|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
3.7.2006 19:58:48   
Teja K.
A dr. Reš ne dela NS? Jaz sem bila pri njemu na ICSI in sem mislila, da bo tudi on naredil ta pregled. Naročila sem se pri njemu oziroma njegovi medicinski sestri.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.7.2006 19:58:59   
adriana_m
To pa tudi mene zanima s tem tamponom. Jaz sem slisala, da je nevarnost okuzb v javnih bazenih, morje je ok. Vendar jaz zal ne morem ne eno ne drugo zaradi vnetja mehurja user posted image . No ampak sedaj sem se ze kar malo potolazila. Da le ne bi prestajala tega kar je moja teta, med 1.nosecnostjo je dobila vnetje ledvic in je vse zbruhala kar je pojedla. Samo lubenico je lahko jedla in se to v stoje. Slisala sem ze za mnogo nosecnic, ki so prestale vnetje ledvic med nosecnostjo, pa je bilo z otroci potem vse v redu. Samo jaz imam vseeno strah, ker ko sem lani zbolela na ledvicah sem za las usla teti s koso. Tako vrocino sem dobila, da je mama mislila, da bom sla k user posted image . Zato sem tudi malo zamerila svoji gin., ker me ni takoj poslala na teste na prvem pregledu
(pregled urina), za kar se nekako steje kot obvezen pregled (iz materinske knjizice). Potem, ko sem dobila vnetje mehurja in me je splosna zdravnica poslala z izvidom o okuzbi nazaj k moji gin in potem se je moja gin, sele zavedela, da ni heca in da mora malo bolje poprijeti pri svojih pacientih. Ima srasansko guzvo, ogromno strank itn. Ampak to se mi zdi nedopustno, da te ornk ne pregledajo na zacetku in toliko tvegajo. No jaz samo upam, da bo od sedaj naprej vse v redu.

Srecno user posted image , mirno user posted image , zdravouser posted image , zadovoljno user posted image in veselo user posted image nosecnost vam zelim. user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 3.7.2006 20:00:43 >

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.7.2006 20:11:34   
adriana_m
Jagoda, cestitke za sluzbo. Jaz mislim, da so nosecnice res nekako zascitene, ko so v posebnem stanju. Vidis tudi tebe anglecki varujejo in vse se bo dobro izteklo. Po izkusnjah svojih kolegic vidim, da je najblj vazno, da je clovek optimisicen in se ne obremenjuje prevec za naprej in se potem vedno vse dobro iztece. Jaz sem se sedaj nekaj casa zrla zaradi tega, ker sem doma na bolniski ostala, pa sem malo pobrskala po RR in ugotovila, da je takih bodocih mamic se precej in sedaj sem to kar sprejal in zacela uzivati brez slabe vesti. Zivljenje uzivam sedaj do maximuma.

Se beremo. Pisite kaj, kaj se vam dogaja.

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 3.7.2006 20:12:00 >

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.7.2006 20:21:12   
bucka01
Ko sem sedaj odprla našo stran sem bila zelo presenečena nad tem koliko vas je danes pisalo le tako naprej.
Jasnika žal nisem iz vašega konca oz blizu MB da bi lahko šla tam na pregled in prihranila 7000 pač grem v Dravlje ni mi pa jasno Jerry kje si ti dobila to ceno12-14 tisoč  za posnetek na CD ker je pa meni rekla sestra tam ko sem klicala da je pregled 12000 ,če hočeš zraven slikice je 14 ali 16 se ne spomnim točno in 19000 če hočeš imeti na CD-ju filmček.Polona25 nimam pojma pri kateri sem naročena zato bom takoj jutri zjutraj še enkrat poklicala ter se pozanimala katera zdravnica je in za ceno bom bol natanko povprašala potem vam pa že sporočim.
Lep pozdravček!

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.7.2006 20:29:49   
tanja24
Adriana m jaz imam NS ob 7.45 - zjutraj, pri kom ne vem,ker mi je samo uro določila in nič drugega. A boš ti vprašala za spol? Ali mogoče veš če se tudi v Domžalah lahko posnetek da na CD in koliko stane?
Tudi mene ja ravno danes zdravnik dal na bolniško, jutri moram dati kri, sigurno sem spet slabokrvna.
Kako pa ti kaj preživljaš te mesece, a ti je še slabo? 

