|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
21.5.2007 13:55:45   
Bimba80
Joj pot ti pa si tako pridna, za vse nas skrbis user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 21.5.2007 14:04:06 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.5.2007 14:17:24   
pot
Ene so si jo mogle sprožit z Dabrostonom ali pa je sploh niso dobile, ene smo imela pa bolj točno s K (na 31-34dni).

Ampak, takih bradavic - trdih, pa jaz nisem imela s K, sem imela občutljive prsi s K. Mogoče pa je to kak izredno dober znak.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   RE: klub klomifenk
22.5.2007 22:28:07   
sonček33
Pozdravček!
Tako, pridružujem  se vašemu klubu. Končno! Prav vesela sem, ker končno nekam pašem. Prej nisem bila nikjer "doma". Čist po resnici - včeraj sem dobila recept za Klomifen in zdej čakam  rdečko, da pride in mi da zeleno luč.  V bistvu bom zdej mogla tale naš forum dobro predelat, da ne bom spraševala kakšnih traparij ali pa stvari, ki ste jih že razložile.
Sicer pa je doktor rekel, da po teh preiskavah (kri- 3. dan menstruacije) in fant eno preiskavo hormonov (mogoče ve katera kaj točno je to - ena kratica), bi on kar bolj namignil na epruveto (menda je spermiogram slab). a je kljub vsemu dal še klomifen. Morda pa rata.

Jaz se vam torej pridružujem. In držim pesti za vse nas.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
22.5.2007 22:43:31   
lara light
Pozdravljena sonček33 in dobrodošla!

Najprej hvala zvesti in nadvse pridni pot in maši82 za odgovora.

Glede hormonov 3-dan kri, je meni Dr. dodelil pregled hormona FSH (hormon stimulacije nastajanja foliklov v telesu) in prolaktina. Za moškega pa žal ne vem.
Seveda je vredno poskusiti po naravni poti, ne pozabi da za user posted image  zadostuje en sam spermij!

Jaz sem v 2. krogu in srčno upam na čimprejšnji uspeh. Ta mesec čutim občutno več špikanja in bolečin v trebuhu, pa pridelala sem kak kg se mi zdi. Večja prsa, pa še kje bi našla kak cm, če bi se merilauser posted image .

Veliko sreče in vse dobro tebi in vsem ostalim klomifenkam!
Poljubček, Lara

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.5.2007 10:47:09   
pina-1
pozdavljene punce. ponovno se javjam v naš klub. v ponedeljek sem imela laparoskopijo in sedaj lepo okrevam doma. danes sem dobila še user posted image  in 5 dan začnem jemati klomifen. tako da sem zopet aktivna članica ega kluba. upam, da bosta  lpsc in klomifen obrodila sadove kot pet let nazaj ko sem po lpsc zanosila.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.5.2007 10:58:20   
Fargesia
držim pesti, da čimprej zagledašuser posted image user posted image !!!

zs imaš...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.5.2007 11:06:26   
andreja2000
pina-1 tudi jaz ti držim pesti,da ti čim prej uspe!user posted image user posted image user posted image

Eako vsem ostalim klomifenkam!

za vse vas ,ki boste kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,držite se in če prav je včasih težko,ne obupat!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.5.2007 12:19:18   
pot
Lepo pozdravljene (bodoče) nosečke.

sonček33, lepo pozdravljena v klubu pozitivnih klomifenk, pozdravljena doma!!! user posted image user posted image user posted image Naj bo že prvi mesec uspešen. user posted image user posted image user posted image

pina-1, naj bo tudi tokrat uspešno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.5.2007 12:50:11   
pina-1
punce hvala za lepe želje. tudi jaz vse borkam želim veliko uspeha. sama sem rekla da nikoli več ne bom šla na laparo, pa sem to še enrat nardila. in strah je bil velik ker me je doma čakala moja rožica, vendarf sedaj ko je vse za mano mi ni žal in tudi rezultat mora bit pozitiven. preprosto verjamem v to.

maša poglej zs.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
23.5.2007 13:26:28   
roal
hvala najprej tebi pot, si res pridna, da se trudiš za nas in nam posreduješ linke. mene je zdaj malo začelo špikat (3. dan po koncu jemanja), pa glava me še vedno boli in jooooojjj ti vročinski valovi- ponoči- katastrofa, nič ne spim. sicer pa imam jutri UZ, da vidimo koliko in kako velike foliklčke sem pridelala user posted image .

