|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
21.5.2006 12:31:17   
jasnika
ja, saj je že vreduuser posted image
jaz sem sedaj v 5 tednu in bi vas vprašala je možno da zaradi nosečnosti že težko zaprem hlače al pa sem se res le zredila v trebuh
in kako ste kaj drugače, jaz komaj čakam prvi pregled, da vidim če je vse ok,...
vem da v 1 nosečnosti me sploh ni nič kaj skrbelo glede tega če bo vse ok, mi je bilo čist  normalno da vse poteka vredu, sedaj pa me je že na začetku kar malo strah, saj prebiram rr in vidim koliko težav lahko nastopi, tako da sem kar malo zaskrbljena, ampak saj bo
lp vsemuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.5.2006 8:53:45   
jasnika
ja kje ste punce????? al pridno delate al pa še spiteuser posted image kako kaj vaša nosečnost??
lpuser posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.5.2006 9:27:47   
TanjaS
Jasinka, pozdravljena.
Jaz sem v službi in pridno delam. G imam šele 1. junija - drugi teden, zadnja M pa je bila 29.3. Torej bo ene devet tednov, ampak ker imam daljši ciklus je realno kak teden manj.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.5.2006 11:38:15   
zojaB
Pozdravljene punce, kako ste?
Pri nas vse ok, razen špikanja v spodnjem delu trebuha in pa slabost, ki se sedaj vleče že kar cel dan, ampak ni hudo, pa ni težko potrpet...user posted image  sej končni rezultat vsega tega je user posted image

Jasnika, čist možno je, da težko zapneš hlače, ker se zna zgodit, da si prve tri mesece malo bolj napihnjena. Pri meni je isto, ampak samo zjutraj, popoldne in zvečer je pa vredu.

Lep dan vsem

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.5.2006 11:50:40   
rdarci
Ojla januarčice,

da se vam še jaz pridružim. 10 dni nazaj sem končno zagledala user posted image , PDP naj bi imela 15.01.2007. V sredo 24.05. imam prvi pregled pri G. V glavnem se počutim kar u redu, slabosti ni, bradavice me ful bolijo, pa v želodcu imam tak cmok, da ne vem al sem lačna, sita ali mi je slabo. Občasno me tudi špika v spodnjem delu trebuha, povečan pa imel tudi bel tok. Močno upam, da bo vse u redu.

Z vašo pomočjo pa dobim tudi vse odgovore na moja vprašanja, prav super ste!!!

Se pišemo,

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.5.2006 12:01:22   
jasnika
čestitke in dobrodošla med nami rdarciuser posted image user posted image user posted image
in čim lepšihuser posted image
res vam ne morem opisat kako želo sem srečna da sem nosečka, saj to je že
moja 2 nosečnost, vendar se mi zdi da sedaj dosti bolj dojemam kaj se dogaja, skratka lepše mi je
aja pa še to da vam povem, ko sma hčeri povedala da bomo dobili dojenčka je bila ful vesela, je v petek prišla iz vrtca in mi je dala lupčka v tistem pa še na trebuh in je rekla da za brateca al pa sestrco, jaz pa vuser posted image , od ganjenosti, pa je tamala stara komaj 4 leta, res nas znajo oitroci presenetit
lp vsem

(odgovor članu rdarci)
Neposredna povezava do sporočila: 156
22.5.2006 12:09:56   
TanjaS
Midva hčerki še nisva povedala, sva se odločila, da počakava do nuhalne. Da ne bo slučajno potem potrebno razlagati, da zdaj ni pa nič. 

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 157
22.5.2006 13:12:54   
asandra1
Ojla!
Tudi jaz imam trbušček in to že kar zjutraj, ko se zbudim. Verjetno je res, da sem malo bolj napihnjena, ker zdaj pa se še menda ne more nič videt, ali pač?

Danes odhajam na luštno, tako da me nekaj časa ne bo. Do takrat pa imejte se lepo in čim manj slabostiuser posted image !

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 158
22.5.2006 13:19:04   
zojaB
user posted image   DOBORODOŠLA MED NAMI rdarči.

