|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
12.6.2006 20:24:14   
jakaracman
Da se še midve javiva.Sva z morja in se bova še vrnili, konec meseca.Ful smo uživali, vreme krasno.Mala je uživala na mivki.Malo že hodi ob moji opori.V službo grem julija in sem se že sprijaznila.Tam se dobro razumemo in malo greš iz pamperslanda, kar je tudi fino po svoje.Pa tudi dlje si iz službe, težje greš nazaj.Mene čaka veliko novosti, potovanj in se veselim.Glede sandalčkov, na sliki, meni so rekli, da so za naše začetnike boljši z trdim opetnikom in zaprtimi prsti da nogica ne drsi.Jaz sem dobila take, pri straneh pa fino odprti, cena fina 8.000situser posted image .Rojsti dan je poseben praznik tudi za mamico, očka in Smrka ti kar naredi nepozabno.Otrok pa bo z veseljem gledal slike, čez leta.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
12.6.2006 23:20:46   
bobek05
čuj, pravljica, kdaj misliš dat kake nove slikce od Tiborja v album - zadnje si dala not NOVEMBRA LANI!!!! user posted image  jaz bi ga pa tako rada vidla... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Neposredna povezava do sporočila: 202
13.6.2006 9:12:45   
Antigona
Bobek, sem si ogledala Anejevo prvo leto. Ful si dobr tole sestavla user posted image user posted image user posted image . Je pa mali res že cel korenjak!!!!

Še čisto malo pa upihne 1. svečko. Prvi med našimi korenjaki, potem pa mu bojo počasi sledili ostali julijski sončki...
Jap, eno leto je minilo kot strela. Eno leto nazaj smo komaj čakale da spoznamo te naše male sončke in smo se spraševale kako bo? Spravljale smo opremo vkup in se spraševale če smo še kaj pozabile in kako bomo zmogle... Zdaj bo leto naokoli in naši sončki nisoo več male nepremične štručke, za katero nismo niti vedele kako jo prijeti, temveč mali švigajoči nagajivčki in nagajivke, ki bodo zelo kmalu sami letali naokoli...

Joj, mene mal nostalgija daje... Morm nehat k se bom drgač še zjokala user posted image ....

Ajd,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 203
13.6.2006 13:53:06   
pravljica

čuj ti, bobek...odkar so preuredili albume, se mi ne da z njimi ukvarjat...niti gledam jih ne, ker vse skupaj predolgo traja user posted image

no, naše slike lahko pogledaš v albumu http://pravljica.moj-album.com/ ...gre hitreje in uredit in pregledat user posted image

drugače pa ni problem, si blizu pa ga lahko prideš kdaj tudi sem pogledat user posted image

< Sporočilo je popravil pravljica -- 13.6.2006 13:59:40 >

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 204
13.6.2006 17:07:31   
bobek05
Ja, res bi blo super, če bi se kdaj tudi vidli... Madonca, smo vsi v MB vidimo pa se ravno toliko, kot če eni živeli v Murski Soboti, drugi pa v Kopru user posted image  Ti pošljem GSM št. po ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 205
14.6.2006 12:20:15   
Meceno
Samo na hitro, sem dala malo slik gor da vidite kako rastemo, ampak sem jih samo nametala, niso tako lepo urejene kakor pri bobkovihuser posted image

Smo se pa končno začeli plazitiuser posted image user posted image  in tudi prestopamo, kar koli pač je njej varno

Morem it ker smo zahtevni 100 na uro

Kaj čmo........akcijauser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.6.2006 15:09:36   
bobek05
Meceno, zakaj so pa moje slike urejene? user posted image  Edina razlika je v tem, da imam sedaj 1 skupni album namesto 12 posamičnih user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.6.2006 21:51:47   
Meceno
Jaz sem jih dobesedno nametalauser posted image , sem šla pod naše slike in pomanjševala , Tara se je zraven drlauser posted image in je bil cel hudič, jaz sem pa htela gor dat slike, ker sem videla da ima skoraj vsaka nekaj, namreč jaz sem prej imela moj raztrgan trebuh user posted image

Drugače pa me moja deklina že konkretno navija okoli prsta,.... namreč mi smo končno po več kot 5.mesecih dobili mizo in stole ( zdaj vsaj jemo normalo user posted image  ) in smo ji njen stolček za hranjenje dali k naši mizi, ji odstranili mizico ,....( frajerka noče jest,user posted image ko je ati doma še nekaj spravi vase, drugače bi se ona raje hranila na tleh, pa na balkonu user posted image ,...čeprav ji zdaj dam nazaj mizico gor noče sedet in konec ) In tako ji dajem gor kako knjigico o živalih in mehke predmete da jih ne zapiči direktno v parket ( in delam hudoo napako vem user posted image  ) Je že prišlo do tega da me je prijela za roko, dala gor lička in me prosila naj ji raje prinesem mleko ( se pravi ni sita, ona bi pila mleko .)