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.7.2006 22:12:01   
adriana_m
Nimam pojma, če je možno dobiti CD. tudi nisem zasledila še tega na kakšnem forumu. Samo prebrala sem , da dobiš 3 slikice, za Cd pa pri dr. Strahovi nisem zasledila, če se ga dobi ali ne. Nekje sem prebrala, da ga dobiš, če greš na 3D UZ (to pa je v Postojni in nekje v  Dravljah, pa izgleda tudi v Mariboru).

Za spol sem se odločila, da bom vprašala. Pripravljeni imava že imeni za user posted image  in za user posted image . Ampak naj do NS ostane še skrivnost. Imena imava že dolgo izbrana.
To bo najin prvi otroček in če bo naslednji user posted image  drugega spola bova porabila oba imena user posted image .

Drugače pa mi je še kar slabo. Amapak nisem nič pridna, nočem piti čaja iz ingverja ali Plahtice, ki preverjeno pomagata. Nekako se mi upirata. Recimo danes me že ves dan čaka na pultu ingverjev čaj, ki je že močno hladen, ampak misel najn se mi upira. Včasih mi proti slabosti pomaga že, če nimam praznega želodca in kaj pojem. Edino si ne predstavljam kako bi se borila s svojo utrjenostjo v teh dneh v službi.

Kako pa to, da te je dala na bolniško? Jaz sem si v lekarni kupila Florovital (pripravek  rastlinskega izvora z železom in kalcijem), da mi ja ne bo kaj manjkalo. Pa ga tudi včasih pozabim popiti. Pa niti ni tako poceni. In spirulina alge jem zaradi beljakovin. Ker mi meso ne diši se trudim jesti drugih reči dovolj. Ampak jutri si bom privoščila enega piščančka. Pa fižolovo juhico bova skuhala, pa češnjev  štrudl, pa bo.

http://daisyPath.com/ani/061126/3/1/+1/2.png

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 3.7.2006 22:14:30 >

(odgovor članu tanja24)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.7.2006 22:41:53   
adriana_m
Ce katero zanima moja zbirka UZ posnetkov:  http://www.moj-album.com/vstopnica/8lv4mkfxjf/
Private.

Preslikano je z mobilnikom, zato je malo slabse kakovosti. Ampak se vidi.

Neposredna povezava do sporočila: 457
4.7.2006 8:55:38   
husa
Pišuka, pa smo res malo bolj pridne pri pisanju....user posted image . Vse nove user posted image  dobrodošle in pridno sporočajte kaj se vam dogaja! V Domžalah pri Strahovi se ne da dobit filmčka...user posted image  in tudi 3d uz nima.Ti pa da 2 ali 3 slikice zraven.
Midva sva se odličila, da greva konec avgusta v Postojno na 3d uz! Noseča bom tam okrog 20T in mislim, da je to en boljših načinov, da se partner vključi v tvojo nosečnost...Kaj pa on drugače ve?! Ni mu slabo, ni zaspan,...Na 3d se pa vidi že struktura obraza-bova lahko že ugotavljala komu je najina pikica podobnauser posted image .

Me pa nekaj zanima. A še kateri izpadajo lasje? Jih imam ogromno, ampak me sedaj že skrbi, da bom ostala brezuser posted image  Pa zaprta sem tolk, da se mi bo zmešal...Ne morem in ne morem kakatuser posted image . Imate kakšne predloge? Je že tako hudo, da se bojim, da mi bo čreva razneslo... Upam, da nisem preveč osebna?

Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 458
4.7.2006 9:08:54   
bucka01
No da vam še enkrat razložim.Sem ravnokar še enkrat klicala v Dravlje da sem se pozanimala pri kateri zdravnici sem naročena.Polona25 Naročena sem pri dr.Babnikovi glede cene mi je pa ta sestra razložila da je pregled z slikico 12.000 če pa hočem slikice na cd-ju pa 14.000 pa sem jo uprašala zakaj mi je potem ena druga sestra morila z enimi 19.000 user posted image je pa rekla da to je pa za filmček na cd-ju vendar je 3d . Tisti pregled ti pa naredijo po 20 tednu z 3d in ti lahko posnamejo na cd.
Husa tebi pa predlagam da si v lekarni poiščeš nekaj kar ti bo pomagalo.
Jaz sem si takrat ko sem imela prvega otroka kupila nek prašek podobno (čokolešniku)  pa sem pozabila kako se je že imenovalo ko si zmešal z vodo je nahitro nabreknilo in tisto sem morala dvakrat na dan popiti vendar mi je zelo pomagalo.
Lepo pozdravčkane user posted image .

