|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
27.5.2006 11:56:26   
jasnika
žal mi je zate, samo mi pa res ni jasno kako se je lahko videla črta, pa čeprav rahlauser posted image user posted image
ti pa vseeno želim da bi čimprej zagledala plus
lpuser posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 226
27.5.2006 20:22:07   
pilotgirl
eh pa sej še sama ne vem al sem al nisem user posted image ,teste je pokazu fejst rahlo črtico,pol enkrat imam izcede,spet drugič ne in tko anprej,tko da zdej ne bom nič paničarla ker je brez veze,poznam pa primer ko je bla moja soseda noseča pa ni vedla,je pa mela tako šibko krvavitev,kao fešto sam ne tolk močno.No pol na pregledu ji je rekla gospa vi ste pa noseča,pa je prou debelo pogledala.no bomo vidli v sredo kaj in kako.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.5.2006 12:04:01   
Nitka
Ojla vsem user posted image ,

mal sem si pavze vzela od foruma ... smo šli mal v kino, mal v shopping, na sladoled itd.

Pilotgirl, škoda ful zate, ampak upanje zamre zadnje... mogoče je user posted image , pa ti user posted image zraven malo nagaja... če pa ne, pa si lahko pomagaš z mislijo, da če je z user posted image tam notri kaj narobe, je bolje da narava poskrbi zato. Slaba tolažba, vem, ampak živčno uničevat se je najslabše. Bom držala pesti, da boš čimprej vesela user posted image .

Hvala ZojaB, TanjaS in Adelina. Včasih več ne vem ali moj lastni instinkt več pove kot doktorsko znanje ali kaj. Jutri je nov dan preizkušnje, saj imam ob 7h zjutraj spet zmenek z UZjem in odvzemom krvi. Upam vsaj, da mi je pikica zrasla na 4 mm in hCG, da je presegel 850 ... ampak pustimo zdaj to (nočem več razmišljat o tem).

V glavnem sem si včeraj kupila nekaj novih sponjih hlačk, hlače pa zavezovanje in tunike, da bom bolj komot. Včeraj sem namreč tudi srečala eno znanko in mi pravi "A ste naročil pri vas"? Ups, sem si rekla ...hitro trebuh not stisnt, da ne bo cela občina takoj vedela user posted image . No evo, od zunaj se mi vid...

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.5.2006 15:23:46   
jasnika
Nitka tud kaz ti držim pesti da bo vse ok na uz

sem si že tud sama mogla kupit nove hlače, bolj ohlapne v pasuuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.5.2006 20:50:59   
Teja K.
Kako ste kaj? Razmišljate ves čas o naših user posted image . Jaz pazim nepresatno, da kaj ne dvignem, da hodim zravnano in počasi. Morala si bom pa res omisliti kake boj ohlapne cunje,ker sem že kar stisnjena v teh mojih.Me je kar napihnilo..vsaj občutek imam tak, nasploh pa nčem stiskati trebuščka...ker je takšnega user posted image  bušija tako lepo imet.
Kdaj imate pa nuhalno? Meni je naročil G 6.6. Prejšnji teden sem bila na prvem UZ, pa se na žalost še ni slišal srček-v bistvu je bilo 4 teden po ET zamrznjenčkov.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 230
28.5.2006 21:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K.

Kdaj imate pa nuhalno? Meni je naročil G 6.6. Prejšnji teden sem bila na prvem UZ, pa se na žalost še ni slišal srček-v bistvu je bilo 4 teden po ET zamrznjenčkov.

