|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
8.6.2006 9:17:11   
pika74
Jst sm popoldne tud še jedla. Tko bolj tekoče. Ob 7h eno kremno župco mmmmmmmm je bla dobra. Pa neki sm še pila pol zvečer en sok al kaj je že blo. Pol ob 22h sm pa vzela apaurin.

Zjutrej na dan punkcije pa sm jedla čokolešnik, ker je tud sestra rekla, da nej ne pridem s praznim želodcem, da mi ne bo pol slabo. Nej neki le pojem. Pa sm.

user posted image  

(neki mi šteka dons tale računalnik - ma zdej dela)

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika 74)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.6.2006 10:06:07   
emaa
Lajna hudo mi je, bosta pa po pavzi šla malo bolj sveža. Punce za vse držim pesti, da vam rata, ker vsem ni dano tako kot meni, temu uiti v zadnjem momentu. Moj buši raste, zvečer je že kar lep, je pa fino, ker mi je bilo tako slabo, sem mal špeha zgubila na stegnih, riti in okoli pasu, pa še ni take škode če jem.

Držite se, berem vas pa itak skoz.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.6.2006 10:33:49   
pika74
O emamairuser posted image

vampirka - jawohl, že letim v ležeči položaj user posted image user posted image

Špelka - sam še en podatek: na punkciji nisem niti enkrat zastokala in nisem spustila niti ene solzice (kar je pri zobarju kar pogosto - vsaj pri meni)

user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.6.2006 12:01:20   
*Karmen*
Ojla, punce!

Včeraj sem mislila, da bom popuser posted image !!! Spet nama je internet nehu delat. Pa tok sem si želela pogledat kako je z našo Piko. No, sem pa danes vse prebrala. Pika, trikrat hura zate in za tvojo punkcijo!!! Tudi ti si jo preživela brez problemov. Ni panike, a ne? Glede hrane sem pa jaz kar krepko pretiravala. Sem že po naravi ful požrešna in sem dan pred punkcijo (ob desetih zvečer, ko sem prišla iz službe) pojedla celo goro sladkega zelja. In tudi zjutraj sem pojedla ene zelenjavne ribice, ker ne morem nikamor brez zajtrka...

Lajna, iskreno mi je žal, da se je tako končalo. Pa saj veš: bolj kot se trudiš za eno stvar, bolj si je želiš in bolj znaš potem v njej uživati. Tudi jaz sem si rekla, če zdaj ne rata, si bom vzela vsaj nekaj mesecev dopusta. Mal bova šla na morej, pa mal v gore, pa mal bova spoznavala Slovenijo... Kar brez skrbi, Lajna. Pa da ne boš zdaj kar pozabila na nas.

Čiška, bravo za ET. A tud ti maš dvojčke user posted image ? Ija, ti se pa nič ne sekiraj zaradi dveh foliklov. Jaz sem imela samo enega. Mogoče bova pa le srečni mamici na začetku drugega leta, a? Vampirka, tebi pa hvala za vso podporo, ki nam jo nudiš ob teh napetih trenutkih. Res si faca user posted image !!!

Ja, zdaj pa še sebe mal obdelam. Ker sva pridelala v tokratnem poskusu samo eno jajčece, nama je Reš rekel, da naju bo obvestil ali je jajčece preživelo in ali se je oplodilo. Midva čakava na klic včeraj, danes... Nič. Jutri pa imam že transfer. In ker se g. Reš ni zmigal, da bi poklical, ga je poklical kar moj srček. Jaz nisem mogla, ker sem se bala, da bom padla skupaj, če mi bo povedal kaj slabega... No, pa je bil naš dragi Reško že na poti v Lj. in  nama ni znal nič povedat. Tako, da bo ta živčna vojna trajala še do jutri do osmih zjutraj, ko ga bova spet poklicala. Za popuser posted image . Ne vem, če se doktorji sploh zavedajo, kako napeto je to pričakovanje in koliko živcev vložiš v čakanje na njegov klic... Ma, bova pač jutri izvedela. Kar bo, pač bo. Javila vam bom pa takoj, ko izvem ali greva na ET al greva na dopustuser posted image .

