|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
29.6.2006 9:45:46   
zojaB
LUNA06, držim pesti, da dobro opraviš. Pregled bo potekal skozi trebuh, vsaj tako je meni rekla, da bo. Javi pol, ko boš končala.

LP

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 426
29.6.2006 11:23:38   
husa
Juhuuser posted image !

Ja, še mal pa bodo dopusti...Midva šibava 15.7. za 14 dni na Karpatos - en bo surfal, en pa zaradi nosečnosti zdaj ne sme....user posted image . Me je sicer mal groza, ker ni nobene pametne ambulante dol, ampak...Boljš, da o tem sploh ne razmišljam. Lohk me avto povozi pred domačim pragom!
Potem pa prideva za 2-3 dni domov, ker moram v službi narediti par stvari in šibava še za 14 dni nekam kampirat...Hrvaška verjetnuser posted image  Mi grejo te naduti Hrvati že tolk na živce in vsako leto rečem nikol več, ampak kaj čmo, morje imajo pa res lepo...
Ena me je spraševala za rezultat NS. Bil je 1:8512 (mislim). Stara sem pa uf - že 31,5user posted image ...
Ja, za spol me je pa vprašala če hočem vedet...Enkrat si presenečen, al pri ginekologu, ali pa pri porodu...Sama sem se odločila za 1. možnost. Me je pa mikal, da fantu ne bi povedala...Pa nisem zdržala. Njegovi so skakal do stropa, ker imajo v familijah same fante...
No, tko je to. Grem še mal delat. Če ne bom spet do 20-ih v službi..
Pa,pa.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 427
29.6.2006 11:25:19   
lokvanj
Pozdravljene srečke user posted image , kako smo?
Že kar dolgo se nisem oglasila, ni bilo časa, sem bila čist z mislimi pri faksu (zadnji izpit). In zdej sem izvedela da sem ga naredila in sem najsrečnejše bitje....
Sem pa imela tudi prvi pregled in je vse ok (vsaj za enkrat)user posted image . NS imam šele v 2 polovici julija, prej pa še mal na morje in to je to. Komaj čakam! user posted image
DRugač pa Luna06 recimo da lahko spremeniš moj PDP na 27.1. (lahko pa počakamo do NS da bodo rezultati bolj natančni user posted image ). Sej verjetn bo še kaka sprememba ane user posted image .
Skratka slabosti so minile, skrbi z izpitom tudi, čas je za uživanje.....
Lepo se imejte user posted image  in pazite naseuser posted image .
P.S. Ali ima že katera težave z zapenjanjem hlač user posted image

lokvanj

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 428
29.6.2006 14:41:31   
bucka01
Zapenjanje hlač??? Kaj je že touser posted image ?
Mislim da je že kar nekaj časa minilo od takrat ko sem jaz še zapenjala hlače pri nas so zdaj v modi na elastiko al pa  za zavezati pa tudi kakšno krilce še pride v poštev . Pa mislim da mi še ni zaradi nosečnosti zrastel trebuh ampak je kriv hladilnik oz.stvari ki so v njem. Zato se moram kdaj pa kdaj kar malo zamisliti predvsem zvečer ko je treba spat bi pa jaz ful jedla tako ali tako pa sedaj čez dan v tej vročini nimam apetita le vode popijem kakšno golido na dan.

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 29.6.2006 14:46:45 >

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 429
29.6.2006 15:08:24   
adriana_m
Zdravo,

jaz sem tudi nosecka, moj pikec (ali pikica) pride na svet 22.1.2007. Za nosecnost sem izvedela 22.5.2006, vendar nisem prej odkrila tega foruma, da bi vam sporocila.  To je  bilo eno prav prijetno presenecenje po dolgih mesecih cakanja.

