|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
9.6.2006 14:49:41   
*Karmen*
Vampirka, nehi me strašit user posted image ... 
MIŠEK1, DOBRODOŠLA MED NAMI user posted image !!! Pa da ne boš čakala s čvekanjem do postopka. Moraš že kar zdaj začet z jezikom otresat, da boš do takrat v formi user posted image ! A velja? Ko boš imela čas pa pod temo SEZNAM IVF-jevk Špelki sporoči: v katerem postopku si (IVF ali ICSI), kdo je krivec, da ne rata (ti al tvoj dragi), koliko časa se že trudita za user posted image  in kdaj začneš z naslednjim postopkom. Mislim, da je to vse, da te Špelka lahko vpiše med seznam bork. Če ti pa mora tvoj srček uiti čez poletje in boš sama med postopkom, boš pa lahko tukaj gor z nami klepetala. Skuhaš si kavico, jo prineseš k računalniku in se zapleteš v debato. Na teh straneh je vedno nekaj punc, ki so pripravljene čvekati s soborkami. Joj saj res... Ta naša Špelka... Umorila nas bo na lep način: pustila nas bo umret od firbca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.6.2006 15:08:27   
Anonimen
ne se bat, da ne bom jezika stegnila, zato pa sem se vam pridružila.
lep sončen dan vsem

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
9.6.2006 15:29:38   
pika74
Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bemtiš mene bo razgnal od firbca user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.6.2006 19:30:56   
*Karmen*
Punce, men se vse bolj zdi, da jaz sploh nisem tok hud primer potepinke. Po moje je naša Špelka še hujši primer in še zdaj hodi po štacunah in se relaksira z nakupovanjem...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 304
9.6.2006 20:01:33   
ona78
Drage borke, do danes sem vas samo brala,
sedaj pa se vam uradno pridružujem!!!! user posted image  user posted image  
Sem kr na hitro padla k IVFjevkam, da še sama ne dojemam!!!user posted image Zjutraj sem imela UZ, ker sem v sredo končala s Klomifenom indanes ob 21h dobim STOP injekcijo, v nedeljo pa punkcija!!!
Malček sem zmedena, ker se z doktorjem nisva nič konkretno dogovorila kdaj bom šla v postopek, dane szjutraj pa me preseneti z vsem tistimi papirji za podpisat....
Ja no, sej ne da se kej preveč pritožujem, ampak imam filing da sploh ne dojemam kaj se dogaja okoli meneuser posted image
Lepo vas prosim, da mi kej na hitro razložite, kako zgleda punkcija?? boli?? Kdaj pa user posted image  odda svoje???
Hvala !!!

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
9.6.2006 20:27:26   
vampirka
Drage "firbčovke"...ŠPELKA (ja, prav ste prebrale) vam sporoča, da je živa in zdrava, ampak ima malo pretežak user posted image , da bi si ga na kavč nesla! Samo toliko vam izdam, da je naša kokoška pridelala 9 lepih user posted image ...ostalo vam bo pa že sama napisala, ko si opomore. Zaenkrat pa bo skupaj z dragim spremljala SP v fuzbalu user posted image ...user posted image ! Torej...9 rožic samo za našo Špelko, ki trdi, da punkcija kar boli user posted image (za razliko od nekaterih na tem forumu iz podvrste ženski robocop - zaradi varovanja osebnih podatkov ostajajo neimenovane user posted image )!       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
P.S. Ona78: ne smeš prebrati zadnji del posta!!!

< Sporočilo je popravil vampirka -- 9.6.2006 20:32:11 >

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 306
9.6.2006 20:40:13   
lajna
HALO ŽANSKE!
Da oddam poročilo včerajšnega testa. Bil je negativen. Pa ni hudga. Jezi me samo to da ta user posted image  se ne vlije tako kot je treba ampak kr neki malga se kaže. Par kapljic na dan in konec. To bo trajalo cel mesec in bom morala te zoprne plenice met cel mesec . No upam da ne bo tako. Tko da zdaj grem pa mal na pašo in komaj čakam dopust in morje. Po vsem tem pa po user posted image user posted image  ki so mi še otali v hladilniku.

No karmen a sem ti rakla da je ta tvoj jajček ta prav.

