|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
19.6.2006 17:47:49   
anckabancka
Pa še jaz, neodločena..... kdaj bom rodila! user posted image

Sama sem si izračunala rok 29.12.2006, G mi je na prvem pregledu prestavil na 31.12.2006, danes na drugem pregledu pa je nameril mojega otročka za 1.1.2007. Zdaj pa ne vem kam naj pišem, med decembrke ali januarčiceuser posted image
Verjetno se bom oglašala kar malo tu, malo tam. user posted image

Ja, danes sem imela že drugi pregled. Spet mi je G nardil UZ in dobila sem prekrasno slikico, na kateri se vse vidi: glavica, noge, rokice, hrbtenica... Moj G si res zasluži user posted image Je čisto nekaj drugega kot prejšnja G, pri kateri nisem dobila niti ene slikice, pa je to bilo lansko leto. user posted image
Ja, doma imam že enega fantka (poglejte trakec), ki bo 4. julija dopolnil eno leto.
Drugače pa jaz ne bom šla na nuhalno svetlino. Vidim, da sem edina... otroka bomo sprejeli v vsakem primeru, tako da ne grem.

Drugače sem pa še zelo utrujena, slabosti pa se počasi poslavljajo. Pa niti ni bilo tako hudo, v prvi nosečnosti je bilo veliko huje. Izgleda, da se je telo že nekako navadilo...user posted image

Čez dva tedna pa končam s porodniško in dopustom in grem delat...user posted image Prav nič me ne veseli, ker mi je doma s tamalim tako luštno...

No, se bom še kaj oglasila...

LP, Ančiuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.6.2006 17:49:53   
anckabancka
Pa še to, moja pikica je velika že 6,5 cm. user posted image Pridno raste, ni kaj!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.6.2006 8:27:45   
LUNA06
Dobro jutro v sončen dan!

Kako ste kaj?
Jst sm presrečna...včeraj sem dobila zaročni prstan!Sm tok vesela, kr celmu svetu bi povedala!

Anckabanancka dobrodošla, pri nas sprejememo use!Očitno tvoja pikica mal skače sem in tja in se ne more odločt kdaj bi pršla vn.

Uživjate v tem vročem dnevu!

Neposredna povezava do sporočila: 403
20.6.2006 14:40:06   
Adelina
Pozdravljene punce!
Danes sem imela 3. pregled. S pikico je vse v redu, velika je 33 mm, srček lepo bije, slikice pa še nisem dobila, mi jo bo najbrž dal na NS, ki jo imam 11.7. Me je pa na začetku kar mal prestrašu, ker mi je reku, da to pa ni dobr, da so se mi slabosti že nehale, da je še prezgodaj. Me je pa pol potolažu, da je vse v redu.
Pa datum poroda mi je za 1 dan prestavu- na 16.1.07; LUna 06, če boš še kaj popravljala seznam, lahko še to spremeniš. Hvala!

Nitka, hudo mi je zate, da si morala čez vse te preiskave, na koncu pa vse skupaj pade v vodo. Uživaj torej v aktivnostih, ki si jih želiš, pa da čimprej pozabiš to izkušnjo!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.6.2006 14:53:02   
karolina*
Joj, Nitka kako mi je hudo ko berem kaj se ti je zgodilo. A kar korajžno naprej, boš vidla da se bo vse uredilo.

Luna, super to s prstanom. Torej si ga le uspela prepričat user posted image . Jaz mojega še nisem, povem pa po pravici, da niti kaj dosti ne poskušam. Glede na vse stroške, ki se nama obetajo (še nekaj malega gradiva) si niti pomisliti ne upam na poroko.

Adelina, zakaj pa bi blo karkoli narobe, če so se ti slabosti nehale. Jaz jih niti imela nisem, niti enkrat, pa je (za enkrat) vse ok. Ti je kaj rekel G, zakaj tako misli?

Vse nove januarke pa lepo pozdravljene.

