Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 7:59:06
|
|
|
|
sonchek
|
Ful lepe slikce.... Lana38...držim pesti, da se bo vse tako izšlo kot želiš.... Raho, žal mi je za tvojo sodelavko...resnično mi je žal...in morm rečt, da je življenje res kruto do nekaterih...in vedno se sprašujem, zakaj najbolj trpijo nedolžni ljudje... Milamay...mislim, da to leto res ni nevem kako prida...za skoraj nobeno tlele od nas....no razen za izjeme...in vem da je hudo ko slišiš kakšno grozno zgodbo...in teh zgodb je veliko več...ampak se o tem ne govori tako javno...oooohhh res grozno... Punce lep dan vam želim in čim več sončkaa..... papa
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 8:05:56
|
|
|
|
Špela100
|
Ja Tinaaja hvala za dobro jutro, ki si nam ga podarila z vzhodom. , super si to naredila...Pri nas pa pravi jesenski dan, vse je črno, oblačno, še kar toplo in mokro listje povsod.... Jaz se pa že od včeraj tako slabo počutim, vse kosti in mišice me bolijo...verjetno se me kaj loteva, niti sedet ne morem. Pa toliko dela imam, da ne vidim ven...brrr.....saj bom, saj bom, jaz to zmorem, jaz to zmorem... Kako ste ve danes??? Lana38? Te je premagala radovednost in si vseeno naredila test?? JOj kje je še sobota? Dobra si, da si tako potrpežljiva.... Sonchek- veseli december ja........................tik tak bo tukaj..... Tinaaja a že brca?? Super, a niso ti občutki res nekaj najbolj posebnega?? Pilotgirl ti kar pridno , bomo kmalu videli rezultate koliko si bila pridna. Ma toliko napišete vsak dan, da vas sploh ne morem tako hitro brati, res smo ene prave klepetulje, saj veste tiste, ki jih nisem omenila pa pošiljam za dober dan.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 9:23:06
|
|
|
|
Liona
|
Dobro jutro.. Danes je nikakvo vreme, ki botruje tudi mojemo razpoloženju. Sonchek, malo izcedka še imam. Svetlo rjav oz. temno rumen je. Ampak Pušenjak pravi, da je to normalno zaradi ranitve polipa, ki se na vlažni sluznici težko zaceli. Pravi, da tudi če bi bil izcedek še močnejši, je to zaradi odščipa polipa. Jaz mu verjamem . Do zdaj mi je še vse prav napovedal. Tudi izid prejšnje nosečnosti. Drugače pa je izcedka full malo. Trije flekci na dan (recimo) in se poskuđam čim manj ukvarjat z njim. Bolj me skrbijo bradavice na prsih. Poleg tega, da so full občutljive in drastično večje, so se na sredini obarvale svetlo in imam na njih take bele pikice... Danes grem k splošni zdravnici zaradi odprtja bolniške in jo bom povprašala še o tem. Pa vroče mi je ves čas za znoret. Po naravi pa sem precej zmrzljiva. Danes sem spala samo v majici, ampak sem se kljub temu zbudila čisto prepotena... Ne vem kam to pelje . Lepo se imejte, pa pišite kaj, ker je meni dolg čas
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 9:44:00
|
|
|
|
lana38
|
Nisem naredila testa, jaz sem vstrajna in trmasta punčka. Bom kar počakala na ali pa do sobote, če ne pride prej . Moram delat, se pišemo. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 9:58:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Liona, pokvarjen telesni termostat je tudi normalen med nosecnstjo - vecini je skoz vroce. Jaz sem zgleda prevelik zmrzljivec, pa mi vseeno.. Bradavice pa se tudi spremenijo, tiste bele pikice so se obcasno tudi meni pojavile, namazi s kremo. Jaz sem pa , ker pikica nezno brca.. Zdaj lahko se uzivam v tem, ker pol bom verjetno tulila od kaksne brce in povzrocene bolecine
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 10:17:47
|
|
|
|
teri
|
Dobro jutro punce!Najprej eno ,da nam dvigne pritisk,ker je katastrofa vreme.Naj se že 1x odloči al bo dež al sonce.Ker mene to vreme ubija-zaradi pritiska! Tinaaja:se vesela za tvojo .To morajo bit res neverjetni občutki.Če bi šlo vse prav,bi tudi jaz bla marčevka,kot ti in bi verjetno tudi 1x zdaj občutila to nezmerno veselje-brcanje.Upam,da jo kmalu doživim.Uživaj duplo še zame,hvala. Liona:Vse bo OK,samo verjemi v to,ne izgubit optimizma.Drži se. Raho:ob takih trenutkih je najbolje človeka poslušat in se z njim.Naredit da uživa-kolkr se le da do konca.Besede so tu odveč. Lana:ne bomo te okregale,brez skrbi,ampak bomo držale pesti da tokrat ti ugledaš ! Skutica:nimaš kaj,ljudje ne razumejo.Kot da oni nikoli ne manjkajo v službi.Normalno,da če maš otroka moraš it na bolniško.Sej tudi tej starši grejo,al ne?!!!In tudi normalno je da kdaj ti zboliš.Sigurno,če bi lahko si ne bi zbrala bit bolna oz. sigurno si nisi zbrala ss!!!Ah,kaj češ ljudje včasih ne vejo kaj govorijo.Pa sej otroci imajo v šoli organizirano nadomeščanje,če te ni. No malo še jaz da vam povem kako sem.Mam za dobit 2, po ss konc tedna,pa me že od petka vse boli(jajčniki,ledvice,glava).Ah,boge mi ženske.Komaj čakam,da jo dobim in da grem na pregled k g.In da mi pove lepe novice.Prav strah me je da bo zdaj najdla kaj druzga.Hooočem delat na !In ne sedet križem rok.Ufffffa! Tiste ki jih nisem omenla naj mi ne zamerijo!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 12:39:10