Zdaj pa vsem en lep pozdrav in veliko sreče!!! Pa se čimprej spet beremo. Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.6.2006 12:04:16   
*Karmen*
Eh, spet sem neki pozabila. Ja glede žeje po punkciji. Takoj, ko sva šla iz ordinacije sva se morala ustavit na bencinski črpalki, ker sem bla tok žejna, da ni blo za povedat. In ta žeja traja še danes. Pijem in lulam, lulam in pijem. Men se zdi, da se bojo ploščice iz dnevne proti kopalnici čisto obrabile... Že tako po naravi spijem ogromne količine ampak tole pa že meji na obsedenost user posted image !!! Zgleda, da to daje vse punce po punkciji, al kaj?

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.6.2006 14:07:41   
pika74
Ja zigkar, zgleda, da mormo res mal več pit,

Mene tud kar boli, ko grem lulat user posted image  in to že 2 dni. Pa hodim na wc vsake pol urce in lulam skor po kapljicah. Ampak ful pijem vodo, čaj, močno razredčen sadni sok (2/3 vode, 1/3 soka).

Moja vročina je pa dons zlo poskočnauser posted image . Zjutrej 37,3   okol 11h skor 38,0   in zdej 37,0 user posted image . Bolečina je malo manjša od včeraj. Jaz pa še kar ležim. Edina rekreacija je pot od kavča do wc-ja in potem mimo kuhinje po pijačo in nazaj do kavča user posted image .

a kdo kaj ve, kaj je z bibo 1 user posted image user posted image ? Nazadnje se je javila 6.6.

Držte se bejbikeuser posted image

pika74
user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.6.2006 18:18:36   
Špelka
Drage moje - jaz se za enkrat poslavljam.... user posted image  Ko se ponovno beremo, bodo moji otročki že spočeti.... user posted image user posted image user posted image  To me sedaj tolaži.... Kljub vsemu, kar me čaka, pa nisem pozabila na Karmen - stara sablja - srečno jutri! user posted image  Vse ostale pa: želim vam čim več miru v glavah.... user posted image
Bye - Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.6.2006 18:39:09   
*Karmen*
Špelka, oprosti, ne vem kaj sem razmišljala, da sem prišla do zaključka, da imaš ti punkcijo naslednji petek... Ma, mal se mi že meša od vseh teh datumov. Zdajle pa preberem tvoje poslovilno pismo... In glej ga vraga... se mi posveti, da je pa mogoče že jutri tvoj dan D... Pa sem šla za vsak slučaj še mal prečekirat na seznam IVF-jevk (vsa sreča, da ga imamo).

Torej Špelka: VSO SREČO TEGA SVETA TI ŽELIMO JUTRI. DOPOLDAN BODO PESTI VSEH PUNC, KI BLEBETAMO TUKAJ GOR, STISNJENE LE ZATE user posted image !!!
Pa da ne bi pozabla na izčrpno poročilo, ko boš mal prišla k sebi.

Pika, a maš ti še ful velike bolečine? Mene že nekaj ur po punkciji ni bolelo nič več. Samo sedeti je bila pa prava muka. Potem sem pa nekaj časa ležala, nekaj časa hodila po stanovanju in spet po istem vrstnem redu. Nakar se mi je posvetilo, da je čisto vseeno, če peljem mojega štirinožca na sprehod. Šla sem mal na samo, spustila možgane na sosednji travnik, da so se pasli po svoje in vse je bilo takoj videti malce lepše. Res sem morala delat malo manjše korakce kot ponavadi ampak počasi se daleč pride.
Glede lulanja sem mela pa jaz probleme samo, če sem hotela naenkrat iz sebe spraviti vse. Počasi sem prišla do tega, da je najbolje, da se ti mehur malce bolj napolni, potem pa greš lulat in lulaš v večih delih. Torej ne čisto do konca v prvem "šusu". Daš nekaj vode iz sebe, pa malo posediš na školjki, pa potem še malo daš iz sebe, pa spet malo posediš... In tako naprej, dokler se čisto ne izprazniš. Ja, mal po domače sem tole  napisala, ampak pri meni je delovalo. Poskusi še ti. Z odvajanjem blata pa nisem mela nobenih problemov, ker sem dan pred punkcijo jedla zelje, uro pred punkcijo pa zelenjevne ribe. In ko sem prišla s punkcije sem si skuhala kavo... Pol se mi pa res ni blo treba nič napenjat... Glede vročine pa nimam pojma kaj se je dogajalo pri meni, ker mi niti na misel ni prišlo, da bi si jo šla izmerit. Moram pa priznat, da sem eno uro po tistem, ko sem prišla domov, ležala pod debelo odejo, ker me je ful zeblo... Pika, upam, da boš čimprej na nogah in da boš spet veselo klepetala z nami. LP in srečno! Karmen. 

