|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
14.5.2007 12:19:36   
pot
lara light, tudi jaz sem, podobno kot natasa76, po K imela precej boleče M. Mogoče je bil tudi kriv HSG, ki sem ga imela par mesecev pred pričetkom jemanja K.
Žal mi je za odpoved. user posted image

Naj te čimprej preseneti težko pričakovani +. Seveda želim tudi ostalim klomifenkam čimprej user posted image user posted image .

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
14.5.2007 14:22:05   
tosja
user posted image  Tudi jaz sem postala aktivna članica kluba 07.05. user posted image  user posted image  user posted image
Moja terapija: 2 tbl. 5. - 9. dan.
Stranski učinki: rahlo špikanje
UZ: pa ni pokazal foliklov user posted image , upam, da bo v četrtek bolje! user posted image
Čaka me 1.IVI user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
14.5.2007 14:41:43   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Aja, še to naj vam zaupam: v četrtek sem dobila odpoved in sem trenutno nezaposlena z diagnozo čimprej zanosit. Lepo je v naši domovini biti mlad.
Vsaka stvar je za nekaj dobra, a ne?

Ah, tale naša država je pa res čist v user posted image ...SREČNO PRI user posted image user posted image !

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
14.5.2007 15:13:21   
anja31
Punce,

zaključujem. Nimam več klomifena. 7 krogov je mimo. Dobila sem jo že 10.5. Grem na laparo...
Ful nisem optimist več. Ginekologu nikakor ni jasno, da imam M na točno 28 dni...to pomeni, da naj bi ovulacije ble....pa se nič ne prime.

Do nadaljnega ciao!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
15.5.2007 14:46:15   
T1979
Pozdravljena Pot,
mene nekaj zanima in sicer, kako štejete cikle pri jemanju Klomifena, tam ko piše 1. cikel, kaj to pomeni 1 mesec jemanja Klomifena ali pomeni 1 škatlica Klomifena. user posted image
Zanima me zato, da bom tudi jaz opisala svoje izkušnje pri jemanju Klomifena.

Hvalauser posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
15.5.2007 21:30:24   
roal
upam, da se vam lahko pridružim tudi jaz. jutri namreč začnem z jemanjem klomifena, in sicer od 5. do 10. dne. sem full vesela, da mi je končno moja G predpisala K, saj se trudiva že 2 leti (sicer je lani decembra bila pikica, a je veselje minilo v enem tednu user posted image ).
vsem klomifenkam želim veliko user posted image user posted image !

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
15.5.2007 21:46:44   
konina
Živjo, punce. javljam vam moj rezultat prvega IVF, ki je na najino žalost negativen. user posted image  je prišla točno kot ura in napa ukradla vse upe. Sedaj moram malo počakat, da mi uredijo vse papirje in, da konzilij naredi svoje. Potem pa v nove boje. Čakata me še dva zamrznjenča in upam, da kmalu pojdem po njiju. Tako po treh letih jemanja K končujem z njim. Po pravici povedano, ga imam vrh glave dost. Ga ne maram več! Ve pa ga kar pridno papcajte. Jaz imam že en rezultat, in sicer hčerko. Učinek je bil pa po jemanju K. Tako da punce ne smete nič obupa. Vse bomo user posted image !

Držim pesti za vse.

Lp, Nina

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
16.5.2007 10:39:10   
Bimba80
No pa da se vam oglasim po dolgem času........jaz sem že zdavnaj končala s Klomifenom za ta krog in sva z mojim kar pridno user posted image ......upam, da ne bo potrebno začeti z 2. krogom Kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...........me pa špika v spodnjem delu trebuha, kar močno in ta mesec imam ful napate joške in bolče bradavice.........kaj to pomeni? Zadnjo user posted image  sem imela 20.04. tako, da jo ne čakam nekje drugi teden.........upajmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
16.5.2007 10:39:11   
Bimba80
Upam, da nam bo vsem uspelo čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozitivno naprej punce user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 16.5.2007 10:40:22 >

