|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
7.7.2006 12:27:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Malo me je pa tudi strah kako bom potem ukrotila obadva, zato te prosim ANCKABANCKA daj mi kako spodbudo!!!!user posted image user posted image user posted image

A lahko jaz? A lahko jaz? user posted image
Veš, kako bo finooooooo. Žiga bo star dve leti, ti boš rodila, Žiga bo že tako velik, da ti bo kakšno pleničko pomagal prinesti, pa dojenčka crkljal...vse se da. Moja sorodnica je rodila en teden po tavelikinim PRVIM RDjem. Pa s tem, da njen mož ful ful dela. Od 6ih pa tja od 22h. Pa je na začetku mal težko, pa ji mama pa tašča pomagata, sploh, ker imajo v dva nadstropja stanovanje in je mal zoprno. Drugač je pa superca. Jaz držim pesti. Pa hopla na možeka user posted image
Če bi bila jaz stara 25 let....bi takoj! Zdele sicer ne, ker sva skregana user posted image  ampak jutri pa takoj user posted image user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
7.7.2006 14:08:50   
bobek05
Tinka, to si pa zdaj tako rekla (oz. napisala) kot da bi jih imela 70 user posted image  V čem je problem? Zakaj ne še enega? Gašper bi bil po moje ZELO vesel... JIh poznam kar nekaj, ko so imele 1. pri 35. ali 36. letu...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
7.7.2006 18:57:29   
Anonimen
Jooooooooj Bobek user posted image  tole je pa dolga debata. Zaenkrat ne. Ko bom pa želela imet še enega, bom pa itak 40 pol se mi bo pa zdel preveč butast imet še enega otroka user posted image
Gašper je pa čist vesel, ker itak ima že 6 letno pol-sestrico user posted image

PS a je Anej dobil CDje?

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
7.7.2006 20:30:41   
bobek05
Tinka, ne še... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.7.2006 16:51:04   
Antigona
Ojla!

Ful dobr bi blo ja če bi se spet mal srečale user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da bomo imele tokrat kaj več sreče, s časom namreč...

No, jaz sem preživela prvi teden v službi in je še kar šlo. No, Žana sem fuuuuuuuuul pogrešala, drgač je blo pa kr ok.
Danes sva Žanu kupila hiško za rojstni dan in je bil ful navdušen. Se je kr tresu zraven ko sva jo sestavljala...

user posted image

Je v Pikapolonci na Rudniku znižana na 29.990,00 sit.

Tudi jaz bi kar takoj mela še enega, pa ne gre. Mogoče če jutri na lotu zadanem user posted image .... Cipresa, če imaš tako željo se zadeve kar loti, mi pa bomo držali pesti, da se čimprej kej prime user posted image ....

Lep vikend vsem,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.7.2006 16:58:20   
Anonimen
Jaz bom pobrala vseh 500 milijonov user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
8.7.2006 17:03:42   
Antigona
A mislš da ne bi blo dovolj če bi si jih razdelile. Jst ne rabm dost, sam eno hiško bi si rada kupila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.7.2006 17:42:53   
jakaracman
Jaz sem tudi prvi teden preživela, bilo zelo ok.Testi za alergijo negativni, tako da greva na provokacijo v bolnico in to za tri dni.user posted image mami se bo zmešal.Jaz sploh ne razmišljam o še enemuser posted image sem z trenutno situacijo zelo zadovoljna.Kaj pa prihodnost prinese pa ne vemo.user posted image Torej vse naj naj istim ki ste praznovali in tistim ki še boste.Mi praznujemo v torek.Torta že naročena , gostilna rezervirana , mamin dopust odobren.Lep vikend.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.7.2006 19:39:12   
Anonimen
Antigona, no ja...nej ti bo. Ene 30MIO ti podarim, če zadenem vse. Obljubim.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
8.7.2006 21:47:17   
Antigona
Tinka zmenjeno. Če pa jaz zadanem jih pa ti dobiš....
Teh 30 mio sit bo dost za štart, še ta stanvanje prodamo, pa lahko večjega kupimo, pol pa hop na možeka pa dojenčka delat  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.7.2006 23:15:58   
bobek05
jaz niti listka ne znam izpolnit, tako da ne bo nič z milijoni user posted image  nikoli ne igrava... sicer je Tomaž nekaj šel vplačat (to menda zdaj 2. v življenju), ker se njemu nekaj več sanja kot meni, ampak jaz ne verjamem v srečo... ste že kdaj kaj zadele na loteriji?

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.7.2006 23:18:15   
bobek05
aja, moj dragi možek zadnje čase kvačka, da če bova imela punčko, da ji bo ime ŽIVA user posted image  meni pa ime nekak ne potegne.... že Anej je dovolj "živ" user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 287
9.7.2006 9:13:02   
Anonimen
Jooooooooj, meni je pa ime ŽIVA takooooooo zelooooooo všeč user posted image  Ampak jo imamo v familiji, pa ne pride v poštev. No, sicer tako ali tako ne.
Grem, Loto vplačat.
Aja, Bobek, sej lahko kupiš že izpolnjen listek (kar jaz naredim). user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
9.7.2006 13:16:31   
anckabancka
Pozdravljene po dooolgem času...

