|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
28.6.2006 22:42:20   
pravljica
naš je po mojih merilih shodil v soboto, 24.6.2006 (recimo, da je začel hodit 90% časa, 10% pa še po štirih...prej je bila razlika manjša)...danes pa se je že postavljal na noge brez opore, iz sedečega položaja user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 251
29.6.2006 10:38:24   
CIPRESA
Bravo za vse ki že hodijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pravljica sem videla da si zamenjala avataruser posted image user posted image luštkana slikica!

Naš Žiga pa hodi še z mojo oporo in mam tak občutek da bo še kar nekaj časa tako. Čeblja pa  non stop in poje lalalalalala.... pa ko siši po radiu glasbo začne migat z glavo pa z ritjo...........temu se pa res nasmejemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste  ki se sedajle hladite v vodi nekje na morju......vam kar malo zavidamuser posted image

LP user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 252
29.6.2006 11:02:45   
bobek05
v Mb smo pravkar imeli sodni dan - zunaj je bilo temno kot ob 9h zvečer, padalo je kot zmešano, vmes pa še toča... user posted image  mi smo bili ravnokar v mestu in smo morali počakati, da mine kar v slaščičarni (Ilich), zunaj pa je res zgledalo kot da bo konec sveta - zdaj imamo ogromno vode na cestah in pločnikih, ker nič ne požira, zunaj pa je 16°C - ja, saj smo hoteli hladnejše vreme, kajne? user posted image  ampak iz 35 na 16 user posted image  eh, nikoli ni vredu user posted image

mali je SPET prerasel sandale in smo morali po nove user posted image  zdaj ima že št. 23 - to poludiš!!! meni se zdi, da mu VSAKI mesec nabavljam nove čevlje... user posted image

v 2 tednih je zdaj dobil 3 zobke tako, da jih ima zdaj 8, ponoči še vedno nemirno spi, se občasno joka in prebuja - mislim, da je to vse povezano z vročino zunaj ter zobki... user posted image  vsaj zdrav je--- user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.6.2006 13:58:18   
pravljica
jaz pa "že" pakiram user posted image  jutri se bomo pa že kopali user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 254
30.6.2006 14:30:31   
Anonimen
Uživajte !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A punčka na avatarju je tvoja? Full lušna slika !!!

Neposredna povezava do sporočila: 255
30.6.2006 18:28:44   
bobek05
Joj, Mič, hitro se opraviči pravljici, ker na sliki je namreč njen nadvse luštkan sin TIBOR. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.6.2006 18:50:35   
Anonimen
....upppsss

Sem se poglobila v sliko, res je fantek. Sorči. Ampak lušten je še zmeraj zelo user posted image  user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
30.6.2006 18:54:41   
pravljica
ja Mič (se fullll smejim v tem trenutku)...hvala bobek user posted image  jaz ljudi sploh več ne popravljam...en čas je še tu pa tam kdo vprašal ali je fantek ali punčka...zdaj pa kar vsi "joj, kako je zrastla", "joj, kak je luškana", "kolk je pa stara" itd. itd....sploh noben več ne podvomi, da bi pa mogoče to lahko bil user posted image  user posted image  pa je čisto vseeno, ali je v temno modrih oblačilih, zelenih ali je v rdečih ali takšnih fluorostentnih kot na sliki...mah, trenutno mu iščem kakšno roza srajčko, potem mi pa še verjeli ne bodo, da res ni user posted image  user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.6.2006 20:48:51   
Antigona
Pravljica uživaj na dopustu!!!!!

Jst sem svojga za letos dala čez, v torek pa v službo... Me že meče, sam Žana pogledam pa že skor user posted image  ker ga celih 8 ur in pol ne bom vidla... Ko pridem domov iz službe bo pa že tako spal....

Šmrk šmrk....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 259
1.7.2006 7:08:48   
PBJ
JULIJE - PRIŠEL JE NAŠ MESECuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vas malce okarati, ker sem pričakovala, da boste napisale kakih pet strani in bom imela dosti branjauser posted image user posted image user posted image

Evo, eni na morje, mi smo se pa ponoči vrnili. Bilo je odlično, ampak tudi paše, da smo domauser posted image ... Zdaj pa še lahko na Štajerskem uživamo celo poletje, dokler mamica ne pojde v službico ...
Na Krku je bilo lepo, sončno, vroče vse dni, tako da smo se mazali kot nori. Za Jureta sem uporabljala kremo od Chiccota INFINITE DOLCEZZE, ki se dobi v DM-u in je brez vonja. Vzela sem pa faktor 40 in ga sone ni čisto nič opeklo. Tega sem se namreč zelo bala.

