|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
6.6.2006 13:12:14   
Saša27
Pozdravljene majčice/junijčice!

Po dolgem času se tudi jaz javljam, berem vas pa vsak dan, kar pa je najbolj pomembno, za vsako od vas držim ogromne pesti, da bi zagledale user posted image user posted image .
Tudi jaz bo morala biti sedaj v postopku, pa zaradi osebnih problemov nisem, sem pa klicala v Lj, pa se zmenila za septembra
Zgikar, tudi jaz ti polagam na srce, čeprav je samo eno jačece, se BO iz tega razvil prečudovit user posted image .

Tudi tebi Špelka, vso srečo na punkciji, pa seveda vsem ostalim sotrpinkam en velik + na koncu postopka.

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.6.2006 13:39:54   
*Karmen*
Punce, a ste brale dva dni nazaj na RR-ju forum "Čvekanje v tri dni"? Tam je ena objavila link za branje članka o Davidu Cooperfieldu, ki bo menda v naslednjih dneh izvedel prvovrsten trik. Ženska, ki se bo prostovoljno javila, da bo sodelovala v tem magičnem obredu, bo brezmadežno zanosila... Zdaj pa že kar mal razmišljam, da bi ga šla tud jaz gledat user posted image ...

Saša27, zelo lepo od tebe, da si se oglasila. Poskusi malo večkrat vzet tipkovnico pod roke, da bomo vsaj malo vedele, kako je s tabo in kdaj se nam boš spet pridružila. LP. Karmen.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 6.6.2006 13:41:19 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.6.2006 18:41:06   
pika74
Ojla bejbikeuser posted image ,

dons vam bom mal bolj zmedeno pisala, ker živčki že mal delajo user posted image . Ma ne zamert. Sej bom boljš čez par dni.

Špelka - midve se itak vidve jutr. Boš vidla, tista, k bo najblj zelena u faco, tista bom jstuser posted image .
lajna - držim pesti za user posted image
zigkar - jaz sem prepričana, da bo tale 1 TAPRAVI!!!! in zapomni si, samo eden je dovolj, da rata!
vampirka - tebe vedno rada berem. Vedno imaš polno malho dobrih in koristnih nasvetov. Si pravi zaklad za RR.

zdej grem pa še mal župce pojest. pol pa kšne karte vrževa tik pred spanjem, da bom mal pozabla- če bo le ratal.

Dijoooooooooooo!

Se pol po punkciji beremo, če preživim user posted image .

cmok!
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.6.2006 19:11:26   
čiška
Špelka in Pika,držim pesti jutri za vaju,da bo vse čim bolj brez bolečin.Zigkar,tale eden bo sigurno taprav borec.Imam pa eno vprašanje:Ali je normalno,da krvaviš po ET???Sem kar mal živčna,ker ne vem,če je to glih normalno!Punce, držte se!lp

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.6.2006 19:13:46   
Špelka
Pikca - jutri osebno ti zaželim srečo, danes pa samo - MIRNE ŽIVČKE in da mi zmagaš pri kartah! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.6.2006 9:05:24   
Špelka
Čao, čisto hitro javljanje... Torej  -Saša, Čiška, hvala pa pestke! user posted image user posted image  Torej - dons je blo pol punc s tele teme na GK - Pika je naokol šlobidrala z vrečasto spalno srajco, in čaka na punkcijo (morda jo je že preživela!). user posted image  Biba se je prišla pokazat, ker so jo spet dajali krči. user posted image  Več poroča ona sama. user posted image  Jaz? Prestrašena, šokirana,...hm, hm.... Z mojih 11 foliklov velikosti 11 - 15 mm jih je v dveh dneh zrastlo 17 (!) velikosti 16 - 22 mm ! user posted image  Torej mam v petek punkcijo in sem jim že dons povedala da brez lokalne me (nas) ne dobijo na mizo. user posted image user posted image  No, tolk na hitr.... Zdej bom pa v petek res rabila vaše pestke!!!! user posted image  Se beremo pop.! LP, Špelka