V katerem tednu pa si, če se še ni slišal user posted image , za nuhalno si pa že naročena?
No, punce, jaz sem kr OK, hitro se sicer utrudim, veliko več počivam kot ponavadi, pa prsi me bolijo, zelo bolijo. Danes ponoči sem se zbudila, tako so me skelele!!! No, potem sem se vlegla na hrbet in je bilo počasi bolje!
Slabo mi pa (še) ni nič!
LP, A user posted image

(odgovor članu Teja K.)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
28.5.2006 21:11:18   
Teja K.
Et sem imela 27.4., PDP pa je 14.1.2007. Torej bi bila v 4 oz.5. tednu, nuhalno imam naročeno zato,ker sem bila v OBMP. Nuhalna bo 5.7., naslednji UZ pa 6.6. Sem mal zamešala datume.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.5.2006 21:17:05   
Anonimen
Aja, to bo pa že bolje! user posted image

(odgovor članu Teja K.)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
29.5.2006 5:38:37   
eva1
Uf srečnine, k vam ni slabo-joj, meni je vsak dan bolj!
Jaz pazim bolj malo-služba , mali pobalinček pa itak ne ve, zakaj se gre in tudi nič prikrajšan ni za cartanje in dvigovanje, ker enostavno ne morem da ga nebi dvignila! je pa res da sem se v prvi nosečnosti pol bolj pazila k sedaj! No pa prvič mi tudi slabo ni bilo , sedaj pa mi  je ful-res ful je drugače, pa zato nič manj lepšeuser posted image !
Evo spet šibam v službo-lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
29.5.2006 8:58:03   
jasnika
jutro

ja tud men ni nič slabo, pa tud v prvi nosečnosti mi ni bilo
jaz pa sedaj oz jutr prehajam v 6 teden in komaj čakam da pride 7, ko mam pregled in verjamem da se bo takrat že videlo kaj se pač mora
zanima me če ste svoje ginekol. same vprašale oz jim rekle za ns al vas je sam napotil-a
mi je ena kolegica rekla da ji je ginekol rekla da če ne bi imela prej splava da je sploh ne bi poslala na nsuser posted image , jaz pa bi vseeno šla, kako je s temuser posted image
a vas vaša ginekol da na vse preiskave ki so npr napisane v kakšni knjigi al kako, jaz vem da sem mela v prvi noseč same uz na vsakem pregledu 1-2 mesečno
lpuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.5.2006 9:21:22   
TanjaS
Dobro jutro vsem user posted image .

Kakšno turobno vreme - groza, pa še nič kaj bolje ne napovedujejo.

Človek bi bil kar doma pod kovtrom....

Tudi meni ni slabo - mogoče me tu pa tam malce obide kao slabost a ni huje in hitro mine.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.5.2006 9:48:01   
zvezdica5
Tudi jaz vas vse lepo pozdravljam.
Res je turobno vreme. Najraje bi ostala danes doma, pa ni šlo...
Tudi jaz nimam (zaenkrat) še nobenih slabosti, le tu in tam me obide "kao slabost"; tako da se TanjaS kar pofočkam pod tvoje sporočilo. Aja, pa tečnoba in sitnoba me daje. In to fejst.

lp vsem:)

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.5.2006 10:52:33   
Nitka
Ojla drage moje,

no, meni je pa po malo čez dan slabo. Mene bolj tare nespečnost... težko zaspim, ponoči hodim na wc in sem že pred 6. uro budna...

No, mi smo pa zdaj v 4 dneh zrasli iz 1-2 mm na 3 mm. Še na izvid hCG počakam, pa da vidimo...user posted image Punce, vem da komaj čakate na prvi UZ, vendar vam toplo priporočam, da ga imate vsaj po 8. tednu, ker tole merjenje na mm te lahko spravi ob živce...

Dež bo pa cel teden, tako da si je treba dobro voljo kar iz žepa vzet, če ne bomo sitne cel teden. Ima katera že kaj nihanje v volji ... sitnost, pa spet veselje, pa spet ...?

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.5.2006 12:15:17   
LUNA06
Ojla punce!

Tudi jaz zavidam tistim, ki jim ni nič slabo.Meni je nonstop že vsaj tri tedne, ne vem kam to pelje.In zarad tega ne morem jest, spat...
V soboto so me na neki fešti začeli spraševati če sem user posted image , ravno zato ker nism mogla nič spravt vase.Ampak to ne pomeni da sem kaj hujšala (no eno kilco že), ker ne gre pa nič ven, prebava čist v k......
No in potem ni čudno, da sem sitna!