zdaj pa še eno čudno vpreašanje, predvsem za tiste, ki ste pogosto na UZ, sicer se mi zdi da je to že omenila ena izmed forumk, ampak vseeno. kaj se bo jutri videlo na UZ, če bova z lubijem danes user posted image , mislim na njegove plavalčke, če bodo vidniuser posted image ? hvala za vaše odgovore.

uživajte in pridnouser posted image , da nam ne bo treba papcat več tega K.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
23.5.2007 13:56:54   
pot
roal, mislim, da se ne bo tega videlo, ker tudi plod težko določijo z UZ, ko je še čisto na začetku. Veliko sreče na UZ jutri in z mislimi spodbujaj rast foliklov in jajčec, da bo večji pridelek in konec cikla en lep plusek. user posted image

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
23.5.2007 15:09:32   
ledenka
oj, punce... pr meni je bil tud 2. krog neuspešen. ampak v tretje gre rado, a ne, upam vsaj. user posted image  sicer se  mi v tem trenutku lajf zdi zelo črn, najraje bi šla domov in zlezla pod odejo in spala, spala, spala... me bo že minilo. samo ta user posted image  vsak mesec me precej vrže iz tira. sovražim jo, to user posted image  in pri vseh user posted image , ki so okoli, se sama sebi zdim tako nepopolna... tako zanič, še user posted image  ne rata.

bo že, zjokat se moram in bom boljša... ne me danes resno jemat, prosim, ker mi hormoni pretirano delajo, sama sebi se smilim in to ni ok. pa vse pošasti iz podzavesti so priplavale na vrh... jih moram počasi spet potopit. grem raj po čokolado... jo nujno rabim.

vsem vam/nam želim en velik user posted image user posted image  in čim manj takih dni! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
23.5.2007 15:25:05   
Fargesia
Ledenka, joj kako te razumem...ti dnevi so ubijalski...ne daj se! Gremo, saj veš kako pravim...tvojauser posted image je dobila to bitko, vojne pa še zdaleč ne!!!!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
23.5.2007 15:41:32   
aurora28
Saj bo Ledenka, razumem tvojo razočaranje in občutek nepopolnosti. Tudi sama se počutim včasih čisto zanič in nesposobno, in sprašujem ˝ tistega gor˝ kaj sem naredila narobe, da me tako kaznuje in mi ne da user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
23.5.2007 17:28:57   
sonček33
Joj, toliko vprašanj imam za vas. Torej bila sem na pregledu na kliniki v lj. Zmenila sva se da pridem dati kri tretji dan menstruacije, to je ta petek. Mi zna katera povedat, kam moram iti in če morda ve,od kdaj do kdaj delajo v petkih? Ali je ok, če je napotnica od osebnega zdravnika in ne ginekologa?

Pa še to, 5 dan začnem jesti klomifen, a mi v lekarni ni znala povedat kako naj jemljem, dohtar pa tuddi ni nič rekel, razen da dve tableti na dan - kaj to pomeni zjutraj in zvečer?

Kateri dan po jemanju tablet je najboljši, da grem na UZ?

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
23.5.2007 20:59:17   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dve tableti na dan - kaj to pomeni zjutraj in zvečer?
Pušenjak svetuje, da obe naenkrat - torej zjutraj! user posted image

Kateri dan po jemanju tablet je najboljši, da grem na UZ?

To ti mora pa zdravnik povedati! user posted image

roal, ki sprašuje ali naj z user posted image  user posted image  ali ne... Vidva kr dajta user posted image  Jaz sem kljub ...mislim, da 5-im UZ doživela razočaranje, ker je folikel počil in ni prišlo do inseminacije user posted image
Pol pa sem bila še kregana, zakaj nisva user posted image
P user posted image , da bi jih...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.5.2007 9:23:47   
florita
Punce evo mene danes dobila kočno svojo user posted image  in tako začnem 3. dan jemati klomifen. Zanima me ali obe tableti zjutraj ali zvečer ali ena ena? Ali mi lahko katera pove kakšne stranske učinke če ješ tablete 2/dan od 3.7 dne. Na kaj naj bom pozorna? 12. dan ciklusa imam pa G. KdAJ JE POTEM NAJBOLJ user posted image ?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.5.2007 10:41:14   
Fargesia
Florita, najboljše bo, če boš mal strani nazaj pogledala, ko naša pot ureja sezname o vsem tem kar sprašuješ. SREČNO PRI user posted image IN NAJ BO ČIMPREJuser posted image user posted image !

