|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
17.5.2006 14:20:17   
jerry
Čao punce!
Da se vam še jaz pohvalim, da sem v ponedeljek zagledala user posted image user posted image

Sicer ne vem točno kdaj naj bi bil PDP, ampak pomoje tam okoli 20.1.2007. Ker nikoli nisem imela rednih M (npr. ko sem nehala jemati KT, je nisem dobila več kot 1 leto user posted image ), sem bila pred približno 2 mesecema pri G in seveda ni bilo vse v najlepšem redu. Imela sem policistične jajčnike, zato mi je dala ene tablete, nato pa sva bila pridna in sta se pokazali user posted image !!!

Sem pa danes že naročena na pregled, ker sem imela zadnjo M 25.3.2006, čeprav se mi zdi, da še nisem toliko časa noseča. In se najbrž ne bo nič videlo.

Drugače se pa zelo v redu počutim. No ja, razen polečih prsi, špikanja, zaspanosti,... Slabo mi pa zaenkrat ni. user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 126
17.5.2006 14:38:18   
LUNA06
Karolina* držimo pesti zate, da bo vse OK!!!

Jerry dobrodošla in čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi pa zdi, da nisi januarčica.Ker če si imela zadnjo user posted image  25.3. potem je tvoj PDP 31.12.Jaz sem jo namreč imela 31.3. in imam rok 5.1.07.
Kako si izračunala 20.1.?

(odgovor članu jerry)
Neposredna povezava do sporočila: 127
17.5.2006 15:01:34   
jerry
Hvala za čestitke! user posted image

Odkar sem nehala jemati KT (se pravi malo več kot 2 leti), se mi še ni zgodilo da ne bi točno vedela, kdaj bo prišla M (čeprav ni bila ravno pogosto). Stvar je  v tem, da me točno 2 tedna pred M začnejo boleti bradavice. In mislim, da imam takrat ovulacijo. Se pravi, če bi gledal normalen 28 dnevni ciklus bi bilo to nekje na sredi cikla.

Tokrat so me bradavice začele boleti šele v nedeljo 30.4.2006, in moj prvi znak, da sem noseča je bilo to, da so me po enem tednu začele boleti celotne prsi. Tako sem 15.5.06 naredila test, in user posted image !!!

Malo sem zakomplicirala! user posted image
V glavnem mislim, da je bila ovulacija nekje okoli 30.4.06, tako da sem računala PDP iz približno 15.4.06. Zato pa sem naročena že danes na pregled, ker sestra te vedno naroči glede na datum zadnje M, potem pa se bo že tam videlo kaj je na stvari.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 128
17.5.2006 15:11:43   
zojaB
Čestitam Jasniki in jerry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobrodošle med nami, nas je že kar nekaj. Superca.user posted image

LUNA06, kam se boš tetovirala, pa kakšno slikco si boš dala?

Joj punce, jest bi cel dan sam spala, user posted image  pa moram viset v službi vsak dan skor po 10 ur, kar meša se mi že, zdej pa sploh, se ne morem na nobeno stvar več skoncentrirat, skos mislim na svojo pikico.

Sončne pozdravčke

(odgovor članu jerry)
Neposredna povezava do sporočila: 129
17.5.2006 15:30:12   
LUNA06
No me prav zanima jerry kakšen PDP boš dobila.Sej to ti povejo na prvem pregeldu a ne?

Tud jst bi spala, pa ful sm utrujena.Sm pa lih dan prebrala da je eden od znakov tud povečana občutljivost na vonje, jst pa že dva dni jamram kok mi use smrdi, sm se začela prou user posted image k sm to prebrala.

Ja za tatoo sem naročena čez eno uro, komi čakam.Mela ga bom na hrbtu, desno od leve lopatice verjetno.Bo pa tak ful lep sonček s številnimi tankimi žarki.Sam pravjo, da boli.user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 130
17.5.2006 16:13:56   
Urša08
Sem prav vesela, da nas je skoz več user posted image . Dobrodošli Jerry in Jasnika med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jerry sporoči kako je bilo na pregledu in kdaj so ti izračunali PDP.

Luna 06 držim pesti, da te bo čim manj bolelo pri delanju tatooja. Sporoči kako je blo.

Karolina ti pa samo počivej, nič ne dviguj, pa skušaj pozitivno mislit, pa bo vse v redu. Jutri pa sporoči kaj ti bo ginekologinja povedala. Nič še ni izgubljeno. Držim pesti.

Drugače sem pa že ves dan zaspana, kar spala biuser posted image . Ampak na splošno se pa počutim OK. Tudi slabo mi nič ni. Kdaj so se pa vam začele pojavljati slabosti?