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
16.5.2007 10:39:11   
Bimba80
No pa še malo pikapolonic za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In že ki je leto prašiča, mora bit plodno:))) user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 16.5.2007 10:41:25 >

(odgovor članu natasa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
16.5.2007 12:45:16   
pot
Tosja, čestitke za začetek! user posted image user posted image user posted image Upam, da bo IVI uspešen. user posted image

Anja31, ne obupat! user posted image Kot sem že velikokrat napisala, dajte si punce predstavljat, da ste zanosile, da ste noseče, da ste rodile... Včasih je res kriva kakšna nezavedna plat v nas, tako da nikar obupat, ker sreča je že pred vrati, ve ste pa tiste, ki morate biti pripravljene in jih odpreti in se v sreči ujeti.
Še naprej poročaj kako je s tabo, kako gre naprej.

T1979, kot si že sama ugotovila, 1. cikel jemanja pomeni prvič, ko so punce v nekem menstrualnem ciklu začele jemati K. Ne jemlje se ga cel mesec ali cel cikel, jemlje se ga nekaj dni po menstruaciji, kot predpiše Zdravnik, mislim, da je 1 teden jemanja največ, ko se ga jemlje (vse piše v opisih jemanja koliko tablet in na kateri dan cikla do katerega - na prejšnji strani te teme).
Hvala za tvoje izkušnje, ki jih boš napisala. user posted image

roal, seveda se nam lahko pridružiš, pozdravljena!!! user posted image user posted image user posted image Držimo pesti, da ne boš rabila dolgo jemati K in boš kar takoj zanosila. user posted image user posted image user posted image

konina, držim pesti, da bo naslednjič zadnjič, ko boš šla na IVF letos. Žal mi je, da zdaj ni uspelo. user posted image

Bimba80, žal bo treba počakati na rezultat, ker so znaki lahko napovednik M ali pa user posted image , ker K lahko znake za PMS še poveča, ni pa nujno, da gre za PMS znake. Tako, da boš mogla še kar malo počakat. user posted image Držimo pesti, da so to znaki za user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
16.5.2007 13:24:17   
T1979
Ojla, no se vam pridužujem tudi jaz. user posted image

Klomifen sem jemala 4 mesece od okt. 2006 do jan. 2007 (po besedah zdravnika reagirala dobro, vendar zanosila nisem), potem sem februarja opravila HSG v Postojni - vse OK, sedaj sem imela dva meseca pavze (marec in april) in zdaj v maju sem ponovno začela z jemanjem Klomifena. K bom sedaj ponovno jemala 4 mesece do avgusta in potem septembra grem ponovno k zdravniku. Takrat je rekel, da bova opravila laparo, ampak le ta se mi ne zdi potrebna, če je HSG bil OK, ne vem bom vidla. Sicer si zelo, zelo želim, da bi prej nehala jemati K in da bi bila do jeseni oz. že prej srečka user posted image .
Aha jemljem pa polovičko tabletke od 3-7 dne cikla.
Se mi zdi, da kakšnih posebnih stranskih učinkov nimam, zdej ne vem a je to dobro ali ne user posted image
No če še katero kar koli zanima, me lahko vprašate.

Lep pozdrav vsem klomifenkam user posted image  in naj čim prej zagledamo srečne debele user posted image user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
16.5.2007 20:23:30   
jadrnica
Hojla, pozdrav vsem klomifenkam in tudi ostalim.
Ker pozitivne misli pomagajo, vam sporočam, da sem bila vceraj pri G in je videl en folker (18 mm? velik) skratka rekel je, da pa pri 20mm poči - mogoče sem enote malo falila :)

user posted image user posted image user posted image
skratka sva pridno slončkala in joh in sploh, in poročam kakšno bo stanje. Aja pa ko je naredil PCT - torej cca 15 h po odnosu, ni bilo plavalcev :( v sluzi ( sem mu rekla, da so najbrz že vsi notri usliuser posted image user posted image user posted image

Mimogrede ali na en foliker pride eno jajčece ali lahko tudi vec (mogoce je tole malo butasto vprašanje).