Sicer zadevo kar nekako rešujem no, ponoči ne pije več mleka, se tudi ne budi več, takoj zjutraj ob 6h ji ga še tudi ne dam, ampak po zajtrku ( danes skoraj pojedla pet žlic keksolinora z 2dl mleka ) oz ko gre spat ob pol 10h, potem kosilo ob 1h ( danes ga je jedla v dveh obrokih user posted image ....samo plazila bi in prestopala,...kaka hrana neki ....potem je spila svojo dozo 180ml ob 17h in ker je sita, ne spravi nič vase, razen kruh, ki ji gre vedno v ritko user posted image (  za večerjo polovičko sirove štručkeuser posted image   ) in ob 20h mleko 180ml.

Nočem jo na silo hranit in nočem da gre lačna od mize in me prosi za mleko,...zanimivo mi je to, da ko sva se nehale dojiti je jedla prvi teden ogromno, je bila kakor ptička,...zdaj pa se teden dni plazi, pa samo kako žlico, dve lepo vzame za mizo, potem pa bi ona to in ono,....ohhhh baraba malauser posted image

A naj vztrajam še kakšen teden da mi je za mizo a ne ... samouser posted image ... vidi se ji da je shujšalauser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.6.2006 11:24:52   
pravljica
meceno, to maš pa res problem, če ti noče jest za mizo user posted image  kaj pa če ji daš hrano v roke (kar ji pač lahko daš), zraven pa jo ti še z žlico hraniš?
pri meni je problem, če vidi sadje na mizi, kar neha jest vse ostalo in "toto" s prstom proti košarici...se prav trudim, da ne pozabim pospravit, preden ga dam v stol user posted image  če se zgodi, mu dam pa v roke kos jabolka, jaz pa zraven z žlico kolikor gre
ko je sadje, mu narežem koščke ter mu poberem ven vse koščice in imam mir najmanj 1/2 ure...njemu pa se cedi po rokah in po vratu in ne folga dajat v usta, če gre za češnje ali jagode user posted image  - rešitev: slinček mothercare, kot palerina brez zadnjega dela...zakon! + slinček tommy tippy, ki ima spodaj zavihek, kamor pada "odvečna" hrana, mali pa jo lahko nazaj pobere in poje user posted image  na koncu pa itak ne vem, kje naj začnem čistit user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.6.2006 17:58:52   
Meceno
Saj ji dam kaj v roke nap. rdečo papriko ( rada ima zelenjavo ) ampak problem je v tem da prva žlička je vedno najhujša user posted image  se dere in itak zdaj že ve kaj sledi,ko ji kaj potisnem v roko ( ma, neda se ona zmest )

Saj sem vam razlagala že ko sem jo učila po štirih, je celo fizioterapevtka rekla da ima kar močen karakter in da večino otrok zna okol prnest,....mojo pa samo tu in tam.... zapali če ji rečem kje je lučka in ji potisnem žličko, a pri naslednji nič več user posted image .
Samo jo niti nebom več silila, namreč jaz sem bila ista, moj dragi tudi ( pice do 20leta niti ni htel poskusit user posted image , zdaj bi zanjo ubijal... se mu tudi poznauser posted image  )

Če ima še kdo kakšen predlog, le na dan z njim

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 210
16.6.2006 8:45:31   
Antigona
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Žan je pa včeraj shodil!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mami pa žari od ponosa user posted image . Zdej za mano raca po celem stanovanju, pa vsake tolko časa pade na rit, pa se pobere pa naprej. Če se mu pa kam mudi, pa hitro koga za prst pograbi in šiba, gre tako hitreje user posted image ... Včeraj smo bili cel dan pri babici in dedku in je šibal po dvorišču gor in dol, največ pa za psom Jackom.

Joj Meceno, upam, da ti jo kmalu uspe prepričati, da bi bilo fino če bi jedla za mizo... Žan je kar dober jedec in rad je. Če pa mu kaj ni všeč, ga pa ne prepričam da odpre usta. No večinoma teh problemov nimamo.

