|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
23.6.2006 10:38:10   
bobek05
ja kje pa ste vse??? že na dopustu? user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
23.6.2006 11:48:34   
malika
user posted image  mi smo iz dopusta user posted image

ma ful sem žalostna danes, sem videla, da je Ajša umrla in nikakor ne morem prit k sebi

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 227
23.6.2006 11:51:36   
Anonimen
A se vam lahko še jst pridružim?

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
23.6.2006 13:20:01   
malika
uf seveda dalmatinka user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
23.6.2006 19:32:42   
bobek05
Mič, dobrodošla med julikami 2005 user posted image  

Malika, jaz sem zvedela še isti dan, ko je šla, pa kar naprej jočem. Vsakič, ko preberem kakšen post namenjen Ajši, imam takoj solze v očeh. Življenje je tako kruto. Pa taka borka je bila. user posted image

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 230
23.6.2006 19:47:55   
Anonimen
Evo, Julke, da se mal javim, ker ste vse zbežale v senco. Kje ste? Haloooo?
No, pri nas je vse super. Gašper bo drug teden star eno leto. Komaj čakam torto pa to user posted image  Sem namreč mahnjena na darila user posted image
Zdaj sem spet na dopustu (prisilnem, ker nimam varuške). Sicer bom kdaj pa kdaj naredila kaj doma, pa bo...20.7., na dan, ko imava z dragim dve leti, pa gremo spet mal na Lošinj.
No, takle imamo user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
23.6.2006 21:11:09   
Anonimen
Ojla, julije.

Me veseli, da sem lahko v vaši družbi user posted image

Ecola, da malo napišem, kdo in kako sem, da ne bom kar tako vpadla...

Punčka je Katarina, 13.7.; se mi zdi da je še ena ta dan? Očka je Dalmatinec, mala Mič pa vsega po malo. Jo kar tako kličemo, Mič, ali včasih Mičica, ni samo za forum tale ime user posted image .

Uživamo na morju. Mi je pa tukaj tudi malo dolgčas, pogrešam svojo družbo, in mi je super, tale net, da lahko vsaj nekako kakšno rečem po domače.
Drugače so pa najina družba bolj branjevke na tržnici in stari ribari na na ribarnici. Ma sej čist paše, malo tele fjake, preden grem spet v "noro" službo user posted image

Mičica že "plava" kot riba v morju, očka jo zdajle daje spat, mami pa veselo na net user posted image .

Je bil pa danes nekako tako žalosten dan, tale mala Ajša....kar ne morem verjet, kaj vse njena mami zmore.

Tko, zdej grem pa mal nazaj prebrat, kaj se je tule dogajalo.
Fajn, da bom lahko poklepetala z vami  user posted image  user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
23.6.2006 21:57:01   
Anonimen
Oh, Mič, mi smo ti pa vse fouš, ker si skoz na morju user posted image  Bodi vesela...Split ali Ljubljana user posted image  Ni vprašanja, a ne user posted image
Uživaj, pa pozdravi morje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
23.6.2006 23:05:55   
pravljica
joj mič, kaj bi dala, da bi lahko bila toliko na morju, se mi zdi, da tam življenje tako lepo teče user posted image  ma da bi imela vsaj nekoga od bližnjih tam doli, bi bla že čist zadovoljna user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
24.6.2006 0:33:48   
PBJ
Se na kratko oglasim, preden gremo na morje ...Čez tri ure krenemo proti Krku za en teden ali še kak dan več, če  bo našemu Lumpu všečuser posted image .

Mič, pozdravček na naši temi še od mene. Ja, moj Jure je 13. rojen - dva dni pred mojim rd.user posted image  Ob kateri uri pa se je tvoja rodila??

Drugače pa je tudi mene kar precej pretresla smrt male Ajše, ki je že meduser posted image  in nič več ne trpi...

