|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
15.6.2006 8:42:48   
karolina*
Pozdravljene user posted image

Kako kaj? Vam je že kaj vroče? A ni prekrasno, da se poletje resnično počasi začenja...?

Moje počutje je še vedno krasno, od energije kar norim in danes ko imam pregled moram prav prašat G če je to v redu, da se tako fajn počutim. Mi je prav hudo za vse tiste, ki se tako slabo počutite.

No, kot sem rekla imam danes (končno) pregled...Komaj čakam po drugi strani me je pa tudi strah... Dejte mi povedat, če moram biti danes na kaj še posebej pozorna oziroma ne smem pozabit česa vprašat. Nekaj stvari sem si že napisala na listek (NS, materinska šola,...) ma verjetno obstaja še kaj, kar je pomembno.

Imejte se lepo

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.6.2006 8:36:23   
husa
Upam, da je bilo na pregledu vse ok in ti želim še naprej tako naspidiranouser posted image ....
Če vprašate mene, je na nuhalno svetino fajn it, če ne drugače, bomo po njej sigurno bolj mirneuser posted image .
Ja, je pa danes petek in bomo odpeketali kam na morje, a ne user posted image ?
Lep in sončen viken, pa lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.6.2006 9:40:58   
karolina*
Evo mene...Vsa vesela in še pod vtisom včerajšnjega pregleda, kjer sem dobila slikico moje pikice, ki se je kar ne morem nagledat. Pridno raste in velik/a je že skoraj 4 cm.

Z G smo se lepo pogovorile, danes se naročim na nuhalno, pozabila pa sem jo vprašat kdaj je potrebno pričeti obiskovati šolo za starše (sem vedela, da bom kaj pozabila). Morda katera ve kaj o tem?

Pozdravček

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.6.2006 10:34:25   
Urša08
Ojla user posted image !

Kako ste? Meni danes po čudežu ni slabo, tako da sem ful vesela in polna energije. Karolina ful sem vesela zate, da je vse OK. A ni lepo gledat pikico kako raste?
Danes sem dobila pošto od moje ginekologinje, ki me je prijavila na NS in na dvohormonski test. Oboje imam že 23.6 - to se pravi danes teden. Upam da bo vse v redu. NS imam pri dr. Rešu - ali ima katera kakšne informacije kako je tam? Nekje sem brala, da prineseš dvd s sabo, da ti posnamejo. Ali katera ve, če je to res? Je to zunanji ultrazvok? A ti še kaj drugega naredijo? A gre lahko kdo s tabo noter - partner?

Uf kok vprašanj sem zastavila! V glavnem sporočte kako se kaj počutite.

Papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 379
16.6.2006 10:56:42   
LUNA06
Ojla!
En sončen pozdravček tudi od mene!

Moram se pohvalit, da mi že dva dni ni slabo, kakšno olajšanje.Tako tudi jaz počasi prekipevam od energije, sploh zdaj ko sem še na bolniški, to je res fino.Zdej se bom šla mal vn sončku nastavt.
Imam pa že ceu tedn malo vročine.Se še kateri morda to dogaja.Je rekla danes moja osebna zdravnica, da je to normalen pojav pri nekaterih nosečnicah.

Glede materinske šole je tko, da naj bi jo začele obiskovat po sedmem mesecu.Jaz npr. imam rok 5.1. in začnem v začetku novembra.

Sem vam pa fouš tistim, ki boste kmalu imele NS, jaz jo imam šele 29.6.So mi pa zagotovili, da lahko gre partner zraven, kako je pa z DVD-jem pa nimam pojma.

Pozdravček!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.6.2006 13:42:42   
karolina*
Luna, sem prav vesela zate ko berem, da so se ti slabosti umirile.

Jaz sem se pravkar naročila na NS in jo imam tudi 29.06.2006...Saj bo hitro minilo, boš vidla.

Pozdravček vsem

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.6.2006 13:42:56   
karolina*
Luna, sem prav vesela zate ko berem, da so se ti slabosti umirile.