Na Krku je Jure naredil prve tri samostojne korake, a se sedaj se še vedno raje poda na vse štiri. Zelo veliko pa samostojno stoji in takrat se prav važno smeji.

Antigona, a imaš popoldanski delovni čas, da bo Žan že spal, ko prideš iz službe? Sem videla, da ste bili vi tudi na Krku. Kje točno? Mi smo bivali v Šilu, kopali smo se  večinoma v Solinah pri Klimnu, ker je bila tam super topla voda.

Cipresa, sem ful vesela, za tvojega bratranca user posted image user posted image - naj živijo v sreči in zdravju.

Slikice bo tudi počasi dala gor.

< Sporočilo je popravil PBJ -- 1.7.2006 7:11:56 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.7.2006 9:42:42   
jakaracman
Tudi mi smo se vrnili z morja.Bilo super.V ponedeljek pa mami štarta z službo.user posted image Bravo za vse, ki že hodijo.Mi še ne , mala se je kopala  na morju 100 na uro.Še vedno čakamo rezultate iz pediatrične ali smo še alergični na mleko.11.7  pa bomo dopolnili eno leto.Sedaj pa šibamo v Kransko Goro.Lep vikend vsem .

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.7.2006 12:26:42   
PBJ
Danes dopoldne je tudi moj sonček shodil, naredil je šest korakov skupaj in sedaj ponavlja vajo.... On je ful važen in vriska, jaz pa še boljuser posted image user posted image
Čez 12 dni, na njegov 1. rojstni dan bo že pravi mojster hojeuser posted image user posted image ...

Morala sem vam povedati, saj razumeteuser posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 1.7.2006 12:27:29 >

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.7.2006 13:07:49   
Anonimen
Bravo, bravo user posted image  user posted image

Dobro, da je počakal do doma.

Bi imela veliko dela, če bi na morju lovil kakšno lepo morsko deklico user posted image  user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
1.7.2006 16:52:59   
LONA13
žvjo julje..
spet jaz po dolgem času,,, naš nejc sicer še ne hodi--če ga držim za roke jio ful šiba sam je še malce nesiguren da bi se spustil.
na morje gremo če mesec dni,, za čez vikend greo pa v moravske toplice..
čestitke vsem ki so shodili in uživajte na morju..

lp, lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.7.2006 9:12:14   
Antigona
Bravo Jure user posted image  user posted image  user posted image , le tako naprej....

PBJ mi imamo vikend na Korniču, to je ena vas med Krkom in Punatom. Kopali pa smo se večinoma v Punatu, ker ima ena moja prijateljica tam prikolico in je bila tam z njeno malo miško, ki je bila nekaj dni nazaj stara eno leto.

Pri nas v službi delamo 24 ur na dan, vse dni v letu. Popoldne sem se pa javila zato, ker nimam varstva za Žana. Dopoldne ga bom imela jaz, popoldne pa ati. No tako nam je lažje, čeprav ati nima določenega urnika, ker imata z očetom firmo doma. Vseeno ga stranke večinoma kličejo dopoldne, pa še njegovi so na dopustu, tako da eden mora bit v firmi.

Uživajte v nedelji!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.7.2006 20:56:24   
PBJ
GAŠPEEEER in mama Tinka, kje staaaaaaaaaaaaaaaaa?

Gašper, čestitke za tvoj 1. rojstni dan in
po en poljubček na vsako stran ...

Naj zmeraj sije sonček v tvojem srčku in naj te čuvajo angeli.

Upam, da ste lepo praznovali in bo tale dan  prav tako nepozaben, kakor je 2.7.2005.

Antigona, vi pa ste frajerji, kar vikend na morju pa tako daljeuser posted image ...
Mi smo bili tudi 2x v Punatu. Enkrat smo obiskali Košljun, drugače pa smo se kopali v Šilu, kjer smo bili v apartmaju in v Solinah čisto blizu Klimna.