Uživajte, kjerkoli že boste in se beremo čez kak tedenuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 24.6.2006 0:34:07 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 235
24.6.2006 10:41:16   
pravljica
eno vprašanje: a se da kje najt teme od lanskega leta, ko smo razpravljale o nosečnosti...naša julijska tema...bi si rada prebrala in sprintala moje odgovore in komentarje...pa ne najdem user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 236
24.6.2006 11:41:38   
Anonimen
PBJ-uživajte na morju, vreme je prekrasno, morje toplo. Držim pesti, da bo Jure užival v vodi kot Mičica! Če nič drugega ima od raka vsaj ljubezen do vode user posted image . Rojena 16.03. Jure?

Pravljica-lanske teme najdeš tako, da izbereš opcijo "365 dni"-to je nad temo levo zgoraj.
Evo, zdaj poznaš mene user posted image . Ma saj jst štejem samo na pol, sem malo tu, malo tam. Škoda, da se nisi javila par dni nazaj, sem bila nekaj dni sama in bi mi kakšna domača družba prav pasala.

Je pa življenje res bolj na easy tukaj, več ali manj je skoz nekaj fjake v zraku. Še malo uživam, potem pa nazaj delat v Lj. Si kar ne predstavljam, kakšen cirkus bomo imeli potem user posted image .

Vsega nazaj še nisem uspela prebrat in vseh slikc pogledat. Kar sem jih videla, so vsi pravi cukri!!! Mičica je bolj na fantka, zdaj ji dajemo špangice, da vsaj kdo opazi, da je punčka.Slik mi pa še ni uspelo pomajšat in dat gor....

Uživajte v vikendu user posted image  user posted image . Se grem zdej končno v morje vreč user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
24.6.2006 23:37:35   
pravljica
hvala Mič, tega pa do sedaj še nisem opazila...365 dni user posted image  za slike pa ti bo lažje in hitreje (tudi za gledat je po moje lepše in bolj pregledno) na strani http://www.moj-album.com/ (jaz ga imam tam tudi zaradi ostalih ljudi, ki jih naše fotke zanimajo...za znance in domače, da se razumemo user posted image  )...in v katerem delu dalmacije se nahajate vi? v lj. prideš sama ali pridete vsi skupaj?

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
25.6.2006 11:30:48   
CIPRESA
Ojla julije!!!!  Evo nas nazaj iz morja, tale teden je švignil mimo da niti ne vem kdajuser posted image jaz bi bla še kak teden dol. Vreme smo imeli super non stop sonček pa toplo in voda se je ogrevala vsak dan bolje.

Zdajle sem manjšala slikice in evo mi je uspelo narediti nov album "prvič na morju" da malo vidite kako smo uživali. Zaenkrat bom pustila nezaklenjeno potem pa zaklenem (zaradi raznih izprijencev) in geslo bo kar enostavno "cipresa".

Da vam povem novico da naš Žiga ne mara več nobenega mleka. Dajala sem mu ga še zvečer in zjutraj in sedaj samo da vidi flašo se že dere in cvili pa maha z rokam da ga noče. Joj sploh nevem kaj naj mu dajem zvečer za večerjouser posted image Kak čokolino še spravi vase po slili, gres ne mara, edino kruh s pašteto bi non stop jedel.
Kaj dajete vašim malčkom zjutraj in zvečer? Še vedno mleko?? Kosilo imava normalno tudi malici sta bolj sadni zdaj ko je vroče in ne paše nič drugega za zjutraj in zvečer me pa ovija okrog prsta in ponavadi mu dam že par menijev za probat in me mine potrpljenje pa na koncu vedno pristaneva na kruhu in pašteti (kar vem da ni vredu).

Pa še eno veliko novico moram povedati. Včeraj mi je okrog polnoči bratranec sporočil veselo novico da sta dobila fantka Nejca in da sta z mamico oba zdrava. Kar polepšal mi je dan, tako sem vesela zanju po vsem tem kar sta tragičnega prestala ob izgubi obeh otrok se jim je končno nasmejala majhna srečauser posted image user posted image

Zdaj pa grem pripravit kosilo do konca, potem pa na sončka!!!