Jaz sem se pravkar naročila na NS in jo imam tudi 29.06.2006...Saj bo hitro minilo, boš vidla.

Pozdravček vsem

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 382
17.6.2006 11:51:27   
Nitka
Punce,
jaz sem poslavljam od vas. Še naprej uživajte v svoji nosečnosti, da bo nepozabna.
Jaz sem bom poslužila nenosečniškim užitkom ... vse od potapljanja, jahanja konj, vožnje z motorjem...
Pač se tokrat ni izšlo.

Čao.

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

Neposredna povezava do sporočila: 383
17.6.2006 13:48:35   
Teja K.
Hojla punce,
končno se vam ponovno malo javljam. Tudi moje user posted image  počutje je čudovito. Čez dan sem plna energije, nekje do treh popoldan, potem bi šl amalček spat, zvečer se pa komajda priplazim do postelje. Slabosti nimaqm nobene in se kar bojim, d aje kaj narobe, če me nobena slabost ne daje. Super je prebrati, da se še kdo fajn počuti in da je to mogoče "normalno" tudi za user posted image .

Jaz imam NS šele 5.7., Reš mi ni rekel nič o DVD-ju, vem pa, da lahko moj možek pride z menoj, ker si je to sestra tudi zapisala.

Uživajte začetek poletja.....

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.6.2006 18:22:21   
jasnika
pozdravljena

ja kaj pa se je zgodilo tebi??jaz sem sedaj šla malo nazaj gledat in nisem nič videla

res mi je žal da si nas zapustila, no pa vejamem da se boš kmalo pridružila drugi skupini

lp vsem

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.6.2006 20:18:18   
Nitka
Samo na kratko ... verjetno me še dolgo ne bo med nosečnice, ker me je po vseh teh mučnih UZ-jih in jemanja krvi za ßhCG (ca. 15x v enem mesecu), laparoskopiji in zdaj še abraziji precej minilo. Nič, plod ni rasel kot bi mogel, potem sem pa še močno začela krvavet, imela 2 dni močne krče, 3. dan pa sem šla na operacijsko mizo.

Srečno vsem user posted image !

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.6.2006 20:27:18   
Barbid
Pozdravljene

Tudi jaz se vam pridružujem.

Neposredna povezava do sporočila: 387
17.6.2006 20:32:12   
jasnika
user posted image user posted image user posted image , žal mi je zate in ti res želim srečno nadalje

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.6.2006 20:42:21   
Barbid
"Tisto prejšnje sporočilo je bilo za probo, toliko da se malo seznanim kako kontaktirati na tem forumu."
Prebrala sem vsa vaša sporočila in upam, da boste tudi mene vzele medse ?

Kot sem nekako razbrala, Jasna vodi seznam.
Po mojih izračunih naj bi imela rok okoli 10 januarja. ZM sem imela 4.4.
Bolj točno bom izvedela v ponedeljek, ko imam spet pregled pri ginekologinji.

Moram vam povedati, da sem imel 2.6 drugi ultrazvok  (v prvem smo samo previrili, če je nosečnost), noseča sem bila 8 3/7  in dobila sem slikico, na kateri je vidna moja pikica, velika 7 mm.  Na izvidu še piše: srčen utrip prisoten , en plod.

Zdaj čakam ponedeljek da se z ginekologinjo zmeniva za naprej. Verjetno je že čas da dobim materinsko knjižico in da naredim vse tiste preiskave, katere se mora narediti v 11 tednu.

Naj vam povem še to, da sem ena tistih nosečk, ki mi nič ni slabo. Dosedaj   se niti  minute nisem počutila slabo, nič bruhala, vse kar je spremenjeno je to, da več spim, veliko več jem sadja in zelenjave (prej tega nisem preveč rada jedla) ,  je pa res, da imam že kar velik trebušček, čeprav sem se zredila samo za en kilogram.

No, seveda če me sprejmete v vaš forum, se vam z veseljem pridružim, da izmenjamo še kakšno mnenje.