< Sporočilo je popravil zigkar -- 8.6.2006 18:40:55 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.6.2006 20:22:01   
Teja K.
Punce, kako ste kaj?user posted image
Po dolgem času se vam malček javljam. Berem, da je kup novosti in veliko lepih novic. Kar me zelo veseliuser posted image user posted image
Tudi z mano je vse vredu, v torek sem videla prvič utrip srčka najineuser posted image . Kako lep občutek je to vedo tiste, ki ste to že doživele, vsem osatlim p želim, da to občutijo čimprej. Tokrat sem bolj kratka,ker me čaka še kup dela....lepo se  imejte in srečno vsem-posebno tistim, ki imajo jutri ET.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.6.2006 20:52:30   
ija
Teja, lepo, da si se oglasila. Se velikokrat spomnim nate in sem ful vesela, da vajina pikica raste!
Drgač pa še moje poročilo z današnjega UZ - zadeva malo bolj počasi raste, kot sem mislila, tako punkcije še ne bo - verjetno v ponedeljek. Tako da, Špelka, razbijam našo štiriperesno deteljico, ampak saj je v bistvu ne. Špelka, jutri bom fuuuuuuul mislila nate, drži se, ampak sej ob vseh čudih, ki vam jih dajejo na GK, boš zihr z lahkoto preživela. Meni vsaj prvič Reš ni dal nič, pa me tudi ni kaj dosti bolelo, čisto za zdržat. Tako da ne dvomim, da boš brez težav dočakala oploditev svojih user posted image  pa hvala za tolažbo, mi veliko pomeni, pa tudi tvoja, karmen - zate tudi ful držim pesti za jutri - mam občutek, da bo taleuser posted image  ta prava!!!user posted image

Mislim na vas, Ija 

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.6.2006 20:53:44   
*Karmen*
Teja K., lepo da si se oglasila. Punce, a ni lepo, da nas tudi srečke nosečke ne pozabijo user posted image ? Ampak nekatere se pa nič ne javljajo. Cegelčica, punkcijo naj bi imela že pred petimi dnevi. Kako je s teboj? Kokoška, ti se špikaš že peti dan pa nisi še nič poročala kako prenašaš vse to drogiranje. Skorpija, ti greš verjetno že proti koncu postopka. Kako je s teboj? Sisy, kakšna je tvoja odločitev? Greš ta mesec v nove boje? Narciska, jutri greš po svojo drogo. Kakšni so občutki, ko končno začenjaš pot proti user posted image ? Mojca9000, tebi se pa tudi že bliža IUI. Se veseliš, da se bo začelo dogajati? No, dajmo se mal javit, punce!!!

Ija, saj ne boš razbila štiriperesne deteljice. Sam en listek bo mal daljši od drugih...

< Sporočilo je popravil zigkar -- 8.6.2006 20:59:50 >

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.6.2006 22:00:03   
Narciska
No končno sem spet malo zadihalauser posted image , tako da lahko napišem kakšno vrstico. Moram vam najprej povedat, da vas spremljam vsak dan, ker res napišete toooooliko dobrih stvari, da mi potem ginekolog nima povedat nič novega.
Hvala punce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, jutri grem po drogo, potem pa naprej.

