Barbid -> RE: Januarčice (17.6.2006 20:42:21)
|
"Tisto prejšnje sporočilo je bilo za probo, toliko da se malo seznanim kako kontaktirati na tem forumu." Prebrala sem vsa vaša sporočila in upam, da boste tudi mene vzele medse ? Kot sem nekako razbrala, Jasna vodi seznam. Po mojih izračunih naj bi imela rok okoli 10 januarja. ZM sem imela 4.4. Bolj točno bom izvedela v ponedeljek, ko imam spet pregled pri ginekologinji. Moram vam povedati, da sem imel 2.6 drugi ultrazvok (v prvem smo samo previrili, če je nosečnost), noseča sem bila 8 3/7 in dobila sem slikico, na kateri je vidna moja pikica, velika 7 mm. Na izvidu še piše: srčen utrip prisoten , en plod. Zdaj čakam ponedeljek da se z ginekologinjo zmeniva za naprej. Verjetno je že čas da dobim materinsko knjižico in da naredim vse tiste preiskave, katere se mora narediti v 11 tednu. Naj vam povem še to, da sem ena tistih nosečk, ki mi nič ni slabo. Dosedaj se niti minute nisem počutila slabo, nič bruhala, vse kar je spremenjeno je to, da več spim, veliko več jem sadja in zelenjave (prej tega nisem preveč rada jedla) , je pa res, da imam že kar velik trebušček, čeprav sem se zredila samo za en kilogram. No, seveda če me sprejmete v vaš forum, se vam z veseljem pridružim, da izmenjamo še kakšno mnenje. Vsem želim čimveč lepih trenutkov, čimmanj slabosti in srečno nosečniško pot. Lep pozdravček Barbi
|
|
|
|