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.6.2006 10:02:47   
vampirka
Stara (beri Špelka user posted image ) - ti boš ziher podrla moj rekord!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj, tolk sem vesela za tebe in tvoje "gnezdišče" user posted image !
Pika, upam, da si lepo preživela in da imaš dober pridelek... Biba1 - kako je zdaj s temi tvojimi krči user posted image ??? Jaz srčno upam, da samo lažni alarm in da te res ne bo user posted image ...user posted image !
Torej, še dobro da imam uporabne vse 4 okončine, ker zdaj v petek moram dvojno držat pesti - za Špelko in Karmen!!! user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.6.2006 13:09:03   
pika74
Ojla pupike,

sam na hitr, ker pišem kar iz kavčauser posted image .
Punkcija je za mano user posted image user posted image user posted image . Vam povem - se da prežvet. Mene ni tolk bolel. Res. Zdej mal počivam, ker sem še mal user posted image user posted image  od injekcij in vsega.
Imam jih 7 (ne vem, kam so ušli še trije user posted image  - jih bom za uha user posted image user posted image user posted image  mulci nesramni user posted image user posted image ).

V pondelk grem pa po user posted image user posted image , če se bo kej prjel. Zdej pa nazaj leškat user posted image .

Špelka - držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image .

Vsem ostalim en user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in vampirki en šopek user posted image user posted image user posted image .

biba 1 - ti pa tud počivej - vse bo še u redu boš vidla, da bo user posted image .

pa pa

pika74
user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.6.2006 14:10:51   
emaa
No me veseli pika, da je šlo dobro. Biba, da se ti krči le porihtajo, Špelka je pa kot vidim prava kura nesnica.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.6.2006 16:14:09   
ameli
Pika user posted image user posted image user posted image user posted image , saj sedem mulčkov je pa čisto dovolj, naj se le vsi oplodijouser posted image user posted image user posted image user posted image . Ful mislim na tebe in stiskam pesti user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.6.2006 18:27:22   
lajna
Pozdravljene ženske!
Tako dokončno se je user posted image  vlila čeprav brez bolečin moji eskimkoti niso zdržali pritiska močne želje in moje psihe. Tako sedaj bom pa malo počivala in si bom privoščila dpust v pravem pomenu. Pravo lenarjenje! Nič dela in razmišljanja samo uživanje takšno in drugačno. V novi boj z mojimi preostalimi eskimkoti pa bom šla v saptembru. Moram se spočit pa ne tolk od špikanja ali tabletk kot od pričakovanja user posted image user posted image . Vsak mesec upaš in jih čakaš pa nič. tako zaenkrat je dovolj tega če že 4 leta čakam na user posted image  bom pa to še podaljšala za 2 meseca. Bolje tako pa da se potem prime kot da jih lzgubim in sem spet na čskalni listi za nov postopek ki pa je vedno daljša.

Vsem vam pa čestitam za pogum pri punkcij in pri lepem št. jajčkov, Boste videle vse bo. IN drugo leto bo toliko novih mamic z vozički da bodo parki v mestih premajhni za vse nas.
Pa LP lajna

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.6.2006 18:30:00   
koala
JJJJJJJEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ PPPPIIIIKKKAAAAAAA, super da je šlo na punkciji tako dobro, saj sedem pa ni tako slabo, naj se vsi oplodijo, da jih boš vsaj nekaj grela in da se vsaj en prime.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.6.2006 19:37:46   
Špelka
Lajna - žal mi je ..... user posted image  vendar te občudujem, da zreš tako optimistično naprej. user posted image  Glej - vem, da zdaj to ni nobena tolažba, ampak skoraj vsaki slej kot prej uspe. September je očitno tisti PRAVI mesec zate . Do takrat pa - kot si rekla - možgančke na off in čivavo na stražo, da se bodoča mamica še zadnjič v redu spočije. user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 7.6.2006 19:38:45 >

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.6.2006 19:53:18   
Špelka
Čiška - čestitam za ET! user posted image  V seznamu je že popravljeno! zdaj pa držim vse 4 user posted image  (tudi na nogah), da se tvoji user posted image user posted image  lepo vgnezdijo in začnejo rast! user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 7.6.2006 19:56:14 >

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.6.2006 19:55:46   
Špelka
Vampi user posted image  (a sem žleht, ne? user posted image ) jest res upam, da tvojega rekorda ne podrem! Še ga bom izenačila bo to čist super! user posted image  Pika - hvala za user posted image , samo da si ti men prežvela! Ema - tudi tebi hvala, da nas spremljaš! Kako kaj tvoj buši? user posted image  LP, Špelka