Kolk lepo da smo se spet povečali. LUNA06, sej boš nov seznam nardila ane? user posted image

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 159
22.5.2006 16:12:11   
LUNA06
Seveda, evo kar takoj:

Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
ajja - 15.1.
rdarci - 15.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 23.1.
Teja K. – ??
bučkica - ??

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 160
22.5.2006 16:20:35   
LUNA06
Ojla!

Čestitke rdarci!user posted image user posted image user posted image
Vidm, da 15.1.07 zmaguje.

Torej punce moje, danes sem bila na pregledu.Sem na UZ vidla user posted image  pa user posted image  tud, so mi skoraj solze pritekle.Je rekla, da je vse OK, da mi pa še slikce z UZ ne bo nardila, ker se še ne vidi tko lepo, sem naročena čez 14 dni, ko se zmeniva tudi za nuhalno.Mi je tko fajn, ko imam moja G to vse pri roki, samo kri sem morala dat v ZD, ki je čisto zravn.
Joj kok sem vesela, da je vse OK.user posted image user posted image user posted image
Me je blo pa tko strah, sm se kr tresla.Mal me je G sicer okregala, ker sem zanosila prehitro, ampak ni blo tko hudo.Nasploh je bla dans neverjetno prjazna, ker drugač je obupna.
Drug teden moram poklicati glede izvidov brisa in krvi, da mi povejo kaj moram pazt.Aja, pa ful moram pit, kar je res nemoogče.

Tudi vam želim, da bo vse OK.

Drugače pa mi ej še zmeraj grozno slabo.Pa na momente imam svetlo rjav izcedek, ampak zdej se ne sekiram več.

Asandra1 uživaj v Španiji!

Pozdravček usem!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 161
22.5.2006 16:26:49   
ajja
Rdarci, čestitkeuser posted image user posted image  in dobrodošla med nami! Čim lepšo user posted image ti želim!
Vidim, da vas je kar nekaj drugonosečk,  torej ste že malo izkušene user posted image . Hvala vam za pomoč in nasvete, vsaj meni, ki prvič pričakujem prav pridejo.
Jemljete folno kislino? Tifol ali folic plus ali kaj drugega? Jaz jemljem Folic plus pa se mi zdi, da je ne prenašam najbolje. Je to možno?
Kaj pa ostala hrana? Nekje sem brala, kaj vse se ne sme jesti, pa kaj naj se ne bi...? Jaz ne kompliciram, jem tisto, kar sem jedla prej, samo več manjših obrokov na dan imam. Kaj pa ve?
Veliko sončka vam želim pa čim manj slabostiuser posted image !

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 162
22.5.2006 16:33:11   
ajja
Joj, Luna06, veš, da sem ti kar malo favš, jaz imam pregled šele 12.06., to je še tako dolgouser posted image , ampak po drugi strani pa čas kar leti. Je lepo videt user posted image  in njegov user posted image , a ne? Tudi jaz sem vesela zate, da je vse OK!
Lep dan!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 163
22.5.2006 17:22:08   
Nitka
Oj punce! Najprej vsem hvala, ki ste bile v mislih z mano. A katera kaj ve kaj je s karolino?
Meni je v petek pokazal beta hCG več kot smo po črnih pričakovanjih pričakovali in uspeli smo se zmenit, da so mi še isti dan naredili laparoskopijo. Rezulat: ni izvenmaternična! Z dvem zašitim luknjam sem v soboto šla tudi domov. Jutri mi odstranijo šive, v sredo zjutraj pa spet merit beta hCG (ker kao še niso hoteli delati abrazije - halo!!! zakaj pa bi, če je v maternici in še raste!).
Trebušček imam tak kot pri prvi user posted image v 4. mesecu, tako da nimam več kaj skrivat... in naj mi rečejo, da nič ne vidijo na UZju user posted image . Sicer še ni vse rožnato, ampak vsaj vem, da je z jajvecodi vse ok.

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 164
22.5.2006 19:25:30   
Matejci
Pozdravljene punce!

Kako lepo je prebirat vaše vesel vrstice. Jaz pa sem malo vstala iz postelje, ker me že vse boli od ležanja. Dobro, da imam jutri pregled, da bom slišala ponovno mnenje G. Kajti mene bo pobralo od strahu in skrbi. user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je že uspelo, da tri dni nisem krvavela, danes pa ponovno razočaranje. Ali mogoče katera ve ZAKAJ bi lahko prišlo do krvavitev?