Drugace sem pa zeloooo utrujena, kar spala bi pa spala. Pa slabo mi je obcasno, ampak se kar uspesno borim s sprehodi, zrakom in vodo. Upam, da bo po trh mesecih res kaj bolje. Ostala sem tudi doma na bolniski, ker sem dobila vnetje mehurja. Tako, da pa-pa morje do 18.7. Zdaj mislim samo na to, da se pozdravim in da ne b  bilo kasneje kaj narobe, ker sem brala, da so v kasnejsih mesecih obremenjeni tudi notranji organi in meni bi lahko ledvice ponagajale.

Upam, da se bo tudi tale vrocina umirila, ker je tezko prenasati tole soparo. Hvala bogu se je ravnokar ulilo.  Aja in se to nuhalno svetlino imava 17.7.2006, moj gre zraven, da si dobro oba pogledava. Ko sem izvedela sem se takoj zakopala v revije in vse prebrala po veckrat.  

Lep pozdrav iz Ljubljane

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 430
29.6.2006 16:56:06   
bucka01
user posted image user posted image user posted image  čestitam Adrijana_m, in dobrodošla med nami user posted image  tudi pri nas pričakujemo 22.1. upam da nebo sprememb. ns imamo pa 14.7.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 431
29.6.2006 18:19:08   
adriana_m
Hvala, hvala. tudi jaz tebi cestitam in vsem ostalim januarcicam iz srca cestitam. Da bi imele zdrave pikce in tudi, da bi cimlazje prestajale poletno vrocino.
Gin mi je nejprej postavila datum 24 ali 25.1, sedaj pa pravi 22.1. Morda se bo se kaj spremenilo (na NS)?

Jaz sem danes tudi prvic bruhala user posted image . Ja ne vem kaj je bilo, do sedaj se ni bilo panike. Pa ravno sem se na forumu pohvalila, da bruham ne, samo slabo mi pa je ves cas. ama pravi, da sem se morda prevec najdela. Ja papcam pa zelo rada. Pa nisem nic takega jedla, solato in krompir. Ampak je slo vse iz mene. Upam, da se ne bo ponavljalo.  Drugace se mi je pa oddahnilo, ker je malo hladneje.

Veselo nosecnost vam zelim, cimbolj mirno in s cim manj zapletov.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 432
29.6.2006 20:58:59   
jasnika
pozdravljene

pa da se še jaz malo oglasim, slabo mi je še kar vedno, najreje jem nektarine in solato, se mi zdi da bi si to včasih kar skupaj zmešala in papcalauser posted image user posted image
adriana_m, tud jaz mam rok in ns  na isti dan kot tiuser posted image

drug teden v sredo pa mam 2 pregled pr goinekologinji in komaj čakam, kako pa je bilo vam na drugem pregledu, a vam je delala uz ali kaj

lp vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
30.6.2006 11:36:19   
LUNA06
Hej!
Se javljam na hitro, ker imamo hudo gužvo v banki-penzije....

Včeraj sva imela NS, je blo kar luštno.Najina pikica je tako živahna, da smo jo komaj zmerli.Je mogla G kar dolgo trkat po mojem bušiju, da smo lahko nardili potrebno.Pa sploh ne leži tko kot bi mogla, ta frajerka lepo čiča in maha z rokami in nogami kot zmešana, je blo res ful hecno za videt.
No drugače je vse OK, tveganje ja 1:8816.Danes sem dala še kri za presejalni test.

Sem potem včeraj tudi že povedala v službi, tko da mi bo malo lažje.

Sem pa srečala eno znanko, ki ima rok tri dni za mano, in ima že tako velikega in lušnega bušija, jaz pa nič user posted image .

