Meceno
|
Jaz sem jih dobesedno nametala , sem šla pod naše slike in pomanjševala , Tara se je zraven drla in je bil cel hudič, jaz sem pa htela gor dat slike, ker sem videla da ima skoraj vsaka nekaj, namreč jaz sem prej imela moj raztrgan trebuh Drugače pa me moja deklina že konkretno navija okoli prsta,.... namreč mi smo končno po več kot 5.mesecih dobili mizo in stole ( zdaj vsaj jemo normalo ) in smo ji njen stolček za hranjenje dali k naši mizi, ji odstranili mizico ,....( frajerka noče jest, ko je ati doma še nekaj spravi vase, drugače bi se ona raje hranila na tleh, pa na balkonu ,...čeprav ji zdaj dam nazaj mizico gor noče sedet in konec ) In tako ji dajem gor kako knjigico o živalih in mehke predmete da jih ne zapiči direktno v parket ( in delam hudoo napako vem ) Je že prišlo do tega da me je prijela za roko, dala gor lička in me prosila naj ji raje prinesem mleko ( se pravi ni sita, ona bi pila mleko .) Sicer zadevo kar nekako rešujem no, ponoči ne pije več mleka, se tudi ne budi več, takoj zjutraj ob 6h ji ga še tudi ne dam, ampak po zajtrku ( danes skoraj pojedla pet žlic keksolinora z 2dl mleka ) oz ko gre spat ob pol 10h, potem kosilo ob 1h ( danes ga je jedla v dveh obrokih ....samo plazila bi in prestopala,...kaka hrana neki ....potem je spila svojo dozo 180ml ob 17h in ker je sita, ne spravi nič vase, razen kruh, ki ji gre vedno v ritko ( za večerjo polovičko sirove štručke ) in ob 20h mleko 180ml. Nočem jo na silo hranit in nočem da gre lačna od mize in me prosi za mleko,...zanimivo mi je to, da ko sva se nehale dojiti je jedla prvi teden ogromno, je bila kakor ptička,...zdaj pa se teden dni plazi, pa samo kako žlico, dve lepo vzame za mizo, potem pa bi ona to in ono,....ohhhh baraba mala A naj vztrajam še kakšen teden da mi je za mizo a ne ... samo ... vidi se ji da je shujšala
|