Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka JEst mam tud vsak mesec na 29-32 dni pa nimam svojih O! Kako je to možno? Ja, je možno, tko kot je možno, da na breskvi zrastejo hruške. Ok mal resnosti: Narava je misteriozna in zato je tudi pomembno, da te spremlja ginekolog okoli tvojih ovulacij, ko jemlješ Klomifen. No naj se hitro prikažejo. ta je dobra, ampak tega tudi sama ne razumem, kako je možno, da nimamo O, pred enim letom sem jih pa imela, saj sem dvakrat brez problema zanosila Sej, če bi si dali kri pregledovati tedensko bi ravno tako ugotovili, da se rezultati spreminjajo in tudi lasje ti v mesecu dni zrastejo cca. 1 cm, se pravi ravno tako kot narava se tudi mi iz dneva v dan spreminjamo, tako fizično kot psihično, hormonsko.... Če pa poleg tega vase mečemo se kemikalije v našem primeru drogo - Klomifen se pa zna stanje še bistveno spremeniti. Tudi jaz sem v drugem tromesečju jemanja Klomifena zanosila brez nadzora ginekologa. Se spomnim kolikokrat sem imela napihnjen trebuh v času ovulacij, da ja nisem bila sposobna normalno , kaj se je takrat dogajalo v mojem telesu ne bom nikoli vedela, lahko pa da je bilo kaj povezano s tem. Zato poudarjam, če jemljete Klomifen, pojdite tudi v času ovulacije na UZ, naj vas spremlja ginekolog, ker tudi pri Klomifenu imate lahko hiperstimulacijo, pa nočem vas strašit ampak Klomifen je ravno tako droga, ki na vsako telo vpliva drugače, ene se prime bolj druge manj. In ima stranske učinke, ni kot aspirin, da ga vzameš po želji, nekatere jih občutite druge spet ne. No to vam govorim iz lastnih izkušenj.