Skratka uživajte na lepem sončkuuser posted image .

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 131
17.5.2006 20:19:56   
ajja
Drage moje pa sem vas našla! Najprej vsem januarčicam čestitke pa čim lepšihuser posted image .
Moj PDP je 15.1.2007, ampak jaz še sploh nisem dojela, da je to res. Vesela pa sem, da kar skačem. Nimam nobenih težav, samo prsi me nekoliko bolijo pa na vodo me tišči pogosteje. Asandra1, tudi jaz imam prvi pregled pri G 12.6.
Luna 06, kje boš pa imela tatoo?
Karolina, držim pesti, da bo vse ok. pa še ena user posted image  za srečo.
Punce, lepo se imejte, uživajte v user posted image  pa čim več sončka!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 132
17.5.2006 21:13:13   
jasnika
joj kako sem vam pa lahko pozabila tudi vsem čestitat, sem bla oz sem še čist zmedena, kakorkoli vsem želim lepo nosečnost, tako kot je bila moja 1 noseč in upam da bo tudi sedaj tako
lp

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 133
18.5.2006 8:37:13   
kkatka
Tudi jaz se pridružujem čestitkam vsem novim user posted image in dobrodošle med nami. Jaz sem se danes fiksno dogovorila za prvi pregled 1.6. in upam da bo vse OK. Me pa nekaj skrbi  in sicer - ne čutim nobene slabosti. Zdaj pa ne vem, a sem ena od srečnic, ali pa tudi to še pride. Me pa vsake toliko časa malo zaboli v trebuhu kot pred user posted image in špikne če hitro vstanem. To so pa tudi vsi znaki (za enkrat).
Lepo se imejte.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 134
18.5.2006 9:40:42   
TanjaS
Katka, tudi meni ni nič slabo, pa tudi drugih znakov nimam nobenih. Mogoče malce boleče prsi, pa še to ne skoz enako. Pa sem pa tja kak špik ali krč, kot da prihaja M. Ker sem lani imela ss v 11 tednu pa tudi nobenih znakov, nič slabosti, si zdaj kar želim, da bi mi bilo vsaj malo slabo, da bi vedela, da se nekaj dogaja.

(odgovor članu kkatka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
18.5.2006 12:21:04   
zojaB
Čestitke in dobrodošla med nami ajja,  user posted image

PDP imaš isti dan, kot jaz. Iz kje pa si, če smem vprašat?

Kako ste kaj drugače punce? Kaj slabosti?

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 136
18.5.2006 12:22:42   
asandra1
Ojla!
Kako smo kaj?
Ajja- Super, bova lahko skupaj čakali,ker jaz bi čimprej rada šla in ful nestrpno čakam prvega pregleda....do tja paje še ful daleč.
Luna06-ja gremo v Španijo za 10 dni, komaj čakam!

Kako pakajprenašate vročino? Jaz norim,meni je fulllll vroče, zdaj pa v Španijo na 35 C. Ne vem,kako bo.

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 137
18.5.2006 12:49:47   
Nitka
Evo mene, da se vam mal javim. Sem pri starših v varstvu v času, ko moj dela in tam ni računalnika.
HcG je včeraj namesto pričakovanega 600 pokazal le 439 in pravijo, da upočasnjena rast kaže na izvenmaternično. Jutri zjutraj me spet čaka znana soba 31 na urgenci (že 5. ta tedenuser posted image ). T
Tista pikica se je tudi včeraj videla in je bila v maternici, vendar sem klicala mojo GK in pravi, da je možno, da je lažna gestacijska vrečka. Mi je rekla, da vse kaže na EU (izvenmaternično nosečnos) in da sta samo še dve rešitvi - da plod naravno zamre ali pa da mi skozi popek naredijo laparoskopijo in plod odstranijo. Grozno, da ni danes nobene rešitve in da to kar tako mirne duše naredijo, namesto da bi mogoče majhno jajčece iz jajcevoda prestavili v matervnico.
Punce, trenutno mi ni tako žal za otroka, ampak me je strah da mi jajcvod poči in da mi ga odstranijo ali pa da me s tistimi aparaturami kaj poškodujejo. ČE BI MI SEVEDA KDO LAHKO POTRDIL, DA JE TO TO, kar pa nihče ne stori. Živci in strah so tu na pladnju.
Bomo videli kaj bo jutri. Dost imam biti cel teden v strahu in jih bom malo bolj prijela!!!
Hvala za vašo podporo user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 138
18.5.2006 13:58:15   
LUNA06
No pa dodajmo še dve srečki user posted image

Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
ajja - 15.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 23.1.
Teja K. – ??
bučkica - ??

Teja K, in bučkica sta si že zračunali PDP?

