andreja2000
|
Lana38,navijam zate da bo .Če še nisi nikoli prej imela roza izcedka,pa morda res pomeni .Ja,sem pa tudi jaz taka pred ali ,da sem v svetu svojih misli in pa verjetno tud ostale,ki si tako zelo želimo naše raho,vem,da ti je hudo zaradi prijateljice in vem kaj je ta bolezen saj jo ima tudi moja mama,ki jo zaenkrat uspešno premaguje.Življnje v svoji krutosti res ne pozna meja.Žalostno,a bodi močna,in stoj prijateljici ob strani,saj te sedaj zelo potrebuje. tinaaja,ko pikica veselo brca v tebi je eden zares lepih občutkov in želim si ,da b tudi sama to kmalu okusila.Vse dobro tebi in tvoji pikici. liona,tudi vama z tvojo pikico želim vse dobro. teri,upam,da boš na pregledu izvedela dobre novice in da boš čm prej lahko začela delat na sonchek,še naprej veliko optimizma in da te kmalu obišče sreča špela,zate pa upam,da te čim prej mine slabo počutje,in ga zamenja novo,dobro počutje. Tudi vsem ostalim,ki jih nisem imenovala želim veliko sončka in pozitivnih misli,pa da nas vse čim prej obišče sreča Kot veste so pri nas plodni dnevi,zato delamo na .Ne vem pa ,kam se je ta mesec skril moj optimizem.Morda je krivo nenehno razočaranje,ki se že tako dolgo vleče.