Tako bom jutri videla če je kaj spememb pri user posted image , Kajti pred enim tednom je bilo še vse skupaj tako malo, da G sploh ne ve kaj bo še z mojo nosečnostjo. Ne da bi še videla kakšen srček. Čeprav bi že se moralo kaj pokazat.

Luna06 čestitam in vesela sem da se je vse dobro končalo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 165
22.5.2006 20:31:19   
Anonimen
Pozdravljene punce :-)
Upam, da me sprejmete, čeprav bom anonimna, ker se še res ne želim razkriti na forumu, sploh ker sem lani imela ss in bi rada bila bolj previdna. Danes sem naredila test in je bila rahla user posted image , čeprav bo uradno ciklusa konec šele čez dva dni. PDP naj bi bil po izračunu 1.2.07.
Zanima me, če je normalno, da čutim bolečine v spodnjem levem delu trebuha, zjutri so ble močnejše, sedaj pa tam pa tam špikne.

LP, A user posted image

(odgovor članu Matejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
22.5.2006 22:37:59   
Hana06
Pozdravljene Januarčice 2007,

Tudi sama sem januarčica, vendar leta 2006 in ponosna mamica malega Žana.

Se opravičujem ker sem tako "vdrla" na vaš forum, ampak mi je prav hudo ko vidim kako čas beži, še lani ob tem času sem bila jaz na vašem mestu, zdaj pa je naš user posted image že pravi možiček.user posted image

TanjaS ,tudi sama sem imela zadnjo M 29.3. 2005 IN pdp 3.1.2006. user posted image  se pa je rodil 2.1.2006 v Postojni, porod je bil kar težek in dolg, ampak na koncu pozabiš na vse bolečine.

Želim vam lepo nosečnost, brez težav in pridno božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
23.5.2006 10:09:49   
karolina*
No, pa da se po dolgem času spet malo oglasim. Dela imam ogromno, ti dnevi pa tako hitro bežijo, da sploh ne utegnem nič napisat.

Torej - z mano in najinim user posted image  je trenutno vse v najlepšem redu (trkam, trkem, trkam...). V četrtek sem bila zaradi manjše krvavitve na pregledu pri G (sicer sem bila naročena šele 08.06.) in je povedala, da je vse ok, na monitorju sem že lahko videla najino malo pikico. Z G smo se fajn pogovorile, dala mi je en kup nasvetov (kot verjetno vsem user posted image ) in domov sem šla pomirjena. Naj povem, da je do krvavitve (res zelo majhne) prišlo samo enkrat (trkam -že spet user posted image ). Na naslednji pregled grem 15.06., takrat bo že kaj več vidno, pa tudi srček bo že mogoče poslušat.

Drugače pa je moje počutje malček boljše kot prejšnji teden- skoraj nič mi ni slabo, utrudim pa se malček bolj hitro. Pa v trebuščku me vsake toliko malček špikne- a ni hudga.

Lepo pozdrevljene vse nove januarske   user posted image . Se nas je že en lep kup nabralo, kajne.

Nitka, kako je kaj s tabo...Stalno mislim nate... Matejci, kar korajžno, pa nič preveč na grde stvari mislit...saj vem, da je težko, ko si v taki situaciji, a vsi držimo pesti, da bo vse ok.

Luna, kako je tatoo- si zadovoljna?

No, lepo se imejte in uživajte v teh lepih toplih dnevih

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu Hana06)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.5.2006 10:39:36   
lencika27
Pozdravljene!
kako lepo se je preseliti s foruma zanositev na forum nosečnost. user posted image  sem zagledala včeraj zjutraj in bila je kar močna črta. Je pa res, da odkar vem, da sem user posted image , me kar naprej nekaj boli in za vsako bolečino, ki se pojavi, se bojim ali je vse ok. Ali je še katera v prvih dneh po odkritju, da je user posted image , na toaletnem papirju imela rahlo obarvan rjavi izcedek? Ali je to normalno ali rjavi izcedki niso nič dobrega? Drugače pa imam 1GP čez 1 teden in me je prav strah, da ni kaj narobe.
Pomagajte mi, kako je bilo z vami v prvih dneh?