Vsem puncam pa hvala za tolažilne besede, Ja ni nam lahko res ne a smo prave borke pa nas naj kdo napade če si upa pol bo pa celuser posted image . ( ha ha ha )

No mojca9000 še vedno ne vem kaj se dogaja s tabo.

Vampirka v četrtek pa ni šlo sem morala kr hiter šibat domov sem imala peskote same in pol je veselica in si marsikaj privoščijo.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
9.6.2006 20:53:24   
*Karmen*
Ona78!

DOBRODOŠLA MED NAMI!!!

Kar se tiče postopka, je preveč stvari za pisat, da bi ti povedale vse od začetka do konca. V glavnem in na kratko: nekaj dni pred M začneš dobivati sprej za v nos ali injekcije. Drugi dan M začneš dobivati hormonske injekcije in si jih daješ toliko časa, da tvoji folikelčki zrastejo tam nekje do 18 mm (vsaj vodilni med njimi). Tisti dan, ko G vidi, da so folikli dovolj veliki, ti da stop injekcijo, ki povzroči, da folikli dokončno dozorijo. Čez 36 ur sledi punkcija. S punkcijo je pa tako: nekatere punce boli bolj, druge manj, ampak kot vidiš smo vse še kako žive. Sama punkcija ni problem. Če imaš zelo boleče M, te bolečina pri punkciji ne more presenetiti. Špik tiste igle ni rezek in oster ampak je podoben menstruacijskem krču. Krč začutiš samo tisto sekundo, ko ti G z injekcijo nabode folikel. Ko pa iz njega sesa tekočino pa bolečine ni. Torej sama punkcija ni tak hud bavbav. Zna pa biti malo zoprnih občutkov po punkciji. Krči kot pred M. Boli te v spodnjem delu trebuha, malce te seka tudi zadaj v križ... Saj to je večini punc kar znana bolečina, a ne? Naj živi tisti, ki je izumil Naprosyn tablete proti bolečini. Po punkciji nekatere ne krvavijo nič, nekatere morajo dva dni uporabljati vložke. Ampak tudi tega smo vajene, a ne? Nič posebnega torej sploh pa nič novega. Čez dva do pet dni pa sledi transfer (ET). Pri njem ti G z drobceno cevčico brizgne oplojeno jajčece (ki že veselo pridobiva na številu celic) v maternico. Za to ti pa garantiramo vse punce, da je popolnoma neboleče. Torej, Ona78, kar pogumno. Nič tako zelo strašnega ni, da se ne bi dalo preživet!!! Saj vidiš, da kljub punkcijam vseeno veselo klepetamo. Nekatere po punkciji sicer počivajo kakšna dva dni, ker je bolečina tako malo manjša. Nekatere pa bolečina zapusti prej in že isti dan veselo zapravljamo po trgovinah. VSE PA SMO ŽIVE user posted image !!! Zdaj se pa moraš pofočkat s podatki, da te Špelka vpiše v seznam IVF-jevk (če že veš, kdaj boš imela postopek). Drugače se pa vsaj redno javljaj, da bomo sledile tvoji zgodbi in da boš čimbolj seznanjena z vsem kar se v teh postopkih dogaja.

Lajna, žal mi je za tvoj negativni test. Še kako dobro vem, kako se zdajle počutiš user posted image ... Ampak, zdrave smo, imamo še kar nekaj jajčec na zalogi, naši srčki pridno izdelujejo nove plavalce in ni vrag, da nam ne bi enkrat uspelo, a ne?

Špelka, čestitke za uspešno preživeto punkcijo. Čeprav zdajle ležiš na kavču in navijaš za fuzbalerje, ti vse punce pošiljamo en toooooopel in veeeeeelik objemček user posted image  . Jutri se pa mogoče že kaj beremo, a? LP. Karmen.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 9.6.2006 20:57:48 >

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 308
9.6.2006 21:32:05   
ona78
Karmen najlepša hvala za tvoj izčrpen opis IVF postopka user posted image  user posted image
Ne vem zakaj, ampak jaz nisem uporabljala nobenaga spreja za nos, injekcij itduser posted image
1.6. sem dobila user posted image , od 3-7dne sem jemala Klomifen, pre pol urce sem dobila stop inekcijo (9dan ciklusa), v nedeljo pa imam punkcijo. Mogoče je to eden od tistih kratkih postopkov ki jih tuki gor opisujete!!

