bobek05
|
joj, tako hitro čas beži, jaz pa imam zmeraj tako malo časa, pa še sploh ne delam... po cele dneve se kje potepamo... kdaj še uživam, ker je Tomaž dosti doma, avgusta pa spet začnejo s treningi VSEM SLAVLJENCEM ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITKE TUDI VSEM, KI SO TE DNI SHODILI ali kako drugače napredovali PBJ, itak veš, da hrepenim po trebušku in se oziram v prihodnost kdaj bom spet okrogla in se bom lahko pritoževala nad nosečniškimi radostmi in tegobami... Se mi boš pridružila? Po eni strani, si kar težko predstavljam začeti vse od začetka, ker se mi zdi, da je iz dneva v dan bolj fajn z Anejem, ker se mu da več dopovedat, več se sam zamoti z igranjem, pa tudi zna že pokazat kaj bi rad (ja, seveda ipika spada zraven ), po drugi strani pa si spet želim majhne kepice v mojem trebuščku, majhnega bitja v mojem naročju, drobnih prstkov... A kaj ko imajo nekatere stvari sedaj prioritete - žal Najprej moram sedaj začet in končat s pripravništvom, narediti strokovni izpit in nato najti zaposlitev... In če upoštevaš, da te najprej zaposlijo za dol. čas in šele potem za nedol. ... uh, madonca, koliko let je zdaj že to? eh, drek - kaj mi pa drugega preostane? Pa da te ne bom zamorila - Anej pa kar naprej ponavlja MAMA, MAM, tudi BAB, nikakor pa noče reči ATA, čeprav ga Tomaž po cele dneve "fila" s to besedo Že nekaj časa sumim, da bo naš mali pozno začel govorit - ne vem, mogoče se motim, ampak tak občutek pač imam. Motoriko ima blazno razvito, zlasti za fanta njegove velikosti (tudi nisem mogla verjet, da bo tako hitro shodil zaradi tega), ampak govorno pa ne vem.. Saj se sploh ne sekiram... Mi bo kasneje začel jezit nazaj, čeprav že zdaj odločno reče NE! Zdaj imamo probleme glede spanja - težko zaspi oz. težko ga je uspavat, čeprav je na smrt utrujen Potem sva mislila, da je preveč utrujen, pa nič ne funkcionira... Upam, da tudi to obdobje hitro mine. Včeraj smo dobili od pediatrinje potrdilo, da je "primeren" za vrtec Madonca, kako se to smešno izražajo... Kot kos omare... Tinka, HVALA za Mačka Murija... Zlata si!!!