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.6.2006 22:34:01   
ija
Madonca, tri dni me ni na RR, pa toooliko novic - od UZ do punkcij, ET in na žalost M ... lajna, si mislim, kako se počutiš. jaz sm se glih dons pogovarjala s svojim dragim, da vse skupaj kar precej psihično vpliva na naju in da bova v vsakem primeru rabla en premor, če tokrat ne rata ...Drugač pa moje poročilo - v ponedeljek zjutraj UZ in šok - samo dva foliklauser posted image  je bil tud dr neugodno presenečen, tko da sm bla pol čist sesuta cel dan. Tko nč dobr ni blo ne slišat ne videt, tko da ne vem, kaj bo. Skratka, jutri bom najverjetneje že vedela - imam naslednji UZ in imam občutek, da bo potem v soboto punkcija. Pa sej bomo vidli.
Karmen, držim pesti za tvojega borca!!! Pika, bravo za punkcijo - zdaj pa počivat in se pripravit za user posted image  Špelka, ti boš pa mal pred mano - boš vidla, prav nič hudga ne bo, čeprav imaš kar nekaj jajčk za ven potegnit, kar je super!!! 

Pozdravček tudi vsem ostalim "borkam", Ija

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
8.6.2006 7:57:16   
pika74
Ojla pupikeuser posted image ,

Hvala vsem za lepe besede (ameli, emamair, koala, ija, Špelka, lajna, Vampirka...) user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes za odtenek bolje. Še vedno ležim na kavču in pišem postrani user posted image .
Zdaj pa vam lahko malo več napišem o punkciji.
Mene ni bolelo. Pričakovala sem najmanj da me bodo zaklali. Bila sem pripravljena na najhujšo bolečino. Bilo pa mi je malo vseeno zaradi apaurina, ki sem ga morala vzeti (sestre ti ga dajo da ga vzameš na večer pred punkcijo, da si bolj zrelaksiran). In res sem bila kar malo zafiksana od tega apaurinauser posted image . Potem mi je sestra dala še ketonal injekcijo v tazadnjo in šla sem do tistih tazadnjih vrat. Potem so se začeli malo živčki.... srček user posted image  je začel hitreje biti. Roke so bile mrzle. JAz pa hkrati tudi zaspana od apaurina. Čudna kombinacija user posted image . Glih za eno punkcijo user posted image user posted image . Potem so poklicali taprvo žensko. Pa je ravno skočila ven in potem so rekli, pa pridite vi user posted image . OK pa sem šla. Sledilo je preverjanje identifikacije (pasuš) in potem sem sedla na tisti stol. Potem so mi ženske vse povedale. In začelo se je. Punkcijo je opravila ena zelo prijazna dohtarca. Ne vem točno - mogoče se je pisala Požleb ali nekaj takega. Res prijazna. Vse je razlagala med postopkom. Najprej je dala nekaj not - in rekla, da bo kot navaden ginekološki pregled. In res. Potem je rekla, da me bo malo uščipnila, da bo dala lokalno anestezijo (kot pri zobarju) in ni blo tako hudo. Potem je dala še na drugo stran eno injekcijo in malo počakala, da je začelo delovati.
Nato je ena sestra, ki je stala zraven rekla, da naj položim roke na trebuh in močno tiščim jajčnike dol. Ona pa mi je pri tem pomagala. In začelo se je. Rekla je, da bo malo cuknilo, kot pri menstruaciji. Lahko vam rečem, da sploh ni tako hudo. Mene marsikatera M bolj boli od tega cukanja. In važno je samo, da si miren in sproščen, da so mišice mehke. Tako je na eni strani (mislim, da na levi) našla 5 jajčkovuser posted image , na drugi pa še dva. Res - punce, jaz sem pričakovala veliko hujšo bolečino in na srečo je bilo precej manj boleče. Če dobro pomislim, je bil mogoče celo HSG bolj boleč. Pa tudi HSG ni bil nevemkaj. Vsaj pri meni ne, pa sem imela kar precej zamašene jajcevode in spomnim se, da se je še Drobnič čudil, da me ni bolj bolelo pri HSG.
Po punkciji greš še malo odležat za kake pol urce v sobo in popiješ čaj z dvema kapsulama antibiotikov (no, vsaj meni so jih dali). Potem greš do sestre, kjer dobiš za spomin še eno injekcijo v tazadnjouser posted image , nekaj podpišeš in greš.

