|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 11.6.2006 14:15:13
|
|
|
|
*Karmen*
|
Čao, babe! Špelka, fajn, da si prišla k sebi. Zdaj si pa res zaslužiš nekaj dni dopusta. Sicer te bomo pogrešale ampak ti privoščimo, da se odpočiješ od vseh teh pritiskov. Zato pa: uživaj in poskrbi za svojo dušico tako kot želiš le ti . Neni, zate bomo jutri držale močne, močne, moooooočne pesti, da bo vse o.k.. Ampak mislim, da je letos vreme takšno, da bodo te naše pikice kar raje na toplem ostale kot da bi hotele ven na prosto ... Pika, ti pa že nastrpno čakaš kaj? Si se odločila za enega, dva ali tri ? Ija, kdaj misliš pa ti dat ven in sebe vse tisto kar si pridelala? A že veš za datum? No, potem moramo pa še enkrat posebej obdelat bližajoče obdobje testov: Biba1, Pikovit, Čiška !!! Za vse vas močne pesti in dobre misli, da bi vam uspelo in da tečke rdečke ne bi bilo vsaj še devet mesecev. Men se zdi, če mi tokrat uspe, da sploh ne bom mogla dojet, da je ne bo. Po moje bom že iz navade vsak mesec nekaj dni nosila vložke . No, kakorkoli, po tolikih letih rednih M bi se kar prileglo mal pavze. Potem pa še odstavek za izgubljene duše: Cegelčica, Kokoška, Skorpija, Sisy, Narciska... Te nam prav gotovo pripravljajo presenečenje. Čakale bodo do testa in nam potem nasule nekaj dobrih novičk !!! Stvar okusa. So pač bolj tihe punce in rade presenetijo. Jaz moram pa takoj vse izblebetat. A mislite, da bom kdaj kaj boljša al bom skoz taka čvekica ?! In še posebno poglavje za Ono78. Danes je dala skoz najhujši poseg v tem postopku: punkcijo. Kakorkoli se je že končala - konec je razmišljanja o tisti dolgi igli... ONA78, VSE HUDO JE ZA TABO!!! Prihaja najlepši dan, ko boš v svoje varstvo dobila majhno, majceno pikico. Pa javi se čimprej in poročaj kako je bilo. O meni ne bi kaj preveč pisala. Je šele tretji dan po ET in kakšnih posebnih znakov ni. Malce me špika pod popkom, malce v jajčnikih, malce v križu, prsi bi najraje vrgla v koš za smeti, ker mam tok napihnjene kot bi jih nekdo napumpal ... Skratka tako kot prvič. Upam, da bo na koncu vsaj rezultat drugačen kot v prvo. Tako, zdaj pa mal izkoristite dan. Res ni prav sončen, je pa definitivno toplejši kot so bili prejšnji (vsaj pri nas). In fajn zrak je zunaj, ker piha topel veter. Punce, lepo se imejte in veliko sreče vsem!!! LP. Karmen.
|
|
|