Saj fajn, da bo popoldne še ati z Žanom, se bosta pa dopoldne več cartkala.
Pri nas bo pa ati dopoldne aktiven, ko bo popoldne delal, jaz pa bom delala samo dopoldne, razen tu in tam še imam kakšne obveznosti tudi popoldne.
Ko pa bo mož delal dopoldne pa ga bodo čuvali babice in dedki.

Pravljica je na morju, kaj pa Meceno, ali se tudi namaka v morju?user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 2.7.2006 20:59:29 >

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.7.2006 21:44:10   
Antigona
Gašper vse najboljše za tvoj 1. rojstni dan!!!!
Želim ti veliko daril in naj ti v življenju sije sonček, angelčki pa naj te čuvajo!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Za mamico pa en velik šopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.7.2006 15:04:59   
Anonimen
Hvala za čestitke!
Takole je pa izgledalo, ko je Gašper dobil svojo prvo malo torto  user posted image
user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
3.7.2006 15:12:45   
CIPRESA
Ooooo čestitke Gašperju!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se tolk nasmejala ko ga gledam kako veselo packauser posted image user posted image user posted image , to nas še vse čakauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
5.7.2006 12:22:30   
Anonimen
Gestitke Gašperjuuser posted image user posted image

Naj vam sporočim da smo tudi mi včeraj shodili.user posted image  
Očka je tako ponosen na svojega sončka.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
6.7.2006 22:12:25   
PBJ
Ah, tu gor se pa nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image  ...
Dajte kaj povedat ....

Jaz sem danes ribez pobrala, tašča pa sok kuha. Pa niti ene jagode nisem poskusila, ker ga nimam rada. Pa na vrtu sem si malo uredila, tako da sem bila kar pridnauser posted image .

Jure se vedno pogosteje spušča, hodi pa kot mesečnik - roke naprej in se smeje, da ga je res veselje gledati. In niti pol minutke ni tiho, samo pogovarja se ... če druga ne se sliši rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Reče pa ATA, MAMA, TETA, DEDI, A(V)TO, TO-TOTO, NE-NE. Klupi reče KUKAuser posted image user posted image  in še kaj bi se našlo.
Rad bi ponovil besede za mano in tako ponovi prvo črko besede npr. KOŠ - K.

Odkar smo prišli z morja mi skoraj vsako noč spi od 20. ure pa do 5., 6. ure in takrat ga ati prinese na tekoči zajtrkuser posted image k mami. Potem še spi pri nama do 8. ali še kakšne pol ure dlje. Čez dan spi dopoldne kakšno uro in popoldne urco in pol. Tako da sem zaenkrat res zadovoljna. Z uspavanjem zaenkrat tudi nimamo težav. Ko prideva v sobico se mi  kar na ramo nasloni, malo cd vklopimo, se za minutko pocarta in potem ga dam v posteljico, kjer ga v naslednji minuti premami spanec.
Verjetno ni dobro, da se hvalim, ker je lahko že jutri vse drugače.

Campek, bravo za vašega dečkauser posted image

Mislim, da je predvčerajšnjim praznoval svoj 1. rojstni dan Aljaž od Anckebancke, včeraj pa naša julijka Tara. Obema pošiljam en velikuser posted image  in veliiiiiiiiiiiiiiko torto. Ostanita zdrava in vesela otročička!

Bobek, sem videla, da si menjala avatar. Ne mi prosim s takimi nežnimi, ker me ful raznežijo in bi kar še enegauser posted image . A bi ti tud'?user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 6.7.2006 22:25:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
6.7.2006 23:47:18   
bobek05
joj, tako hitro čas beži, jaz pa imam zmeraj tako malo časa, pa še sploh ne delam...  user posted image  po cele dneve se kje potepamo... kdaj še uživam, ker je Tomaž dosti doma, avgusta pa spet začnejo s treningi user posted image  

VSEM SLAVLJENCEM ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE TUDI VSEM, KI SO TE DNI SHODILI ali kako drugače napredovali user posted image