Drugače sem pa ravno klicala G kako je z izvidi krvi, pa je rekla, da je vse OK, sam neke simptome ki kažejo na mačjo bolezen imam povišane, to moram pazt.
Imam pa v ponedljek spet UZ, bom že v 10t in se bo najbrž že ornk vidlo.Ja pa zadnič je rekla G, da se naslednič zmenva tudi za NS.Mi je tok fajn, ker ima kar ona sama licenco za to, mi ne bo treba nikamor drugam hodit.

Usi okoli mene nakaj sumijo in mes prašujejo, jaz pa še ne bi rada povedala, ker se bojim da bo kaj narobe.
Spet sem se javila na nek razpis za novo delovno mesto in če ugotovijo, da sm user posted image , pol ne bo nč user posted image .

Lepo se mejte tudi v tem dežju....bi blo najbolj fino spat zdej ne pa tle u službi viset.

[link=http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZN][/link] 

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.5.2006 14:15:54   
Adelina
Pozdravček tud od mene!
Sm cel vikend hodila gledat sem gor, pa se niste nč kaj dost oglašale, ste ble vse zunej , ne; lepo. Men je tud skoz po mal slabo (vsekakor več kot v 1. nosečnosti) ampak bi pa ravno zato skoz neki jedla, ker mi sam hrana v bistvu mal pomiri slabost. K bom pa na vago stopila me bo pa kap zadela. Pa s prebavo mam tud skoz probleme, sem jih že tud v 1.user posted image  mela, me skoz napihuje in zvija.
Sm pa že mela 2 pregleda. 1. zato ker je bil po menstruaciji že čas, čeprav nism bla tok dolg noseča, ker mi še 5.5. ni test nč pokazal, ampak šele 14.5. Zato seveda tud ni blo še videt ploda, le da je nosečnost v maternici, ki pa bi bla lahko tudi propadla in me je zato naroču čez en teden; zato se tud nism hotla takoj prjavt sm. No na drugem se je pa že videl plod in tud srček, zato mi je določil okvirni datum poroda 17.1.( sem nekje v 7 tednu), bl točn pa mi bo določu 20.6. in takrat se bova najbrž zmenila tud za NS.

Luna06 a ti vseen iščeš službo, a pol če bi jo dobila, ne bi nč povedala, da si noseča. Ker jst sem jo zdej kar prenehala iskat, k me noseče ne bi ben zaposlil, če me še prej ni. Pa upam da nisem preveč radovedna.

Lepo se imejte pa čimmanj slabosti in drugih tegob vam želim!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 240
29.5.2006 14:16:00   
ajja
Halo, punce!
Tudi meni gre to vreme močno na živce, sicer pa včeraj tudi nisem bila zadovoljna, ker je bilo preveč soparno. A me daje sitnoba? Ne, kje pa!!!user posted image
Zelo sem vesela, ker mi ni nič slabo, sam tu pa tam se me loti nekaj kao slabost, ampak ni omembe vredno. Pač pa ne morem nikamor brez vode, sem kar naprej žejna, pa kakšen bonbonček al pa mal sadja je tud fajn, če je vedno pri roki. No, meni zdaj teče 8. teden, pregled pri G pa bom imela šele čist v začetku 10. Napram vsem vam pozno, ampak definitivno se bo že fajn videlo.
Lepo se imejte klub dežju!
LP A.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 241
30.5.2006 7:35:50   
bučkica
Živjo januarčice!

Tudi jaz se vam pridružujem, sem bila včeraj na prvem pregledu in je vse OK. Srček moje pikice že lepo bije. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PDP pa imam 16.1. 07!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.5.2006 7:46:38   
polona25
Jupi user posted image  bučkica, čestitam. Ti kar malo zavidam, ker si svojega user posted image  že videla. Jaz imam pregled 21.06. Upam, da bo vse ok.

