|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
30.11.2006 20:38:01   
Bubamaraa
Ja kaj vem kaj mojega otroka matra.....user posted image user posted image user posted image

Vglavnem imamo zdravilo in čez tri tedne ponovni pregled blata.....

Pa pišuka punce kaj je zdej z vami??????? Tale tema bo izumrla.......Ker tuk mal pišemo, da ne morm verjeti....Ajde babe na kup in pisati......

Pri  nas doma je pa sedaj najbolj aktualna Sneguljčica...In to mora biti orginal od Walt Disneya..Sva jo hvala bogu dol potegla in sedaj 24 ur samo Sneguljčica.....In ko je konec  in pride princ in da sneguljčici poljub, reče Danaja: "mami jaz bi tud princa mela in mu dala lupčka"......Pa ji rečem: "še kakih 30 let počak"user posted image user posted image user posted image user posted image

nč grem tamalo skopat......pa v pojstlo....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.12.2006 8:12:10   
Blink1
Ojla...user posted image user posted image  Ja bravo princeska...

Naša je od sile kar atija preimenovala v princa. Sneguljčico, Trnuljčico in Pepelko smo že nehali gledat, se je pa tudi rada delala da spi in jo je moral nekdo kušnit, da se je zbudila. Potem pa me je objela in sva morali zaplesat, tako kot princ in Trnuljčicauser posted image user posted image

Pri nas so ta teden aktualni Veseli avtobuski, ki sem jih prinesla iz knjižnice in presnela. Prejšnji teden smo gledali Zverinice iz Rezije. 

Pravljica pa je trenutno aktualna Žogica Marogica.  V ponedeljek grem v knjižnico še po DVD.

---------------------------------------

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.12.2006 21:10:48   
Anonimen
evo še mene. pri nas nič novega. tiso je dons neki metal je kr neki cvilila za prazn nč. sej jo je pol tut minil k sem ji s sobo zagozila, ko je nism mogal več poslušat. kr neki. mamo pa zdej neko obdobje spet ko noče sama zaspat in kr nazaj hod v dnevno pa enkrat lulaz pa drugič mami z mano pa kr neki. zdele je dec pri njej ne vem kva delata, če ni že zaspal z njo? je pa celo popoldne cvilila ati ni dobr. atija ne maram. zgleda da sem preveč z njo?? zdej smo dost same i, pa še več bomo, k gre mami v pondelk na eno operacijo in bo 10 dni v bolnici pol pa še kr en čas nesposobna varuško špilat. boh se kr mal neveselim tega obdobja. še dobr da saj prazniki prihajajo. 17. gremo namreč v olimje za 4 dni, pol je pa že kolektivc v moževi fabrki in je do januarja pol doma user posted image
no nič nista zaspala, tama cvil mamico hočem user posted image

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: julij 2004
1.12.2006 22:20:03   
Bubamaraa
Punce živjo....

Jst sm zmatrana, da bi najraje dol padla......user posted image ....sem cel dan čist u lufti...Posparvljam, kuham in delam kot nora.......Sašo mi je hvala bogu naredil super tatarca, ker jutri praznijem v družinskem krogu......Potem sva z danajo šle v trgovino Tuš še na Miklavža........Vglavnem na polno dogaja.....

Evo slikica od Danaje in Miklavža..... 

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:04:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.12.2006 7:48:54   
Anonimen
ojoj..ja so se že začela praznovanja..hehe :) no sej prov paše malo prazničnega vzdušja.

me smo pa dons cel dan same. dec ma na šiht inventuro. je taglavn pri tem in bo cel dan tm visu k smrkl :(

Neposredna povezava do sporočila: 355
2.12.2006 15:08:11   
Bubamaraa
Jaz tud komaj čakam veseli december.....user posted image user posted image user posted image user posted image ..Čeprav imam v službi tolk dela, da se mi meša...Ker bomo mogle do 22.12 vse ponarditi, ker imamo zadnji šiht letos....Pol bo pa Božič, ki ga kljub temu, da sem ateist rada praznujem in mi je res tak lep družinski praznik....user posted image user posted image user posted image ..Pol se bodo pa že začele priprave za silvestrovanje v Bratislavi.....user posted image user posted image user posted image ...Sam danajo bom ful pogrešala.....Tko, da upam, da bo hitro mimo in da bom kmalu pri njej doma......