Uživajte in javite se kaj!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 434
30.6.2006 13:13:23   
adriana_m
Luna06 nic se ne sekiraj zaradi trebuscka. Saj v teh prvih mesecih, se še ne pozna toliko, je bolj napeto crevo. Trebuh se napihne zato, ker je crevesje pocasno, ker hoce organizem cisto vse hranilne stvari vsrkati in to dlje traja. SI pa zato bolj utrujen ce imas nabasana creva, tako, da si lahko kar vesela. Ce nimas se napetega trebuscka, potem imas verjetno dobro in redno prebavo. Jaz sem sicer nekaj tednov za teboj ampak in imam vcasih ze tak trebuh, da mislim, da mi ga bo kar razneslo (recimo vceraj), ampak potem pa kaksen dan se umiri in je spet normalen.  Trebuh naj bi baje zacel rasti tam pri cetrtem mesecu, ampak je tudi odvisno od tvoje zasnove (enim se ne pozna do 7 meseca, ker ga nosijo bolj v krizu). Ti se samo sprosti in uzivaj in bodi vesela, ker si vitalna nosecnica in tvoja puncka igriva in polna energije.

se se kaj oglasim.

Pa-pa

-----------

user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 30.6.2006 13:27:15 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 435
30.6.2006 13:53:01   
jasnika
glede trebuha, men se že kar konkretno pozna, vem da je nekoliko kriva prebava, malo pa tuduser posted image , in je že kar vsem jasno da sem nosečka

ko me je ena kolegica vprašala, v katerem mesecu sem in sem ji povedala da v dobrem 2, me je vprašala če mam dvojčka, no in od takrat me vsi jezijo-no ja, da mam dvojčka

hlač pa starih ne morem več nosit nobenih

Neposredna povezava do sporočila: 436
30.6.2006 15:48:11   
zojaB
Lep pozdrav vsem skupaj, zdele sem pršibala od G. Sem mela nuhalno, vse je OK, nš pikec meri 50,2mm, rezultat 1:7750, kri za presejalni test mi pa niso vzeli??? 
Nč še ne vemo, kdo nas bo razveselil punčka ali fantek, je rekla G, da se še nič ne vidi user posted image

Ne vem pa kaj pomeni rezultat NS 1,4. Je to dobro ali slabo?

No punce lepo se mejte, uživajte vikend, jaz šibam na morje.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 437
2.7.2006 18:34:00   
Urša08
OJ!

Se spet javljam. En teden sem bila na vikendu v naravi in tišini, kjer sem uživala 100 na uro.
ZojaB tudi meni še niso videli ali bo punčka ali fantek. Sem bila kar malce žalostna user posted image user posted image . Blagor tistim ki že vejo, ampak tudi ostale bomo kmalu izvedele.
Jasnika tudi meni se trebušček že kar konkretno pozna, pa se ne sekiram, naj vejo da sem noseča.
Drugače se počutim čisto v redu, le vožnje ne prenašam preveč dobro, ponavadi ko pridem na cilj bruham. Drugače je pa vse super. Je pa res da če čez dan precej migam zvečer ali pa popoldne kar na kavč padem in zaspim.

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.7.2006 20:45:06   
loja
Tud jaz pričakujem januarja, pdp 8.1.2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.7.2006 22:54:14   
adriana_m
zivjo loja.

Tudi ti si nova. Dobrodosla med nami in iskrene cestitke user posted image ! Kje si se pa do sedaj kaj potepala? Napisi se kaj vec o sebi in o tvojih nosecniskih dogodivscinah.

pa-pa

A.

(odgovor članu loja)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.7.2006 23:24:50   
adriana_m
A  je še kateri kaj slabo? Jaz imam kar burne reakcije na razlicne vrste hrane. Recimo vceraj sem jedla morsko pizzo, ki sem si jo zelo zazelela, ampak potem mi ni bilo najbolje. Vedno, ko se najem se ne pocutim najbolje. V bistvu se mi zdi, da bi mogla jesti kot vrabcek, skozi po malo. Veliko tudi spim, prakticno pol dneva. Drugace sploh ne morem zdrzati. tudi pritisk imam zelo nizek in se komaj vlecem zjutraj. Edino opazila sem, da mi joga zelo koristi. Najbolj od vsega. Ce pomislim, da bi morala biti v takem stanju v sluzbi bi bilo kar tezko. Ali je morda se katera ostala doma na bolniski? Jaz sem do 18.7, potem boo pa videli. Ce mi bo se slabo in bom se tako utrujena bom prosila zdravnico, da me pusti doma, ceprav je tu ze pravi dolgcas. Vedno sem si govorila, ko bom pa doma na porodniski bom pa pocela vse stvari, za katere nimam od studentskih dni vec casa. Vendar Sedaj pa nimam energije user posted image . Kupila sem si slikarsko platno, ki me zaenkrat samo nemo gleda iz kota.

