|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 13.6.2006 6:34:59
|
|
|
|
neni
|
Zdravo soborke! Najprej čestitke Bibi 1 za . Naj ti vse lepo mineva, brez prehudih skrbi. To se mi zdi še kako pomembno, ker naše nosečnosti sploh niso tako lepe, kot bi lahko bile. Zdej ste še za vse pridne kokice - grejte grejte male pikece, da bomo konec meseca videli same . Potem bomo lahko ugotovile, da je tale majsko-junijska varianta najuspešnejša doslej. Pa še poročilo iz mojega prvega uz. Ni glih grozno optimistično, ampak tako je vedno pri Rešu. Dopolnila sem 6 tednov in na uz smo videli 1,29 cm veliko vrečko, notri pa čez polovico (cca 5mm) utrip. Ni blo nobenega človečka notri, ampak samo en zmazek, ki je skakal gor pa dol, pa gor pa dol. Kot da bi se kaj pretakalo. Reš je najprej rekel: to pa ne bo v redu, je premajhno. Potem je vprašal, kdaj sem imela transfer. Jaz: jutri bo en mesec, pa že 3. dan sem ga mela, ne 5. Reš: no mogoče, ....bomo videli. Jaz: a tole je utrip? Reš: ja, tole je utrip Potem je vzel tisti vrteči koledarček in rekel: no, sej to je še prezgodaj, zdej je vsak dan drugače, šele 6 tednov, rodila boste pa 5.2., če bo vse prav. Pridte 23.6. zjutraj, bomo več videli. In kaj nej si zdej jaz mislim? Prej sem upala na utrip in to je blo vse, kar sem hotla, zdej je pa že to premalo? A bi moral imet mali že pol kilce, al kaj? Ko sva prišla z mojim v avto, pa sem mu rekla: veš kaj, vsem se še utrip ne vidi pri tem tednu, pa so na koncu mamice, boš vidu, da bo vse v redu. Glej, pikec je živ, mogoče ne bo rastu, bomo vidli kaj bo, ampak danes ob 18h mu je prou fajn utripalo. Jaz: veš, bo vodnarček... Moj: vodnar?, jaz bi raje ŽIVAL potem sem ugotovila - kot znamenje hi hi hi Ko sem prišla domov sem bila tako zmešana, da se nisem mogla javit. Hvala vsem, ki ste držale pesti, ki ste mislile name. Ne preostane mi drugega, kot da upam še naprej in nekako preživim do 23., ko imam spet uz. Hvala še vedno neni
|
|
|