Punce zdele sem naredila tiramisu in Sašo mi je posesal ter pospravil dnevno ter zdele samo še pomijema pa počakava obisk....

čav

Romana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.12.2006 19:17:06   
Anonimen
js sem pa zmatrana k stara kura :)
dopoldne sem smrklji pustila pri babi jaz sem šla pa na bajto delat. pred snegom mormo nardit odvodnjavanj in tko sem delala ponikovalnice. znosila in zvozila sem enih skal in kamna da je blo joj., eno skalo sem si valda vrgla še na prst tko da me zdej boli k pr norcih in mislm da mam pod nohtom modro sam se ne vid k mam nalakirane nohte. user posted image
desca še kr ni dam, mija že spi, tisa pa pridna bere sama knjige. komi čakam da bo ura 8 k bom šla pomoje s tiso spat. učer sem tut mogla it stiso ampak šele ob ene pol 10h k ni in ni hotla zaspat sama. ma ne vem kva jo spet meče??
AJA DEC ME JE PROSU DA GA POČAKAM. UPAM DA BOJO KMAL ZAKLJUČL. SAM KVA K GRE JUTR SPET NA TO INVENTURO. MA DREK

Neposredna povezava do sporočila: 357
5.12.2006 21:48:26   
Bubamaraa
Evo jaz sem dons bila frej....In je dan minil kot bi rekel keks....Moja mami danes praznuje rojstni dan tko, da sem zjutri ji šla po šopek in še eno darilo..Popoldne sva šla z Danajo na sprevod Miklavža in po Miklavžu smo šli v ribiško kočo na lignje....

Morm povedati še to, da smo Danaji pozdraviloi glistice in ne morem verjet kakšen apetit je dobila.. Jo je kr veselje gledat ko tako  pridno poje kosilo ali vse ostalo...Tko, da res vidim, da je bila neješčost razlog glistic.....

Vglavnem jutri spet služba...komaj čakam, da smo 22.12. in imam zadnji šiht, in izkoristim proste dneve za Danajo, ker jo ful pogrešam, ko jo ne vidim toliko kot prej....user posted image

vglavnem babe spet smo se polenile....dajte zdej mal migat in kaj napište......

čavči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.12.2006 10:46:50   
simone
Lepo pozdravljene punce, zgubila sem se nekje od 9 strani naprej.
Pridne, da se ta stran foruma ohranja.

Mi smo kar vredu, le tempo nas bo pohodil. V vrtecu smo pridni, popoldne malo manj. Ob torkih se razgibavama v telovadnici, postal je prava čvekica, pa tudi spanje smo že izboljšali.

Lepo se imejte, uživajte v teh predprazničnih dnevnih (upam, da bo kaj snegeca).

Neposredna povezava do sporočila: 359
6.12.2006 20:20:09   
Anonimen
David je tudi bil pri Miklavžu v Tušu, pa se ga je tako bal, da se mi je na ramo naslonil in razjokal... Jaz pa skoraj z njim, ker sem taka trola, da ga silim, da ga pogledava... Sem mislila, da če bo videl, da je prijazen, bo pa pol ok... Me zanima, kako bo z Božičkom.

Sem vam ravno hotela napisat, da smo iz trme ven, pa smo spet nazaj noter padli... Joj, kako hudo je, naj bo že enkrat mimo.

V petek bo David prvič spal pri babici. Me zanima, kako bo. Z atijem greva na službeno zabavo. In veste, kakšen je bil nazadnje njegov komentar, ko sva se pogovarjala, kaj bi lahko naredila okrog varstva: "Vidiš, če pa midva skupaj ne bi hodila v službo, pa teh problemov zdaj ne bi imela..."user posted image user posted image user posted image  Njemu je težje pustit malega v varstvu, kot meni.

