|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
25.5.2006 9:10:15   
jasnika
user posted image čestitke in dobrodošla cacka02user posted image user posted image user posted image
lej če ti z 2 znese ni user posted image  da ti tudi z 3 ne bo
lp

(odgovor članu Cacka02)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.5.2006 10:20:21   
TanjaS
Cacka, čestitke tudi z moje strani in veselo user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 202
25.5.2006 11:30:24   
ajja
Cacka, čestitke user posted image  in lepih user posted image !
Pa sicer punce, kako ste? Vse v redu z vami?
Papa!user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 203
25.5.2006 12:57:13   
Anonimen
Pozdravljene :-)
Cacka, čestitke še iz moje strani! user posted image
Kako ste user posted image nosečke?
Jaz se počutim kr OK, jutri sicer še delam test, dva sta bila torej pozitivna, s tem, da je bila druga user posted image  zelo rahla. Danes mi torej M "zamuja" user posted image , ampak bom počakala do jutri.
Z G sem pa že domenjena, da pridem šele nekje v 7. tednu na prvi pregled, ker je itak prej brez smisla, ko se še ne vidi plodek, pa me bo samo skrbelo. Potem bomo pa že user posted image  videli! user posted image
Lepo se imejte, uživajte v user posted image  in veliko počivajte! user posted image
Eno user posted image  vsem za srečo!
LP, A user posted image

(odgovor članu ajja)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
25.5.2006 14:37:37   
polona25
No, pa se vam lahko tud jaz pridružim. Včeraj sem delala test in zagledala user posted image . Za pregled pa sem naročena 21.06.. Upam, da bo vse ok.

lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
25.5.2006 15:10:59   
jasnika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa še enkrat čestitke tukajuser posted image user posted image
lepo pazi nase in na bebija
lp vsemuser posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 206
25.5.2006 15:18:31   
LUNA06
Ojla punce!

Kako ste?Jaz se še vedno zvijam od slabosti.

ZojaB zanima te kako je zgledal pregled.U bistvu zaenkrat nič posebnega, razen user posted image  seveda.Najprej me je G mal izprašaal o zadnji user posted image , o jemnju KT, o alergijah, boleznih o družini....Potme mi je uzela bris in naredila UZ, no tam mi je pokazala pikico in nejnga srčka.Slicke še nisem dobila, ker je rekla, da mi jo anredi raj drugič, ko se bo lepše videlo.Je pa moja pikica že lepo izoblikaovana, samo ne vidi se še če ima kaj med nogicam.Mogla sem it še v ZD dat kri, v pondelk pa pokličem za te izvide, da mi povejo kaj morm pazt.Potem imam pa 5.6.nov UZ, takrat dobim slikco in materinsko knižico.
Aja, pa na tečaj za zgodnjo user posted image  grem drug teden.
Kdaj maš pa ti pregled?

Lencika27 kdaj si mela zadno user posted image , kako dolge maš cikluse, ti pomagamo izračunat PDP?

Jasnika blagor tebi ko si doma.Jaz tako težko zdržim v službi, ker mi je nonstop slabo, pa še s strankami delam.SAm ne bi še rada povedala, zato prou trpim.

Čestitke usem novim.....pilotgirl, Cacka02, polona 25!
user posted image user posted image user posted image  
Vas bom dodala na seznamček.Polona25 kdaj imaš PDP?

Aja še to, danes sem povedala enmu kolegu...je biu tok veseu.
A ve ste že kej povedale?

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 207
25.5.2006 15:23:07   
LUNA06
Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
ajja - 15.1.
rdarci - 15.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 23.1.
Cacka02 - 27.1
pilotgirl - 28.1.
Teja K. – ??
bučkica - ??
polona25 - ??