Čez nekaj ur pa se je pri meni začela bolečina. Ob mirovanju (ležanju) je bilo OK, čim pa sem se kaj premaknila in hotela npr. na WC, pa je bilo čutiti vse tako razboleno na področju od jajčnikov in vsepovsod po trebuhu. Do WCja sem se komaj privlekla. Ampak saj razumem, če je navadna ovulacija z enim jajčecem boleča, potem je tale boleča vsaj za 7x bolj, ker je bilo vse skupaj stimulirano in ker je bilo 7 jajčec. Pomoje. In najbrž je še kaj krvi v okolici jajčnikov od punkcije in ta kri potem boli. Pomoje.

Od 9h (po punkciji), ko sem spila en čaj, pa do 3h popoldne nisem nič pila in kar naenkrat sem bila potem tako žejna, da sem čutila prav dehidracijo. Hitro sem spila 2 kozarca čaja. Popoldne pa se je pojavila še temperatura 37,5. Neni mi je po telefonu svetovala, da je to pogostokrat po punkciji in tudi MIŠEK1 mi je na RR lepo povedala, da se je tudi njej to zgodilo. Kasneje sem brala še malo na MONu in videla, da je Pušenjak eni s podobnim problemom povedal, da je povišana T lahko tudi zaradi dehidracije jajčnikov, stresa, samega posega v telo... in pomoje je bilo pri meni tudi tako. Zato punce pijte malo več po punkciji, da se izognete tem težavam.
Pri meni je sedaj že bolje. Pa še nekaj - iz lastnih izkušenj vam svetujem, da jeste dan prej in po punkciji bolj lahko prebavljivo hrano. Mene ob vsakem pretakanju hrane ali ob vsakem prdecu user posted image   fuuuuuuuul zaboli okoli jajčnikov in maternice. Vse je tako občutljivo, zato je fižol in podobne vetrovepovzročajoče substance user posted image  vsaj pri meni strogo prepovedan.

Takole. Danes sem se malo razpisala. Špelka, upam, da ti bom s tem kaj pomagala. Skratka, ne se preveč bat, ker vem, da si korajžna in da te ne bo bolelo. Upoštevaj navodila glede pitja in hrane in počivaj, pa bo vse OK.

Zdaj grem pa na en čokolešnik user posted image .

Se beremo,

pika74
user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 267
8.6.2006 8:42:51   
Špelka
Pika, pismo si ti carica - res! user posted image Ne veš, kako si me sedaj pomirila s telim tvojim postom! za to si zaslužiš 1000 user posted image user posted image user posted image user posted image  in poljubčkov! Hvala ti! In še enkrat ti iskreno čestitam za punkcijo - in 7 polnih jajčk je po mojem čisto v redu! In veseli me, da se danes počutiš bolje in je vročina izginila! user posted image  Tvoje nasvete glede pitja in hrane bom pa z veseljem upoštevala! Pa še to: VSE TUKAJ GOR STE FUUULLL V REDU In hvala vam, da ste tu! In vse me si zaslužimo, da nam uspe! user posted image  Pika - mene res že kar daje panika. Ampak tale tvoj post mi je res mal oolajšal dušo! user posted image  Zdaj se pripravljam na odvajala in napogosto obiskovanje WC-ja. user posted image  Potem se ga pa zvečer malo zadanem, in bo! Sem pa dons že odkar sem vstala - beri 1 uro - zoprna kot muha - napizdim vse, k mi pridejo blizu. In sevede najbolj nauser posted image  moj user posted image . Žal user posted image .
Pika - zate mam jest še eno pomembno vprašanje: ALI VSEM PRED PUNKCIJO NAŠOPAJO TUDI LOKALNO ANESTEZIJO, ALI SI BILA TI IZJEMA? Ali je treba posebej prosit zanjo?