Sam še neki me zanima, kdaj pa dragi da spermo??? G mi ni nič rekel naj pride na dan punkcije zraven user posted image
Vseeno 1000xx hvala!!

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 309
9.6.2006 22:01:27   
*Karmen*
Aja!!! Jaz sem te kar avtomatsko uvrstila na terapijo z injekcijami. Ti si pa na Klomifenu... No, postopek ni toliko drugačen. Veš, kar priporočljivo je, da je pri punkciji tvoj dragi poleg. Dr. Reš naše srčke še zaposli, tako, da imajo svojo roko na našem trebuščku. Tudi puncam je veliko lažje, če imajo ob sebi nekoga, ki ga dobro poznajo in se zaradi tega počutijo bolj varno in sproščeno. Glede oddaje sperme je pa vsaj pri Rešu tako, da se punca najprej namesti na ginekološki stol, potem pa dragega pošlje napolnit lonček. Ta čas pa G pripravi vse pripomočke za punkcijo, ti vstavi UZ, te malce razkuži... In ko pride tvoj dragi nazaj, se šele začne poseg.

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.6.2006 9:02:04   
Špelka
Čao, bejbe!

rES - HVALA, HVALA ZA VSE DOBRE ŽELJE, ZA VAŠO SKRB! Super ste! user posted image user posted image user posted image  Torej najprej tisto, kar vas najbolj zanima: PREŽIVELA SEM!!! user posted image  Ampak punkcija ni nič kaj prijetnega - ne bom o detajlih, da ne prestrašim kakšne ki prihaja za nami. Podrobno poročilo napišem, ko se bom malo bolje počutila. Za enkrat je Vampi user posted image  že napisala, da sem pridelala 9 jajčk, ostali folikli so bili zgleda prazni. Sem hotla bit nekje v zlati sredini in sem ! Čestitke Karmen in Čiški - sta videli, da je vse okej! user posted image user posted image user posted image

zdaj pa še eno vprašanje: zgodilo swe je namreč nekaj čudnega. user posted image  Po punkciji po poti domov sem kar zl okrvavela - za cel vložek. Potem sem ga doma zamenjala in zaspala na kvču. Ko sem šla naslednjič na WC, je pa iz mene padla kukr ena kepa strjene krvi v premeru 3 cm. Sori za tak natančen opis amapak me zanima ali se je kateri zgodilo podobno. Prou čmok je nardilo v WC. Zdaj ne krvavim več. In me skrbi da se mi ji odluščil endometrij???? user posted image  

Zdej grem pa še mal ležat - me spet mlčkeno boli. Aja, še to: kakam in lulam pa jaz skoraj brez problema! user posted image  Se beremo pop.

Še enkart hvala vsem, pa držte se!

P.S.: Seznamček bom pa popravla jutr - sej ne zamerte, a ne? user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.6.2006 9:20:01   
Anonimen
Ona 78, ja zigkar ima kar prav, zato se nič bat. Edinole meni se je že zgodilo, da je imel instrumente že pripravljene in je kar začel s postopkom, brez da bi čakal na mojega, da pride z vojaki in da me tolaži med posegom. Mojmu noben ni reku naj pride kar not v sobo za ponkcijo in je tako sedu tam in me čakal. Zato svojemu kar povej naj se ti pridruži. Se mi zdi da so ti dohtarji tolk raztreseni, da jih moraš stalno kaj opominjat ali spraševat. Zato se nič ne boj vprašat.
Če te je pa strah punkcije pa ga kar prosi za kak tablet ali inekcijo. Mene je kar fajn bolelo, amapk zdaj ko sem se mal umirila bom spet šla, čeprav sem trdila, da nikoli več ne stopim na tisti stol. Tolažim se da je to samo predpriprava na rojevanje in mi bo takrat toliko lažje. Da pa ne boš zdaj preveč prestrašena, takih z bolečinami je zelo malo, večina je tistih punc, ki zelo dobro prenesejo. Ves čas imej v mislih user posted image in user posted image , pa ti bo takoj lažje.

