|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
24.5.2007 13:50:43   
sonček33
Hokejistka -  hvala, sicer si odgovarjala floriti, a sem našla odgovre tudi jaz :)  jaz grem jutri dati kri - tretji dan menstruacije, a katera ve, če je treba dolgo čakati, a si kmalu na vrsti? (v leonišču) Pa fant mora na FSH - sem si prav zapomnila? 

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
24.5.2007 19:52:22   
aurora28
Roal tudi sama se sprašujem kaj smo naredile narobe, da nas življenje tako kaznuje in  nam nagaja, da ne moremo zanositi  in postati mamice. Tudi sama sem na trenutke zelo žalostna, ampak se hitro potolažim, ko se spomnem v kakšnih hujših razmerah so nekateri ljudje in so kljub temu še vedno srečni. Moramo ostati pozitivne in saj nam bo slej ko prej vsem uspelo postati mamice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste žalostne.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
24.5.2007 21:31:01   
hojliho
Pozdravljene punce, še od mene. Nekaj časa vas nisem spremljala, pač pomladanski prehladi so naredili svoje. Sporočam, da sem s prejšnjim mesecem zaključila s klomifenom, sedaj čakava na rezultate spermograma, potem pa bo ginekolog povedalm kako naprej.
Še vedno pa mi ni jasno, kako to, da imam strašno točne menstruacije (na 28 dni), pa nama še ni uspelo.

No vseeno držim pesti za vse vas, enkrat nam bo že uspelo.

user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.5.2007 7:19:46   
aurora28
Hojliho mi je zelo žal, da ti ni uspelo zanositi. Držim ti pesti in upam, da čimprej zagledaš user posted image . Drži se.

Me pa nekaj zanima, a ko začneš jemati klomifen imaš user posted image cikel daljši? Jaz imam ta rdečo na 28 dni in 4. 6. začnem jemati klomifen in me zanima, ali se mi bo cikel podaljšal, glede na to, da je hojliho napisala, kot da je to čudno, da ima na 28 dni cikel?

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.5.2007 7:53:55   
pina-1
roali ne obupat, jaz 14. dan cikla pri klomifenu nisem imela niti začrtanih foliklov- nič od nič. zato sem imela tkao hitro laparo in danes vzamem prvi dve tableti , da vidim kako bom sedaj reagirala na klomifen.

Punce ne se predati črnim mislim, zakaj nam ni dano biti mamice. VSE BOMO MAMICE, samo ni še pravi trenutek. Se pač moramo malce bolj potrudit, tako bojo nači user posted image  najlepši in najboljpridni na svetu. In ko zagleda malo štručko v tvojem naročju pozabiš na vse skrbi in težke trenutke.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
25.5.2007 8:41:29   
hokejistka
hojliho a te je G že poslala na HSG. To je pomembna inf, če imaš prehodne jajcevode. Ti drugače pet K na dan ne bo pomagalo, če se jajčece ne more usidrat tam kjer je treba. Pravijo, da naj bi HSG delali še predno ti predpišejo K. user posted image Meni je HSG prepucala jajcevode in zanosila sem takoj.

Drugače pa se meni ciklus ni nič podaljšal med jemanjem K. Ga imam pa drugače na 33-34 dni, tako da ne vem, kaj se zgodi pri 28 dnevnem ciklusu.
srečno!

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
25.5.2007 14:15:36   
ledenka
hokejistka, meni so predpisali K brez HSG. Odvisno od zdravnika očitno. Sicer pa mi je Reš rekel, da me bo dal na laparo, ne na HSG, če do jeseni ne bo nič, ker se menda tam vse boljše vidi. Rekel je, da je treba K pustit čas, imam tabletk še za tokrat in naslednjič, potem pa pavza. Imam svoje O, ampak ne čisto vsakič (vsaj po znakih sodeč). On bo najbrž vedel... Upam vsaj user posted image

danes sem vzela mojo polovičko K, zdaj bi bil pa res že čas user posted image  depro sem pregnala,  v službi imam tolk dela, da ni res, ampak to je samo fajn user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.5.2007 15:29:21   
Bimba80
Florita, pri meni ni noc kaj posebnega, samo malo vec kot brez klomifena me spika v spodnjem delu trebuha in prsi so ble nenavadno obcutljive, bradavice bolece......drugega pa nic ni bilo........vse normalno..........

