|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
9.6.2006 13:47:06   
bianka
pozdravljeneuser posted image

po dolgem času se spet malo javim,kako ste kaj?Ali ima katera ginekol.v NM in katero,če ni skrivnost?Ste se že kaj zredile ali sem samo jaz pridelala+2kguser posted image
Ali je možno da sem se že zredila čez pas,ker hlače čisto komot  oblečem samo čez pas so mi malo bolj tesne,noseča pa sem 9t.
To je moja 2.nosečnost.

lp
Ali bo katera rodila v nm

(odgovor članu polhek76)
Neposredna povezava do sporočila: 351
9.6.2006 14:10:46   
TanjaS
Karolina, tudi jaz se dobro počutim, niti na WC ne grem vsako noč, pa tudi sicer se frenkvenca obiskov povečuje popoldne - dopoldne je čisto OK. Slabo mi ni, prsi me bolijo le malo, ne preveč, edino utrujena sem morda malo bolj.
Če ne se pa prav dobro počutim in včasih vseeno želim, da bi mi vsaj malo bilo slabo al kaj takega, da vem,d a se nekaj dogaja.

Midva sva se odločila, da bova tiho do nuhalne svetline in sva ravno v izogim morebitnim ugibanjem in podobnim povedala samo staršem in jih prosila, naj bodo tiho. Glede na lanski ss se tega držijo in niti ne črhejo. Nato po na vrsti najina pikica in potem mislim, da bo sama raztrobila naokoli. zanimivo pa je, da me sploh nima, da bi komu kaj povedala in mi je prav super, ker veva midva in to je to. Čeprav moj user posted image pa že pravi, da bi rad komu povedal. Pa bo že še zdržal dva tedna.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
9.6.2006 14:24:12   
karolina*
No, samo da vem, da nisem edina user posted image . Utrudim se pa tudi jaz hitreje kot prej. Počistim kopalnico in sem total fuč user posted image . In tudi meni dopada ta najina skrivnost, čeprav bom verjetno po pregledu v četrtek vsem hitela govort ...

Za danes zaključujem s službo (petki so prekrasni, ko končamo eno uro prej delat) in komaj čakam da grem mal v naravo. Lep vikend vsem, pa lepo se imejte.

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 353
9.6.2006 20:09:06   
Matejci
Pozdravljene user posted image !

Po dolgem času se vam ponovno malo javljam. Vidim, da se ene prav lepo počutijo v tej začetni nisečnosti. No jaz sem hvala bogu nehala krvavet, prav tako spodnji del trebuha in jajćniki ne bolijo tako hudo. kar se pa tiče slabosti pa še zmeraj katastrofa.Po jutrih že vedo,da je Wc moj (moram opravit jutranjo opravilo - bruhanje ) user posted image user posted image user posted image user posted image Tako se se do 11 tenda user posted image nisem več zredila kot za 0,5 kg. Sedaj se hvalim kako malo sem se zredila, na koncu pa bom še kje okrogla kot kakšen dobro rejeni pujsek user posted image user posted image

Ker ste ene v dvomih, da vas je g prepozno naročil na NS - vam lahko povem, da se ta pregled opravlje od 11 do 14 tedna nosečnosti. A če opravite ta pregled pri svojem G morate plačat? Kajti jaz ne bom pri mojem G rabila nič plačat. Vem pa da v Domžalah računajo za vse te preglede ( NS, 3d slikanje,...) okrog 140000. To mi je ena od kolegic povedala, ki je te preglede opravljala lani.
 user posted image kakšne ginekologe pa imate ve, da morate vse plačat :) Jaz imam prav tako privat ginekologa in ne rabim nič plačevat. Vsaj zaenkrat še nisem nič plačala. Malo pazite, da si na ta račun kdo ne polni žepa.

Hotela sem vprašat. Kaj še katera dodatno sedaj jemlje kalcij? Meni so priporočali v zgodnji nosečnosti v obliki tablet. Kajti te manj dražijo želodec kot šumeče tablete za poit. Jaz sem trenutno prenehala z jemanjem, kajti po njih mi je bilo še bolj slabo.

Nič punce lepo se imejte in lep vikend - brez slabosti vam želim

(odgovor članu polhek76)
Neposredna povezava do sporočila: 354
10.6.2006 15:41:50   
Urša08
Pozdravljene punce!

Po dolgem času se vam spet javljam. Imela sem malce smole in sem začela krvaveti, tako da mi je ginekologinja predpisala strogo ležanje. Sedaj sem na srečo nehala krvaveti in grem lahko 2 * na dan na manjši sprehod - do 30 minut. Drugače pa moram še kar počivati.
Kako ste pa ve? Ste že videleuser posted image na ultrazvoku? Jaz sem imela že tri preglede, tako da ga spremljam rasti. Iz tedna v teden je večji.
Sem vas hotela samo pozdravit in povedat da sem še kar z vamiuser posted image user posted image user posted image .
Lep vikend

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 355
10.6.2006 20:25:21   
jagoda80
Oj!