Barbid -berem, da si tudi ti brez slabosti...no si bova torej lahko izmenjavali izkušnje s tega področja user posted image . Ker tudi meni ni bilo niti enrat slabo.

Pozdravček vsem

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.6.2006 16:08:12   
Adelina
Karolina, mislil je zato, ker se ponavadi slabosti nehajo šele po tretjem mesecu. Saj jaz jih v prvi nosečnosti tud nisem poznala in je bilo okey. Zdaj pa, ko so bile in so se tako hitro nehale, pa je pomislil (saj sem tudi sama že nekajkrat), da je mogoče prišlo do zadržanega splava (odmrtja ploda). Glavno da je ultrazvok pokazal, da ne drži!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.6.2006 21:12:57   
Barbid
Živjo

Spet se vam malo oglašam.
Včeraj mi je moja G dala knjižico, pa vse kar rabim za preiskave, tako da so mi danes, seveda v največji vročini vzeli kar nekaj krvi.
Pregled, skupaj z rezultati izvidov imam v torek 27.6.
Na NS se moram še prijaviti in sicer v času od 25.6 do 12.7, tako je napisala moja G.

Seveda me je malo strah, kaj bodo pokazali vsi izvidi skupaj z NS.
Upam, da bo vse ok.

Tako kot Karolini, tudi meni do sedaj ni bilo slabo niti minute.
(upam, da to vzrok za česarkoli negativnega).

Tudi vročina me ne moti preveč, sicer pa me moj dragi jutri pelje za par dni na morje, tako da se vam ponovno javim kaj v torek zvečer, ko bom imela še kakšen podatek več.

Mi je pa tale naš forum zelo všeč, ker lahko zveš ogromno stvari, ki ti jih mogoče ginekologi ni omenil, ali pa si jih v tisti zmedenosti enostavno pozabil vprašati. Naj povem še to, da imam jaz odlično ginekologinjo, porodničarko iz porodnišnice Ljubljana,  z dolgoletnimi izkušnjami  (je čakala da zanosim in rodim, potem pa pravi, da bo kmalu že čas za v penzijo ) in mi je povedala, da če so rezulati NS dobri, da ni potrebno delati trojnega hormonskega testa.

Sicer pa je prva nosečnost prava zakladnica vprašanj, na katere iz dneva v dan iščeš odgovore.

Ja, je pa lepo, ko veš da v tebi bije še en srček.

Vsem želim prav prijaten pozdravček.

Barbi

Neposredna povezava do sporočila: 407
22.6.2006 21:19:05   
jasnika
pozdravljene

punce bi se morale kar malo skregati kako smo se polenile tukaj na foromu, nič več ni novičk, od začetka smo pisale kot nore od navdušenja, sedaj pa kar lepo pavziramo
no pa da napišem, jaz se sedaj počutim vredu, slabosti so le še občasne, jem kot volk, najraje paradižnikovo solato, drugi pregled mam 5.7., nuhalno pa 17.7., tik pred dopustom, kak fajn
aja pa trebušček tud lepo raste, no ja pa kaj drugega še tuduser posted image

kako pa ste kaj ve??