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 4.7.2006 9:17:49 >

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
4.7.2006 9:54:45   
jasnika
jutro vsem

no sama nimam kaj novega za dodat, samo da vas pohvalim kako ste pridne z pisanjem, prav veselje vas je bratuser posted image user posted image user posted image

lepo se mejte

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 460
4.7.2006 10:03:23   
adriana_m
Bucka01 hvala za koristne informacije. Na plakatu v ambulanti moje gin je sicer pisalo za Domžale 10.400, amapak bogsigavedi koliko stara info je že to. Kako si kaj drugače? Se že veseliš NS, 17.7 user posted image ? Ali se lahko datum za. PDP  sedaj spet spremeni po opravljeni NS?

Husa, meni je ginekologinja povedala en preprost recept, ker imam ze tako ali tako tezave s tem. Zjutraj na tesce popijes sadni sok ali pojes sadje. Potem cez nekaj minut pojes cez jogurt. Tezav z zaprtjem ni vec. Seveda pa je cez dan priporocljivo piti veliko vode (vsaj 2l, v tej vrocini pa se vec) in pojesti dosti zelenjave, ki ima balastne snovi. Pa gibanje. Ko sem sla zadnjic na kolo sem potem z lahkoto kakala user posted image . Ja je kar tezko sploh, ce si bivsa pivka kave tako kot jaz in nimas vec nic za zliksirati. Kava je taprava za kaj takega, samo kaj ko skoduje.

Ali ze kaj hodite na telovadbouser posted image ? Jaz grem vsak vecer na sprehod, pa zjutrj malo jogo delam, pocasi bo pa treba tudi na nosecnisko telovadbo, da si vnesem disciplino ze zdaj, da potem ne bo pretezko user posted image .

se kaj pisite. Komaj cakam, da kaj preberem. Vceraj sem na tem forumu kampirala cel dan in danes zjutraj druga stvar,ko sem vstala --> RR. Ojej, ojej, no saj se bom umirila. Ce pa je tok fajn...

pa-pa

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 4.7.2006 10:05:55 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 461
4.7.2006 10:19:22   
polona25
Bucka01 hvala za odgovor. Jaz grem pa k dr. Premru Sršenovi. So jo punce na forumu tud zelo pohvalile.
A pol v Dravljah dobiš slikce na CD-ju. A je to 3D UZ?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 462
4.7.2006 11:03:36   
jagoda80
Je naenkrat postal tako živ tale foum, da ti da kar veselje, da se mal javiš.
Jaz imam zdaj dopust in namesto, da bi šla mal likat, pa kaj pospravit  - ko še ni tako vroče - sem spet pri računalniku. Zjutraj sem bila v laboratoriju, potem pa sem nameravla it kupit materinsko knjižico, pa je bila knjigarna kar naenkrat polna samih znanih ljudi. Sem se kar obrnila. Staršem še nisem povedala za user posted image , čakam naslednji pregled, zato res ne želim, da bi zvedeli po kakem drugem kanalu.

Kar se tiče kopanja, mislim, da v morju ne bi smel biti problem, pomembno je le, da si takoj, ko pridemo iz vode, preoblečemo kopalke. Jaz sem se letos že kopala user posted image . Bazen me pa že tako ne mika preveč, vedno dobim kakšno alergijo.

Na nuhalno grem pa jaz v Domžale k Šelihovi, stane 12.000. Za kakšne slikce pa CD-je pa sploh nisem spraševala, bom preživela tudi brez tega.

LP

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.7.2006 11:21:45   
bucka01
Ojla!
Adrijana_m Hvala za vprašanje o mojem počutju. Sem kar vredu odkar sem na bolniški sem se morala namreč voziti 45 km od doma daleč v službo in verjemi mi da ni bilo prav nič prijetno. Nuhalno imam 14.7 v petek ob 8-h zjutraj in že komaj čakam da spet vidim mojo pikico.
Polona25 tudi jaz sem bila enkrat pri tej zdravnici na pregledu to je bilo lani v novembru preden sem imela splav in ti moram reči da mi je pustila dober vtis. Slikice dobiš na cd-ju vendar ne 3d ampak 2d saj pravim 3d delajo kasneje če se naročiš po 20 tednu ko je plodek že nekoliko večji.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 464
4.7.2006 12:25:27   
Urša08
Zgleda da smo se januarčice kar prebudile. Je kar živahno na temle forumu. Pa skoz več nas je. Super.
Mene pa zanima če je katera že premišljevala kam bo šla rodit in ali bo to naraven porod, ali epiduralna? Je katera že rodila s pomočjo epiduralne? Jaz se namreč še ne morem odločiti kje in kako bom rodila.
A katera ve kolikokrat v nosečnosti ti naredijo ultrazvok? 3.8. imam pregled pa me prov zanima , če mi bo naredila ultrazvok.