Meni se je spet pojavil rahel rjav izcedek. In spet na petek ... , ko G ne dela več. Prejšnjič se mi je tudi pojavil na petek in je čez vikend izginil. A je možno, da je to od utrujenosti in stresa in se zato pojavi konec tedna user posted image ? Danes cel dan počivam in upam, da bo jutri že v redu. Očitno se moram kar pazit. Drugače se pa precej dobro počutim. Upam, da bo tako ostalo in da ne bo večjih slabosti. 2 modrca sta mi že premajhna, pa zdi se mi, da je trebušček že tudi majčkeno večji. Povedala še nisva nobenemu, imam pa občutek, da me mami neki v trebuh gleda ... ali pa se mi samo zdi. Ona bo itak prva, ki bo kaj ugotovila, ji raznorazni senzorji zelo dobro delajo.

A mogoče katera ve, v katerih knjigarnah še prodajajo materinsko knjižico, ker pri nas na "vasi" se informacije zelo hitro širijo. Se nekako še ne počutim, da bi se razvedelo za user posted image .

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 356
12.6.2006 14:03:29   
Adelina
Ja kam ste se pa zdaj vse zgubile. Grem gledat včeraj zvečer,nič. Pa spet danes, še zmerom nič. Kje pa vse hodite. Ste vse še nedeljsko razpoložene ali vas v službi tolk matrajo, da nimate nič časa?user posted image

Jaz se kar v redu počutim, tud izcedka zaenkrat nimam nič. Še trebuh se mi zdi se je zmanjšal, je bil verjetno res samo napihnjen, ker me zdaj tudi vetrovi in napenjanje ne matra več. No lepo se imejte pa oglaste se kej, da bom mela kaj prebrat!user posted image

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.6.2006 14:07:44   
Adelina
Matejci, sem zelo vesela, da se je zdaj stanje nekoliko umirilo.user posted image Sem že zadnjič spraševala, če katera kaj ve kako je s tabo, k se nisi nič javla. Kar tako še naprej!

Nitka, ti pa imaš danes ponovno UZ če se ne motim, ne. Se je zdaj mali končno pokazal? So zdaj zdravniki zadovoljni?user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.6.2006 19:23:34   
polhek76
Jaz sem spet tuki. Ta mala hčerka mi pomaga pisat, tko da, če bo kaj čudnega pisalo ....
V petek sem opazla neko majhno krvavitev na hlačkah, malo rjavkasto, pol pa še med belim izcedkom mal roza, pa me je prec panika... Sem klicala h ginekologu in je rekla naj takoj pridem. Še dober, da sem jo še ujela v zadnje pol ure.

Sicer je bilo z user posted image   vse o.k., ampak mi je dala Spasmex za krče, ker mam podobne bolečine, kot pri menstruaciji, sam mal manj, pa še Dabroston. Pa počivat moram. V četrtek mam pa kontrolo. Me je skos mal strah, da ne bi bilo kaj narobe.

A ja, glede materinskih knjižic in slikic UZ. Pri nas mi ni nikoli nihče rekel, da moram karkoli plačat. Tudi slikico so mi dali sami. Sploh se pa jaz s svojo ginekologinjo ful razumem. Trenutno je na bolniški in jo kar mal pogrešam.

No, ja bo že. Zdaj grem pa počivat, pa spat. Sem cele dneve, z redimi izjemami na robi bruhanja in utrujenosti...

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 359
13.6.2006 9:26:02   
ajja
Dobro jutro souser posted image !
Joj, končno malo lepega vremena! Moram se malo oglasit po stresnem prejšnjem tednu (imela sam zadnji izpit na faksu, pa žal ni šlo, ker so me totalno izdali živci - od driske do bruhanja.....).
No, ta teden pa sem zelo dobre volje! Včeraj sem imela prvi pregled pri G, moja pika raste (24,5 mm) in je živahna. Vse je O.K. Kar naprej gledam slikico, pa čeprav se roko na srce kaj dosti ne razloči.
Sem prebrala debato o materinskih knjižicah in UZ slikah. Meni ni bilo treba nič plačat, sliko pa mi je G dal, ne da bi kaj rekla, to je njegova ustaljena praksa. Res pa je, da ko sem bila zadnjič pri G, je ena punca morala plačat materinsko knjižico. Je mogoče to kaj v zvezi z zavarovanjem oz. zaposlitvenim statusom?
Sicer pa se tudi jaz krasno počutim, samo pri kakem naporu sem hitreje utrujena.
Še to, nuhalno svetlino dela tudi dr. Franić v Rogaški Slatini, če je to kateri bolj na roko.
Aja, moj PDP je malenkost prestavljen, in sicer 13.1.2007. Sama sem se zaradi mojih nerednih menstruacij malo zakalkulirala.
Lepo se imejte!