lp vsem in lepo se pazite

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 408
22.6.2006 21:24:40   
bucka01
Oj tudi jaz se vam ponovno oglašam vendar ne več na ZANOSITEV temveč kar na NOSEČNOSTI.
Sem bila danes na pregledu pa je ostal moj G kar malo brez besed ko mi je odkril da se mi je naredil polip na materičnem vratu.Čeprav je rekel da ni nič hujšega me vseeno skrbiuser posted image kaj pa če se bo kaj zakompliciralo. A je mogoče katera od vas tudi imela kakšen podoben primer?
Drugače imam termin poroda 22.1.  14.7 imam pa pregled v Dravljah za NS.Jaz samo upam da se bo tist polip sam od sebe odstranil ker če bo preveč moteč ker zaradi tega tudi po malem krvavim in kar predstavljajte si kakšen občutek je ko zagledaš kakšno kapljico krvi bom morala v bolnišnico da mi ga odstranijo je pa približno 15 mm velik. Če je katera imela kakšen podoben primer naj mi prosim pove kako se je kaj končalo. Lepo pozdravljene pa se slišimo.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 409
22.6.2006 21:46:33   
jasnika
no jaz na srečo nimam takšnega problema kot ti, imam pa rok isti datum kot tiuser posted image user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 410
23.6.2006 20:32:19   
bucka01
Kaj je sedaj z vami Januarčicami vključim se v debato z namenom da bomo klepetale sedaj pa opažam da se samo tukaj nič ne dogaja user posted image vse druge pa debatirajo na veliko. A vas je vse ta vročina tako utrudile ali ste že dopustniškouser posted image razpoložene.
Me zanima koliko vas še hodi v službo in koliko vas je na bolovanju?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 411
23.6.2006 22:47:27   
eva1
Da se na hitro javim-pri meni nič novega, občasne slabosti, in utrujenost, pa vročeeeeuser posted image !
30.6 imam NS, komaj čakam, 28.6 imam drugi pregled pa še kri in vodo nisem uspela datiuser posted image , preprosto nimam časa it do laboratorija!
Delam 100na uro, spet sem vikend v službi, ful mi noge otekajo, drugače pa kar ok!
Se javim še kaj, ko bo čas-uživajte!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 412
24.6.2006 7:27:51   
Urša08
Pozdravljene user posted image !

Kako ste? Jaz sem bila včeraj kot povožena kura, ful me je glava bolela, pa še ves čas me je špikalo v trebuhu. Tolažilo me je edino to, da imam ob pol petih NS. Sva šla na nuhalno in videla najingauser posted image . Moram rečt da je bil ful živahen, je kar skakaluser posted image . Tako lepo ga je bilo opazovati.Dobila sva dve slikici na katerem se prav lepo vidi glavca pa očke, pa nosek oz. usta. Moram rečt da je to lep občutek. Zdravnik mi je rekel da je izvid OK. Izvid NS je 1,5 in 1:4474.  Vprašala sem ga tudi, če je kaj narobe ker me špika, pa je rekel, da je to normalno, da 80% nosečnic občasno špika. Tako, da sem bila pomirjena. Včeraj sem dala tudi kri za DHT, rezultati bodo čez par dni.

Kaj pa ostale. Je že katera bila na NS? Sporočte ko boste opravile.

Lep vikend! user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 413
26.6.2006 12:59:44   
husa
Juhu!

Meni so prestavili NS s 30.6. na 22.6. in je že za mano...Tveganje imam 1:8516 in ko sem Strahovi rekla, da bi rada delala še DHT mi je rekla, da je to čisto nepotrebno, ker je bilo tudi na UZ vse v najlepšem redu....No ja, ona bo že vedla.
Čeprav me je spravla ob živce, ker se ji je mudilo-naslednji dan je šla na dopust in sem imela 1000 vprašanj, pa me je na hitro odpikala...Mi je pa že določila spoluser posted image . Imeli bomouser posted image .
Cel vikend smo počivali in iskali nizke temperature... Najrajš bi se zaprla v hladilnikuser posted image .

Mi je pa zaradi 1x-ne krvavitve prepovedala vse spolne odnose, z letalom pa grem lahko najdalj do Grčije....
Mi pa ni povedala zakaj, ker je že odvihrala na dopust....Za znoret!!!
Se mi je pa danes pojavil en gost rjavkast 'IZCEDEK' in sem še kar panična...Pa ginekologinje ni...
Je imela katera od vas podobne težave?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 414
26.6.2006 14:16:38   
bucka01
Ja Husa tudi jaz imam rjav izcedek kot sem že zgoraj nekje navedla je za to kriv polip ki se mi je naredil na M.V. Vendar mi ginekolog zaradi tega ni odsvetoval spolnih odnosov le opozoril me je da zaradi tega lahko malo zakrvavim.Vendar do sedaj še nisem krvavela me pa non-stop spremlja ta rjavkast izcedek. Čestitke za user posted image  tudi jaz si želim deklico ker že imam enega fantka. Pa naj bo kar bo samo da bo vse o.k. Caw-Caw