Malo imam slab občutek, ker se bo tale moj postopek zavlekel že malo v julij, takrat pa se začnejo dopusti. Tako, da šele ko dobim svojo drogo v roke in točna navodila, bom pomoje šele zares dojela, da se je zadeva le začela.

Držim pesti, da si jutri tam v porodnišnici ne premislijo in da dobim vse kar rabim.
Se še kaj oglasim, do takrat pa držim pesti za vse nas!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.6.2006 22:40:47   
Špelka
Čao, samo na hitr, predno mi zagrabi apaurinček user posted image . Biba 1 javlja, da je z njo vse v redu in da ji je le crknil net... tako da se verjetno oglasi v soboto. Lahko nočkoooo...

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.6.2006 7:32:45   
pika74
Dobro jutro user posted image ,

Špelka - še malo, pa bo za tabo - močno mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zigkar a ti greš pa dons po user posted image ? Juhuuuuuu user posted image user posted image .

biba 1, sam, da si OK. Me je že skrbelo zate.

Jaz sem danes malo bolje. Bolečina pojenja. Ponoči sem imela pa modno revijo user posted image user posted image . 3x sem si preoblekla majico, ker je bila čist premočena. Zgleda, da me je mal skuhaluser posted image . Sedet še ne morem ampak tud v horizontali mi nič ne manjka user posted image . Z lulanjem je isto. Zigkar bom upoštevala tvoj nasvet in počakala, da se najprej malo nabere user posted image . Kakat pa tud še nisem šla od ure pred punkcijo dalje. Zgleda, da je pri meni malo bolj občutljivo vse skupaj.
Sem pa skoz na kavču. Ven sploh nisem še šla. Se res ful merkam.
Glede vročine - zjutraj, ko sem se zbudila je ni bilo user posted image .

Ajd držte se.

pika74
user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.6.2006 8:39:00   
čiška
Dobro jutro!Držim vse možne pesti, k jih lohk za Špelko,da bo vse, čim bolj neboleče in dober pridelek.Zikgar ,po punkciji tud jest nisem šla kakat ene dva dni,po mojem mal psihično.user posted image Lajna,ti pa lepo ,po nove čevlje,pa h kozmetičarki ,pa frizerju pa na eno full velko pico pa bo prec mal boljš.To ,bom namreč za začetek jest naredila,če ne bo ratal.Potem, pa na en ornk dopust pa, velik hopa cupa ,pa mogoče sploh ne bo treba na GK!!!!!!Ni hudič,da bomo tud me enkrat, enkratne mame z najboljšimi user posted image user posted image .Pika in Zikgar vama želim po ET krasno vsidranje in majo ,da ostanejo tam, kjer morjo bit(mal še samo sebe prepričujem)user posted image Meni se pa vlečejo dnevi tko da je tole čakanje res mučno.Ne upam si nič dvignit,tko da moj zdej lepo zaliva rože, pa psom vodo menja,pa tko naprej.....Zdej vsaj ve ,da imamo rože domauser posted image user posted image user posted image user posted image Vsem vam želim vse naj naj pa velik dobre volje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.6.2006 8:45:58   
pikovit
Živjo punce,matr nas je.Sem preletela po postih da sem vas na hitro malo spoznala namreč sem čisto nova na RR.Drugače sem se že predstavila mislim da včeraj pa vendar morda kakšno becedo več.Danes je četrti dan po transferju v četrtem ,zadnjem postopku.V tem postopku sem pridelala 16 celic 7 se jih je oplodilo dve so mi ustavili ali bodo zamrznjenčki pa še čakam da me obvestijo po pošti.Zanima pa me ali je vse ok če imaš povišano T saj imam jaz svojo zelo nizko 35,5 sedaj pa od 36,5 do 37?Ali ima katera takšen problem?Drugače pa je bil to moj šesti transfer vmes so bili še dvakrat eskimčki.Hodim v Ljubljano na gk. in moram reč da sem zelo zadovoljna,če seveda odmislim kakšne malenkosti.No tako mislim da sem se dovolj predstavila za zdaj se imejte najlepše.Lp Pikovit