(odgovor članu polhek76)
Neposredna povezava do sporočila: 360
13.6.2006 10:16:09   
LUNA06
Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
ajja - 13.1.
eva1 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 17.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.
Teja K. - ???

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 361
13.6.2006 10:21:14   
LUNA06
Ojla drage sotrpinke!
Se zadne čase bolj malo javljam, ker se počutim kot kup nesreče.Poleg celodnevnih slabosti me zdaj spremljata še vročina in glavobol, še dobro da sem si izborila bolniško za ta teden.Tako da sem tudi s kg še vedno na -2.
Tako rada bi že šla v Celovec po kakšno cunjico, sam kot kaže še dolgo ne bo potrebe po tem.
Komaj že čakam NS, ker se bojim da je kaj narobe.Ampak do tam je še celih 16 dni.
Torej, oglasite se še kaj, vsaj tiste ki imate za to dovolj energije.

Pozdravček!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 362
13.6.2006 10:33:34   
pikica27
Pozdravljene januarčice!

Vidim, da vas je kar nekaj januarčic, zato sem se odločila, da se vam še jaz pridružim, če se lahko!
Tudi sama imam rok januarja in sicer 14.1. Tako se mi izdi, da je še dolga pot do konca. Nekako se še prav ne zavedam, da sem user posted image . Imela sem sicer že prvi pregled pri G, ampak mi ni naredila UZ, tako da še pikice nisem videla. Tudi ne vem, če je vse OK.

Kako je lepo, ko zunaj sije sonček user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 363
13.6.2006 10:52:29   
LUNA06
Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
ajja - 13.1.
eva1 - 14.1.
pikica27 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 17.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.
Teja K. - ???

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 364
13.6.2006 10:53:38   
LUNA06
Pikica27 čestitke!user posted image user posted image user posted image
Kdaj pa si bila na pregledu, da ti niso delali UZ?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 365
13.6.2006 10:57:08   
jasnika
pozdravljene

tudi jaz se vam le na kratko oglasim in povem da je moje počutje na dnu, od prejšnega tedna sem ful prehlajena, pa vročino sem dobila in ponovno migrenski glavobol no za konec pa mi je še slabouser posted image user posted image user posted image user posted image
toliko o meni
lp vsem

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 366
13.6.2006 11:45:07   
pikica27
Luna06 na pregledu sem bila pri 7T in 4D. Ful sem bila razočarana nad pregledom!!user posted image  So me samo stehtali, izmerili pritisk, G pa me je samo pregledala-čisto normalno, kot izgleda vsak G pregled (še bris mi ni vzela). Dobila sem napotnico za UZ, ki ga imam 4.7., ko bom v 12T in kup napotnica za pregled krkvi in urina. Pa materinsko knjižico so mi dali. Si predstvlješ, da mi na koncu rečejo, da sploh nisem noseča?

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 367
13.6.2006 11:46:39   
pikica27
Jasnika

Upam, da se čim prej pozdraviš in da mineta glavobol in slabost!! Do takrat pa počivaj.

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 368
13.6.2006 11:49:18   
TanjaS
Pikica in Jasinka, jaz vama obema želim, da čim prej okrevata in začneta uživati v nosečnosti.

Čuvajta se

pa počivajta

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 369
13.6.2006 11:56:08   
pikica27
Jasnika mi lahko poveš, kako si nastaviš slikico za profil? Zanima me, če imaš lahko tudi trakec, ki ti odšteva dneve do poroda?

Ful hvala!

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 370
13.6.2006 13:57:14   
zojaB
Dobrodošla Pikica27, kar se tiče tistetega trakca baby-ticker, meni ne uspe, da bi ga dodala, mislim, da ne dela na tem forumu. Sem za hec šla prijavit na še en forum, sam tolk, da sem sprobala, če ga mogoče jaz ne znam dodat in tam mi je delal, tle na Ringaraja pa ne.

LUNA06 in  Jasnika želim vama, da čimprej okrevata. Poleg slabosti in utrujenosti še dodatno breme vročina in glavobol, mora bit res neprijetno. Uživajta ful velik sveže stisnjenih sadnih sokov.

Kako ste kaj drugače punce? Jest sem že v službi polna energije, sicer slabost še traja skozi ves dan, ampak sem jo že vzela za svojo user posted image

Zdej bomo počasi že na vrsti za NS, jaz imam 30.6. in moram priznat, da me  je kar malo strah, da ne bi blo kaj narobe.