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
26.6.2006 14:38:41   
LUNA06
Matejci – 1.1.
anckabancka - 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Barbid - 10.1
husa - 10.1.user posted image
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
ajja - 13.1.
eva1 - 14.1.
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 16.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
bucka01 - 22.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.6.2006 14:43:44   
LUNA06
Ojla punce!

Pa smo se res polenile zadnje čase, nič več ne čvekamo, verjetno bo res kriva vročina.Ampak ne se dat!
Je treba mal na morčka jo mahnt, midva sva bila u petek, je bilo tako fino, same mlade družinice z otročki in nosečnice.

Pri meni nič novega, počutim se odlično, skoraj preveč, me že skrbi da ni kaj narobe.Tudi zredila se še nisem nič, sem na -2kg.A je še katera ki se še ni zredila?

Imam pa v četrtek NS in že komi čakam, čeprav me je na smrt strah.
Husa kok fajn k že veš spol, upam, da se bo pri nama tudi že videlo, si tudi zelo želiva user posted image .

Me zanima če se kaj dost s športom ukvarjate.Jaz sem učeri igrala tenis in sem kar zašvicala, zdej pa ne vem a to lahko ali ne.

Uživajte klub vročini!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.6.2006 16:17:50   
bucka01
Meni je moj G odsvetoval fizične napore tako da so le kakšni sprehodi na urniku pa še to le pozno zvečer ko se zunaj shladi drugače pa bol v senčki pa malo na kopališče nogice do kolen pomakat ker zame je voda še premrzla  naš tamali ma 6 let pa komaj čaka da gre v vodo.
Ve pa le sporočajte kako bo na pregledih za NS jaz grem 14.7. komaj čakam.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.6.2006 11:47:09   
husa
Ja, tale šport....
Prej sem imela 10 ur aerobike na teden, zdej se pa prevalim iz stola na kavč....
Pa skos sem neki panična, da bo kaj narobe in ....user posted image
Vidim, da moram nehat s tem in se brcnit ven in začet počasi spet migat...Se mi je ta zadna povečala in rabim že skor 2 stola....user posted image
A imate ob naporih kakšne izcedke,...?
Če ne, potem kar pridno telovadite...Tko mi je rekla G! Bo že vedla...
Kaj pa vaše G pravijo na letenje? Me mika Grčija za 14 dni, pa se ne znam odločit..
Je sicer rekla, da lahko grem, ampak teli izcedki...So ko en rjav smrkelj...Sem že decembrčice spraševala, ker so bolj izkušene, pa še čakam na odgovor...

Javite se kaj.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 419
27.6.2006 13:08:15   
LUNA06
Ola!
Use na dopustu al kako?
Ma men se pri tem športu zdi, da če ti paše, če se ne mučiš preveč in potem nimaš posledic, da nima kej škodvat.Bom pa prašala seveda v četrtek.Isto se mi zdi tud pri hrani, če ti paše in nimaš posledic.Se mi je pa ravn učer zgodil, da sem bla ful lačna, ko pa sem pojedla pol jogurta, mi je pa ratal ful slabo.Zadne čase res ful mal jem.
Glede letenja nimam pojma.Glede na to, da se bom letos verjetno poročila, pride na vrsto verjetno tudi poročno potovanje-nekam daleš.Takrat bom že precej noseča, tko da upam, da lahko letimo.
Tudi jaz sem panična, skoz se mi zdi, da bo use splavalo po vodi.To se še stopnjuje zdej ko se bliža NS, ki jo mam v četrtek.