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.5.2006 12:30:02   
Anonimen
Pozdravljene :-)

Ja, izcedkov se jaz bojim kot hudič križa, ker mi prejšnjič niso nič lepega prinesli. Grem s takim strahom na WC in ne upam vedno pogledat na papir. user posted image
No, ampak sem optimistična, malo mi je slabo, pa v spodnjem delu trebuha me malce špika tam pa tam.
Pa od danes seveda na pijem več kave! Samo še instant kapučino, brez kofeina! user posted image
LP, A user posted image

(odgovor članu lencika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 170
23.5.2006 13:38:25   
TanjaS
Tudi mene je strah vseh teh obarvanih izcedkov. Lani ga je bilo samo za eno pikico, komaj opazno, ap se ni dobro končalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.5.2006 14:11:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Tudi mene je strah vseh teh obarvanih izcedkov. Lani ga je bilo samo za eno pikico, komaj opazno, ap se ni dobro končalo.

Ja, isto pri meni. Sam ne smemo tko razmišljat, glejmo pozitvino! user posted image  Malo po novem letu bomo v rokah držale vsaka svojo user posted image  in bomo najbolj srečne mamice na svetu! user posted image
LP, A user posted image

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
23.5.2006 14:44:11   
LUNA06
Ojla souser posted image !

Lencika 27 čestitam!user posted image user posted image user posted image
Povej kdaj imaš PDP, da te damo na seznamček.

Pri meni nič novega, še vedno ful slabo nonstop.Bom mogla počas u službi povedat, ker tko ne morm več delat.

Sem vam včeraj pozabila povedat, da mi G dala že razpored za šolo za starše in telovadbo za user posted image .Že drugi teden (31.5.) lahko grem na predavanje za zgodnjo nosečnost.A gre še katera?
Kaj pa glede telovadbe, kaj mislite?Malo mi edino teži, ker nism iz LJ, drugače bi šla.

Ja tatoo se še celi - čakam da odpade barva, ampak videt je OK.Zaenkrat ga torej še kar skrivam, pa saj v službi itak ne smem bit tako "razgaljena", da bi se lahko vidu.

Anonimna, zakaj ne več kave? Saj jo lahko, sam zmanjšat je treba količino.

Matejci, držim pesti zate!Si doma ali delaš?

Nitka, tudi tebi veliko sreče!

Veliko sončka[link=http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZN][/link] usem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.5.2006 14:49:17   
zojaB
Kolk lepo, spet smo se povečaleuser posted image

Lenčika27 in Anonimna dobrodošli.user posted image user posted image

Nitka, sem ful vesela, da nisi imela izvenmaternične, boš videla, vse bo še OK.

Joj LUNA06, blagor tebi, ko si že user posted image  slišala od pikice. Jaz komi čakam, da grem na pregled. 
Dej mal povej, kako je potekal pregled? A si že dobila materinsko knjižico?

Punce a se mogoče že katera maže s kakšno kremo proti strijam? Jaz sem si kupila olje od WELDA v DM, se mi zdijo sestavine full dobre, pa še čist naravno je.

Lepo se mejte in pobožajte svoje pikice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
23.5.2006 15:25:03   
Anonimen
LUNA06, kave pač ne bom pila, ker se je komot odvadim, čeprav sem jo prej pila parkrat na dan. user posted image  Sicer pa si mnenja o tem kar malo nasprotujejo, moja G je pač mnenja, da to ni OKI, jaz pa tudi. Ampak kakor komu paše.
Danes začnem jesti tifol, mi pa je kr slabo blo dopoldan, pa občasno me mal zgaga peče. Še katero?
S kremami proti strijam se pa še ne mažem, sam se bom, ker jih bom ziher dobila cel kup, ker jih takoj, že če se zredim. user posted image
A ma še katera tko pozno rok, kot jaz, torej nekje 1.2., torej sem uradno februarčica, kajne? user posted image

Pa fejst, fejst božite svoje bušije user posted image , meni roka nehote skoz tja uhaja, se bom tko izdala pred drugimi! user posted image
LP, A user posted image

(odgovor članu zojaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?