|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 8.6.2006 12:01:20
|
|
|
|
*Karmen*
|
Ojla, punce! Včeraj sem mislila, da bom pop !!! Spet nama je internet nehu delat. Pa tok sem si želela pogledat kako je z našo Piko. No, sem pa danes vse prebrala. Pika, trikrat hura zate in za tvojo punkcijo!!! Tudi ti si jo preživela brez problemov. Ni panike, a ne? Glede hrane sem pa jaz kar krepko pretiravala. Sem že po naravi ful požrešna in sem dan pred punkcijo (ob desetih zvečer, ko sem prišla iz službe) pojedla celo goro sladkega zelja. In tudi zjutraj sem pojedla ene zelenjavne ribice, ker ne morem nikamor brez zajtrka... Lajna, iskreno mi je žal, da se je tako končalo. Pa saj veš: bolj kot se trudiš za eno stvar, bolj si je želiš in bolj znaš potem v njej uživati. Tudi jaz sem si rekla, če zdaj ne rata, si bom vzela vsaj nekaj mesecev dopusta. Mal bova šla na morej, pa mal v gore, pa mal bova spoznavala Slovenijo... Kar brez skrbi, Lajna. Pa da ne boš zdaj kar pozabila na nas. Čiška, bravo za ET. A tud ti maš dvojčke ? Ija, ti se pa nič ne sekiraj zaradi dveh foliklov. Jaz sem imela samo enega. Mogoče bova pa le srečni mamici na začetku drugega leta, a? Vampirka, tebi pa hvala za vso podporo, ki nam jo nudiš ob teh napetih trenutkih. Res si faca !!! Ja, zdaj pa še sebe mal obdelam. Ker sva pridelala v tokratnem poskusu samo eno jajčece, nama je Reš rekel, da naju bo obvestil ali je jajčece preživelo in ali se je oplodilo. Midva čakava na klic včeraj, danes... Nič. Jutri pa imam že transfer. In ker se g. Reš ni zmigal, da bi poklical, ga je poklical kar moj srček. Jaz nisem mogla, ker sem se bala, da bom padla skupaj, če mi bo povedal kaj slabega... No, pa je bil naš dragi Reško že na poti v Lj. in nama ni znal nič povedat. Tako, da bo ta živčna vojna trajala še do jutri do osmih zjutraj, ko ga bova spet poklicala. Za pop . Ne vem, če se doktorji sploh zavedajo, kako napeto je to pričakovanje in koliko živcev vložiš v čakanje na njegov klic... Ma, bova pač jutri izvedela. Kar bo, pač bo. Javila vam bom pa takoj, ko izvem ali greva na ET al greva na dopust . Zdaj pa vsem en lep pozdrav in veliko sreče!!! Pa se čimprej spet beremo. Karmen.
|
|
|