Vsem želim čimveč lepih trenutkov, čimmanj slabosti in srečno nosečniško pot.

Lep pozdravček
Barbi

Neposredna povezava do sporočila: 389
18.6.2006 9:39:36   
Urša08
Pozdravljene punce!

Nitka  hudo mi je zate, da si morala iti skozi vse to. Ampak ne obupaj tudi tebe bo posijal sonček.
Pozdravljena Barbid. Vesela sem da si se nam pridružila user posted image user posted image user posted image . Če imaš pdp 10, sva zelo blizu, jaz naj bi ga imela 11, ampak moram dobiti še potrditev. Zadnjič sva z ginekologinjo toliko stvari obdelovali, da sva na rok čisto pozabili.  Ful se veselim NS, ki jo imam že v petek.
Drugače mi je pa občasno še slabo, še vedno moram precej počivat, pa trebušček se mi že pozna.
Barbid nič nisi zapisala ali je to tvoja prva nosečnost ali imaš že kakega sončka doma?

Lepo se imejte na to sončno nedeljo! user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.6.2006 10:41:31   
Barbid
Živjo Urša

Ja, to je moja prva nosečnost.
Točn rok bom vedela juti, ko imam še enkrat pregled. Verjetno se bova zmenili še kdaj imam NS in seveda za vse teste, katere moram še opraviti.
Ja, sva si kar blizu glede roka, sicer pa nikoli ne veš točno kdaj.

Koliko od vas je Ljubljančkank in hodize na pregled v Leoniške oz. na Uz v porodnišnico ?

Pozdravček Barbi

Neposredna povezava do sporočila: 391
19.6.2006 11:34:29   
husa
Zdravo!
Ko sem bila na pregledu v 7T1D je bil moj plod velik 11 mm... A to pomeni, da se mi je zmotila pri PDP in ga nimam 10.1. ampak prej? Danes sem noseča točno 10t in 6d, NS imam pa šele 30.6. Se mi že vleče ko kurja čreva....Moj zadnji (in prvi) pregled je bil 24.5. in ker mi bo moja ginekologinja delala tudi NS, sva 2. pregled in NS kar združili....user posted image .
Verjamem pa, da NS vse komaj čakate... Jaz štejem kolikokrat grem do takrat še spatuser posted image
Vso srečo, pa poročajte kako ste jo opravile... In seveda kako preživljate svoje nosečniške dni..

Lep dan.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 392
19.6.2006 11:47:49   
husa
Draga Nitka!
Vem kako je to, če moraš v KC... Vem tudi kakšen je občutek, ko te pripeljejo v tisto operacijsko sobo, pa pogledaš v strop in vse neki visi dol... Tudi če sem bila psihično pripravljena na cel postopek, sem se v tistem trenutku zasmilila sama sebi... Ko da sem nekje v Rusiji, v najbolj odročni bolnišnici na svetu...
Pa mi abrazije niso opravili dobro in sem morala čez 14 dni še 1x čez vse to...
In potem sem odlašala z zanositvijo celo leto...Pa odkar vem za nosečnost, me tlačijo nočne more...
Pa krivila sem sebe, pa fanta,.... Pa ni nihče kriv... Narava poskrbi za to, da se plod z "napako" ne razvija.
No, sedaj se spopadam s svojimi strahovi in bojaznimi že skoraj 3 mesece...In verjetno se bom do poroda...
Za nosečnost se ne upam povedati nikomur, ker se v primeru splava bojim vprašanj kaj se je zgodilo...  Veva samo s fantom in še kar nekaj časa bo tako. Pa bi z veseljem povedala celem svetu...
Seveda upava na najboljše, vendar so to stvari in čustva, ki jih za seboj prinese prekinjena nosečnost...
Držim pesti, da bo s tabo kmalu vse u redu in ti želim veliko jahalnih, motorističnih in sploh adrenalinskih uric.
Vse do naslednje nosečnosti.... Pa ne odlašaj preveč.

Barbara

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 393
19.6.2006 12:30:25   
LUNA06
Ojla punce!