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
6.12.2006 20:58:47   
Anonimen
evo mene. počas se mi mal blede k sem sama doma z obema smrklama. dec je na šiht popoldne na bajti, mami je bla pa prdvčerejšnem operirana in je zdej v bolnici, tko da še na kofe ne morm dopoldne k njej al pa za kako urco kere pri njej pustit. pa še en čas bo tako, ker ne bo smela nič vzdigvat.
po eni strani že komaj čakam da grem nazaj na ših! ah ja!

ja miklavž je mimo. včeraj smo šli v mesto kjer je bil kao en spravod pa neka igrca k je bla čist adijo, pa un miklavž tise tut ni ne vem kaj pritegnil tko da smo se kmal pobrali pa raje šli darila iskat k atu pol pa še domov :) smo zdej založeni s sladkarijami da prov trpim. no ja sej smo jih al pa sem jih že pol požrla pomoje :) glih zdej eno čokolado glodam :) hehe

komej čakam da gremo 17. v toplice.
pa jutr mam kozmetičarko. ooo 2 uri bom lahko v luft gledala pa spala pa klepetala še o čem drugem ko o plenicah hrani in spanju

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
7.12.2006 12:19:57   
Blink1
Neja je tudi bila pri istem Miklavžu kot Daviduser posted image user posted image user posted image  

Neja se ga je najprej bala, zato smo se malce vozile po tekočih stopnicah in Miklavža opazovale iz varne razdalje - vrha stopnic. Ko se je gneča malce razšla, smo prišle bliže in najprej pogledale Parklja, ki je imel roge in je Neja rekla, da je "Iki gjdi bik." Ampak ta veliki, grdi bik, ji je dal žemljo (pečenega parklja) in potem je bil priden bik.

Skočile smo še do Miklavža in ga poprosile za poziranje in tako je nastala tale slikca...Zelo na hitro, ker ni bilo veliko časa, saj se je Neja obračala kot vrtavka.

user posted image Potem smo si spet ogledale Parklja, ki je Nejo pobožal po ličku in potem sem jo v joku odnesla stran. Medtem je ponavljala: "Neja ge k babi boka. Dijo iki bik. Pa pa. Piden bodi." :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
7.12.2006 15:21:23   
Bubamaraa
joj kako ste luškani.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tud jaz sem vesela, da je ta cirkus okrog Miklavža mimo......user posted image user posted image user posted image

Sam kaj ko bo sedaj na vrsti Božiček in dedek mraz.....user posted image user posted image user posted image ....samo zapravljanje.....

Drugače pa vse po starem....pri meni služba, šola in dom....Sem sesuta, da se mi kr že meša.....komaj čakam, da smo 22.12....in bom frej...Sam kaj ko me je kr groza, ko mam drugi teden izpit pol pa še kolokvij.....me kr glava boli..... pa saj bo že.....

Danaja ga spet neki sračka ponoči...tko, da nimam pojma kaj ji dogaja....al je polna luna kriva al je sam tuk tečna....upam, da jo kmal mine in da se bom lahk še jaz kdaj kej naspala.....user posted image ..ker mam kronično pomanjkanje spanja.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.12.2006 15:22:37   
Bubamaraa
N&N a si vidla, da je isti miklavž pri nama na sliki.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ker je tudi Danaja slikana v Tušu...In sem dvakrat pogledala in je isti.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
8.12.2006 7:32:18   
Blink1
Pa ima res enak nosuser posted image user posted image

V katerem Tušu sta pa vidve bile?

Neposredna povezava do sporočila: 365
8.12.2006 7:57:08   
Anonimen
tolk da rečem živjo. ura je 8 zutri in tia še spi? ne vem zakva je mogla tamal vstat ob 6h?? kr nrki!

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
8.12.2006 21:24:25   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: N&N

Pa ima res enak nosuser posted image user posted image

V katerem Tušu sta pa vidve bile?

V Zagorju...user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa punce mojo malo meče sto na uro.....Včeri je šele ob pol polnoč zaspala in se je že ob pol enih zbudila in se tuk drla, kot bi jo kdo iz kože dajal....grozno....tko, da sem jo vzela k nama v pojstlo da sem saj mal spala, ker zjutri sem ob 5-ih vstala in šla v službo...Obup......Upam, da se kmal nagliha to spanje.....user posted image

čav punce......

pa ne bit tuk lene in pišteeeeeeeeeeeeeeeee................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
9.12.2006 22:05:58   
Anonimen
še vas pozdravim predno grem v krevetka :) vse me boli ks edim za računalnikom. sem plačevala položnice pa na ene par šihtov sem se prjavla. dopoldne sem pa po bajti pospravlala, mulce pa pustila descu. je kr mal pasal možgane še na kej druzga preusmerit k sam na hranjenje previjanje in spanje.