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 208
25.5.2006 16:34:52   
lencika27
Živjo,
No, pa dejte mi probat izračunat PDP, ker ste v tem bolj domače. Torej, zadnjo user posted image  sem imela 17.4. Cikluse mam pa žal različno dolge, nekje tam od 28-32 dni. A se bo dalo izračunat? Pol me pa kar dajte zraven na seznam. Sicer imam pa drugi teden ginek. pa mi bo že bolj natančno povedala.
Uživajte v user posted image  in pozdravite svoje pikice!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 209
25.5.2006 16:48:20   
Nitka
Oj,

lencika, jaz bi na tvojem mestu vzela povprečje 30 dni in s tem pride PDP 24.01.2007.
Itak pa je tako, da je to samo izračunan predviden PDP, dejansko je pa lahko ali dva tedna prej ali celo teden kasneje.

Drugače pa bo tale mali moj pravi nagajivček, če seveda donosimo. Danes je hCG za toliko narasel, kot prej dva dni skupaj. Ni fula za veselit se, je pa še vedno v naraščanju in dokler je tako, je upanje. Pa tista pikica na UZ je zdaj sicer 1-2 mm namesto ca. 4mm velika, ampak mogoče bo pa še kaj iz tega... Če drugo ne, bom kar nekaj časa že doma (diagnoza: grozeči splav).

Drugače je vse cool, počutje ok, enkrat slabo, drugič ful lačna, boleče prsi, špikanje  v spodnjem levem in  desnem predelu... Popek pa je že dobil nazaj svoj pearcing, saj je od šiva ostala samo še krastica user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu lencika27)
Neposredna povezava do sporočila: 210
25.5.2006 17:28:46   
jasnika
jaz sem mela prvi dan zadnjeuser posted image , 18.4, pa mam rok 23.1
lpuser posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.5.2006 18:11:51   
pilotgirl
Lep pozdrav.Kako steuser posted image ?Jst sem mal zaskrbljena,saj sem danes delala ponovno test in je črtica komaj vidna,moraš res ful dobro pogledat če jo hočeš videt,in ker sem dva mesca nazaj morala na čiščenje,si lahko predstavljate kako se počutim.Menstre še vedno ni,znakov da bi prišla pa tud ne.Kaj ve pravite?A sem noseča al ne?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 212
25.5.2006 18:59:31   
polona25
Bravo za user posted image ; Jaz mislim, da si noseča saj v navodilih (pri CB) piše in je zraven tudi narisano, da je nosečnost prisotna tudi če je črtica slabše vidna. Verjetno še ni veliko nosečnostnega hormona. Če nisi prepričana, naredi test čez nekaj dni in videla boš da bo črtica bolj močna.

Držim pesti!

lp

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 213
25.5.2006 20:08:20   
eva1
Dobrodošle vse nove srečke user posted image ...

Pilotgirl-jaz upam, da si noseča,kateri test pa si delala to? Sej veš nekateri zaznajo manjšo vrednost hormonov, kot drugi,. pa je zato lahko razultat dvomljiv!! Držim pesti zate!!!

Jaz imam jutri pregled, nastopim ravno v 7 teden, in upam, da se bo že videl user posted image in da bo vse ok! Sporočim jutriuser posted image !

Drugače pa bi je čezdalje bolj slabo, pa lulat, pa zaspana...ja no, sam da bo vse ok, jaz bom pa že potrpela malo!

Nitka-user posted image user posted image user posted image user posted image super, si me prav razveselila danes, ko sem prebrala tvoj post!! Moramo ostati vse januarčice skupajuser posted image !

Uživajte v user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 214
25.5.2006 20:10:46   
pilotgirl
ROmed test sem delala.Sam sem spet opazla izcedek rjavkaste,pa malčk roza barve.Joj upam da je vse ok.Kr v vsakem primeru moram do srede čakat da vidim kaj in kako.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 215
25.5.2006 21:03:06   
Anonimen
Pozdravljene! :-)
Kako ste srečke user posted image ? No, jaz sem danes ponovila test in je blo orenk user posted image , ampak kot sem že rekla, se res še nočem razkriti na forumu, zaradi lanske slabe izkušnje. Upam, da ne zamerite in da me vseeno vzamete medse.
Eva1, a se motim al si ti iz Trbovelj? Se mi zdi, da sem enkrat zasledila, bi lahk šle kdaj na kako user posted image  oz. kapučino, ker sem jaz tud iz teh koncev ;)
Pilotgirl, tebi želim veliko sreče in tebi Nitka tudi, da se vse dobro izteče!
LP, A user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
26.5.2006 8:18:10   
zojaB
Najprej dobrodošlica vsem novim srečkam user posted image ,

LUNA06, jaz imam prvi pregled 2.6., komaj čakam.