Očitno sem edina julijka, ki že hodi v službo in še vedno edina user posted image .

Ja, v službi niti ni tako hudo, kot sem mislila, da bo. Vse je bolj počitniško in se kar da preživeti. Pa še lažje mi je, ker imam čez dva tedna tri tedne dopusta. Potem bom pa videla kako bo z mojo nosečnostjo, počutjem... Mogoče bom šla kaj na bolniško... Zaenkrat sem kar v redu, trebuh raste, nič še ne čutim brcik... Jih bom pa verjetno kmalu, ker sem jih prejšnjič pri točno dopolnjenih 16 tednih. Zdaj pa sem 15 tednov. Torej še en teden in bo še bolj živahno pri nas.

Aljaž se čuva pri moževih starših. Sem kar užaljena in ljubosumna, ker gre tako rad k njima. In ko ga pridem iskat, sploh noče k meni. Res je, da se oba non stop ukvarjata z njim, tako kot se jaz sama ne morem, ker moram skuhat, pospravit itd... In bognedaj, da ne bi bilo vse po njegovo. Čisto preveč ga razvajata in crkljata. Me kar malo skrbi. Pa jima vsakič rečem, da se lahko tudi malo pokrega ali joka, ampak mu sploh ne pustita. A se vam zdi to v redu? Potem pa ima pri meni napade trme in se kar zvija in dere zaradi malenkosti, ki niso po njegovo...

Aljaž še ne hodi sam. Ga moramo pa ves čas držat za prst, da se lahko sprehaja... Kar naprej bi hodil, a bognedaj da bi se spustil. Ko ga spustim stoji in se dere, dokler ga ne primem nazaj. Če ga vabim k sebi pa gre na vse štiri in pride. Ima kar nek strah, da bi naredil sam korak.

Rojstni dan smo praznovali prejšnjo nedeljo. Toliko se mu je dogajalo celo popoldne, da zvečer ni in ni mogel zaspati. Ko ga končno uspavam se je kar smejal v spanju in to naglas, ter se spet zbudil. Potem je trajalo nadaljno uro in pol, da je ob 23.30 zaspal. no, samo da se je imel fino.

Cipresa, ne vem kako naj te vzpodbudim, da se odločita še za enega. Če je želja dovolj močna, potem je to to. Kar v akcijo, Ostalo se bo samo uredilo, boš videla. Meni je ta druga nosečnost nekaj tako spontanega. Večinoma se sploh ne zavedam, da sem noseča, nimam časa razmišljat o tem, a vseeno prav uživam.  Drugače pa je bil Aljaž kot dojenček zelo zahteven in verjamem, da bo naslednji otrok manj. Se ga pa že ful veselim in komaj čakam, da se bo naša družinica povečala.
Sicer imamo zelo majhno stanovanje a bo že. Čez zimo se bomo stiskali, da nam bo bolj toplo, potem pa bomo že kaj zrihtali.

No, možek pravi, da bo kmalu kosilo... Se še kaj javim. Zaradi službe res nimam časa.

Čau bau!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.7.2006 19:38:37   
Anonimen
Ančabanča, nisi edina, ki hodi že v službo user posted image , si pa edina nosečka user posted image
Kar se pa tiče babice-imamo isti problem. Pa sej v bistvu ni problem, ker itak otroci vejo, da se pri babici razvajajo, pri mami je pa huda ura user posted image  Meni je tud kar mal čudno, ker Gašper kar joka, ko moja mama gre. Ne vem, jaz ga imam v naročju, on se pa dere za njo user posted image  Jaz pa piham ko user posted image
user posted image
user posted image
Aja, nisem zadela na lotu user posted image  bom pa v sredo, ko bo še več milijonov user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
9.7.2006 21:05:41   
Antigona
Ančka bančka res nisi edina, ki hodi v službo, verjetno pa res edina ki je noseča. Tud jst sem misnla da bo huje v službi pa kar gre. Bilo je sicer velio sprememb, ampak kar gre. Malce počvekamo pa je ura deset zvečer, ko grem domov. Začnem pa ob dveh....

Tinka nič ni blo s sedmico, sem pa mela štirico.
Bobek, midva igrava vedno na iste številke, to so "najine" številke (rojstni datumi, datum poroke, Žanove številke in tko), pa kar dostkrat zadaneva štirico, enkrat ali dvakrat sva zadela celo petico....
Bobek kje si dobla to slikco za avatar, ful mi je všeč. Ena podobna je visela na steni v porodnišnici in sem mojmu rekla da jo je slikal, ampak to ni to. Moram si kr kak tak plakat kupit, pa ga tko nimam kam obesit....
Smo bili pa danes na vašem koncu, smo si šli ogledat dva brzinca rallya Maribor. Je blo kr zanimiv, smo vidl nekaj skokov in pa nekaj izletov s ceste prvo rundo, drugo rundo je pa Žan spal, tako da sem ga guncala v vozičku sem in tja in seveda nič videla....