En sončen pozdravček usem, tokrat spet iz službe.
Sem bla na bolniški en tedn, in to mi je res pomagal.Slabosti skorajda ni več, pa tudi apetit se počasi povečuje, tko da bom mogoče kmalu dobila kakšen kg.Komaj pa čakam da trebušček začne rasti, da bom lahko šla po nosečniške cunjice.

Nitka tako žal mi je zate.Čeprav po eni strani je bolje tako, kot pa da bi bilo potem kaj narobe.Hitro okrevaj, pozabi na težave in v nove boje user posted image .

Barbid dobrodšla in čestitke!
Takoj te dam na seznamček.

Kako velike so že vaše pikice, zdej me prav skrbi.Sama sem bila na pregledu v 9T 3/7, pa je imela šele 23,4 mm.A se vam to zdi premalo?G je sicer rekla, da je normalno, ampak glede na vaše velikosti....

Uživajte!

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 394
19.6.2006 12:34:22   
LUNA06
Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Barbid - 10.1
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
ajja - 13.1.
eva1 - 14.1.
pikica27 - 14.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 17.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.
Teja K. - ???       kako je s tvojim PDP???

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 395
19.6.2006 13:13:15   
zojaB
Lep sončen pozdrav še od mene.

Nitka, ful mi je žal, da se je tako končalo, če mogoče kljub žalostnemu koncu še pokukaš kaj med nas, ti želim, da bi svojo izgubo čimprej prebolela, uživaj v planih, ki si si jih zadala ko pa boš pripravljena pa kar pogumno in neobremenjeno v nove boje user posted image

Dobrodošlica Barbi.

LUNA06, me veseli, da se počutiš bolje, je ful lažje, če si vzameš nekaj časa zase, da se stvari malo popravijo, aneane? Sama sem tud čist prerojena, slabosti sploh ne vem več, kako izgledajo, kri se mi je tko popravila, da imam boljšo, kot pred nosečnostjo, v glavnem pokam od zdravja in energije...
Trebušček mam pa občutek, da je vsak dan malo večji. 

A je katera že bila na NS? Kaj pa vaši user posted image  gredo z vami na pregled?

Lep pozdravček

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.6.2006 13:43:58   
husa
Juhu!
Luna, a daš še mene gor prosim user posted image ?
Moj nov PDP je 10.1. (prejšnji-po mojih izračunih pa 29.12.- tko da se moram še od decembrk odjavituser posted image )
Upam, da boste kaj več čvekale...Decemberke komaj sproti berem...
Uživajte in čim lažje prenašajte to vročino - meni se dons kr meša...user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 397
19.6.2006 14:55:01   
Teja K.
Hojl, kako ste kaj? Zunaj je čudovit toplo, kar na morje bi šla za kak dan ali dva.
Moj PDP je 14.1.2007. NS imam 5.7., dan prej pa pregled pri G. A mi lhako prosim katera pove, kako poteka prvi pregled pri G, ko greš tudi v laboratorij? Ali je potrebno priti tešč v laboratorij? Kdaj ste pa ve dobile 1.slikco vajine user posted image ? Jaz je še nimamuser posted image  in komaj čakam nanjo.

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.6.2006 15:45:21   
LUNA06
Evo husa tvoja želja je zame ukaz...

Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Barbid - 10.1
huca - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
ajja - 13.1.
eva1 - 14.1.
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 17.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 399
19.6.2006 16:15:36   
LUNA06
Ojla!

Husa čestitke, si že na našem seznamčku!Oblublam da se bomo bolj pogosto javlajle, vsaj jst.Zdej so me slabosti čist zdelale in ni blo energije za tale čvekec.

Teja K. pregled ni prav nič posebnega, kar se priprav tiše, drugače je luštno vidt svojo pikico.Verjento ti bo G naredu UZ, in poslau na odvzem krvi za razne teste in določitev krvne grupe.Če bosta delala UZ, boš sigruno dobila tudi slikico, za materinsko knjižico pa nism zihr, jst sm jo dubla na 2.pregledu.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?