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
25.5.2007 15:29:22   
Bimba80
Meni je tudi G predpisal klomifen kar tako, brez me poslat kamorkoli prej........upam, da bo vse v redu 4.6. ko imam UZ in da bo kaj pozitivnega............to bo moj prvi UZ odkar jih jemljem.......v bistvu bo to zdaj 2 cikel sele................

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 25.5.2007 15:31:11 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
25.5.2007 15:29:22   
Bimba80
user posted image user posted image user posted image  Dajmo punce, vesele in dobre volje moramo bit, da bomo tudi mi cimprej zagledale user posted image user posted image  in ble srecke user posted image :)))))

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 25.5.2007 15:32:04 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.5.2007 10:19:25   
florita
Torej puce, ko ima user posted image  mlade jih ima povsod. Meni je že dva dni nazaj scvrlo modem in sedaj sem morala počakat, da je prišel mož domov
in da sem se priklopila na leptop. Torej danes je moj tretji dan cilusa in sem zjutraj vzela 1 tableto klomifena (beri porv), eno pa še zvečer.
Zaenkrat Ok, je pa moja M (2. po odstranitvi pregrade) in me boli, tako da pravljice, da ko enkrat odstraniš pregrado boli manj - ne verjamem.

Hvala punce za spodbudo..sem res vrgla stran vse liste tudi tiste od pun, ko so pisale o stranskih učinkih, pa se bom prepostila toku.

Se še oglasim.

Za statistiko:

1. krog klomifena: 3-7 dan po 2 tableti, eno zjutraj eno zvečer
prvam M po operaciji pregrade prišla prej na 27. dan, običajno sem imela M na 31 dni. je pa bolj boleča, ne velik.....se da preživet brez tablet.

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.5.2007 19:24:07   
florita
Sem se odločila da vam pišem kar po dnevih.

1. dan jemanja klomifena: po zaužiti tableti sem se pol ure počutila kot malo zadeta...je kar pasalo, čez dan sem opazila da sem malo bolj razdražljiva
in hitro užaljena, proti popoldnevu pa je malo bolela glava a ne morem reči da od klomifena, ker sem plela na vrtu....sedaj sem vzela drugo tableto in upam da bo glavobol kaj popustil.

Skratka 1 dan , ok, upam da bodo naslednji 4 tudi tako.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
27.5.2007 19:51:55   
aurora28
Pozdravljene1

Jaz sem pa danes dobila user posted image in to na 24. dan ciklusa, kar 4 dni prehitro. Mi sploh ni nič jasno user posted image zakaj tako hitro. No, skratka dobra stran tega pa je, da lahko začnem 31.5. že jemati klomifen. Mi je pa dr. Pušenjak svetoval, da je bolje vzeti obe tabletki skupaj, saj je učinek boljši in ni povprečje, kot on to navaja. In še to, da če vzameš tableti zvečer, je manj možnosti, da bi občutil stranske učinke, kot če jih vzameš zjutraj. Zato sem se odločila, da jih bom jaz jedla zvečer, obe tableti hkrati.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
27.5.2007 20:47:12   
hokejistka
aurora jaz sem tudi jedla K zvečer. No, pravzaprav zelo pozno popoldan in to vedno potem, ko sem nekaj pojedla. Stranskih učinkov pa nisem imela (če ne štejem občutljivih prsi).

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.5.2007 9:00:57   
violeta79
Pozdravljene!user posted image
Evo, se zopet oglašam...
1. krog K je končan. V četrtek - na 11. dan ciklusa sem bila pri G. Bilo je nekaj manjših foliklov in eden 12. Tako, da sem bila včeraj zopet naročena- O še ni... in v sredo ponovno... bomo vidli kako bo user posted image
Upam, da bo vse OK.
Sem kar pozitivna glede vsega. Drugega ne preostane user posted image
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.5.2007 14:59:36   
florita
Punce danes je moj tretji dan jemanja K. Zaenkrat stranskih učinkov nimam, jem eno tableto zjutri in eno zvečer. Ali je možno da se zaradi jemanja K, podaljša kaj user posted image . Danes je 5. dan in jo še kar imam. K pa jem od 3-7 dne ?