Nitka, sem ful vesela zate, user posted image da se stvari obračajo na bolje, Januarja boš v naročju držala svojga srčka, boš videla user posted image  

Kako ste kaj drugače punce, jaz sem šla na bolniško, grozne slabosti imam cel dan, skos sem omotična, dehidrirana, slabo kri imam, pa še grozno drisko, in če ne bo boljš bom mogla v bolnico.  user posted image

Lepo se imejte, pazite na svoje pikice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
26.5.2006 10:04:02   
jasnika
jutro

ja jaz sem vredu, počutje je več kot ok, edino z prebavo mam kar nekaj težav no saj to sem imela pa že prej tud tako da,..
sem pa v pričakovanju na prvi pregled
lpuser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 218
26.5.2006 12:05:28   
TanjaS
Jasinka, tudi meni blazno nagaja prebava - prej sem imela zelo redno.

Pa prsa me  manj bolijo in me že dkrbi, da ni kaj narobe - lani ko sem imela ss so me tudi nehale boleti, samo takrat je bil tudi izcedek obarvan.
Ne vem, če kako bi to vse skupaj še enkrat prenesla.

Nitka zate sem pa prav vesela, boš videla, da bo vse OK

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 219
26.5.2006 13:44:36   
jasnika
tud mene več ne boljio prsa, mama pa tako velike da je za znoret, ampak bo že, ja Tanja S ne mislit da bi bilo kaj narobe saj vem da jaz nisem prava za te, ampak res je najbolje se prepustit, ker če ima namen bit kaj narobe tak bo, AMPAK TAK NE BO, NE BO.
lp vsem jaz pa grem zaj na sončekauser posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 220
26.5.2006 14:54:56   
Adelina
A sprejmete še mene zraven? Sej berem vas že nekaj časa, zdej pa sem se odločila, da se vam pridružim. Imam pa rok 17.1., sam ni še čist natančno, ker si z menstruacijo ne mormo kej dost pomagat, ker sem zanosila 2. mesec po prenehanju KT in še nisem mela redne (drgač je bla zadnja že 26.3.). Mi pa test 5.maja ni še nč pokazal, pol 14. pa je pokazal user posted image .
Lepo se mejte, pa upam da me sprejmete v vašo družbo!user posted image

Aja, Nitka, sem zelo vesela, da HCG počasi raste in je še vedno upanje. Sm vedno, ko sem šla sm gor pogledala če si se kej oglasila. REs upam, da se vse lepo izide. Pa seveda ostalim user posted image tud!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 221
26.5.2006 15:01:54   
jasnika
pozdravljena Adelina najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za nosečnost, ja pa jaz mislim da pa ja vsako januarsko nosečko sprejmemouser posted image , želim ti veliko lepioh trenutkov v nosečnostiuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 222
26.5.2006 15:18:32   
TanjaS
Adelina,
dobrodošla med nami user posted image user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 223
27.5.2006 5:43:54   
eva1
Samo da na hitro javim-včeraj sem imela pregled in UZ-videla pikico, srček, vse kot mora biti, sem bila spet v user posted image user posted image user posted image !

Kam boste šle na nuhalno?

Jaz sem ok-občasne slabosti(no ja vsaj vem, da sem user posted image user posted image ), zobe si ne smem umivt, ker me takoj žene na bruhanje...drugače pa ok!

Lep vikend!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.5.2006 11:16:01   
pilotgirl
ojla punce.kako ste kaj,no moje domneve so bile prave,namesto user posted image ,je le moja user posted image  zamujala,zato se pa drugi test ni skor nič vidu.No hvala ker ste me sprejele medse,sam se poslavljam.Veselo nosečnost va želim.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!