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.6.2006 9:16:27   
čiška
Pikovit, jest imam tud zelo nizko temperaturo in tudi mene zanima ,kaj to pomeni??Nama, bojo že razložile punce k imajo malo več pojma o tem!Kakor jest vem,če si noseč imaš 37 ali več temperature ,v tem primeru, k smo pa še zelo zgodni pa nimam pojma.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.6.2006 10:23:56   
vampirka
Ja, dobro jutro! Oz. že kar dan user posted image ...jaz vam povem, da si bom počasi eno excel tabelco rabila naredit, ker zdaj pa vam ne sledim več (kot ena slaba računalniška igrica se mi zdi user posted image ...kar padajo z vseh strani user posted image )!
Najprej se moram pritožit, da mi že kri zastaja v mojih okončinah, ker tolko držim pesti - danes kar za dve - za Karmen user posted image  (baje ima dolge temne lase in psa user posted image ...aja, pa po novem tudi enega user posted image )! In seveda Špelko (našim zanamkam poznano pod partizanskim psevdonimom špeloni=baloni user posted image ) - ona je pa bolj blond (ampak samo v barvo las, da ne bo pomote) in brez psa user posted image ...in kolkr jo poznam, Gorenjko, kmalu tudi ponosna mamica user posted image user posted image  (ja, nič ni za pustit, če je zastonj user posted image user posted image user posted image )!!!
Pika, jao še malo - pa bo ET!!! Upam, da te bodo bolečine kmalu zapustile - ampak saj veš kako pravijo user posted image ... Pa prebava se ti bo tudi počasi uredila (če kake 2 do 3 tedne...lahko pa mine šele po prvem tromesečju...user posted image ...user posted image )!
Pikovit in Čiška - BT je pa kar za pozabit - jaz sem si jo prej merila eno leto - kot po knjigi! Vsakič narasla 1 do 2 dni po O in padla ponavadi na isti dan, ko se je prikazala user posted image ...po ET pa sem imela temperaturo skoz pod 37 in sem si jo potem kar nehala merit! In še sedaj imam popolnoma normalno - 36,8 (zadnjič sem se spomnila in si jo izmerila)...Zatorej - pozabite na vse "nosečniške" znake in uživajte!!! user posted image  imajo rajši skulirane mamice - take, ki po ET ne ležijo cele dneve na user posted image in pišejo scenarije z naslovi "od rojstva do mature"! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.6.2006 10:43:28   
pika74
Joooooooooj vampirka si me nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image . Kje jih pobiraš?
user posted image user posted image user posted image

Drgač je pa pomoje naša Špelka zdej zihr že fertik s punkcijo. Komi čakam, da se oglasi. Jo kr pogrešam.

čiška in pikovit - glede T po ET tud jest ne bi vedla, ker sm prvič v IVF postopku. Ampak najbrž se bo kšna kej oglasla z izkušnjami.

pa zigkar pomoje tud že ziba user posted image

Držte se!

pika74
user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.6.2006 12:39:00   
*Karmen*
Ojla, punce!

Sej zdaj me že poznate in veste, da nikakor ne morem naravnost domov. Vmes moram še vse štacune obrat, kavico spit, pa še kaj user posted image ... No, zdaj sem končno doma.

Ja, kot veste sem pridelala en sam poln folikel user posted image . In Reško me do včeraj ni obvestil (kljub obljubi) ali se je ta osamljeni borec oplodil ali ne. Z mojim srčkom sva sklenila, da ga danes sploh ne bova klicala in spraševala ampak, da greva kar v Postojno in ga v prašava tam. In na veliko začudenje se je najino edino jajčece oplodilo in je pravi mali borec user posted image . Reš nama je povedal, da se njegove celice neverjetno hitro delijo in da neverjetno hitro raste. No, in takega "naspidiranega" borca imam zdaj v mojem trebuščku... A mislite, da ma to kej veze z datumom moje punkcije (06. 06. 06)  user posted image ???