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.5.2007 11:03:13   
Bimba80
Pozdravljene........no pa da vam sporočim, da znaki ki sem jih imela niso bili nosečniški ampak za tisto smotano user posted image user posted image ........malo bolj boleča je bila, drugače pa vse v redu......no pa mi v prvem krogu ni uspelo, na žalost user posted image .......danes sem pa klicala G in me je narocil 04.06. na UZ, da vidimo kako pomaga klomifen........kaj mislite da bo prezgodaj za karkoli videt 04.06. (12 dan po user posted image , ker ce sem user posted image  dobila 23.05., klomifen pa jemljem od 5. dne naprej 2 tableti na dan?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
24.5.2007 11:03:15   
Bimba80
Upam, da ste razumele kaj sem napisala, ker sem malo zablodla user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 24.5.2007 11:04:14 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
24.5.2007 11:03:15   
Bimba80
No pa gremo v nove boje......florita jaz jemljem od 5. dneva naprej in tudi 2 na dan in sicer eno zjutraj in eno zvecer.......nevem ce sem ti kaj pomagala:)

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 24.5.2007 11:05:35 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
24.5.2007 11:34:49   
ledenka
Bimba, vidno bo, kako poteka tvoja O user posted image  

punce, hvala... včeraj je bilo grozno, danes pa je boljše in gremo novim zmagam naproti! user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
24.5.2007 12:39:26   
florita
Bimba80 povej kako je če ješ 2 tableti? Kaj se tebi dogaja v telesu? Sem si sprintala stranske učinke in sm kr v user posted image  planila....punce mene je tako strah klomifena dejte mi kej pomagat?????
Jaz ne mislim bit na bolniški!

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
24.5.2007 13:33:19   
hokejistka
florita jaz nisem imela nobenih stranskih učinkov (jih nimam tudi pri drugih tabletah). Je pa res, da sem jemala samo polovico tabletke. Sem čisto normalno delala- in to celo fizično.
Stranske učinke si preberi enkrat, potem jih za vedno pospravi, ker oni morajo napista najbolj grozne in nepričakovane komplikacije. Si že brala stranske učinke Aspirina?user posted image
Vso to umazanijo pa jemo zato, da bi končno zagledale user posted image , zato moraš razmišljat pozitivno in ne o stranskih učinkih, ki so redkiuser posted image . Če te pa malo špikne tu in tam, to ni nek stranski učinek. Je prav, da si pozorna na svoje telo, ampak če v tem pretriavamo, je to slabo za našo psiho. Edino, česar se moraš pazit je hiperstimulacija. To boš pa čutila, da je nekaj narobe.
Upam, da te je G naročil na pregled  v tem ciklusu, da bo spremljal, kako odreagiraš na K. To je nujno in če je "pozabil", ga kar spomni!
Ti lepo pridno papcaj K, s tvojim dragim pa čimveč user posted image in to kar vse mesec. Nič ne beri, kdaj naj bi bila O in podobno.
Veliko sreče ti želim!

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
24.5.2007 13:48:09   
roal
moj UZ je za mano, ampak nič kaj veseluser posted image . baje, da je ta mesec full malo možnosti, da kaj bo, ker imam največji folikel velik 11 mm. ampak nekaj pa mi vseeno ni jasno. danes sem 4. dan po K, kaj bi morali biti že folikli večji? ali bodo še kaj zrasli? vem, da je idealno da so veliki tam nekje 20 mm, ampak a še ni čas da moji zrastejo? ker piše v navodilih za K, da O nastopi 5- 10 dan?joj sem zmedena!
moja G mi je rekla, da naj v naslednjem ciklu štartam z dvema tabletama, pol 1 mesec počakat in nazaj, pa na laparoskopijo. kolk sem žalostnauser posted image user posted image user posted image  in depresivna. kaj je res tako težko pridelat to majhno pikico, pa kaj za vraga smo komu naredile, da nam ne uspe???

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?