Koliko ste se ze kaj poredile? Jaz sem se zredila od zacetka do sedaj najprej 4 kg, potem pa sem sla ze dve nazaj in to na racun sprehodov in gibanja. Ce pomislim, da sem si ze kar prvi teden tekla kupit dva kosa oblacil v Kepico, se zdim sama sebi sedaj prav smesna. Saj sem se malo razsirila, amapak predvsem v prsa. Vse modrce, ki so mi bili vcasih ohlapni mi hoce raznesti in se kar rastejo. Jaz ne vem kam to pelje, kar malo me skrbi. Da o kaksnih strijah sploh raje ne zacnem razmisljati. Tiste, ki ste bile ze nosece, ali je imela katera izkusnje s tem, da bi ji do konca nosecnosti tako rasle?

pa-pa

user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 2.7.2006 23:36:00 >

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.7.2006 11:55:13   
jagoda80
Živjo!
Jaz sem pa danes tako zelooo vesela user posted image   Zjutraj sem bila na razgovoru za službo, ker mi tu, kjer sedaj delam, pogodba preneha z 31.8. In .... sem dobila službo, kljub temu, da sem povedala, da sem user posted image . Ful me je skrbelo, kako bo zdaj s službo, pa se bo, izgleda, vse dobro uredilo. Pa še čisto blizu doma je, 5 minut peš.  Sicer sem dobila samo za eno leto, ampak je vseeno boljše kot nič. Za naprej bomo pa potem razmišljali.
Drugače se kar ok počutim, bruham ne, ampak tudi jem zelo malo. Mi sploh nič ne paše, če mi pa že kaj zadiši, me pa po parih grižljajih mine. Se mi pa počasi vrača energija. Se mi zdi, da sem že manj utrujena, kot sem bila.
Naročila sem se na NS in jo imam 18. 7., pregled pri svojem G pa 19. 7. Jutri jo bom pa najbrž mahnila v laboratorij. Imam malo strahu, ker sem enkrat tam že skupaj padla.
Lepo se imejte user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
3.7.2006 12:10:28   
Teja K.
Pozdravljene punce oziroma user posted image .
Po dolgem času se vam zopet oglašam. Vidim, da kar vse uživate, nekatere celo planirate poletni dopust-HURA. Midva sva si šele začela ogledovati ponudbe, ki so še na voljo.
Jaz imam v sredu NS in me je kar malo strah. Mogoče katera ve,kdo dela zdaj NS v Dravljah: Reš ali Pušenjak? A je res, da ti posnamejo posnetek na CD? Jaz bi zelo rada imela posnetek doma, pa ne vem, če to res naredijo. Mi lahko katera pomaga?
Kako ste pa kaj v teh vročini? Jaz jem sadje cel dan, da sem zvečer kot bombica pred eksplozijo. Včeraj sem se komaj premikala...hudo, ampak drugega mi ob tej vročini itak ne paše.