Sem se pa odločila, da grem v ponedeljek kar v službo. Če se bom pa slabo počutila grem pa itak lahko na bolniško. Sam zaenkrat mislim, da bo zaradi moje psihe boljše, če grem malo med ljudi. Pri nas v službi mamo par takih, ki vice stresajo cel dan user posted image , nekajkrat na dan pijejo kavico user posted image , tako, da nam pavz ne manjka, pa še nekaj dobrih prijateljic imam tam, tko, da bom lahko čvekala z njimi. Bomo vidli, a ne?

Zdaj pa 14 dni nestrpnega pričakovanja . Ja, res, če slučajno ne bi ratal (ma mora!!!) bom pa tud jaz šla na pizzo pol pa dvoje lepe sandale kupit. To je najboljši Apaurin za ženski spol user posted image .

ŠPELKA, a se misliš kaj pofočkat? Kako je bilo na punkciji? Kako se počutiš? Dej me reši tega bolestnega firbca...

Tako, zdaj pa en lep pozdravček vsem soborkam in veliko sončnih uric!!! Karmen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.6.2006 12:49:45   
pika74
user posted image user posted image user posted image  zigkar user posted image user posted image user posted image

kolk sm vesela zate!!!!

zdej nej se pa sam še špelka javi, pa bo dan popoln user posted image

sm tud jest en velik firbec user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 9.6.2006 12:50:11 >

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.6.2006 13:24:09   
Anonimen
Tako prijetno vas je brati in zato bi se vam kar pridružila. A lahko?
Pa toliko energije, spodbud, navijanja... joj, ste face.
Sem  se v istem šmornu al zocu znašla kot ve.user posted image Ampak kot vidim, ve kar uspešno rinete ven, na lepšeuser posted image . Vsak dan vsaj ena več, ki ji uspe. Čestitke vsem user posted image user posted image user posted image in vso srečo tistim borkam, ki so še na poti na svobodo. Jaz moram še do avgusta čakati na ponovno luknjanje riti in mučenje ob punkcijiuser posted image . Dvakrat mi namreč ni uspelo, že po punkciji se je vse nehalo. Pa tolk foliklov sem imela in vsi prazni. 3 krat hura za zigkar, ki ji je uspelo z enim samim.
Držim pesti za vse, da vam ne bi bilo treba toliko čakat in da vam uspe še pred ta pravim poletjem oz. dopustom user posted image .

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
9.6.2006 13:30:51   
vampirka
Karmen, user posted image user posted image user posted image ! Sem vedela!!! Ja, punkcija na 666 ima ziher ful veze - bo pravi mali user posted image  - tako kot vsi ostali user posted image ! Špelka nas pa pušča v negotovosti - ziher ne ve, kako bi mi povedala, da je podrla moj rekord user posted image user posted image user posted image ! Sem zdaj tolk happy, da se mi je za trenutek zazdelo, da se moj user posted image  premika - aja, je še malo prezgodaj - so samo prebavne težave, tako da ne bo preveč skakala od veselja, ker lahko user posted image ...user posted image !

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.6.2006 13:35:17   
pika74
MIŠEK1 dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image . Več nas je, bolj je zabavnouser posted image in lažje nam jeuser posted image .

vampirka je spet v elementu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.6.2006 14:02:47   
Anonimen
Hvala, hvala. Sigurno mi bo tako z vami lažje počakati na avgust, saj me moj dragi čez dva tedna zapusti in bom celo poletje sama. Tudi na celotni postopek v avgustu ga ne bo. Pa tako priden je bil, z veseljem mi je luknjal rit in me pedenal od pete do glave. Kdo me bo pa zdaj pedenal in pikal, mene je groza igel. Pa glede na to kako slabo prenašam punkcijo, me je še tolk bolj strah. joj, joj, kaj me čaka, cel user posted image user posted image user posted image . No ja bom že preživela, v tem času bom vsaj mislila na vas in držala pesti, da vam bo uspelo. 

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?