Husa tudi meni lasje bolj izpadajo kot prej. Očitno so to podivjani hormoni, da o mozoljih ne govorim.

Punce uživajte!
user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.7.2006 12:31:56   
tanja24
adriana_m Moj zdravnik je pač tak da ti kar napiše bolniško,pa res ti da vedno za vse preiskave narediti in res se poglobi če nisi ok., drugač mi je rekel ti sam počivaj dokler še lahko potem itak ne boš mogla. Danes sem šla kri dati jutri pa moram na pregled, potem pa mislim da bom šla že kar delat. Sej  itak samo še naslednji teden pol pa na dopust. Komaj čakam da se malo namočim v morju.
husa Tudi meni neizmerno na veliko izpadajo lasje, sem se prav čudila ,ko vsi pravijo da ti manj izpadajo pa da maš lepše in ne vem kaj. Meni so nasprotno zaželi zelo izpadati, pa zravnali so se mi čist. Groza!

Kako so kaj na VAS vplivale tabletke  TIFOL? Jaz jih ne morem več jemati ker ko sem jih jedla me je po kakšni uri začelo dušiti in sem raje prekinila.
Ali mislite da je kaj narobe ker sem le kak dober mesec imela jutranje slabosti, sedaj pa že nekaj časa ne -razen po dolgem času danes zjutraj?! 

Neposredna povezava do sporočila: 466
4.7.2006 12:37:12   
tanja24
Urša08 tudi mene zanima za kakšen porod se boste kaj odločile, ali bodo vaši partnerji z vami?
Moj je preden sem zanosila vedno govoril da on pa sigurno ne bo zraven. No sedaj je čisto druga pesem, on je 100% za to da bo šel z mano. Samo kolikor ga poznam bobo imeli več dela z njim kot pa z mano.
Jaz sem za naravni porod, nisem sigurna v druge načine poroda.
Ali katera ve kako je kaj v Kranju z porodnišnico?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 467
4.7.2006 12:57:18   
bucka01
Tanja24. Ko sem zagledala kaj si napisala glede tifol tabletk si nisem mogla kaj da ti nebi jaz povedala moje zgodbe.
Že nekaj mesecev nazaj se je meni začelo to dogajati da me je motila verižica okrok vratu ker sem imela občutek kot da me nekdo za vrat tišči in sem se začela kar nekaj dušiti potem sem opazila da se mi je to dogajalo če sem hitro hodila npr. da se mi je na avtobus mudilo sem se morala takoj ustaviti in še dobro da ni bilo nobenega zraven ko me je začelo dušiti sem mislila da bom bruhala. Pa sem bila pri zdravniku pa sem bila na uz za ščitnico pa je bilo vse o.k. tako da sploh ne morem ugotoviti kaj je razlog. ko sem to povedala mojemu G ker sedaj se mi je to ponovilo in traja že od začetka nosečnosti mi je rekel da je verjetno psihičnega izvora vendar enostavno nevem kako naj si pomagam. A je pri tebi podobno ali je zgodba drugačna?Sedaj sem začela jemati šumeče tablete z folno kislino in železom sem kupila v lekarni.
Glede porodov sem se jaz odločila da bo tako kot prvič vse po naravni poti brez kakšnega zbadanja igel v hrbet. Ter da gre mojuser posted image zraven kot v prvič ker vsakemu posebaj ko se pripravljajo na porod svetuje naj gre zraven ker je to eden izmed najlepših trenutkov v življenju in jim ne bo žal če grejo zraven vem da je meni veliko pomenilo to da je bil zraven. No pa to je stvar vsakega posameznika in je to le najino mnenje.