Če moramo za lepoto potrpet, bomo pa za naše otročičke tudi, a ne??????

tebi špelka pa čimprejšnje okrevanje (si se nam pridružila v klub bolečih), zato en velik user posted image in user posted image user posted image user posted image , da si čim prej nabereš moči za gretje svojega pridelka

lajna  tudi meni je hudo zate in te razumemuser posted image user posted image user posted image , vendar glavo pokonci ker čakajo nas novi boji, zato moramo biti močne.

punce velik sončka v srču vam želim na ta turoben dan

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
10.6.2006 9:27:00   
ona78
Špelka user posted image  user posted image  user posted image  za punkcijo,
mene čaka jutri in upam, da bom preživela, me je kr malček strah bolečine user posted image
A greš po punkciji - naslednji dan, lahko v službo ali so bolečine tako grozne da bom kar na bolniški ostala??
Ka pa glede same punkcije; a rabim kej sabo vzet (vložki itd), nič mi niso rekli!!!??

Thx,
lepe pozdravčke!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.6.2006 9:28:59   
Anonimen
Si me mal prehitela špelka, pati nisem že prej odgovorila. To kar opisuješ, se je meni zgodilo že tam na punkciji. Med punkcijo se mi je vlila kri (huj ko najhujša M), tako, da me je zafilal s tamponi in sem mogla čakat da neha. Mi pa je reku, da še dobr, da se mi je tu vlilo in ne kasneje v avtu ali doma, čeprav ne bi bilo nič hudega. Razen pač, da bi bilo kaj krvavo in da bi me bilo strah, kaj zdaj to je. Tako da sklepam iz njegovih besed, da to ni nič hudega. Glede kepe pa, lahko se je samo strdila kri in ti je šele potem, ko si pritisnila, ven padla. Tako so vsaj meni razložili, ne vem pa kako je pri tebi to zgledalo in ali je endometrij ali strjena kri.

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
10.6.2006 9:29:43   
ona78
Hvala tudi tebi MISEK1, vsekakor bom vprašala dr. če mi lahko da kej proti bolečinam user posted image , za vsak slučajuser posted image !!

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.6.2006 10:27:35   
*Karmen*
ŠPELKA, BRAVO ZATE, KER SI PREŽIVELA PUNKCIJO user posted image  user posted image  user posted image !!! Upam, da se nam boš spet čimprej pridružila. Ti se kar spočij, seznami bodo že počakali. Če se boš dlje časa slabo počutila te bo že za en seznamček katera nadomestila. Kar brez skrbi bodi in se pusti razvajat.

Ona78, nikar se ne ženi v službo takoj po punkciji. Pripada ti vsaj dva do tri dni bolniškega staleža, ki ga boš (kljub zdajšnjim željam, da bi šla naslednji dan v službo) z velikim veseljem izkoristila. Saj boš videla kako je po punkciji. Bolečina ni ful velika, je pa zoprna. Kot bi vsako uro dobivala M... In ves tisti strah pred punkcijo ti kar malo načne živce, tako, da tiste tri dni bolniške izkoristiš tudi za to, da se mal odklopiš. In tako je tudi prav. Vsekakor pa ti bomo jutri dopoldan držale močne pesti, da bo tvoja punkcija minila brez bolečin in da nam boš že popoldne javila, da vse skupaj ni tako hudo kot si si predstavljala.

Aja!!! Špelka, za tisto kepo strjene krvi se pa nič ne boj. Tudi meni je šla ven že med punkcijo. Občutek sem imela, kot da bi iz mojega trebuščka zlezla ena majhna, vroča žogica. Pa sem se na mizi kar dvignila in prestrašeno pogledala Reškota. Pa je takoj rekel, da je samo kepa krvi... Zato - nič strahu.

Nič, čvekice, lepo se imejte in čimbolj uživajte v tem turobnem vremenu. Če pa potrebujete razvedrilo, pa prosim preberite na straneh foruma "čvekanje v tri dni..." temo "vaše najbolj čudne navade." Jaz sem se včeraj zvečer nasmejala do solz. No, zdaj pa res en LP in se čimprej spet beremo! Karmen.

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.6.2006 17:05:18   
pika74
Ojla bejbikeuser posted image !

Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 9 jajčk in za pogum!!!!!

Zdej pa počivat.

lajna - žal mi je, da ni uspelo user posted image .

MIŠEK1 - ti pa kar med nami ostani - tle se skoz kej dogaja - dolgcajt ti pomoje ne bo user posted image user posted image user posted image

ona78 - po punkciji dobiš bolniško do ET (pri meni je bilo to od srede do ponedeljka, ko imam transfer). Potem po transferu pa imaš baje še 3 dni bolniške oz. več, če je potrebno. Odvisno od počutja. Saj veš, 100 ljudi, 100 čudi. user posted image

zigkar - kako se kej počutiš zdaj, ko imaš user posted image  pri sebi? A si dobila še kaj injekcij po transferu? A se morš zdej še kej špikat?

Jaz grem pa v ponedeljek po otroke user posted image user posted image  - če se je kej prjel no. Upam, da bo kej no. Drgač sm boljš. Vročine ni več. Ven pa še ne grem. Sem še mal švoh za kake sprehode. Itak se mi pa nikamor ne mudi. Sm na bolniški user posted image . Lulam pa kakam tud že normaln user posted image user posted image . Boli sam še mičkn. Krvavela pa jst nism. Edin v sredo na dan punkcije čist mičkn. Pa še to ne na stolu ampak pol mičkn na vložku. Ma res čist mal. Mogoče je pa pr men ostal vse notr in me je zato tolk bolel, ker je tista kri dražila notranje organe v trebušni votliniuser posted image . Vprašanje. Ma sej ni važn. Važn, da nimam več vročine in da sm že skor čist OK user posted image .

Katera bo mela zdej prva test? A je to mogoče biba 1? Morm mal po seznamu pobrskatuser posted image user posted image user posted image .

A vam zaupam še eno naj-jed v zadnjem času: na koščke narezana zrela breskev in banana + žlica domače borovničeve marmelade in čez vse to polijem navadni jogurt EGO al pa kej podobnega in premešam mmmmmmmmmm njami. I like it user posted image . ... to si ponavad privoščim za večerjo user posted image

Lep vikend vsem skupaj!!!

pika74
user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.6.2006 17:26:59   
*Karmen*
Pika, mislim, da je moje veselice z injekcijami konec. Upam. In fajn, da si tudi ti že dala vse ta hudo skoz in počasi prihajaš na stare tire. Zdaj te čaka pa samo še tisto najlepše, ko boš v svoje zavetje dobila eno majceno pikico... Do takrat pa uživaj in se pusti maksimalno razvajat. LP in veliko sreče. Karmen.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 10.6.2006 17:27:31 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.6.2006 21:20:48   
kapica
Sem mislila al bi al ne bi, ampak ker ste punce tukaj tako super, se bom kar oglasla in ne bom vec cakala.

Spremljam vas cel cas in vam drzim pesti, da bi cimboljse presle skozi vso spikanje, punkcije, transferje in bile cimprej user posted image  user posted image  user posted image .

Jaz sem nekje dva tedna nazaj zvedela da brez ivf ne bo slo, pa sem sedaj ze v redu, pripravljena tudi na ta postopek. Sploh pa ko vas berem, se mi zdi da je pol tako hudo, kot sem jaz imela v glavi. tako da ste super za vzpodbudo in podporo user posted image user posted image . V ponedeljek pa zvem kdaj se vsa stvar pri men zacne, al julija ali avgusta, sem slisala, da gre to pri nas malo hitreje (v nemciji).
Tako da se ze veselim.

Drzim pesti naprej za vse vas in da bo cimvec user posted image user posted image user posted image !!

Punce super ste!

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.6.2006 22:41:42   
biba 1
Ojla!

Joj, če si odvisen od rr-ja in ti crkne net.... (no comment...)

Pika in Špelka hvala za skrb, sem ok.
Pika, sem te želela spoznat v sredo pa sem potem tko dolgo čakala tam na uz in potem so me poslali še na drugo stran ceste po napotnico in nazaj in v sprejemno in nazaj in šele nato tja na "recepcijo". Za pop.....! Škoda, upam da bo še kaka priložnost!
Špelka, tebi se pa opravičujem, ker sem bila mal "čudna" v sredo, mi ni blo do ničesar, me je tko skrbel, kaj mi je, da nisem nč druga registrirala, kot samo tisto odpiranje vrat od UZ-ja. Al sem smotana..... 
Vidim, da sta obe "preživele" punkcijo in pridelale veliko jajčk!user posted image

Zdaj pa gremo skupaj do KONCA do user posted image user posted image in do user posted image !!!