Še vikend preguram, pa gremo na user posted image . Končno morje, sonce, plaža.... Moram še bazenček za Žana nabavit ker ful uživa v vodi.... Joj komi že čakam...

Sej res, da ne pozabim:

ANEJ - Vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!!!
Pa veliko user posted image  in eno dobro user posted image , da se konkretno posladkaš!!!!!
Pa enga user posted image  da te nasmeje!!!!
Lepo praznujte!!!!

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 211
16.6.2006 11:49:12   
pravljica
anej, vse naj naj naj naj naj naj! user posted image  pa velik torte popapcaj user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.6.2006 15:23:43   
jakaracman
user posted image user posted image Aneju vse naj naj!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 213
16.6.2006 20:26:12   
Anonimen

Dragi Anej,

ker si prvi med Julijci, ki že junija praznuje svojo prvo svečko, ti želim:
- veliko pisanih balonov
- čimveč packanja s torto
- milijon in pol poljubčkov, mokrih, debelih in glasnih
- želim ti, da bi bil ZDRAV
- želim ti, da bi bil VESEL
- srečen
- nagajiv
- pa nič jokat, ko bo šla mami nazaj v službo
- še vsaj enega bratca ali sestrico
- naj bo tvoj prvi stavek : mama, rad te imam
- to, da te obkroža neizmerna količina ljubezni, se mi pa zdi, da ne rabim dodajat :)

ANEJ, za prvo svečko, poljubčka in objemčka pa še veliko veliko veliko nasmejanih dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
16.6.2006 21:26:36   
bobek05
Joj, punce HVALA... user posted image  Sploh nisem utegnila še danes kaj dosti po RR skakat, ker nas skoraj ves dan ni bilo doma...

Torej najino sonce je danes dopolnilo 1 leto... Madonca, kar na morem verjet user posted image  Čas tako hitro beži...

Anej je imel v sredo očitno neko reakcijo na cepljenje, ker ko se je zbudil mu je dobesedno LILO iz noska, pa pred tem ni kazal nobenih znakov prehlada... tudi vročine ni imel. No danes pa je skoraj spet isti (verjetno je res bilo od cepljenja user posted image )...

Ah, da ne pozabim omenit - sprejeti smo v vrtec user posted image user posted image user posted image  In danes sta Anej in ati nesla vlogo v vrtec (kao potrditev) in mali je TULIL in JOKAL, ker ni mogel tam ostat in se igrat z otroci user posted image  Ja, očitno mu res več nisva dovolj - saj jaz bi se tudi naveličala non stop staridva gledat user posted image  

ČESTITKE ŽANU!!!! user posted image  Mami zdaj pa gas!!! user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.6.2006 22:00:53   
PBJ
Jaz se sicer pozno javljam in se pridružujem čestitkam za Anejev rojstni dan. Sem se čez dan večkrat spomnila nanj... pa seveda na mamico, ki je danes intenzivno podoživljala dneve, tedne, mesece preteklega letauser posted image

Anej,
pošiljamo ti poljubček na drugi konec mesta, čeprav že brezskrbno spančkaš...
Vesel, razigran in poln novi odkritij teci drugemu letu naproti. Predvsem pa bodi zdrav in naj te vsak trenutek varujejo angeli..

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.6.2006 22:40:00   
Meceno
Ja, ja, še jaz, da ne pozabim na Aneja in njegovo mamico, ki je bila že konkretno sita trebuha in te je htela videtiuser posted image

Vse najboljše velikan, mnogo prigod in čim manj nadlog....( lepe sanje enoletnikuser posted image  )

Lahko noč julije

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 217
16.6.2006 23:20:33   
CIPRESA
Še malo se javim tukaj!! Pri nas je pestro kot vedno, sedajle sem vnesla noter v računalnik vse račune za firmo in naredila polletno bilanco za očija (za njegov s.p.) in šele sedajle sem končalauser posted image mam oči že kar kvadratne. To sem mogla naredit in vam se javit predno gremo na dopuuuuuuuuuuuussssstttt.........ja v nedeljo zjutraj gremo sicer ne gremo nevem kam daleč ker bosta šla z nami še moj brat in njegova žena pa nečakec Anže in smo se odločili da zaradi tega ker bom septembra postala zopet tetica, da se rajši podamo v bližnje vode na slovensko obalo kjer je porodnišnica blizu v slučaju da jo kaj preseneti.

