|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
23.5.2006 18:42:58   
pilotgirl
No lepo pozdravljene januarčice.Danes naj bi dobila user posted image ,pa je na moje veliko veselje nisem.Ker sem imela dva meseca nazaj čiščenej je moje veselje še toliko večje.No potem sem nardila test in je pokazalo zelo rahlouser posted image ,ampak vidno.No v petek bomo ponovili,lahko pa z veiko verjetnostjo trdim da bom kr med vami ostala,vsaj upam.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
23.5.2006 19:06:26   
Nitka
Čestitke vsem novim user posted image , user posted image user posted image user posted image ! Počasi bo kar pestra družba.

Končno se je karolina pojavila... sem že mislila, da jo bom srečala pri znameniti sobi 31, ki me spet jutri zjutraj čaka.

Trebušček mam že tak, da ne morem več skrit user posted image ... pa mi naj povejo gospodje zdravniki od kod naj ga imam, če user posted image ne najdejo. Zdaj vem, da je nekje v maternici, a po moje je skrit pod debelo sluznico v maternici. Sem nekje prebrala, da se po vgenzditvi naredi ena taka zaščitna plast in mogoče se je mali res skril.
So mi danes pobrali 2 šiva iz vdeh luknjic od petka in je vse ok... pa mi sestra pravi... "enga pa morjo met, da se na njemu učijo user posted image ... mogoče vam pa jutri sluznico malo postrgajo in se bo mali pokazal...!"  ...sem rekla...KAAAJ? Nema! Nč struganja po meni več... Itak mi je bilo včeraj in danes spet slabo čez dan, lačna pa sem bila za pet ljudi... kaj če bit drugega.

Aja... rjavi izcedki... ne vem če sem enkrat prej omenila...pri meni je bil maternični vrat malo zadebeljen in občutljiv in sem iz njega malo zakrvavela, da je bil izcedek rjav... tako da je bilo ok.

Toliko o tem, drage moje. Jutri pa da hCG pokaže toliko, da jih bo vrglo...jih imam že mal dost user posted image , ve pa se imejte maksimalno nosečniško cool!!!

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 177
23.5.2006 19:35:15   
jasnika
ojla nosečnice
da se še vam jaz javim, sem ful vredu počutim se več kot krasno in komaj čakam 7.6 ko mam pregled
držite se in lepo se mejte
lpuser posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 178
23.5.2006 20:54:01   
Anonimen
O pilotgirl, potem sva na istem, jaz ga ponovim jutri zjutraj, tud nisem mogla zdržat. user posted image
Kdaj bi pa potem ti imela rok?

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
24.5.2006 8:36:28   
ajja
Dobro jutro souser posted image !
Čestitke vsem novim!user posted image user posted image user posted image  Nas je pa res že kar velik! Fajn!
Kako ste kaj? Meni danes tako paše tale dežek, prejšnji dnevi so se mi zdeli tako težki, sem bila tako utrujena. Še bolj zato, ker sem precej vremensko občutljiva. Pa sicer, kako ste? Jaz sem super, sam kar naprej me špika v trebuhu pa samo pila bi. Skoz žeja, žeja, žeja!user posted image
Zdaj pa hitro delat!
Lepo se imejte pa se kaj pišemo!
A.

P.S. Nitka, joj sem vesela, da si spet nazaj. Zdaj bo pa G že kaj zagledal!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
24.5.2006 9:41:12   
lencika27
pozdravljene,
po mojih izračunih bi mogla imet DPD konec januarja, sam ne vem glih točno. Bolj natančno pa mi bo ginekologinja povedala čez 1 teden. mene ful skrbi, ker sem včeraj imela rjav izcedek, drugače pa se kar dobro počutim. Ali katera ve, ali ss spremljajo tudi kakšne bolečine ali je samo izcedek in to je to??? Ful me je strah, saj sva z mojim dragim kar 8 mesecev delala na user posted image .
Naj mi katera pove kakšne so izkušnje s ss? Sej mogoče sem preveč zaskrbljena, samo si ne morem pomagat. Do katerega tedna je možnen ss, tako da si rečeš, zdaj je pa manjša verjetnost?
LP

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 181
24.5.2006 11:12:51   
jasnika
jutro
ja koliko jaz vem pravijo da je največja možnost ss v prvem trimesečju, tako da,...
če pa te skrbi pa pokliči gin in se poskusi dogovorit prej za pregled-nimaš kaj za zgubit
lp vsemuser posted image