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.6.2006 14:49:40   
anckabancka
Da se še jaz malo javim. Moj prvi lumpek, ki bo kmalu imel eno leto, mi kar zaposli... Non stop skačem za njim in se niti pošteno zrediti nimam časa. Do zdaj sem kljub vsaj dvem žurkam na vikend in tudi vmes kar dobro jem, pridelala 2 kilci. Pri prvi nosečnosti sem jih tak čas že več...

Trebušček raste, mi ni nič več prav. Za doma nosim oblekice, jutri grem pa po nakupih, da si kupim kaj kar bom lahko nosila v službi. Ja, v ponedeljek grem po več kot enem letu spet v službo. Sem prav vesela, da ne za dolgo časa. Tri tedne bom zdržala, do dopusta, potem pa bom videla. Delam pa v vrtcu in ni ravno idealno za nosečnice...

Jaz na nuhalno sploh nisem šla in se ne obremenjujem kaj bo... Bo že tako kot je prav.

Luna, jaz se ukvarjam s športom vedno manj, ker je taka vročina. Prej sem vsak dan hodila na dolge sprehode z vozičkom pa s kolesom smo se vozili, zdaj pa vse to bolj redko. Je pa res, da sem veliko na vrtu in plevem, okopavam, tudi zalivam... Tudi to je ene vrste šport, ane? Pa tamalega skoz dvigam pa letam za njim in z njim... Ja, v bistvu sem kar aktivna.

Se še kaj oglasim...
želim vam eno prijetno hladno senčko in kako limonado...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.6.2006 11:31:13   
zojaB
Pozdravljene punce, dolgo se nisem nič javila, danes imam pa ravno malo časa. Tale vročina me zdeluje 100 na uro, nč se mi ne da gibat, sam v ležalniku lepo ležim vsako popoldne in berem knjige, pa skos neki grickam...jojojo, kilogrami se pa kar nabirajo... Pa sem si kupla orbitrek, da bom mal migala, se pa sam muhe po njem sprehajajo user posted image  

Najprej dobrodošle novinke, nisem 100% ampak mislim da ste od decemberk kajneda? No več nas je, bolj bo luštno.

LUNA06 čestitam za zaroko. Kdaj pa bo srečni dogodek?
Mi se bomo poročili, ko si zrihtamo hiško in ko malo lažje zadihamo... mam občutek, da to še ne bo kmalu user posted image

husa čestitam za user posted image , jaz imam NS v petek in si tud full želim, da se bo že vidlo, kdo nas bo razveselil Januarja.

Urša08 ti si tudi že imela NS, so ti mogoče že povedali spol?

Joj, komaj čakam drugo leto takšen čas, ko se bomo že lepo šetkale z našimi user posted image  okrog.

Kdaj pa greste kaj na dopust? Aja pa še to bi vas vprašala, slišala sem, da če grem plavat v morje, bazen ali jezero, da si moram nabavit posebne tampone, ki preprečujejo, da bi se okužla s kakšnimi bakterijami??
A mogoče katera kaj ve o tem?

Uživajte lepe poletne dni, grem počivat v senčko... se tipkamo user posted image

< Sporočilo je popravil zojaB -- 28.6.2006 11:33:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 422
28.6.2006 18:59:24   
eva1
ja kje pa ste vse-gledam vsak dan če je kaj novega, pa res ful malo pišemouser posted image !
Jaz sem imela včeraj pregled, naredil mi je UZ-pikica je velika 42 mm, vse ok, le NS sem prestavila za 1 teden, ker je rekel G da sicer bi se lahko opravila, ampak da je najbolj idealno, da je plod velik cca. 6cm -da se takrat najbolj vse vidi! No tako da imam sedaj NS 6.7! Ima pa 3d Uz in se ful lepo vidiuser posted image

Drugače sem pa ok, le zmatrana sem ful-posedica službe in 15-mesečnega mulčka ki mu ne zmanka energije! Komaj čakam na kakšen frej dan, da se malo sprostim in poležim, pa mislim, da ga še dolgooo ne bom dočakala! Sploh k pa bosta kmalu že 2 nagajivčka!