Drugače pa hodim na telovadbo za nosečnice do poletja, ker potem ni nič čez počitnice.  Hodi še katera mogoče? Čez vikende pa kar pogosto v hribe, zdele sicer nisem 14 dni, sedaj pa bom spet začela in mislim, da bom tam do konca Avgusta, če bo vse OK, kar hodila, ampak tko na izi, brez kakšnega hudega pretiravanja.

Lepo se mejte, pobožajte svoje trebuščke in imejte se rade user posted image

(odgovor članu pikica27)
Neposredna povezava do sporočila: 371
13.6.2006 15:49:01   
jagoda80
Pozdravljene vse nove srečke user posted image !
Jaz sem danes spet takooo zmatrana. Nič ne morem. Grem kar ležat. Ravnokar sem se vrnila od G-ja, sem šla zaradi izcedka. Ugotovil je, da imam vnetje in sem dobila svečke. Sem pa spet videla pikico in z njo je zaenkrat vse v najlepšem redu.
Bodite kar se da lepo, jaz grem pa mal spat.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 372
13.6.2006 21:27:32   
Urša08
Pozdravljene punce!

Moje počutje je kar solidno, če odmislim slabosti iuser posted image n občasno bruhanjeuser posted image . Sicer pa pravijo naj bi v 12 tednu prenehale te slabosti. Ali še katero občasno malce špikne v spodnjem delu trebuha? Jaz sem blazno vesela, da mi ni treba več strogo ležati in si grem lahko vsaj čajček narest, pa na lažji sprehod. To sem tako pogrešala te tedne ko sem ležala, ampak sem imela v mislih mojo pikico in je šlo.user posted image
Komaj čakam na NS, ki jo imam čez dobra dva tedna. Ali mogoče katera ve, kaj točno naredijo na tem pregledu in ali izveš rezultat že isti dan ali moraš počakat.
Mimogrede ali se kateri že kaj trebušček spreminja, moj je malce bolj napet in večji.

Lepo uživajte na sončku.user posted image

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 373
14.6.2006 13:20:00   
Matejci
Pozdravljene!

Kot vidim, so tudi vas nekatere začele matrati slabosti. user posted image ursa08 ko bi se ti besede pozlatile ( da po 12 tednu prenehajo slaboti). Kajti jaz ne vem če ne bom počasi umrla od teh slabosti. Po pravici povedano sem že sama nase malce tečna. Bruhanje se začne ob 5 zjutraj in nekje do 12 ure se vse skupaj normalizira. Slabosti pa minejo takrat ko zaspim - takrat jih ne čutim za nekaj časa user posted image user posted image user posted image - vse dokler se ne zbudim. Drugače pa če vse to odmislim,pa še kar gre. 23.6 imam ponoven pregled, takrat mi bodo naredili tudi NS in upam da se bo vse dobro izšlo. Vam bom sporočila, kako to poteka.
Ursa 08 moj trebušček je malce napihnjen , na tehnico pa nič ne stopam doma- da ne bi videla kako  gredo kg gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Imejte se še lepo naprej in uživajte v tem prelepem sonču, ki nam je po dolgem času malo podarjen!!

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
14.6.2006 14:07:37   
husa
No, lepo pozdravljene.
Vedno visim sicer na forumu decemberčic, odkar pa so mi PDP prestavili  s konca decembra na 10.1., vas bolj redno beremuser posted image .
Tudi moj pregled za NS je 30.6. Kje pa ga boste opravljale?
Pregled sem imela le en in sicer pri 7T 1D. Vse je bilo OK, srček je bil, me pa ene 2x na teden še redno zagrabi kakšna panika (ko so me nehale boleti prsi, ko sem imela občutek, da preveč bolijo,....user posted image ).
Lansko leto sem morala na čiščenje, ker je plodu prenehalo biti srce, pa so nepopolno odstranili odmrli plod (v 10T) in smo ponovili vajo čez 14 dni....Zato verjetno skozi nosečnost ne bom nikdar mirna...

No, da boste vsaj približno seznanjene....Ker bom verjetno vsake toliko zagnala kakšno paniko, pa da ne boste mislile, da sem čist usekanauser posted image .

Lep, sončen dan, pa javljajte se no malo bolj pogosto....user posted image

P.S.: če je katera iz Domžal: vadba za nosečnice poteka v to in čet in bo potekala tudi čez vse poletje. Super inštruktorica in super skupina. Vračajo se tudi tiste, ki so pred 6T rodile. Poteka pa v FIT-FITu in je poleg vsega še poceni: 5900 sit za en mesec (8 obiskov)

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?