zojaB -> RE: Januarčice (8.6.2006 14:41:52)
|
Lepo pozdravljene [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] LUNA06, nč čakat, kar pojdi k svoji splošni zdravnici, povej, da ne moreš delat, pa naj ti da vsaj kakšen teden bolniške, boš vidla da bo boljš, v službi pa reč, da si bolana. Jaz sem se v teh štirinajstih dneh, ko sem doma ful k sebi spravla res, vsak dan grem 2x na sprehod, mal poležavam, mal meditiram in se sproščam, preberem kakšno dobro knjigo... Prej sem misla, da se bom sesedla od slabega počutja, sedaj pa sem čisto druga, kot prerojena, tudi slabosti niso več tako mučne, pa vsak dan si pripravim sveže sadne sokove, pa velik zelenjave, kar v službi nebi mogla. Ti kar pojdi, če sama nase ne boš pazla tud nihče drug ne bo. Sedaj si noseča, imaš pravico, da si vzameš bolniško, če si slabega počutja, ti samo glej nase in na pikico in uživaj maksimalno. Če se boš pa mučla v službi in garala ter se razdajala za druge...sej nihče še hvala več ne reče. Sedaj je tvoj čas, izkoristi ga!! Lepe sončne pozdravčke
|
|
|
|