LUNA06
|
Ojla nosečke! Meni je tako slabo, da se ne da razložit in to kar cele dneve,s ploh ni važno a jem al ne.Pa use mi smrdi.Očitno bom mogla povedat domačim, ker doma zidamo, jaz pa nisem sposobna nič delat.Če bo celo tkole, jao, jao....Na srečo vsaj bruham ne, zaenkrat. Tatoo je ful lep, sam se mi zdi da so mi naredili mal previsoko, imam ga na sredi med lopaticama.Nižje ni šlo, ker imam ful maternih znamenj oz.nekakšnih pegic, kamor baje ne smejo delat.Me še malo boli, drugače pa ni bilo tko grozno.Komaj čakam da barva odpade stran, da ga bol lahko malo razkazovala.Ne vem pa še, kaj bo, ko ga vidi moj fotr, katastrofa! Vročine sploh ne občutim, ker imam tle v službi, kjer nadomeščam kolegico, grozno mrza, bi lahko mela jopco, ko pridem domov, pa ni več sile zunaj. Kaj bo šele poleti ko bo res vroče in takrat bomo že mogoče bušije mele! Nitka tako hudo mi je , ko slišim kaj preživljaš, držim pestke zate. Pa tudi meni ni jasno, da v današnjih časih, ko je emdicina tako napredovala, ne morejo nič pomagat. Kdaj smo že rekel, da se lahko vidi spol otročka? Jst bi tko rada mela punčko! Joj, jst že gledam cunce, igračke....sm mal ubrisana! Punce mejte se in oglaste se še kej, men je tle grozno dougčas!
|