PBJ, itak veš, da hrepenim po trebušku in se oziram v prihodnost kdaj bom spet okrogla in se bom lahko pritoževala nad nosečniškimi radostmi in tegobami... Se mi boš pridružila? user posted image  Po eni strani, si kar težko predstavljam začeti vse od začetka, ker se mi zdi, da je iz dneva v dan bolj fajn z Anejem, ker se mu da več dopovedat, več se sam zamoti z igranjem, pa tudi zna že pokazat kaj bi rad (ja, seveda ipika spada zraven user posted image  user posted image ), po drugi strani pa si spet želim majhne kepice v mojem trebuščku, majhnega bitja v mojem naročju, drobnih prstkov... user posted image  A kaj ko imajo nekatere stvari sedaj prioritete - žal user posted image  Najprej moram sedaj začet in končat s pripravništvom, narediti strokovni izpit in nato najti zaposlitev... In če upoštevaš, da te najprej zaposlijo za dol. čas in šele potem za nedol. ... uh, madonca, koliko let je zdaj že to? user posted image  user posted image user posted image user posted image  eh, drek - kaj mi pa drugega preostane? user posted image  

Pa da te ne bom zamorila - Anej pa kar naprej ponavlja MAMA, MAM, tudi BAB, nikakor pa noče reči ATA, čeprav ga Tomaž po cele dneve "fila" s to besedo user posted image  Že nekaj časa sumim, da bo naš mali pozno začel govorit - ne vem, mogoče se motim, ampak tak občutek pač imam. Motoriko ima blazno razvito, zlasti za fanta njegove velikosti (tudi nisem mogla verjet, da bo tako hitro shodil zaradi tega), ampak govorno pa ne vem.. Saj se sploh ne sekiram... Mi bo kasneje začel jezit nazaj, čeprav že zdaj odločno reče NE! user posted image  user posted image  

Zdaj imamo probleme glede spanja - težko zaspi oz. težko ga je uspavat, čeprav je na smrt utrujen user posted image  Potem sva mislila, da je preveč utrujen, pa nič ne funkcionira... Upam, da tudi to obdobje hitro mine.
Včeraj smo dobili od pediatrinje potrdilo, da je "primeren" za vrtec user posted image  Madonca, kako se to smešno izražajo... user posted image  Kot kos omare... user posted image

Tinka, HVALA za Mačka Murija... Zlata si!!! user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 272
6.7.2006 23:51:11   
bobek05
Julijke, kaj pravite spet na kakšno srečanje, ko se vse vrnemo z dopustov? Ne vem, nekje konec avgusta ali zač. sept.? Takrat bomo verjetno že vse doma... Kaj pravite? Lahko bi se spet dobile v Celju...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.7.2006 10:02:08   
PBJ
Bobek, to o srečanju - super idejauser posted image user posted image
Zdaj še uživaj te proste dneve, potem boš tako imela polno dela...

Nič se ne boj glede govora, vse ob svojem času. Pa saj sedaj še ne rabi ne vem kaj govoriti. Važno je, da vsaj kakšno besedo reče in se "pogovarja" s svojimi besedami.
Naš pa več govori ata, kot mama. Ko se peljemo z avto, samo atija kličeuser posted image . Mamo ima tak zmeraj pri sebi.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.7.2006 11:40:30   
CIPRESA
Oj!!!

Tole srečanje bi bilo kar super, mogoče bi pa imeli tisti piknik potem proti koncu poletja ko bomo že vsi iz dopustovuser posted image Kaj pravite???

No še malo od našega Žiga, hodi sam še ne, se pa že drživa le za eno roko ko hodi in mu gre kar super. Še malo mu manjka pa bouser posted image
Čeblja tudi že vse kar mu pride na pamet, je pa velika prednost to da je ves dan v krogu  bratranca Anžeta ki je starejši od njega in potem vse pobere od njega!!

Zdaj pa še nekaj o meni - mene tolk prijemlje da bi bila spet user posted image , nemorem premagat želje po še enem malem user posted image !! Najraje bi kar ta mesec že zastavila, moj user posted image me pa čudno gleda pa pravi da mi bo dal zlato medaljo glede na to izjavo ker je mislil da mi po vsem tem porodu niti na misel ne bo prišlo da bi imela še enegauser posted image user posted image
Malo me je pa tudi strah kako bom potem ukrotila obadva, zato te prosim ANCKABANCKA daj mi kako spodbudo!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa kuhat naprej!! pa-pa

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?