dons je pa naša tisa prvič cel dan brez spanja prežvela. zdele ob 8h k sem jo dala spat je zaspala še med tem ko sem ji pela (običajni ritual) :) to se že en čs ni zgodilo. zadnje cajte tut ona neki afne gunca in hod nazaj v dnevno pa joka pa izsiljuje. pol mi gre pa na jetra k zbudi še tamalo. a se lohk že preselmo??!!

drgač je pa zakon vrtiljak. pred enim merkator centrov so postavl zastonj vrtiljak in je to zdej živa histerija. skor vsak dan mormo bit tam :))

moja mami je še kr v bolnici in jo hodimo vsak dan obikat. k sreč imamo bolnico za ovinkom :) se pa kar dobr drži, vsak dan je bolj rožasta vidt. hehe! bo fajn počila :) no zdej jo že vse boli od ležana :) je pa sama v sobi pa ji je mal dolgas tko da ji je ati moj dons nesu mini tv :) v bistvu sem ji kr mal fouš ležanja pa gledanja tvja, ne operacije :)

nč js grem tut ležat me že vse boli

Neposredna povezava do sporočila: 368
11.12.2006 10:49:06   
Blink1
Ojla...
Evo, me smo pridno napekle medenjake in linške učkeuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   user posted image

Ha?? Pridne ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
11.12.2006 11:02:08   
simone
N&N ful ste bile pridne. Mi prosim napišeš recept za medenjake. Hvala

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
11.12.2006 19:16:06   
Anonimen
in tamala ti je tkole lepo pomagala piškote delat? ja super!

no našedva sta pa ravno iz plavanja. dec pa tisa mislm :) tko da šibam čau!

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
12.12.2006 16:11:23   
Bubamaraa
O kuk sta pridne punce....user posted image user posted image user posted image user posted image ....upam, da bo meni tudi uspelo spečt kaj....ker še smrekce nimam časa postavit...Jo imam namen v nedeljo....user posted image

V soboto gremo pa v ljubljano...najprej grem mjaz na pregled k okolistu v City park in potem mal po trgovinah in na koncu gremo gledat lučke po stari Ljubljani in po štantih....user posted image user posted image user posted image ...komaj čakam....samo upam, ,da ne bo dežja, ker potem lučke odpadejo.....user posted image

grem pospravit malo......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.12.2006 19:45:18   
Anonimen
mi smo pa danes postavili eno mini smreko pa girlando :)

evo pe našo frajrko z miklavževim piškotom
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
12.12.2006 19:51:07   
Bubamaraa
Kaka velika punca je........user posted image user posted image user posted image ..pa ful fletna.....

evo še eno slikco od Danaje.....ko je dobila dariloo od Miklavža....

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 12:04:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.12.2006 20:29:52   
Anonimen
To mi je pa zelo všeč, da tako lepite sličice gor... ste ful luštne. Jaz pa sem bolj take lene sorte, ko se enostavno ne spravim vzet slik iz fotoaparata, kaj šele, da bi jih gor limala... user posted image  Pa sorry, Nina, saj bom ti poslala tistih nekaj slik - do božiča ziher (ker takrat mora biti fotoaparat prazen...).

Me zanima, kako bo David sprejel dedka Mraza... V vrtcu so risali sporočila, pa so vsi narisali, da jim naj prinese punčke, pa avtke, pa bonbone, pa čokolado... samo moj mali je hotel imeti darilo. user posted image user posted image user posted image

Bomo videli, če bo imel tako dolg nos, kot ga je imel pri Miklavžu. Midva sva se trudla in mu nakupovala oblačila z mojstrom Miho, on pa se razveseli... JAJČKE!!!

Sklenla sem pa nekaj: Davida bom začela navajat na skromna darila. (Ampak šele po novem letu. user posted image  ) No, čisto zares, letos zadnjič tako pretiravam z igračami, ker vidim, da so njemu res samo malenkosti potrebne, da se jih razveseli (ne morem namreč pozabit njegovega izraza na obrazku in krika: "JAJČKAAAAAAAAAAAAA!!!!")

Tako, zdaj si grem pa shranit ta post, da bomo drugo leto videli, koliko zarečenega kruha se poje.

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?