Jem po 1/2 tab. Klomifena + Aglurab. Sem prvi mesec jemala K.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
17.5.2007 10:06:32   
hokejistka
Pot: kot obljubljeno sporočam, da mojemu user posted image bije srček. Star pa je 8 tednov. PDP je zaenkrat postavljen na 23.12.2007.
G je rekla, da je HSG izgleda pomagal, mogoče pa je imel vpliv tudi Klomifen?

Vsem novim klomifenkam želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image in čim manj stranskih učinkov!

Mene na K spominja še ena polna škatlica v zadnjem predalu nočne omare, ki čaka, da je nikoli več ne uporabim.

Punce SREČNO!

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
17.5.2007 12:02:13   
pot
Kako ste (bodoče) nosečke? Zunaj je tak lep sonček. user posted image

T1979
, upam, da boš sedaj imela več sreče s K. Držim pesti. user posted image

jadrnica, torej boš imela O vsak trenutek, vidva kar pridno user posted image in uživajta v tem, kar je še najpomembnejše. user posted image

hokejistka, čestitke za bitje srčka! user posted image user posted image user posted image Le tako naprej. Božiček vama bo prinesel prekrasno darilo. user posted image
Škatlico K pa lahko tudi vrneš svoji G, da tako pomaga še kakšni bodoči K, da ne bo propadel. Jaz sem Aglurab tablete nesla kar njej. Se mi jih je zdelo škoda, da bi pri meni doma propadle, ko pa lahko še komu pomagajo. Veliko sreče še naprej v brezskrbni nosečnosti in še kaj se oglasi, da vidimo, kako poteka nosečnost in kako se počutiš.

Jaz čutim že prve brcike in kmalu jih boš tudi ti, še nekaj tednov...

lp vsem K, držim pesti, da boste tudi ve čimprej na poti do user posted image

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
17.5.2007 18:21:16   
mkonec
No klomifenke, pa naj se vam še jaz pridružim, kljub temu, da forum spremljam že dalj časa.

Klomifen sem  pridno papala že lani 6 ciklusov (5. do 9. dan), po opravljenem HSG-ju. Kot mi je rekla G, imam trdovratno PCO.
Ker nič ni ratalo, sem bila decembra na laparo. Odstranili so mi ciste in osvobodili levi jajčnik, ki je bil zavit v nekakšno opno. No, po laparo imam vsaj user posted image  redno na 30 dni, kar se prej ni nikoli zgodilo. In ker še vedno ni in ni user posted image  user posted image , sem ta ciklus ponovno na klomifenu (3. do 7. dan).
Ob tem že skoraj leto dni jem tudi bromergon, ker imam težave s prolaktinom.
In če spet ne bo nič po pridnemuser posted image , da ga imam že vrh glave, imam konec junija datum v MB.

Upanje ostaja!

< Sporočilo je popravil mkonec -- 17.5.2007 18:23:28 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
18.5.2007 13:55:46   
pot

Lepo, da se ti končno spet začenja zdravljenje. Naj ti K tokrat uresniči željo po user posted image . Držimo pesti. user posted image user posted image user posted image

Kje ste pa ostale K? Vas je sonce ven povabilo?
Lep vikend vsem K.

(odgovor članu mkonec)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
18.5.2007 17:33:05   
aurora28
Pozdravljene! user posted image user posted image user posted image  Sprejmete še mene v svoj klub klomifenk. Danes sem bila pri svojem G in mi je predpisal klomifen, ki ga začnem jemati 4. 6. in ga bom jemala od 5. - 9. dneva zjutraj in zvečer. Moja diagnoza je endometrioza in danes je G videl, da sploh nimam znakov, ki bi kazali na O, namreč 4. 5. sem imela prvi dan user posted image  in danes je 15. dan, tako, da bi morala biti O , ampak je ni user posted image user posted image user posted image . Res sem žalostna. Kako je na vas vplival klomifen in kako dolgo ga že jemljete?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
18.5.2007 19:06:24   
njoka
user posted image  za vse nosečke !!!! user posted image  Vidim, da vas je kar precej, BRAVOOOOO

Pri meni klomifen ni prinesel željenega rezultata. Danes mi je ginekolog dal napotnico za histeroskopijo nekje v septembru. Upam, da ne bo preveč bolelo.... auuuu

sedaj pa šibam malček prebrskat po forumu  kaj se dogaja pri histeroskopiji

Je imela katera histeroskopijo v Postojni? Kako zgleda?