ČAW-ČAWuser posted image

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 4.7.2006 13:00:51 >

(odgovor članu tanja24)
Neposredna povezava do sporočila: 468
4.7.2006 13:20:15   
tanja24
bucka01 mislim da je pri meni drugače, ker jaz sem po kosilu cca ob4 uri vzela tifol in čez kake 2 uri me je začelo dušiti. Nakr mi en dan pade na pamet da je to možno zaradi tablet in sedaj ko jih ne jemljem je spet vse vredu.
Sm me zanima kaj naj sedaj jem da pridem do zadostne količine folne k.? Jutri pa dobim še tablete za železo,ker imam slabo kri...samo to je pri meni že v navadi da enkrat na leto dobim železo, sedaj je pa še slabše.
Glede poroda in da so naše boljše polovice z nami pa se tudi meni zdi da je fino če so zraven. Meni bo sigurno lažje, če bo ob meni.
Sam kako zanimivo se moški spremenijo takoj ko zvedo da je v nas tudi nekja kar je njihovega.
ALI SE JE KATERI POSLABŠAL VID?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 469
4.7.2006 13:55:46   
Urša08
Tanja24 včeraj zvečer sem gledala tv in nisem mogla verjeti, da tako slabo vidim. Sicer imam očala, ampak sem jih sedaj uporabljala samo pri vožnjo avtomobila. Včeraj sem se morala prav presesti, da sem lahko gledala tv do konca. Vse je bilo megleno, tako da sem podnapisi prav težko brala. A mislite da je to povezano z nosečnostjo?

Drugače pa tudi mene zanima kakšno mnenje o Kranjski porodnišnici? Do te imam najbližje. Moj user posted image bo pa pri porodu zraven mene, to mi je rekel že pred nosečnostjo.

Ali ima katera rumenkast izcedek ali pa povečan beli tok?

Papauser posted image

(odgovor članu tanja24)
Neposredna povezava do sporočila: 470
4.7.2006 17:24:39   
zojaB
Kolk ste pridne ste se ful razpisale, jest sem pa misla, da ste vse pobegnile na morje...

husa kar se odpadanja las tiče, meni odpadajo in se mastijo nenormalno, proti zaprtju mi pa pomaga zjutraj na tešče spiti vodo v kateri sem eno noč prej namočila suhe slive, spiješ vodo lahko poješ tudi slive...pomaga, druga stvar, ki mi pomaga je pa zjutraj za zajtrk laneno seme v jogurtu.

Tanja24 Tifol tabletke tudi meni niso odgovarjale, zamenjala sem jih s CentraMed Mami  dobijo se v lekarni in DM, poleg folne kisline pa vsebujejo tudi komplet vitaminov B, C, D, E, cink, jod, magnezij, selen, železo... meni so zelo uredu, zadostuje 1 na dan. 

Porod bo pri meni naraven, rodit grem v LJ, moj pravi, da bo zraven-upam,  čeprav mam občutek, da bojo mel z njim več dela, kot z mano user posted image  . Če si pa premisli pa tud nič hudega, konec koncev prisilit ga ne morem, sej to je njegova odločitev.

Vid se je tudi pri meni poslabšal, navadno ne nosim očal, ampak si jih bom mogla nabavt, ne bo šlo drugače, sem ratala slepa kot kura, pa skos samo meglo vidim.

A je ktera že kakšno stvar nabavla za user posted image ? Saj vem, da je še prekmalu, ampak jaz grem v trgovino pa vidim kakšno cotkano majčko al pa bodi...pa se ne morem upreti. Jutri grem pa kupit v Pikapolonico Baby alarm oz. varuško, takšno, ki ima tudi ekranček in lahko otroka tudi vidiš medtem, ko spi. Lahko se priklopi tudi na TV. Takšnega bom pa zato kupla, ker se mi zdi praktičen in lahko pride v poštev tudi kasneje za kakšno drugo stvar (za kakšnega bolnika, lahko ga bom postavla ven na vrt, ko se mi bo otrok zunaj igral, medtem, ko bom sama lahko npr. kuhala...). Pa tud cena se mi zdi kar zmerna okrog 30.000,00 firma je pa DENVER. Upam, da je OK.
Zibelko že imam doma še od sestre, posteljico bova pa kupla tud že zdej je ravno v akciji v trgovini sonček-se lahko kupi preko interneta sicer ni nič posebnega, pa tudi slaba ni, stane pa  29.990,00. Voziček in lupinico bomo pa pol decembra nabavli.

