anckabancka
|
Pozdravljene po dooolgem času... Očitno sem edina julijka, ki že hodi v službo in še vedno edina . Ja, v službi niti ni tako hudo, kot sem mislila, da bo. Vse je bolj počitniško in se kar da preživeti. Pa še lažje mi je, ker imam čez dva tedna tri tedne dopusta. Potem bom pa videla kako bo z mojo nosečnostjo, počutjem... Mogoče bom šla kaj na bolniško... Zaenkrat sem kar v redu, trebuh raste, nič še ne čutim brcik... Jih bom pa verjetno kmalu, ker sem jih prejšnjič pri točno dopolnjenih 16 tednih. Zdaj pa sem 15 tednov. Torej še en teden in bo še bolj živahno pri nas. Aljaž se čuva pri moževih starših. Sem kar užaljena in ljubosumna, ker gre tako rad k njima. In ko ga pridem iskat, sploh noče k meni. Res je, da se oba non stop ukvarjata z njim, tako kot se jaz sama ne morem, ker moram skuhat, pospravit itd... In bognedaj, da ne bi bilo vse po njegovo. Čisto preveč ga razvajata in crkljata. Me kar malo skrbi. Pa jima vsakič rečem, da se lahko tudi malo pokrega ali joka, ampak mu sploh ne pustita. A se vam zdi to v redu? Potem pa ima pri meni napade trme in se kar zvija in dere zaradi malenkosti, ki niso po njegovo... Aljaž še ne hodi sam. Ga moramo pa ves čas držat za prst, da se lahko sprehaja... Kar naprej bi hodil, a bognedaj da bi se spustil. Ko ga spustim stoji in se dere, dokler ga ne primem nazaj. Če ga vabim k sebi pa gre na vse štiri in pride. Ima kar nek strah, da bi naredil sam korak. Rojstni dan smo praznovali prejšnjo nedeljo. Toliko se mu je dogajalo celo popoldne, da zvečer ni in ni mogel zaspati. Ko ga končno uspavam se je kar smejal v spanju in to naglas, ter se spet zbudil. Potem je trajalo nadaljno uro in pol, da je ob 23.30 zaspal. no, samo da se je imel fino. Cipresa, ne vem kako naj te vzpodbudim, da se odločita še za enega. Če je želja dovolj močna, potem je to to. Kar v akcijo, Ostalo se bo samo uredilo, boš videla. Meni je ta druga nosečnost nekaj tako spontanega. Večinoma se sploh ne zavedam, da sem noseča, nimam časa razmišljat o tem, a vseeno prav uživam. Drugače pa je bil Aljaž kot dojenček zelo zahteven in verjamem, da bo naslednji otrok manj. Se ga pa že ful veselim in komaj čakam, da se bo naša družinica povečala. Sicer imamo zelo majhno stanovanje a bo že. Čez zimo se bomo stiskali, da nam bo bolj toplo, potem pa bomo že kaj zrihtali. No, možek pravi, da bo kmalu kosilo... Se še kaj javim. Zaradi službe res nimam časa. Čau bau!
|