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
18.5.2006 14:06:08   
LUNA06
Ojla nosečke!

Meni je tako slabo, da se ne da razložit in to kar cele dneve,s ploh ni važno a jem al ne.Pa use mi smrdi.Očitno bom mogla povedat domačim, ker doma zidamo, jaz pa nisem sposobna nič delat.Če bo celo user posted image  tkole, jao, jao....Na srečo vsaj bruham ne, zaenkrat.

Tatoo je ful lep, sam se mi zdi da so mi naredili mal previsoko, imam ga na sredi med lopaticama.Nižje ni šlo, ker imam ful maternih znamenj oz.nekakšnih pegic, kamor baje ne smejo delat.Me še malo boli, drugače pa ni bilo tko grozno.Komaj čakam da barva odpade stran, da ga bol lahko malo razkazovala.Ne vem pa še, kaj bo, ko ga vidi moj fotr, katastrofa!

Vročine sploh ne občutim, ker imam tle v službi, kjer nadomeščam kolegico, grozno mrza, bi lahko mela jopco, ko pridem domov, pa ni več sile zunaj.
Kaj bo šele poleti ko bo res vroče in takrat bomo že mogoče bušije mele!

Nitka tako hudo mi jeuser posted image , ko slišim kaj preživljaš, držim pestke zate.
Pa tudi meni ni jasno, da v današnjih časih, ko je emdicina tako napredovala, ne morejo nič pomagat.

Kdaj smo že rekel, da se lahko vidi spol otročka?
Jst bi tko rada mela punčko!

Joj, jst že gledam cunce, igračke....sm mal ubrisana!

Punce mejte se in oglaste se še kej, men je tle grozno dougčas!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 140
18.5.2006 14:54:22   
ajja
Hojla punce!
Nitka, tako hudo mi je zateuser posted image , upam,da se bo vse čimprej rešilo na najboljši možni način. Držim pesti.

Še odgovor tebi zojab, jaz sem Štajerka. Pa ti?

Spol otročka naj se bi dal določit v 12. tednu. Ga želite vedet al se boste pustile presenetit? Jaz še ne vem, po en strani me blazno zanima, po drugi pa bi čakala do poroda. Sicer pa do prvega pregleda pri G imam še veliko časa.

A vam je hudo slabo? Meni absolutno nič, počutim se dobro, sem polna energije, sam potim se mal bolj. Pa še nekaj - prsa imam tako napeta.

Tale forum je res prima!
Pozdravček vsem! Papa!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 141
18.5.2006 20:09:57   
Nitka
Luna in ajja, hvala. Zdaj sem bolj realist kot pa sanjačica. Sem se odločila, da bo jutri odločilni dan. Če ne najdejo kaj več kot pikice v maternici, če bo kaj čudnga v jajcevodu in če kri pokaže zastalo rast hCGja, jih še povprašam o realnih možnostih in če bo negativno, jih bom prosila za injekcijo, da plod zamre (če že ni) in da ne čakam na operacijo, možnost odstranjevanja jajcevoda ali v najslabšem scenariju notranje krvavitve. Mogoče pa tokrat še ni čas.
No, upanje še ostane za nek čudež, ampak se imam rada in se ne mislim več mučit... če mislim imet še 3 otroke user posted image . Mogoče se sliši čudno, ampak vsaka stvar je za nekaj dobra in mogoče tudi ta. Uživajte dalje v naraščanju bušita, pa se vam javim, ko kaj več izvem.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 142
19.5.2006 11:37:53   
zojaB
Lep user posted image  pozdrav vsem skupaj,

Nitka, v mislih sem veliko s teboj in ti resnično želim, da se vse dobro izteče.

ajja, jaz sem pa iz Ljubljanskega konca, no malo ven iz Ljubljane.

Kako ste kaj danes punce? Pri meni vse OK, danes ni nobene slabosti, samo mal omotična sem, imam pa kri še vedno ful slabo, premal železa, pa jem tablete Haematopan, ki naj bi bile ful močne pa nič ne pomaga, kupila pa sem si tudi tablete B-complex, ker ne jem mesa, tako da sem preskrbljena z vitaminom B12.
Poleg tega uživam še ful sveže stisnjenega soka iz pomaranč ali grenivk ali limon obvezno vsak dan, pa donat pijem.
Mogoče katera od vas tudi jemlje kakšne vitaminske dodatke?