Še enkrat čestitke!

lp

(odgovor članu bučkica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
30.5.2006 8:36:59   
lokvanj
Pozdravček vsem skupaj!
Tudi jaz se vem pridružujem na seznamu januarčic user posted image . Po mojih izračunih bi morala biti "na vrsti" nekje  okoli 25.1., ampak uradnega mnenja še ni user posted image . Bomo počakali mal ane? Prvi pregled imam šele konec junija, čez dobre 3 tedne.
Lep dan vam želim punce in ostanite user posted image !

lokvanj

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 244
30.5.2006 8:49:23   
Nitka
Dobro jutro in dobro došli bučkica in lokvanj user posted image .

Tole bo počasi pestra družba, lepo lepo.

Vreme ne kaže najbolje, ampak dobre volje nam ne bo vzel.

Včeraj sem izvedela za izvid beta hCGja in mali preseneča... v 4 dneh je zrasel za polovico svoje vrednosti, torej namesto pričakovanega (ko je doslej rasel hCG) 100-120, je zrasel za skoraj 300 user posted image user posted image Sem ful vesela, ker to pomeni, da je plod le notri, čeprav se ga še ne vidi. Pri nas se očitno gremo skrivalnice user posted image

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.5.2006 9:52:45   
TanjaS
Nitka, čestitam - dobre novice

Kaj pa zdaj za naprej - kaj ti je kaj zdravnik rekel - te bodo še tako pogosto kontrolirali, srček že utripa?

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 246
30.5.2006 10:13:04   
Nitka
Ne, ne ... pravijo, da me ne spustijo zdaj kar tako. Zdaj me želijo toliko časa pregledovat, dokler ne bo vse ok. Zdravnik je rekel, da mora plod videti vsaj 2 cm velikega, da lahko reče, da je vse ok in potem me prepusti moji GK.
V petek imam spet isto seanso kot že dva tedna - UZ in odvzem krvi za hCG.
Imam sliko UZ in tam je črna pika velika 3,5 mm. Po moje bi se moral plod pokazati ali konec tedna ali najkasneje drug teden, zaenkrat pa je ta črna pika gestacijska vrečka, v kateri naj bi bil plod.
Joj, saj bom lahko šla kar študirat tole, saj bom prakse imela dovolj user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 247
30.5.2006 10:32:47   
bučkica
Nitka!

Jaz sem pred 14 dnevi prestajala podobne travme. Bila sem v bolnici ker mi HCG ni dovoj rastev, iz 400 na 600, potem 800. In so mi rekli, da je možno da gre za zunajmaternično nosečnost, da me bodo sčistili.
Ampak jaz se nisem dala, nisem pustila, da bi karkoli delali z mano. Potem, kar hitro po dveh, ko sem prišla na kontrolo pa se je pokazalo v maternici. Bila je gestacijska vrečka velika 7 mm in HCG, ki je narasel kar na 1400. Tako da so me potem odpustili v oskrbo moje ginekologinje.

Zdaj po včerajšnjem pregledu pa že bije srček in plodek je velik kar 6 mm. user posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
30.5.2006 10:41:57   
Nitka
Super bučkica. Kdaj pa se ti je pokazal plod (da nisi več videla črne pike na UZ)?
Moj hCG je bil včeraj 1040.

(odgovor članu bučkica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
30.5.2006 11:15:28   
jasnika
jutro vsem

jaz se počutim podobno kot je sedaj vreme, sem že sama sebi tečna pa sploh nimam vzroka
punce sedaj ko berem vaše poste, kako to da se vse spoznate v  hcg in te številke, jaz kljub moji 2 nosečnosti nimam pojma o čem se greuser posted image user posted image
mi lahko katera malo razloži kaj je vredu in kaj ne oz kaj sploh je touser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Inhalator katere znamke je najboljši?
poopek

Inhalator katere znamke je najboljši?

medikoel ME 100 (64%)

laica 2003W (10%)

Kompresijski inhalator NE-C28-E Omron (7%)

Membranski inhalator SE 1700 (19%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!