(odgovor članu lencika27)
Neposredna povezava do sporočila: 182
24.5.2006 13:59:26   
jasnika
halooooooo
kaj vse pridno delate?lepo
se vidi jaz pa sem doma pa mi je tak dolgčas pa bi klepetala z katero nosečko in je nobene nimamuser posted image user posted image
je mogoče katera iz mbuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 183
24.5.2006 14:11:25   
TanjaS
Oj,

sicer nisem iz Maribora ampak tudi jaz bi malo klepetala

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 184
24.5.2006 14:37:14   
jasnika
šla
in kako kaj poteka tvoja nosečnost, v katerem tednu siuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 185
24.5.2006 14:38:11   
jasnika
sem hotela napisati da sem vesela da se je našla klepetulja

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 186
24.5.2006 14:39:49   
TanjaS
Oj,

zaenkrat je vse Ok - vsaj upam. Počutim  se v redu, malo bolj sem utrujena, pa prsa me bolijo - ampak enkrat manj drugič bolj.

Drugače sem v 7t in imam drugi četrtek prvi pregled pri ginekologu.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 187
24.5.2006 14:43:15   
jasnika
jaz pa sem sedaj v 6 tednu mam pa prvi pregled 7.6 in že komaj čakam
se mi zdi da že mam taki trebuh, ko prvič v kakem 3-4 mesecu, pa saj mi je fajn no
in ti si prvič nosečka

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 188
24.5.2006 14:44:52   
TanjaS
Nisme prvič noseča, imava že punčko - 5 let je stara, lani pa sem imela ss.

in tudi meni se zdi, da imam kar trebuh, pa ne vem ali je napihnjen, sem se zredila, ali pa zako, ker imam zadnje tedne kar neurejeno prebavo.

Prej sem imela zelo redno, zdaj pa niti ne preveč.

Ti je kaj slabo? koliko je pa tvoj prvi otrok star?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 189
24.5.2006 14:48:05   
jasnika
moja hčera bo novembra 5, tako da sma kar nekje skupaj se mi zdi
tud jaz mam težave z prebavo, ampak že od prej, drugače pa slabo mi ni nič, hvalabogu
aja pa mislim da bo fantek, tako sem sanjala, v prvi nosečnosti je moja sanjal punčko in res je bilo tako
mi je pa tako vseeno, rečem da bi bilo fajn če bi bil fantek da bi bila par al pa punčka da bi bile 2 punčki, pa mi je vseeno samo da bo vse ok
v 1 noseč sploh nisem pomislila da bi lahko bilo kaj narobe, sem se dosti premalo informirala sedaj pa me je kar nekako strah

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 190
24.5.2006 14:49:26   
jasnika
aja naj povem za zanimivost kako je pr mojemu z njegovimi sestričnami letos
ena ma rok junija, pol julija, pa septembra, pa decembra, pol pa sma 2 ko mama januarja
to bo še pestro, nam je že kar malo smešno ko vsake toliko časa ena pove da je noseča

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 191
24.5.2006 14:53:15   
TanjaS
Meni je tudi vseeno ali bo punčka ali fantek, moj dragi pa si želi še eno punčko. Kaja (tako je ime hčerki) pa, če jo vprašava, kaj bi imela, pravi da bratca in ime bi mu dala Spidi. Sicer pa ji še nisva povedala - sva se odločila, da počakava do nuhalne svetline - sva zaradi lanske izkušnje bolj previdna.

Pri vas boste imeli pa res pestro leto, pri nas nič ne kaže, da bi se še kje napovedovalo. Vsaj zaenkrat ne

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 192
24.5.2006 15:00:33   
jasnika
ja no najina hčera pa je Maruša, njej je vseeno kaj bo samo da bo pravi, pa sma ji takoj povedala da sem nosečka, kjer je tako sama že videla veselje in jo je zanimalo kaj je
vsak ma svoje mnenje in TO SPOŠTUJEM, sama pa pravim da otroci tako ali tako zvejo kaj se dogaja oz da nekaj se, tako da mi ni žal da ve
samo ko jo hecam in ji rečem da bo čistila pokakano ritko se ful jezi na mene in pravi če bo ona mamica al jaz, je zelo jezikava in se mi nič ne pusti, je pravi škorpijonček
ja lepo je bilo malo poklepetat, sedaj pa šibam kosilo naredit do konca saj bosta moja 2 vsak čas doma
lepo bodi in pazi na bebicouser posted image user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 193
24.5.2006 15:07:54   
TanjaS
Dober tek in uživajte.

