bobek05
|
Da se spet malo oglasim... Kaj je novega? No ja, moram priznat, da zadnje dneve opažava, da naju mali FUL razume... Še nedolgo nazaj s emi je zdelo, da se pogovarjam sama s seboj in da sploh ne vem KAJ mu razlagam, zdaj pa sva kar malo šokirana nad njegovim razumevanjem... Mogoče se ne zdi bogve kaj, ampak prej se mi je res zdelo, da moji monologi nimajo velikega pomena, zdaj pa npr. mu rečem, daj atiju dudo/hruško/žogo.... in mali mu da... no, tako sva pokapirala, da verjetno razume DAJ. POtem mu rečem, da greva "čopi čop" oz. "kje je vodica" in mali začne poskakovat od navdušenja in mahat z rokami kot to počne v vodi (čofota) in že bi dirkal proti kopalnici. Potem sva ugotovila že druge reči, da npr. ve kje je avto in pokaže nanj (pa razne druge predmete), danes pa je celo stal zraven mene, ko sem pripravljala njegov večerni obrok mleka in ponavljal AM AM (buljil pa v flaško).. prijela sem ga za roko in skupaj sva šla do atija v spalnico. Tam je takoj splezal na posteljo in se že ulegel, ker je vedel, da bo dobil flaško... Nov napredek je tudi ta, da ni več bojazni, da bo padel s postelje, ker zdaj že čudovito obvlada gor in dol s postelje... Običajno, ko se zbudi, naju že čaka pri vratih tako da morava pazit, da jih previdno odpirava ali pa treska z vrati omare... (prej je samo zajamral, ko se je zbudil in sva morala ponj) Ne vem - meni se zdi, da je ZANJ to velik napredek in kar ne morem verjet, da ima takšne poskoke... Drugače nimamo nekih problemov - smo ZDRAVI (že trkam na les ), je čisto vse kar mu damo (zadnje čase ogromno svežega sadja) - opažam tudi, da vedno raje sam prime za košček in si ga da v usta kot pa da mu ga jaz dam... Edino ponoči imamo pogosto še vedno "probleme" - še vedno se zbuja, pa ne veva zakaj Včasih se mu kaj sanja, pa je duda dovolj, včasih se med 2h in 4h zbudi in me gleda kot sovica in se želi igrati in rabiva od 15 min do 1 h, da ga spet uspavava , včasih mirno spi celo noč... Ne vem, če je vročina ali spet kakšni zobki ali spet kaj tretjega... To večno ugibanje Zadnje 14 dni je zgrizel skoraj vse dude... Ne vem kaj naj... Da bi ga odvajala od dude se mi zdi še hitro in si niti ne znam predstavljat, kako ga naj uspavava brez nje In ta moment ne vidim druge možnosti kot nabavljat nove Jutri imamo 1. zobozdravnika - upam, da bo OK... P.S.: Pa že jaz - te dneve bom KONČNO dala vezat diplomo in potem še čakam samo na zagovor (ki bo 1x konec avg., ko se vrnejo profesorji) P.S.S.: Saj ne boste verjele.... Sept. bom skoraj 100% vpisala magisterij na angleščini...