Zaenkar vse OK!

Napišite kaj tsite ki ste imela stranske učinke, kdaj so se pojavili po prenehanju K ali med jemanjam?

(odgovor članu violeta79)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
29.5.2007 10:07:49   
ledenka
florita, mene je malce špikalo v prvem krogu, zdaj v tretjem pa sploh ne vem, da ga jemljem user posted image  je pa res, da sem tako zaposlena, da nimam časa mislit.

danes sem vzela tazadno tabletko K, tako da lahko počasi začnemo hopacupat. bomo vidli user posted image  kako bo v tem krogu

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
29.5.2007 10:52:13   
andreja2000
florita meni so se stranski učinki začeli pojavljati praktično kar hitro,ko sem začela jemati K,a najhuje mi je bilo v času O,saj so me jajčniki zelo zelo boleli.Zanjimivo je pa to,ko sem po 4 mesecih jemanja 1 tabletke K na dan,prešaltala na dve,pa so bili stranski učinki dosti manjši-kaj vem,morda se je telo že nekako navadilo na K.user posted image

vsem držim pesti in vam želim,da čim prej zagledate user posted image .Jaz sem K jemala 6 mesecev in prvi cikelj po klomifenu mi je uspelo zagledati user posted image .
Želim vam veliko moči in bodite optimistične ter vrjemite v svoj uspeh,ki vam bo nekega dne tudi dan.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
29.5.2007 14:07:57   
florita
Punce danes je moj četrti dan jemanja K. ZAenkrat neki stranskih učinkov nimam, razen da nimam apetita in da mi razpoloženje zelo močno niha. Hvala za vse informacije, upam da ne bo kaj hujšega pred O. sem pa opazila da me ne mika user posted image  in sem učer kar zaspala. Upam da bo jutri po zadnji K kaj bolje.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
29.5.2007 16:40:30   
andreja2000
,florita jaz sem pa imela iz dneva v dan večji apetit in se seveda v 6 mesecih jemanja tudi nekoliko zredila user posted image .

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
   RE: klub klomifenk
29.5.2007 21:52:24   
sonček33
Tudi jaz sem v nedeljo začela jesti K, torej je to moj tretji dan. Strasnkih učinkov ni, mislim negativnih.  Pozitivni pa so - manj jem :), pa boljše volje sem. Sej to mogoče nima zveze s K, sam tko pač je in je ok.  Torej še dva dni. pol pa kako že reče ledenka hopacupa :)

pa bo kar bo...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
30.5.2007 12:29:40   
florita
Punce živjo, danes je moj 5 dan jemanja K. Stranskih učinkov neki posebi nima, je pa res da sam poslušam svoje telo in sem zato bolj napeta, nimam apetita in ko vidim hrano mi je mal slabo. Vglavnem nič hudega. Danes zvečer popapa še zadnjo tableto pol pa user posted image .

P.S. Kakšen položaj je pa pol najboljši, če te bolijo jačniki pred O?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
30.5.2007 14:20:49   
andreja2000
florita  mene so jajčniki boleli prav v vsakem položaju,ampak sva user posted image  zelo,zelo nežno in zame je to bila bolj muka kot užitek,ampak večina žensk nima tako močnih bolečin,saj jaz sem jih že brez klomifena imela dokaj močne.
Vidva kar veselo user posted image  jaz pa bom držala pesti za uspeh user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
30.5.2007 15:31:53   
florita
A mi zna katera povedat, tiste ki ste imele stranske učinke kaj se je dogajalo ko ste pojedle zadnjo K in potem do O? So se znaki umirili, stopnjevali do O?

Mal me zanima kaj me čaka!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
30.5.2007 17:12:38   
andreja2000
florita meni so se znaki stopnjevali in bile so bolečine v jajčnikih vse močnejše tja do O,nato pa so počasi pojenjale.Najhuje je bilo ob sami O.Drugače pa so me mučili tudi glavoboli,bila sem bolj ranljiva in občutljiva,imela sem apetit in takoj po O pa so me začele boleti tudi prsi.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?