No sem se razpisala...zdej si grem pa eno slastno večerjo narest.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 471
4.7.2006 17:49:30   
bucka01
Zoja B ter ostaleuser posted image  ki boste prvič imeleuser posted image  naj vas opozorim da bodite pozorne na to kaj kupujete, da nebo tako kot pri meni ko sem kupila prav vsako COTKO ki mi je pod roke prišla nisem pa pomislila da bo takrat poletje ko bom imelauser posted image  govorim namreč za prvega jaz pa sem kupovala majcene pajacke ki  mu jih nisem nikoli oblekla ker bi se mi otročiček skuhal v njih ko je bila pa zima so mu bili pa že premajhni tako da premislite kakčno velikost boste kupovale ter za kakšen letni čas.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 472
4.7.2006 19:09:10   
adriana_m
Ohoj srečke nosečke, Kraljice Prosinca !

super je postalo tukajle na našem forumu. samo naprej še tak GAS punce.
Da še jaz odgovorim, rodila bom naravno. Se mi zdi, da je epiduralno preveč tvegano in tudi mati narava je že tako ustvarila kot mora biti. Na enem CD-ju sem gledala, da se začne materi po porodu izločati nek hormon, ki poskrbi, da mama pozabi na vse bolečine  ob porodu. Mati narava je zakon!
Razmišljam pa vse bolj, da bi šla rodit v Postojno, ker pohvalijo, medtem ko Lj. precej grajajo, neprofesionalen odnos, si samo brezpravna številka itn. Kaj pa vem, časa je še kake 7 mesecev, pa bom upam, do takrat zbrala dovolj informacij za dokončno odločitev.

Kar se tiče gibanja. Jaz nisem taka srečka, da bi me zadovoljili samo sprehodi, sem športnica drugače in potrebujem " A little more action", pa še nizek pritisk me daje in zato moram sploh veliko migat, da se dobro počutim, ker če po moji krvi skos ne šibajo endorfinčki je že panika. Hi, hi user posted image . Kaj čes sto ljudi sto čudi. Tko, da če je še kaka taka iz Lj. se lahko zmeniva za kak izletek s kolesom, ali na Šmarno, ali kam že.
Druga reč zakaj bi pa rada hodila na vaje za nosečnice pa je v tem, da sem trdno prepričana, da vaje za medenico in mišice, ki jih potrebuješ pri porodu še zdaleč niso larifari. Dokazano je, da pomagajo k lažjemu in hitrejšemu porodu. saj je logično, če si fit imaš kondicijo in ti ni težko potisnt ven štručko al pa dolge ure rojevat. No zame bo to prvič in si to predstavljam po svoje v svojem filmu user posted image . Po izkušnjah svojih predhodnic pa sem si ustvarila mnenje, da je zelo bistveno, da si v formi in to v posebni formi (mišice spodaj).

Drugače pa je bil danes krasen dan. Obiskala me je prijateljica, ki ima že deset mesecev starega angelčka in sem ga tok stiskala kot bi bil moj. Komaj čakam, da dobim eno tako živahno, prisrčno kepico. To je res božji dar. Tolko je bil živ in vse ga je zanimalo in vse je moral prijeti, sprobati, raziskati. Prijateljica pravi, da neverjetno hitro zrastejo. To vsi rečejo, eni da nosečnost hitro mine, eni da zrastejo, meni pa se tile trije meseci že tako vlečejo in bi rada imela že kar velikega bauhija in da  bi brcal...

Kar se pa tiče las -meni nič ne izpadajo, ker so mi že vse prej izpadle. Včaih sem bila skodrana kot ovčka, ko sem nastopila v službo, so se zradi stres zravnale. V nosečnosti sem upala na ponovno kodranje, amapak zaenkrat ni še nič.

Kupovali nismo še nič, ker bomo raj počakali, Bucka01 to je dober nasvet, hvala.

Znima me ali ima morda kakšno idejo zakaj naj se ne bi smelo lubenice jesti? Jaz bi samo še lubenico jedla, ampak nekateri pravijo, da za nosečnice ni priporočljiva. a zaradi sladkorja?

Juhej, juhej, user posted image  še kaj napišite.

Pa-pa user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 4.7.2006 19:12:33 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 473
4.7.2006 19:17:52   
adriana_m
Ursa08, ne bi vedela iz glave, ampak na temle koledarcku lahko dobis par idej: http://www.mama.si/?menu=A100

Izračunaj si PDP, potem pa malo poglej kdaj koledarček predvideva UZ-je.

Pa-pa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 474
4.7.2006 20:27:15   
solzica
Pozdravljene!

Nas pa je januark. Jaz iamam rok 26.01.2007. Danes sem imela 2.pregled in sem čist nora,je velik že 38mm.

Upam,da vam ni veliko slabo,meni je vsak dan, tako da komaj čakam da mine.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?