laky -> RE: Januarčice (6.6.2006 9:14:35)
|
Čao nosečke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], Kako ste kaj. Jaz sem bolj slabo, nenehne slabosti, slabo počutje, zaspanost, glavoboli, vse to me mori skozi celi dan. Počutim se kot ena starka, ki ne more nič naredit. Pa vse mi smrdi, še kavica, ki sem jo prej imela najraje. Noro, le kdaj se bo vse tole končalo. Eva1 tudi jaz sem klicala Strahovo in Pušenjaka pa sta oba na dopustu. Zdaj pa sem se naročila kar v MB pri dr. Pelkič Kseniji - ne vem ali je vredu ali ne, na forumu sem malo pobrskala pa sem našla same pozitivne izjave o njej in pregledu pri njej, da ti baje vse razloži in sproti razlaga. Bom videla, kako bo. Pregled imam v začetku julija v 13. tednu. Lahko pa se še tako kje drugje naročim, ali katera ve zakaj dobrega. Ali je katera mogoče bila v MB na NS? Zanimajo me vaše izkušnje. Luna 06 vidim, da si imela že drugi pregled, lepo, sem vesela za tebe, da je vse o.k. Prav lepi občutek je ko na UZ vidiš svojo bebico, a ne. Kam greš pa ti na NS, ali sploh greš. Lep deževen dan
|
|
|
|