Lepo se imejte in vsem ki ste na dopustu en morski pozdrav od nas ki smo že doma!!!user posted image

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 25.6.2006 11:31:29 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

Neposredna povezava do sporočila: 239
25.6.2006 15:35:42   
Anonimen
Ojla, smo v Kaštel Stari, to je med Splitom in Trogirjem.
Pravljica- vi tudi pridete "dol" (če sem si kaj od nazaj zapomnila....)? Sem šla brat, zdaj mam pa vse pomešano...Bo treba bolj sprot delat.

Pridemo domov prve dni julija, vsi skupaj, na cepljenje. Potem pa jaz v službo, ostala dva člana pa nazaj na morje. Upam, da nam bo zneslo še dva meseca do septembra....mislim očiju.

Album bo pa kar na tisti strani, moj album naredila. Je res čisto enostavno. Sam še par svežih fotk nam manjka user posted image

Cipresa-vidim, da ste uživali na morju! Medtem, ko si manjkala, sem se vam pridružila. Očitno sem se nalezla tele fjake, pa mi gre vse bolj na počasi user posted image .

Javite se, če gre katera v smeri Dalmacije user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 240
25.6.2006 20:29:54   
Anonimen
Jaz sem pa grozna mama user posted image  sem tolk jezna na sebe, da je kar hudič.
Smo bili na pikniku, pa sem bila skoz v senci pa vse, pa Gašperja sem namazala s 30 faktorjem, pa je revež vseeno čisto rdeč po rokicah. No, da ne govorim, kakšna ramena imam jaz user posted image
Skratka, punce moje, pazite sonce in sence. Fejst namazat, pa majčko s kratkimi rokavčki in ne brez (tko kot sem naredila jaz).

Cipresa, mi jemo tavelik zajtrk okoli 7.30: EGO jogurt (2,5 deci) v sekundi po slamci, potem dobi še malo kruha...z Nutelo...pa nakoncu še dober deci mleka (navaden od LM 3,5).
Kosilo imamo med 12. in 13.
Potem do večerje načeloma nič, razen kakšen Grisin ali kakšno sadje (lubenica, nektarine...).
Večerja ob 18.30 ali 19. in sicer 2,5 deci Hipp mleka.
No, tko, da imamo samo tri obroke na dan. Zdaj nekako štartam na to, da Hipp zamenjam za navadno mleko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
26.6.2006 9:55:48   
smrka
Pozdravcek!

Moram vam povedat da je nasa z 11 mesci shodila, ker smo se preselili v vecje stanovanje, tudi spi sama v svoji tavelki sobi. Za enkrat je zelo pridna, kar naj tako nadaljuje.

Vasi tudi hodijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
26.6.2006 11:33:56   
pravljica
mah, smrka, jaz sploh ne vem od kdaj naj definiram pojem, da je shodil user posted image  že lep čas hodi po celi kuhinji, čez celo dnevno, ampak da bi samo hodil, brez, da se večkrat spravi nazaj na vse 4, pa ne...tudi zunaj, en čas samo hodi (po travi, na trdo ga še ne pustim), potem se pa spet spomni in samo po 4 ali rabi moj prst
ja Mič, mi gremo 1. na Pašman...komaj čakam user posted image
tinka, jaz ga tudi zunaj pustim čisto nagega cel dan, da bi bil samo v senci, itak ne gre, pa ga ni še nič opeklo user posted image  izgleda, da je odvisno tudi od kože, ne samo od mazanja in majčke
samo 3 obroke? pa nič vmes ne gricka? se mi zdi, da naš kar naprej nekaj melje...predvsem sadja poje toliko, da ne folgam user posted image  zjutraj in zvečer ima milupa kašico (ki se meša z vodo)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
26.6.2006 13:22:16   
Antigona
Ojla!

No, mi smo včeraj prišli iz Krka in smo se imeli fenomenalno. Vreme je bilo super, no precej vroče in Žana moram reči vročina kar zdela... Kopal se je večinoma v bazenu, mu je bilo morje malce premrzlo. No v nedeljo sta šla vseeno z atijem plavat v morčka in uživala 300 na uro. Žan je šibal po plaži gor in dol, ter že sedaj preganjal punce user posted image , kaj šele bo, ko malce odraste user posted image ....

