|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
3.6.2007 21:08:50   
moni30
Po dolgem času se vam tudi jaz javljam (sem videla, da me je pot temno obarvala). Saj sem vas brala, vendar se nisem javljala, ker sem enostavno potrebovala nekaj časa, da razčistim sama pri sebi. Nisem in nisem si mogla izbiti iz glave, da sem bila za to, kar se mi je zgodilo sama kriva.
Ta ciklus nisem jemala K (po Pušenjakovem nasvetu), šla sem k svojemu G, ki me je pregledal in me poslal tudi na UZ (se je baje vse lepo samo od sebe sčistilo-ful tolažbauser posted image ).
No včeraj sem dobila user posted image (z majhno zamudo sicer) in v sredo začnem spet jemati K, vendar tokrat 2 tableti. Sicer mi je moj G rekel, da naj jemljem 1 zjutraj in 1 zvečer, vendar bom jaz jemala kar obe naenkrat.

LP

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
4.6.2007 8:44:50   
florita
Punce jaz sem zdaj tik pred O, zato veselo user posted image . Sem pa bila ta vikend v toplicah, tako da sem se malo sprostila in moje jajčnike upam da tudi.......lep dan še naprej......

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
4.6.2007 10:33:32   
pina-1
jaz sem pa včeraj preležala ker me noge niso držale od bolečin v tebuhu. sem imela občutek kot da mi bojo jajčniki eksplodiraliuser posted image . spala nisem ničuser posted image . sem pa bila včeraj  12 dan cikla in 5 dan po zadnjih 2 tabletkah klomifena.
danes je že malo bolje- vsaj sedim normalno.
ali so to znaki da ti moji jajčniki delajo ali ne? jaz sem že čisto zmešana od vsega tega... se probam držat, da čim manj mislim na user posted image , pa mi glih ne ratuje najbolje. user posted image

nimam pa še nobenega izcedka, ne gostega ne sluzastega. Bt je še vedno pribl. ista......

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
4.6.2007 11:45:23   
florita
Pina-1 ne misli toliko na vse....prepusti se, jaz sem bila podobna sem mislila da bom znorela, skoz sem brala stranske učinke in poslušala znake v telesu, kje me bo kdaj zvilo....skratka ne se obremenjevat, če te pa boli pa vzemi kakšen nalgesin, sem jaz vprašala G če lahko kaj vzamem pa je rekel da ja.........

odmisli.......pa bo ratalo vse ......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
4.6.2007 13:58:55   
Fargesia
Pina-1, sem ti že poslal ZS, pozabila sem ti pa povedat da ne smeš sama od sebe vzeti aspirina!!!! ker ti razredči kri-tako so meni rekli na urgenci, pa ob user posted image in zobobolu tudi ne smeš jemati aspirina, ampak lekadol ali pa nalgesin.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
4.6.2007 15:30:45   
pina-1
florita in maša, hvala  za te besede.
sej vem da moram odmislit, ampak kaj ko je to tako težko....user posted image .

kar se pa aspirina tiče ga pa itakne jemljem, ker mi ne pomaga. zdej grem končno domov pa malo noge v luft, pa bo bolje....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
4.6.2007 16:32:58   
florita
Pina-1 user posted image , tako se govori nov v luft pa user posted image .....če te dajejo jačniki je to samo eno lahko po K, da bom ena orng O in pol seveda user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
4.6.2007 16:33:19   
florita
ja noge sem mislila v luft......

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
5.6.2007 7:37:22   
pina-1
nič ni blo od včerajšnjih planov- noge nič v luftu ble,user posted image  tudi neuser posted image .
samo pospravljanje in likanje in pranje....grrrrrrrrrrrrrrrrrr kako to sovražim... ampak bom danes nadoknadila, če ne bo moj dragec zaspal na kavču dokler ne pridem iz plesnih vaj.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
5.6.2007 8:45:43   
florita
GO GO, Pina-1 bo pa danes akcija.......user posted image  mislimo nate.......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
5.6.2007 18:08:40   
florita
Mene pa zanima a klomifen deluje do O al do naslednje M? Kako je z njegovim delovanjem?