A si ti doma? Ne hodiš v službo?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 194
24.5.2006 15:18:09   
jasnika
no samo še to, ja na žalost sem doma
sem skoraj 1 leto iskala službo in nič do takrat pa sem delala preko študenta, tako da sem vsaj to izkoristila
želela sma si še 1 otroka in ker ni in ni bilo službe sem rekla da je dovolj čakanja in bom pač pol se še bolj mogla potrudit za službo, tako da je sedaj niti ne iščemuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 195
24.5.2006 19:40:50   
Nitka
user posted image  eh, počasi imam dosti teh pregledov na par dni in skorajšnjo doktorsko dizertacijo iz HCGja. Dobra novica danes je, da je spet narasel, slaba pa, da je veliko premalo narasel in zdaj moram jutri zjutraj spet na urgenco, da se pogovorimo ali naredijo jutri abrazijo ali še ne.... A si morate mislit, da imam vse nosečniške simptome, ne krvavim, trebuh raste, oni bi se pa z mano pogovarjali o umetnem splavu, ker hormon ne raste tako kot bi treba....
Telesno sem fit, psihično pa je to huda zadeva....

.... in potem ne vemo več na čem smo....

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 196
24.5.2006 20:09:10   
pilotgirl
Anonimna ja jst naj bi imela PDP 28.1.2007.Kdaj pa ti?Punce jst sem bla danes kr malček zaskrbljena,ker sem na dnevnem uložku opazila rjavkast izcedek,no kot da bi bla zelo zelo majhna pika krvi pomešana z vodo,upam da ni s tem nič narobe,to naj bi bila kao ugnezditvena krvavitev.Sem takoj svojo g poklicala in sem do nadaljnega na bolniški in počivanju.Naslednji teden v četrtek pa imam pregled da vidiva kaj se dogaja.A je imela še katera podobne znake.user posted image  mi zaostaja en dan.Kaj pravite? V trebuhu me malo špika enkrat levo enkrat desno enkrat v sredini,.....no izcedka ni več,sam strah je pa ostal zaradi čiščenja,pa se bojim da ne bo spet kaj narobe.

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
24.5.2006 21:11:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pilotgirl

Anonimna ja jst naj bi imela PDP 28.1.2007.Kdaj pa ti?

Ja, jaz sem mela zadnjo M 27.4., jutri mi bo dejansko šele zamujala en dan. Test pa morda naredim jutri ali v petek. Sam dvakrat je že pokazal prisotno drugo user posted image , oba testa se ne bi zmotila. Pa tud M ni. user posted image
Aja, rok bi bil po izračunu plodnih dni na RR 1.2. 07

LP, A user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
25.5.2006 8:01:04   
karolina*
Nitka, sporoči, kako je s tabo. Držim pesti močno, močno, da bo vse OK.

Jaz sem danes v redu, včeraj pa me je cel dan bolelo (špikalo) na spodnji levi strani trebuha. Smo pa bolj počivali in se pustili razvajat user posted image .

Kako pa kaj ostale?

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
25.5.2006 9:00:36   
Cacka02
Tudi jaz se vam pridružujem kot januarčica. Prvi dan zadnje menstruacije je bil 22.4.2006, v nedeljo sem naredila test, ki je bil pozitiven. Datum poroda je po mojih izračunih 27.1.2007. Malce sem še v šoku, ampak počasi prihajam k sebi, ker sva otročička načrtovala šele čez kakšni dve leti. Doma imava namreč dve navihanki, skoraj 4 in skoraj 2 leti stari punčki. Se tolažim, da nama je bilo tako namenjeno in pika. Razlika med srednjo punčko in dojenčkom bo 31 mesecev. Me zelo skrbi kako nam bo zneslo, saj spomladi začnemo zidat hišo, hkrati pa dobimo še dojenčkauser posted image Ajej, bo že, saj bo že moralo biti...

Vsem ostalim user posted image želim lepo nosečnost in zdrave otročičke...

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?