Lepe sonče pozdravčke

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
19.5.2006 17:39:10   
jasnika
jaz sem sedaj v petem tednu in me že 3-4 dni odkar sem zvedela da sem noseča, boli trebuh kot bi me šraufalo pred menstruacijo, ker tega nisem občutila pri 1 nosečnosti bi vprašala če se to tudi kateri drugi dogaja
aja pa 1 pregled mam 7.6., komaj čakam, čeprav se mi zdi malo pozno glede na to da sem mela zadnjo m 18.4
lp

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 144
19.5.2006 19:51:17   
eva1
Čer!

Uf kok je luštn, k je mali cukrček zaspaluser posted image , prav paše mal miruuser posted image user posted image user posted image !
Nitka kako je s tabo? Upam, da se vse dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image

Zoja b-hematopan moraš jemati vsaj 3 mesece, da začne dobro delovati, prej je brezveze sploh kontrolirati kri, pa veliko železa jej v povezavi z C-vit!

Meni ni nič-kar se tiče znakov user posted image -no lulam mal več, pa prsi me mal bolijo, pa apetit mam spet ogromen-morm začet pazit na hrano, ker v 1 nosečnosti sem se 24 kg zredila, pa še sedaj mi je 10 ostalo...tako da morm se mal kontrolirati, sam ne vem kako!

Jaz bom vprašala za spol že na nuhalni svetlini-pri Lukcu so mi prav napovedali...kaj vem po eni strani bi raje imelauser posted image , ker bi se ful dobro skupaj igrala, imela iste interese...kaj vem, obistvu mi je pa čist vsejen, ampak res čist!!!

Jasnika-nč ni prepozno za pregled, lih prov...jaz sem imela zadnjo M 7.4, pa imam pregled 26.5-pa še to bi ga vrjetno imela kasneje, če se nebi že prej naročila na preventivni pregled-lih pravuser posted image

se beremo še kaj....uživajte user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 145
20.5.2006 19:06:39   
LUNA06
Ojla!
Kam ste se vse izgubile danes?Ste odtavale drugam skupaj s sončkom...

Torej, pri nas doma še kar zidamo, tu kar ni konca, zdaj čakamo sonček, da nam segreje vodo, smo uštimali na streho kolektorje in zdaj ni sončka, ki bi izpeljal zadevo.Še dobro da mi ni treba kam it, ker se pač ne grem tuširat z mrzlo vodo, že tko sm zmrzljivka.

Slabosti se seveda še kar nadaljujeo, najhuje je potem ko kaj pojem.

Sem pa v četrtek povedaa domačim, da sm user posted image , pa ni bilo kakšnega pretiraneg navdušenja, fotr je sam reku, sej vem kaj boš povedala.Ja itak če mi jea skoz slabo.No pa še včeraj se mi je koelgica hvalila da se bo poročila (vsa ponosna kazala svoj zaročni prstan) in spet nism mogla bit tiho, čeprav se moj user posted image  s tem ni strinjal.Pa saj sva itak mela namen povedat po pregledu, ki ga mam v ponedeljek, pa še zabičala sem ji naj bo tiho.

Me pa zanima če mislite use it na merjenje NS?Jaz sem vsa vesela ugotovila, da moja G ima licenco za to, upam da mi bo zmerla in pol še povedala[/link] Ne vem če to nardi vsakmu ampak verjetno ti, samo da plačaš.A mogoče katera ve kako je s tem?

Lepo se mejte!

Šibam navijat za naše rokometašice...[link=http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZN]

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 146
20.5.2006 20:04:29   
jasnika
ojla
sem vas že enkrat vprašala in ni bilo odgovora zato vas ponovno sprašujem, ker v prvi nosečnosti nisem imela nobenih bolečin, sedaj pa je vedno prisotna ta bolečina, ni velika je pa, čeprav minimalna, v predelu maternice in me zanima če se to dogaja tudi kateri izmed vas, drugače pa me prsa srbijo ko hudič, bradavičke pa pečejo,...
lp vsem

(odgovor članu jerry)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.5.2006 5:44:24   
eva1
jasnika-mene je tudi bolelo v sp. delu trebuha od O naprej, nehalo je pa kakšen teden nazaj! ja pravijo da je to čist normalno, nekatere boli dokler se maternica ne dvigne malo (okoli 12 t), pa bradavice me tudi bolijo...tako da nič skrbet, vse je okuser posted image ...

lep dan, jaz pa šibam v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.5.2006 5:45:33   
eva1
Aja mene tudi v prvi nosečnosti ni nič bolelo, vsaka nosečnost je drugačna!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 149
21.5.2006 11:21:44   
LUNA06
Ojla!
Jasnika, a veš da sem se potem ko sem ugasnila rač. spomnla, da sem ti pozabla odgovort.Sori.
Tud mene je ful bolelo, ponoč tok, da nism mogla spat, zdaj je OK.To se tvoja maternica razteza-dela prostor za tvojo pikico.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?