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
5.6.2007 19:21:31   
aurora28
JAZ SEM TUDI VČERAJ ZAKLJUČILA S PRVO ŠKATLO KLOMIFENA IN MISLIM, DA ME DANES DAJE O, ZATO SVA Z MOJIM VESELO user posted image . Mislim na vse user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
5.6.2007 19:26:49   
poki5
Hojla pozitivne klomifenke.
Spremljam vas že cel mesec odkar mi je G predpisal Klomifen.Vesela sem da je tale forum, saj sem prebrala že kar lepo število vaših napotkov, predvsem pa dobrih želja. No takole, danes je moj 5 dan jemanja K, G mi je predpisal od 3-7 dne. Zaenkrat nimam nobenih problemčkov, edino kar je, čutim napetost ali pa kot nekakšen PMS.Mal je blo tud glavobola, pa sem ga pripisala raje kar polni luni, da ne bo kriv K. Zanima me koliko škatlic oz. za koliko ciklov vam je predpisal G za začetek, meni samo 2 je to običajno ?
Pozdravček

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
5.6.2007 19:55:42   
jadrnica
Drage moje klomifenke, vas berem in spremljam, no prvo rudno klomifen ni ravno najbolje prijel in tako nama ta mesec žal ni uspelo, tako da upam da moja tečka user posted image 2.7. nepride na obisk.

lepo se imejte in pridno slončkajte

(odgovor članu poki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
6.6.2007 10:42:50   
pina-1
aurora da bi imela O že tako kmalu po zaključku jemanja K? v navodilih pišče da naj bi nastopila malo kasneje... sprašujem te pa zato, ker je meni glede na BT določilo da sem imela O 9 dan ciklauser posted image  v kar pa jaz glih ne verjamem bo?!

poki5 glede št. ciklov je zelo različno. ene dobijo samo en cikel ene pa več. jaz sem ga dobila za 3, sem pa po prvem ciklu imela takoj LPSC. sedaj je za mano druga škatla. upam da tretje ne bom več rablauser posted image user posted image

florita a se je kej treslo pr vas ker mi smo včeraj pa s polno paro user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
6.6.2007 11:17:28   
florita
Pina-1 a nisi poslušala poročil jutranjih, potres 6. stopnje je bil....ja se vse tresel, tud mi smo user posted image ......dans pa moj user posted image  že gre na pot in ga do petka ne bo. Danes je moj 7 dan po zadnji tableti K, tako da upam da je moja O že mimo......

pol bova skup napovedale user posted image  a ne Pina-1?.......držim pesti za obe.......

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
6.6.2007 13:54:15   
pina-1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem slišala neki govorit

florita jaz sem pa 8 dan po K in nimam pojma če je O že bla ali ne????user posted image  skozi gledam izcedke in merim BT ampak nič se ne dogaja. sem pa jaz nasploh ko sem imela M imela dolge cikle.... kakorkoli mi pridnouser posted image  pa bo ko bo....

dobra si da zdržiš brezuser posted image . midva nisva bla nikoli narazen več kot en dan ( no razen ko sem bila v porodnišnici). vedno jokam ko vidra ko ne spiva v isti postelji... ah ta ljubezen.....

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
6.6.2007 19:33:22   
ledenka
mja O bo v naslednjih 2-3 dneh, tko da gremo zdaj gaaaas user posted image  ne cudite se, ce bo se en potres v lj user posted image user posted image user posted image

bodimo pozitivne, kajne user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
6.6.2007 19:40:43   
andreja2000
punce,ve pridno user posted image ,jaz pa vam močno stiskam pesti za user posted image ,pa srečno user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
6.6.2007 20:26:47   
aurora28
Meni pa ni jasno, ker piše v navodilih klomifena, da ovulacija nastopi ponavadi od 5. do 10. dneva, zdaj pa me zanima ali to mislijo 5. do 10. dan po zadnji zaužiti tableti??? Sploh mi ni jasno, ker jaz sem vedno imela O od 10. do 14. dneva ciklusa, potem pa po operaciji kar naenkrat nisem imela O, to vse mi je malce čudno. user posted image Mi je pa dr. Pušenjak rekel, da glede na to, da imam user posted image vsak mesec na 28 dni, potem zagotovo nimam PCO. Zdaj sem pa čisto zmedena in da bi bila brez O, to mi je še bolj čudno, ker je baje, da če vsak mesec redno dobiš user posted image potem zagotovo imaš O. kaj je to res???

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
6.6.2007 20:37:56   
Shuka
JEst mam tud vsak mesec user posted image na 29-32 dni pa nimam svojih O! Kako je to možno?user posted image

Ja, je možno, tko kot je možno, da na breskvi zrastejo hruške.user posted image

Ok mal resnosti:

Narava je misteriozna in zato je tudi pomembno, da te spremlja ginekolog okoli tvojih ovulacij, ko jemlješ Klomifen. No naj se user posted image user posted image hitro prikažejo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.6.2007 20:40:32 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
6.6.2007 20:42:40   
aurora28
JEst mam tud vsak mesec na 29-32 dni pa nimam svojih O! Kako je to možno?