Žana ni popolnoma nič opeklo, pa je imel večinoma časa na sebi samo pleničko, ker je bilo za vse ostalo prevroče. Sicer je bil večinoma v senci kakega drevesa, pa vendarle tudi dosti na soncu, ker ga je pač težko loviti in obdržati v senci. Pa tudi ko je čofotal je bil na sončku. Mazala sem ga pa z Justovim Mlekom za sončenje, faktor 25 user posted image  user posted image  user posted image . Ma tale Just je res zakon. Je res, da je malce dražji, pa vendar se splača, ko vidiš da otroček lahko uživa na sončku brez problemov. Smo bili pa na plaži nekje od 10-ih do 3-eh, s tem da je okoli 12 zaspal v vozičku in spal uro do dve v kaki senčko, pa še plenička je bila čez strehco....

O Cipresa, hvala za veselo novico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Se veselim z njima in te prosim, da jih vse tri pozdraviš!!!!

Slikce bom dala gor, ampak jih mora ati najprej obdelat, zato bo to verjetno še kar nekaj časa trajalo.

Zdej me pa res že meče, drug teden v torek morm it delat user posted image user posted image user posted image ....

Pa pa
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 244
27.6.2006 21:41:30   
bobek05
uuuu, pravljica si menjala avatar user posted image  user posted image user posted image user posted image

Antigona, kje se kupi JUST krema? Kjerkoli ali samo v DMu ali Mullerju ali kje drugje? Smo šli danes namreč v šoping šoping in Grac...user posted image  pa sem malega celega namazala z Nivejino kremo za otroke - mislim, da je 25 ali 30 faktor pa ga je vseeno sonce malce opeklo user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.6.2006 8:41:53   
Antigona
Žal se je ne da kupit v trgovini temveč samo pri njihovih zastopnikih. Cena za 150 ml je 5.000,00 sit. Tole je njihova stran http://www.naturaljust.si/menu.html pa jim pošlji mail in naj bi te njihova svetovalka oz svetovalec (prodajalec) poklical. Če ne boš dobila odgovora lahko jaz svojo pokličem in mi bo prinesla zadevo, potem ti jo pa pošljem. Jst morm rečt da sem ful zadovoljna in bi dala tud več dnarja, glede na to da je bil mišek tudi ob 12ih na soncu, pa ni bil niti malo rdeč! user posted image  user posted image  user posted image

Žan zdej že ful šiba in je ugotovil da se lahko dvigne kar tako, brez da se česa prime in je zdej ful važn user posted image .... Prov pogleda če ga kdo gleda in se nasloni na roke, dvigne rito pa roke in stoji, pol se pa reži k pečen maček....
Pa pri babici in dedku mu ati vsak dan bazenček naštima, da lahko v tej vročini čofota. Ga tale vročina res ful zdela...

Pa pa
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Antigona -- 28.6.2006 8:51:21 >

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.6.2006 10:10:30   
bobek05
Antigona, to si vzela tisto mleko za sončenje v spreju, kajne?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 247
28.6.2006 15:19:43   
pravljica
jaz ga (oz. nas vse) mažem z nivejinim sprejom fur kinder 30 (obarvan je modro)...se tako fajn in hitro razmaže ter vpije, opeklo pa še tudi ni nobenega user posted image
ja, bobek, mi je antigona pomagala pri avatarju (ne znam pomanjšat zadeve) user posted image
joj, še 2 dni, pa gremo user posted image  

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 248
28.6.2006 20:00:13   
Anonimen
Ponosno sporočam:

MOJ SIN JE 4 DNI PRED PRVIM RD SHODIL !!!!!! user posted image

No, samo tolk user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 249
28.6.2006 21:18:06   
Antigona
Ja Bobek, vzela sem Mleko za sončenje v spreju faktor 25.

Bravo Gašper!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa lepo vadi, mami ti pa za njim šibaj user posted image .... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?