Drugače nam pa obljubljajo lepo vreme, Žiga sem ta dva dni ko je bilo lepo vreme že dala v bazenček in je tako uživaluser posted image user posted image tako da z vodo nimamo problemov. Čeblja že vse sorte, kravica pa mucek pa kužek in račka vsi delajo enako če ga vprašam kako kdo delauser posted image , kakamo že v kahlico, lulamo pa še v pleničkeuser posted image .

Ja še to povem da z tistimi razgovori ni blo ničuser posted image tako da službo iščem še naprej le da si bom sedaj vzela en teden dopusta in ne mislila na to da nimam kam ituser posted image

Julije lepo se imejte naslednji teden, ko pridem nazaj pa se javim in tudi jaz pripopam nekaj novih slik v album "kako smo uživali na morju"!!

pa-pa
V.user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 218
16.6.2006 23:22:14   
CIPRESA
Ja pa spet moja grda navada da ne čestitam nikomuruser posted image

ANEJ čestitke za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image

in vsem ostalim ki še boste  tudi ČESTITKE in veliko sladkih torticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.6.2006 15:12:43   
anckabancka
No, pa se še jaz malo javim...
Najprej čestitke Aneju in njegovi mamici. user posted image Noro, kako hitro gre čas!

Jaz sem bolj malo na RR, ker se trudim nareditit še kakšen izpit an seminarsko preden grem čez 2 tedna v službo. Me kar fino skrbi. Niti ne toliko zaradi Aljaža kot to, da bom prišla v kolektiv, ki je zelo neprijazen. user posted image Sem klicala v pisarno, da bi se szmenila glede dopusta, ki ga bom koristila poleti, pa so me nadrli, ker si ga nisem splanirala takrat, kot bi njim pasalo. Da sem noseča pa itak še nisem povedala, potem bo šele veselica. Sem kar vesela, da jih ne bom dolgo gledala.

Drugače se pa kot user posted image počutim kar dobro. Edino utrujena sem še, slabosti pa itak skoraj ni bilo. Trebušček se že pozna, ker mi nobene hlače niso več prav in imam probleme z garderobo.  Izgledam pa taka bolj debela tja v trebuh in verjetni si folk misli, da mi je ostal še od prvega poroda. No tisti trebuh je že zdavnaj izginil, pa spet raste novi.user posted image

Evo, Aljaž se je pravkar prebudil in mu moram kosilo pripravit. Tud tolk časa nimam, da bi se malo razpisala.  user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 220
18.6.2006 18:26:01   
LONA13
živjo julije....
po dolgem času se vam spet javljam... hodimo še ne, ampak nam ne manjka veliko,,danes smo se kopali v bazenčku---unem ta velikem 3,5 m x 2 m ,, najprej se je ful bal potem pa je užival sto na uro...

čestitke vsem slavljencemuser posted image user posted image user posted image
in čestitke vsem ki so že shodiliuser posted image user posted image
na dopust grewmo sredi avgusta-pijemo pa že 1,6 alpsko mleko--ga ima ful rad

uživajteuser posted image user posted image user posted image

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 221
18.6.2006 20:34:57   
bobek05
Preden pozabim - ena me je spraševala o alpskem mleku, pa več ne vem katera - ali navadno, ki drži par dni ali ono, ki drži dalj časa... user posted image  zdaj me je LONA spomnila - nam je pediatrinja rekla, da bi naj otrok do 2. leta pil 3,2% ALPSKO MLEKO in ne navadno (po 2. letu pa lahko že 1,6%)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 222
19.6.2006 13:25:08   
Antigona
Ojla!

No, jaz pakiram in kmalu odrinemo na user posted image za en teden. Komaj že čakam, jaz bi kar user posted image .  Žan je dobil bazenček in igračke za v vodo user posted image  user posted image user posted image  ter za v pesek pol pa user posted image  in uživancija...

Punce, se beremo naslednji teden!!!!

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 223
19.6.2006 20:16:01   
Anonimen
Antigona, lepo se imej. Pa morje pozdravi user posted image  

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
20.6.2006 17:38:25   
pravljica
mi tudi že komaj čakamo, da bo konec naslednjega tedna...potem pa gremo naši! proti dalmaciji za 3 tedne...malega že tudi navajamo na hladnejšo vodo v bazenu...se je prvič nekaj bunil, potem pa se je prepustil užitkom (so v albumu že nove slikice user posted image  ) antigona, tačas pa še vi za nas uživajte user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?