Vse ostale punce ne mi zamerit, sploh ne sledim kaj se kaj dogaja, zato vas ne omenjam posebej. SIGURNO PA VSEM ČIMPREJ ŽELIM ZAOBLJENE TREBUŠČKE!

Jaz sem mela eno krizo, me je neki ful grablo, ampak k sreči na UZ ni blo videt nič posebnega, razen malo hiperstimulacije user posted image !

Drugače pa že od srede naprej filing kot, da se bo M vsak čas ulila, butast filing, eh...
Jutri je 8 dan po ET in je tudi dan, ko bi drugače morala prit M. Kdaj naj delam test? Nisem ga še kupila, ker bi ga drugače že naredila ... Sem rekla, da se mal posvetujem z vami, veterankami, kaj je najbolj pametno? Me pa srbijo prsti, si lahk mislite kako!!!

Upam, da ta reč od neta ne bo več crknala in da se kmal spet javim!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.6.2006 8:43:12   
Anonimen
Biba, špelka, pika in ostale, ki nestrpno čakate na user posted image user posted image , držim pestke, fige, vse kar je možno, samo da bo pomagalo.
Ona78 kako pa ti po punkciji. javi se kaj, ko boš pri močeh in poročaj. Pa čim prejšnje okrevanje, da boš fit za ET.
Vampirka in zigkar sta še v user posted image ali vaju že kaj daje, prvi znaki user posted image ?

(odgovor članu biba 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
11.6.2006 10:36:38   
pika74
Ojla bejbike user posted image ,

zigkar - a pol nič več špikanjauser posted image . Ja jst sm pa mislila, da bo vsej še kej user posted image user posted image . Glih všeč mi je ratal user posted image user posted image user posted image  heheh... nene, sej se hecam. Dost bouser posted image .

biba 1 - tud jest bi te rada spoznala. Sej veš, ne morm iz svoje kože - birbec babji sm in bom user posted image . Ma enkrat se bomo že srečal. Ni user posted image , da ne. Ane user posted image .

vampirka - kako kej buši?

Špelka - upam, da si OK in da te doma dobr cartajo user posted image .

kapica - a ti pa začneš julija al pa avgusta. Super za brzino. Pr nas so pa takrat tele stručkoti na dopustih. Ma sej po en stran paše, ker pol še nas prisiljo, da gremo še me na dopust. Drgač bi najbrž bla skoz gužva. Mal je treba pa tud predahnt aneuser posted image . Mislm. Mal se tolažm...user posted image  sej me zastopte.

MIŠEK1 - hvala za pestke user posted image .

ostale frčafelce - javte se kej, da bomo vedl, kako gre oz. kako se pelje user posted image user posted image .

Lep dan še naprej!

pika74
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.6.2006 10:44:16   
pika74
U še eno vprašanje:

A ste šle na ET same al je šel partner z vami?

user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.6.2006 10:52:13   
biba 1
Moj user posted image  je bil tko priden, da je šel vedno z mano, tudi na UZ-je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.6.2006 11:37:03   
neni
Zdravo!
Vidim, da ste pridne in predvsem, da tudi vam čas beži in ste že pri transferjih in bo kmalu tukaj tudi čas za user posted image .
Pika, moj je nekajkrat šel zraven, dvakrat pa ne. Ni treba, je pa lepo, ker vidiš user posted image user posted image user posted image . Če ne dela gre zraven, boli pa nič.(se sam smetano iz celega postopka poliže)

Jaz sem dokaj v redu, iščem znake, da je vse v ok. Prsi imam boleče samo na otip, včasih malo ščipne spodaj. Jutri imam prvi uz in bomo več vedeli.
Prosim, da držite močne močne pesti tudi zame, ker me je tolk strah......user posted image

Mislim na vas
lp user posted image neni
upam, da se bom jutri zvečer še vedno lahko podpisala tako

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?