tleh namazat, v tork našvasat, pol pa še stiropor položit. mulc bodo pri descu. prov rabm mal da se relaxiram. :) men je tako dobro na bajti delat namreč. no pol naslednji teden pa dobimo že centralničarja v bajto, tko da more bit to ta teden fertik.

tiso mal trma meče, pa mal luna pa mal kr neki. prejle sem ji pravljico v pojstli pravla volk in 7 kozličkov in k sem rekla da ma volk črno taco (kot sem ji rekla že miljonkrat poprej) je čist pošizila, začela tult da nima in noče črne tace, da ima orančno. take histerije še nism vidla. pol sem jo prov zanalš hotla prepričat da je volk siv al pa črn in še bl je tulila da je oranžen. to je blo pred eno uro in zdele še kr neki rogovil po sobi. prejle je šu dec gledat kva dela pa je mela neko škatlo od čevljev pa neke prospekte na pojstl pa neki prekladala'? ne vem kje je to dobila??!!user posted image  seveda je najbl zabavno še to da ponavad s tem rogoviljenjem zbudi še tamalo :) komi čakam da se preselmo!!!

no učer smo bli pa maškare in v kranju na karnevalu in je blo kr fletn. popoldne sva dala pa muli v rejo, midva sva šla pa gledat 5moških.com in je blo super. res je tut za do solz narežat :)
danes pa pri tašči na roj dnevu, je blo tut fino. pol smo šli pa še na en špancir pa je blo kr mraz ampak smo pa odkril da je igrišče v kranju gibi gib že odprto in smo se pol še tm mal ustavl pa ene 2x po toboganu peljal. no tisa se je :) pol pa hit dam na čaj :)

no pa še ena fotka nas maškarc :)
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 461
18.2.2007 21:25:40   
StBarbara
ojla, LARA user posted image , sej lahko si tudi na ZS piševa user posted image

za nami je naporen vikend, čeprav smo uživali 100/h. V soboto smo bili na Romani Kranjčan (našemljeni v čebelico), danes pa v Portorožu in smo se nasončili  za cel teden, glede na to, da v četrtek napovedujejo sneg user posted image

LARA, sta ful pridna s hišico, ekspresno vama gre od rok user posted image ...

Slikice od naše maškarce bom jutri prilimala, ker sem fotoaparat pozabila v avtu, zdej sem pa prelena, da bi ga šla iskat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.2.2007 21:29:57   
Anonimen
ma sej mormo tole temo mal ožvet. sam em tri babe bi se pa res lahko en dan dobile..fajn bi blo preden grem nazaj na šiht :)

Neposredna povezava do sporočila: 463
18.2.2007 21:33:32   
StBarbara
Z Romano sva se nekaj menile za ta četrtek dopoldne, sicer nič določenega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.2.2007 21:45:11   
Anonimen
no le povejta če se bosta kej zmenili..a z mulci al brez?

Neposredna povezava do sporočila: 465
18.2.2007 21:48:02   
StBarbara

..a z mulci al brez?

Romana pravi, da nujno z mulci user posted image ...jih ima namen loviti po Koloseju user posted image user posted image     user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
20.2.2007 9:04:53   
Blink1
Evo še mene...

Malo je gužva v službi...pa ni tolk časa...

Tudi mi se danes maškiramo, jaz sem bonbon, moja mala pika pa prineska... Gremo gledat danes Nodijauser posted image user posted image user posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 467
20.2.2007 13:38:56   
Bubamaraa
Punce če ne bo v četrtek sneg bomo prišle v Ljubljano ....

pa se dobimo ob cca. 11.00 pred Kolosejem....user posted image user posted image user posted image

sam res v primeru lepega vremena...(da ne bo snega)user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 468
20.2.2007 21:21:42   
Anonimen
kje si ti zdele sneg najdla??!!
hmm..a bi se dal prestavt tole srečanje na drug teden?
ker men v četrtek pripeljejo v bajto cel šlepar stiroporja in ga bova z dragim mogla lepo po tleh po celi bajti zrovnat :)

Neposredna povezava do sporočila: 469
20.2.2007 21:24:32   
Bubamaraa
Ja Lara itak ni panike...Ker drug teden bo men tud odgovarju, ker mam svoj avto doma...Ta teden bi mi ga pa ati posodil...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
20.2.2007 21:26:42   
Anonimen
no fino! pol pa drug teden. ker dan mi je pa tut vseen načeloma.

Neposredna povezava do sporočila: 471
20.2.2007 21:28:35   
Bubamaraa
Pri meni pride v poštev torek ali četrtek....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 472
20.2.2007 21:30:30   
StBarbara
Torek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 473
20.2.2007 21:31:20   
Bubamaraa
No evo takole bi si mogle pisati vsak dan...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
20.2.2007 21:35:30   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

No evo takole bi si mogle pisati vsak dan...user posted image user posted image user posted image

Romana, ti optimistka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......