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.7.2006 21:17:09   
bobek05
Moja mama ta malega tudi ful razvaja - kao Anej lahko (vse) user posted image . Ravno danes sem jo OPOZORILA, da malega preveč pita (menda si misli, da je non stop lačen user posted image ), pa že itak se jezim, ker vsak Aneju naprej ponudi nekaj sladkega user posted image  Kako naj otroku potem to vstran vzamem, ko pa je sladkarijo že videl? user posted image  Ja, in za namečen mu je ravno dajala buhtelj, ko mi je malo film počil... Sem rekla, da naj mu ponudil malo lubenice ali banane. Malo mi je zamerila, ampak je bilo potem OK - od nekaterih stvari ne odstopim za 5 posto.

Še vedno me FUL MOTI, ker se odrasli ljudje še kar naprej z Anejem pogovarjajo v "otroškem jeziku" - kar pomeni, da toleriram AJATI, AM AM, ipd., me pa dvignejo razni "bos pliso" (brez strešic) - kao BOŠ PRIŠEL... Doma (mama, ata, tašča, tast, sestra...) sem že zdavnaj naredla red glede tega in na to opozarjala že od njegovega rojstva, pa je očitno pomagalo, ker noben več tako ne govori.. Znanci, prijatelji, tujci - to je pa čisto druga pesem in komaj se zadržujem, da včasih kakšne ne "spustim" user posted image  Opažam, da nekateri starši to tolerirajo, mene osebno pa moti, ker sem mnenja, da se otrok lažje nauči govorit, če že v osnovi od rojstva posluša "normalen" jezik - zakaj bi se pogovarjala z njim drugače?

Ančabanča, mi bi tudi imeli takoj še enega... user posted image  Pa nekako bi se v našem stanovanju še tudi dalo preživet če bi bili 4, ampak največji problem je moja služba. Sicer mislim, da bi nas mož lahko preživljal tudi sam, ampak 1x moram it delat in delo mi ne bo kar z neba padlo, še najmanj delo za nedoločen čas.. user posted image

Tinka, boš pa v sredo delila milijone user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.7.2006 21:18:00   
bobek05
Aja, jaz upam, da bo razvajenost s strani babic malo manjša glede na to, da bo Anej šel sept. v vrtec...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.7.2006 21:20:05   
bobek05
Antigona, škoda, da se niste nič ustavli... Drugače pa slikco je najmanjši problem zrihtat - v google vtipkaj anne geddes in našla boš nešteto teh in podobnih sličic...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.7.2006 21:25:03   
bobek05
http://www.andrea-schroeder.com/AGeddese.html 

http://www.kim-arts.com/misc/anne_geddes_gallery.htm 

http://www.powerpassion.nl/anne-geddes/ 

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.7.2006 21:28:54   
CIPRESA
O hvala punce za vspodbude!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili danes v živalskem vrtu, naš Žiga umira za živali, ko jih gleda mu kar učke žarijouser posted image user posted image , tam jih je ogovarjal pa lajal in mukaluser posted image sploh nevem kje se je to naučiluser posted image

Drugače pa bodite kar srečne punce da delate nič jamratuser posted image , jaz naprimer se še trudim da bi kaj sploh dobila, za 8 ur ne pride v poštev ker tamalga nimam kam dat za 4 ure me nihče ne vzameuser posted image . Babici pa ena je predaleč, druga pa preveč zaposlena z drugimi stvarmi tako da pomoči od njih nimam, mogoče 1X na teden pride moja mami samo mal pogledat in to je vse. Tako da tisto da ga dam za kako urco k mami da jaz malo pospravim odpade, kuham na hitro ko spi, likam in perem zvečer ko ga dam spat....
Tiste ki imate tako ljubeče mame vam kar malo zavidam in tako rada bi doživela enkrat da bi se katera od najinih z veseljem usedla k ŽIgu in se z njim igrala, tako pa kadar se, se vidi da samo zato da lepo zgleda (saj veste tisto "da nebodo sosedje kaj rekli")user posted image , potem pa nastopijo bolečine v križu, pa kolenih ......AH KAJ ČEM bomo že, smo zmogli do sedaj in bomo še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP V.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.7.2006 21:59:15   
bobek05
CIPRESA, zakaj pa ga ne vpišeš v vrtec? user posted image  Aja, joj, sem se ravnokar spomnila, da niste prišli not, kajne user posted image  Kaj pa privat varstvo?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.7.2006 10:52:27   
Antigona
Bobek, žal ni bilo časa da bi se ustavili. Parkirani smo bili na brzincu, tako da vmes nismo mogli ven, potem pa se nam je mudilo domov....
Hvala za linke, bom pogledala v službi ker sedajle nimam časa. Morm skuhat, pa zlikat, če bo le moj mali mišek še malo spal....

Danes praznujem svoj rojstni dan, tako da si bom po kosilu privoščila user posted image , jutri gremo pa v Kitajca jest...

Pa pa,
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.7.2006 19:04:26   
anckabancka
VSE NAJBOLJŠE ANTIGONA!!!!!!!!!user posted image

Lepo praznujte...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.7.2006 19:53:30   
bobek05
Tudi z moje strani, ISKRENE ČESTITKE za roj. dan, Antigona! user posted image  user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?