Lep vikend vsem  user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.5.2007 11:34:12   
ledenka
aurora, ne skrbi, bo ze user posted image  klomifen je marsikateri pomagal. sicer pa imas seznam in vse info na prejsnji strani (92.), tam so tudi stranski ucinki, pa nacin jemanja.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.5.2007 12:51:56   
Bimba80
Pozdravljene klomifenke........kako ste kaj? Ta lep soncek me je res spravil ven, tako vsaj ne mislim da smo ze 20. in je ze en mesec od moje zadnje user posted image .....sploh ne vem, ce bi si sla kupit test in ga naredila......kaj pravite?

Kako pa kaj z vami, je katera nova srecka user posted image ?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.5.2007 19:31:38   
roal
oj klomifenke!

danes sem končala s 1. ciklom K. razen rahlih glavobolov in zdaj zvečer grozne omotice, drugih stranskih učinkov ni bilo- do zdaj. a je imela katera po jemanju še kakšne probleme? sem malo gledala, da vas je veliko špikalo že med jemanjem K, mene pa ni nič. bo še to sledilo, ko naj bi prišlo do O? aja, pa še izcedka mam ful, takega bež, oziroma prozornega.

tako, zdaj bomo pa čakali in upali, da nam bo končno uspelo pridelat  user posted image .

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.5.2007 11:35:19   
pot
aurora28, dobrodošla!!! user posted image user posted image user posted image

Bimba80, če si noseča, boš čez en teden še gotovo. Malo še počakaj, če ti radovednost da. Držim pesti, da bo test pozitiven.user posted image user posted image user posted image Kakšni so pa kaj znaki?

roal, špikanje sem jaz čutila šele ob O, sploh prvi cikel K je bilo kar precej boleče, skoraj nevzdržno. Stranski učinki pa so navedeni in posodobljeni na seznamih (tudi strani ostalih seznamov so napisane na seznamih. Tudi v isklanik lahko vpišeš ˝stranski učinki klomifena izjave˝ in boš našla nekaj zadetkov). Omotice, glavoboli, vročinski valovi... vse to so stranski učinki. Upam, da bo tebe na koncu cikla čakal najboljši in najbolj željeni stranski učinek: pozitiven test. user posted image user posted image user posted image

Tukaj je nekaj linkov o strankih učinkih, za vse, ki se vam ne ljubi brskat:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=931891&mpage=40&key=stranski%2Cu%E8inki%2Cklomifena%2Cizjave&#1153801
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=931891&mpage=64&key=stranski%2Cu%E8inki%2Cklomifena%2Cizjave&#1278857
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=931891&mpage=56&key=stranski%2Cu%E8inki%2Cklomifena%2Cizjave&#1234910
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=931891&mpage=64&key=stranski%2Cu%E8inki%2Cklomifena&#1278854

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.5.2007 13:55:42   
Bimba80
Ma nevem kako bom zdržala, ker mi verjetno radovednost ne bo dala mira:)))) Ma se bom potrudit in bit pridna........znaki pa.......kaj jaz vem, v bistvu nic posebnega samo bradavice so fulll trde, kar je tudi moj dragi opazil, in vse skupaj je vecje in bolj napeto.....drugih znakov, ki pa sem si jih izmisljala in meseca v mesec pa ni.........nimam pojma......

Kaj pa, zanima me, kako tocno je vasa user posted image  prisla ob jemanju klomifena?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.5.2007 13:55:44   
Bimba80
Se opravicujem, popravljam, ker mi racunalnik v sluzbi kar tri sporocila objavi:))))

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 21.5.2007 13:57:37 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?