zojaB -> RE: Januarčice (13.6.2006 13:57:14)
|
Dobrodošla Pikica27, kar se tiče tistetega trakca baby-ticker, meni ne uspe, da bi ga dodala, mislim, da ne dela na tem forumu. Sem za hec šla prijavit na še en forum, sam tolk, da sem sprobala, če ga mogoče jaz ne znam dodat in tam mi je delal, tle na Ringaraja pa ne. LUNA06 in Jasnika želim vama, da čimprej okrevata. Poleg slabosti in utrujenosti še dodatno breme vročina in glavobol, mora bit res neprijetno. Uživajta ful velik sveže stisnjenih sadnih sokov. Kako ste kaj drugače punce? Jest sem že v službi polna energije, sicer slabost še traja skozi ves dan, ampak sem jo že vzela za svojo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zdej bomo počasi že na vrsti za NS, jaz imam 30.6. in moram priznat, da me je kar malo strah, da ne bi blo kaj narobe. Drugače pa hodim na telovadbo za nosečnice do poletja, ker potem ni nič čez počitnice. Hodi še katera mogoče? Čez vikende pa kar pogosto v hribe, zdele sicer nisem 14 dni, sedaj pa bom spet začela in mislim, da bom tam do konca Avgusta, če bo vse OK, kar hodila, ampak tko na izi, brez kakšnega hudega pretiravanja. Lepo se mejte, pobožajte svoje trebuščke in imejte se rade [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|