Luna jaz se nisem še nič zredila, sicer pa tudi bore malo jem, ker mi nič ne paše! Aja pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za zaroko!

ZojaB-jaz sem se že kopala v termah brez tamponov, čeprav obstajajo neki za user posted image , ampak meni se to zdi čista bedarija! No sej fora je samo v glivicah ki pa se jih dobro da preprečiti, če vedno preoblečeš kopalke ko prideš iz vode!

Husa-joj ful lepo da bo deklicauser posted image ! Vsi tako hvalijo Strahovo, čudno da je bla sedaj tko čudna-mogoče se ji je pa res mudila na dopust-no pa samo da je vse ok! Kok je pa bila velika na NS? Jaz tudi upam, da bom zvedela za spol drugi teden!

Kako ste pa druge opravile NS? Daj javite se še kaj, je kr malo dolgčas tukaj na tej naši temi! Mogoče ja pa vročina krivauser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 423
29.6.2006 8:25:40   
LUNA06
Dobro jutro!

Kako ste kaj?

Meni je danes nastopil dan D, imam namreč NS in me je fuuuuul strah.Po novem sem že na -3,5 kg (sm se kar zgrozila danes zjutraj), no saj res bolj malo jem, ker tud meni nič ne paše, pa takoj po hrani mi slabo rata.
Kako pa je pri vas zgledal NS oz. UZ, skozi trebuh ali od spodaj?No upam, da bo use OK, držte pestke zame prosim!

Hvala za čestitke.Ja poroka bo verjetno enkrat jeseni, septembra, oktobra, nimava še datuma.

Na dopust greva avgusta, bom komaj dočakala do takrat, in sicer v Budvo za 14 dni.Upam, da bom do takrat pa že mela kej trebuščka, drugač tud novih kopalk ne rabim.Za kopanje v morju se mi tamponi ne zdijo potrebni, za bazen pa mogoče, ampak sama še nisem razmišlala o tem.V nedeljo sem se kopala kar brez.

En sončen pozdravček!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.6.2006 9:11:26   
ajja
Hojla drage moje souser posted image !

Da se po dolgem dolgem času še jaz malo javim. Res smo se polenile, mene zdeluje vročina in se mi da bolj malo (o kakem športu sploh ni govora), verjetno pa je pri vas isto. Najrajši sem doma v naši fino hladni dnevni sobi (klima, ja).

Luna06 na NS bo vse OK, držim pesti. Jaz jo imam 5.7., mi je pa sestra pri G rekla, da jo naredi skozi trebuh. Javi, kako bo!
Husa, user posted image  za user posted image . Jaz pa še ne vem, če hočem vedeti, kaj bo ali ne? Po eni strani me ful zanima (po tihem si malo bolj želim punčko, če sem iskrena), po drugi strani pa mi je vseeno in bi se rada pustila presenetit. No, do srede še imam nekaj časa za odločanje, kolikor pa se poznam, bo prevladal trenutni navdih.

Sicer pa ni pri meni nič novega, slabosti ni bilo do zdaj nobene, špika me nič, jem bolj malo, ker je prevroče, pijem ogromno. Ja, edina sprememba je, da moram vsako noč lulat pa trebušček je malo bolj napet. Sicer pa sem na +/- 0 kg. 

Kdaj greste na dopust? Midva oz. mi gremo v začetku avgusta nekam na Hrvaško, šotor varianta, ampak do takrat je še tako daleč, da bo treba iti kak vikend prej malo pogledat, če je morje tako kot lani.

Uživajte, poiščite kako prijetno senčko pa mrzlo pijačko pa bo!user posted image
Lepo se imejte!
Pa se kaj beremo!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?