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.7.2006 13:10:53   
bucka01
Draga Teja K. ko sem jaz poklicala v Dravlje da sem se naročila na pregled sem kot prvo vprašala koliko stane tak pregled potem pa mi je sama rekla da če želim slikico bo še malo več da lahko mi pa tudi na cd posnamejo uz 3d posnetek moje pikice vendar se mi zdi da pride potem to okrok 19000 jaz bom s seboj nesla 20000 potem se bova pa tam z fantom odločila kaj bova imela in kaj ne.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.7.2006 14:27:34   
jasnika
pozdravljene

to vama ne pomaga, ampak samo v vednost, jaz mam ns pri pelkičevi v mb in ima 3d, in stane vse skupaj z dvd-jem 12000, tako, da,...7000 razlike je pa kar nekaj, sicer pa da ne bo pomote ne želim delat reklame, samo razlika pa je res velika

drugače pa sem ok, slabosti so še vedno prisotne, trebuh raste ko nor, mi skoraj vsak reče če bota 2, tako da sem že sama malo pomislila na to,....user posted image
v sredo mam 2 pregled in me je kar malo strah kaj je bilo z krvjo iz lab, mam neke težave in nevem kako bo sedaj to, kako je potekal 2 pregled, kaj vam je delala

jaz sem že pozabila od prvič

lp vsemuser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.7.2006 15:02:10   
polona25
Bucka01 mene pa zanima h komu greš v Dravlje na pregled. Jaz sem tud tam naročena.

lp

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.7.2006 15:49:20   
jerry
Po dolgem času se spet javljam. Najprej moram čestitat vsem novim januarčicam user posted image . Vidim, da nas je že kar veliko. Drugače je moje počutje kar v redu, razen da slabo prenašam vročino in občasnih slabosti user posted image .

Tudi jaz imam NS v sredo v Dravljah in sicer pri dr. Babnikovi. Mislim, da stane 12.000 ali pa 14.000 če hočeš, da ti posname na CD. Ali katera ve, če je treba CD prinesti s sabo ali ga dobiš tam?

LP user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.7.2006 15:51:20   
tanja24
Ojla januarčice,
tudi jaz sem srečna user posted image , ki pričakuje pikca ali pikico 23.1. .
user posted image ČESTITKE tudi od mene vsem bodočim mamicam.
Mojih prvih devet tednov je bilo uredu razen bruhanja, ki pa je tudi že mimo (4 dni brez jutranjih akcij)...to mi je bilo res grozno.
17.7. imam pregled NS v Domžalah. A je katera od vas bila v Domžalah in kako je tam?
Trenutno se odpravljam k zdravniku ker se res slabo počutim, pa vročina in utrujenost...sumim slabokrvnost?!
Drugače pa komaj čakam dopust in morje da se resnično naspim, ker bi trenutno samo spala.
Še nekaj me zanima a ste vse želele vedeti ali bo punčka ali fantek? Midva se nikakor ne moreva odločiti.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.7.2006 19:38:20   
Matejci
Ppozdravljene user posted image

po dolgem času se onovno malo javljam. Nimam niti volje po računalniku skakat, kajti slabosti so zmeraj hujše. Vse kar pojem gre ven iz mene. Eh pa bo že.

Mene zanima, če morda katera ve kako je s plavanjem. Nekje sem slišala, da bi si naj zmeraj ko greš v vodo vstavil tampon ( da bi se zaščitil pred boleznimi oz bacili ki so v vodi)!!!!!! A morda katera ve več kaj o tem kot jaz.

Najepša hvala za odgovor????

lep večer in lepo noč vam želim

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.7.2006 19:43:04   
adriana_m
Tanja24 iskrene čestitke za user posted image . Sem prav vesela, da se pojavljajo nove user posted image , da bo na tem forumu postalo še bolj pestro. Zjutraj sem bila prav žalostna, ker se mi je zdelo, da je ta forum januarčic nekako mrtev. Drugi forumi so precej bolj živahni.

Tanja24, ob kateri uri pa imaš nuhalno svetlino? Ali imaš pri dr. Strahovi? Potem se znava še srečati. Jaz imam okrog šele okrog 18.45. Pozna ura, ampak je pa fino, ker bo šel lahko moj še lažje z mano.

Drugače pa nič novega. samo spala bi tudi jaz, danes sem kar do 12h. Kot, da se mi je življenje čisto obrnilo. Upam, da ne bo večno trajala ta utrujenost.

Čav-čav.

(odgovor članu tanja24)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?