LUNA06 -> RE: Januarčice (2.6.2006 8:16:04)
|
Dobro jutro vsem prisotnim! Da otvorim današnji dan, kako že pravjo...hvala bogu da je petk. Torej, stanje pri meni je nespremenjeno, še vedno se vsak dan zvijam od slabosti, to je prav grozno.Lačna sem, pa ne upam jest, ker se bojim, da mi bo potem še bolj slabo.... V ponedeljek imam 2.pregled in UZ.Če bo vse OK povem v službi, tako da bom lahko tudi kakšen dan doma, če se tole ne umiri, ker je prav grozno delat v takem stanju s strankami. Nitka glede mleka in lsnih stvari, mleka naj bi popile max 4dcl na dan, slanemu pa naj bi se na veliko izogibale, tko kot tudi slanemu-prekajenemu mesu (pršut, salame...).Se pa strinjam s tabo, da so praves rečnice tiste, ki jim ni slabo. Jagoda80 res je, da lahko delaš vse, samo da se dobro počutiš in pri tem ne pretiravaš, vendar je ravno kolesarjenje odsvetovano.Pa ne zaradi gibanja samega, ampak zaradi možnega padca, isto velja verjetno tudi za hojo v hirbe.Lahko pa kolesariš doma na sobnem kolesu brez problema, vse dokler se dobro počutiš.Od športa je najbolj priporočljivo plavanje, in še to samo v morski vodi, ker so bazeni polni bakterij in klora. In kaj boste počele za vikend? Pri nas še vedno zidamo, tko da bo kar pestro verjetno. Pozdravček in veliko sončka!
|
|
|
|