Ja, je možno, tko kot je možno, da na breskvi zrastejo hruške.

Narava je misteriozna.
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

JEst mam tud vsak mesec user posted image na 29-32 dni pa nimam svojih O! Kako je to možno?user posted image

Ok mal resnosti:

Narava je misteriozna in zato je tudi pomembno, da te spremlja ginekolog okoli tvojih ovulacij, ko jemlješ Klomifen. No naj se user posted image user posted image hitro prikažejo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobra, ampak tega tudi sama ne razumem, kako je možno, da nimamo O, pred enim letom sem jih pa imela, saj sem dvakrat brez problema zanosila user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
7.6.2007 8:45:10   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

punce,ve pridno user posted image ,jaz pa vam močno stiskam pesti za user posted image ,pa srečno user posted image user posted image user posted image

andreja lepo da nas bodriš. besede srečke nosečke so kot balzam za naše dušice in ena dobra vzpodbuda za upanje naprej.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
7.6.2007 8:55:32   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ok mal resnosti:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobra, ampak tega tudi sama ne razumem, kako je možno, da nimamo O, pred enim letom sem jih pa imela, saj sem dvakrat brez problema zanosila user posted image

Sej, če bi si dali kri pregledovati tedensko bi ravno tako ugotovili, da se rezultati spreminjajo in tudi lasje ti v mesecu dni zrastejo cca. 1 cm, se pravi ravno tako kot narava se tudi mi iz dneva v dan spreminjamo, tako fizično kot psihično, hormonsko.... Če pa poleg tega vase mečemo se kemikalije v našem primeru drogo - Klomifen se pa zna stanje še bistveno spremeniti. Tudi jaz sem v drugem tromesečju jemanja Klomifena zanosila brez nadzora ginekologa. Se spomnim kolikokrat sem imela napihnjen trebuh v času ovulacij, da ja nisem bila sposobna normalnouser posted image , kaj se je takrat dogajalo v mojem telesu ne bom nikoli vedela, lahko pa da je bilo kaj povezano s tem.

Zato poudarjam, če jemljete Klomifen, pojdite tudi v času ovulacije na UZ, naj vas spremlja ginekolog, ker tudi pri Klomifenu imate lahko hiperstimulacijo, pa nočem vas strašit ampak Klomifen je ravno tako droga, ki na vsako telo vpliva drugače, ene se prime bolj druge manj. In ima stranske učinke, ni kot aspirin, da ga vzameš po želji, nekatere jih občutite druge spet ne.

No to vam govorim iz lastnih izkušenj.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
7.6.2007 10:00:55   
njoka
Drage moje!

Danes me je obiskala tečka user posted image . Sem zelooo žalostna user posted image  po drugi strani pa tudi user posted image . 3. krog s klomifenom ni bil uspešen. Čaka me histeroskopija v septembru 2007 in upamo na najboljše. user posted image

Ko sem imela 10. dan prejšnjega ciklusa UZ mi je moj g. rekel, da ni ravno spodbudna velikost foliklov in, da ta mesec ne bo nič. Potem pa sem imela test ovulacije na 15. dan ciklusa pozitiven in v naslednjih dneh se je pojavila bolečina v prsih in v jajčnikih špikanje. 
Zmedena sem, ker je rekel g,, da ovulacije ne bo in da bo tudi user posted image  zamujala kot je v njeni navadi (tudi do 70. dni), ampak naj pustim naravni ciklus (prejšnja dva ciklusa sem imela v drugem delu prometrium) ta ciklus pa nič. In glej ga zlomka tokrat user posted image  ne zamuja in je bila dokaj točna (na 30. dan).  Menim, da je ovulacija glede na zgoraj navedeno bila, nimam pojma zakaj je rekel da je na uz slabo.... Morda, ker je imel gužvo in me je na uz pogledal v 1,5 minute in v ostale 1/2 minute napisal napotnico za histeroskopijo.

Uh, sem se razpisala....

Drage moje, prihaja tudi  naš čas in vse bomo nekoč srečke user posted image  in ponosne mamice naših user posted image .
Smehljajmo se, ker nikoli ne vemo, če nas ravno v tistem trenutku kak sonček zbira za svojo mamico.

SREČNO VSEM !!!!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?