Ija - glej.... Ne vem točno, kaj naj ti napišem, pa ti bom kr tisto, kar sem prvo pomislila... Sej verjetno je res boljše, da je jajčk več, vendar so ta lahko tudi prazna... JAz bom to vedela šele jutri - misli, koliko je tudi vsebna in ne le vsebina. Kvaliteta se bo pa sploh videla šele čez 6 dni.... Torej - tudi z dvema imaš še kako dobre šanse, da ti uspe. Morda sta tudi tvoja dva kot od Karmen kvalitetni kurji jajci user posted image . Pusti se presenetiti! user posted image

Zigkar, Pika, Ija: očitno smo res prava 4-peresna deteljica - v roku 4 dni bomo vse opravile s punkcijo! 4-krat hura za nas! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, punce, grem oddelat š zadnjih 8 ur pred velikim dogodkom... Se beremo! LP, Špelka

P.S.: En posebno topel pozdravček naši Vampi user posted image , ki nas kljub drugemu stanju ni zapustila in nam s svojim zgledom vliva ogroooomno upanje! Hvala ti! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.2: Pismo, punce, al iste opazile, da naše Bibe od včeraj ni bilo na spregled??????  Dejmo držat pesti zanjo, da se kmalu oglasi in da to pomeni samo eno: user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 8.6.2006 8:48:43 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 268
8.6.2006 8:47:00   
koala
O Pika izčrpno poročilo z obilo nasveti, za vse nas, ki nas še to v prihodnosti čaka, bonm si shranla, da bom lahko pol prebrala.
Ti kar pridno počivaj in se pusti cartat.

Aja, pa dobr tek jaz pa medolino papam, najm!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 269
8.6.2006 8:59:47   
vampirka
Dobro jutro!!! Najprej Lajna...user posted image user posted image user posted image ...res si vzemi dva ali tri mesece "dopusta" - ne študiraj na O, na BT, na nič! Samo uživaj, razvajaj male user posted image  in svojega dragega (in obratno, seveda)!
Špelka - ej, super okrajšavo si našla zame!!! Res imam že "vampija" user posted image user posted image user posted image ! Mi je prav všeč...Seveda ti bom lahko vse vrnila čez kake dva, tri mesece (špeloni = baloni user posted image )!
Pika, ti pa mir dej - ne da se vsakič javljaš iz druge "joga" pozicije! Čeprav ne bom nič pametovala, ker sem sama tudi že čičala za tole škatlo dva dni po punkciji user posted image !
Jaz moram delat, zato samo še povem, da moje pesti ostajajo trdo stisnjene do jutri - zatorej, Karmen, da dobiš svojega user posted image , Špelka zate pa, da te bo čimmanj bolelo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.6.2006 9:00:06   
pika74
Oj Špelka,

pred punkcijo te sestra vpraša, če želiš injekcijo ali tablete za proti bolečinam. In jaz sem jo vprašala, kaj bolj nuca. Pa je rekla, da injekcija bolj. Jah sm rekla, če smo dobil tok injekcij, dejmo pa še eno. Ni panike. In tko ti dajo injekcijo ketonala v tazadnjo user posted image .

Špelka nč bat. Boš vidla, en dva tri, pa bo punkcija mimo. Čas gre tako hitro. In pol boš šla parkrat spat, pa boš noseča user posted image .

Koala - a ti pa medolino mmmmmmmmmmmmmmmuser posted image .

Še ena prispodoba o številki 7.

V 7 letu poskušanja (junija je namreč minilo polnih 6 let od prvega poskusa zanositve) sem imela 7. junija sem imela punkcijo in pridelala 7 jajčk.

Lp
pika74
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 8.6.2006 9:03:39 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.6.2006 9:06:19   
pika74
Aja Špelka, uno lokalno anestezijo (injekcijo na stolu) ti pa tud dajo sami od sebe. Oni že vejo, kaj morjo. Nč bat. Obvladajo user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.6.2006 9:06:47   
Špelka
Huh, Pika, ta je dobra! user posted image user posted image user posted image  Sploh zato, ker je sedem božje število in pomeni popolnost! In sedem je tudi število vseh naravnih preobratov in sprememb. No, jaz bi rekla, da se krog počasi sklepa in obdobje poskušanja končuje.... Itak bo pa vse pokazal čas, ki itak hitro beži!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 273
8.6.2006 9:07:49   
Špelka
Pika - čist sam še neki: a se Apaurin poje na prazen ali poln želodček? user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 274
8.6.2006 9:14:16   
pika 74
.

< Sporočilo je popravil pika 74 -- 8.6.2006 9:15:57 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?