|
|
|
|
lana38
|
tinaaja! A ni super, ko miga? Jaz se še zdaj spominjam, kako mi je to bilo fajn, ko sem bila prvič . Kot da bi imela neke metuljčke v trebuhu. Seveda mi je tudi drugič bilo super, ampak to je vse na koncu bilo tako , da sem se teh gibov nazadnje celo nehala veseliti. Pa saj to sem že pisala, kako sem želela, da bi moja sama nehala brcati, da se ne bi meni bilo treba odločiti za UPN, ampak bi bila potem nekako drugače "prisiljena" iti na UPN. Kar groza me je tega 1.novembra letos. Še zdaj nisem bila v Parku zvončkov in tudi ne vem, če bom zmogla iti drug teden. Po drugi strani pa bi tako rada šla. Kot da se nekje v moji notranjosti borita dva različna svetova. Rada bi šla, pa čutim, da še nimam dovolj moči... Težko je to. Moja me pa sigurno razume, čeprav se sama ne, saj vidi kako trpim in bdi nad nami vsemi. Spet sem končala . LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 12:45:05
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38,navijam zate da bo .Če še nisi nikoli prej imela roza izcedka,pa morda res pomeni .Ja,sem pa tudi jaz taka pred ali ,da sem v svetu svojih misli in pa verjetno tud ostale,ki si tako zelo želimo naše raho,vem,da ti je hudo zaradi prijateljice in vem kaj je ta bolezen saj jo ima tudi moja mama,ki jo zaenkrat uspešno premaguje.Življnje v svoji krutosti res ne pozna meja.Žalostno,a bodi močna,in stoj prijateljici ob strani,saj te sedaj zelo potrebuje. tinaaja,ko pikica veselo brca v tebi je eden zares lepih občutkov in želim si ,da b tudi sama to kmalu okusila.Vse dobro tebi in tvoji pikici. liona,tudi vama z tvojo pikico želim vse dobro. teri,upam,da boš na pregledu izvedela dobre novice in da boš čm prej lahko začela delat na sonchek,še naprej veliko optimizma in da te kmalu obišče sreča špela,zate pa upam,da te čim prej mine slabo počutje,in ga zamenja novo,dobro počutje. Tudi vsem ostalim,ki jih nisem imenovala želim veliko sončka in pozitivnih misli,pa da nas vse čim prej obišče sreča Kot veste so pri nas plodni dnevi,zato delamo na .Ne vem pa ,kam se je ta mesec skril moj optimizem.Morda je krivo nenehno razočaranje,ki se že tako dolgo vleče.
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 13:20:42
|
|
|
|
teri
|
Andreja, razočaranja se ne morejo vlečt v nedogled.Zato upajmo da bo ta mesec pozitiven zate Tudi za nas bo posijal sonček.Verjemi mi!!!Pa pridno !!!!Ne pozabit uživat v temu in sprostise.Bolj ko boš razmišljala o razočaranjih in o ,kasneje bo ratalo.Sem v sob. brala to v eni knjigi.Vem,da ni lahko!Bodi močna!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 13:36:35
|
|
|
|
andreja2000
|
terihvala za tvoje besede,ki jih trenutno res potrebujem.Še sama se ne razumem zakaj toliko razmišlam in se krivim,ker mi zova in znva spodletijo vse moje sanje.Enostavno sem preveč nakopičena z negativnimi izkušnjami,a upam da se bo to obrnilo in bom spet polna moči.Bojim se saj čas tako hitro beži in vame se je naselil strah,da mi ne bo uspelo zaradi mojih let.Ah,saj še bom vstrajala,to vsekakor,vendar trentno čutim v sebi neko praznino,žalost in nesposobnost ustvariti novo življenje. Zato ti draga teri iz srca hvala za tvoje besede,za katere sem ti neizmerno hvaležna.
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 13:41:57
|
|
|
|
lana38
|
Roza izcedek pri meni ni nekaj običajnega. Če se je pa že slučajno pojavil, je prva tudi prišla v eni ali dveh urah po takšnem izcedku. Danes sem spet opazila nekja podobnega zdaj dopoldan v službi. Pa nekaj že bo iz tega, ali eno ali drugo. če ne o ta mesec, bo pa kdaj drugič. Zdaj bom jemala Klomifen 2 tableti in to bo že kaj ustvarilo, če ne bo spet samo izguba časa, tako kot imam občutek, odkar sem ga dobila. Poiskusiti pa je vseeno treba, a ne? LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 13:58:05
|
|
|
|
tinaaja
|
Lana, ce ne bi bilo ta mesec, pa morda naslednji mesec dvojcka Anderja, optimizem se vcasih skrije.. Ampak na sreco vedno pride nazaj. V taksni ali drugacni obliki. Morda naredi nekaj zase za sprostitev (poleg ), nekaj kar te bo sprostilo in ti vrnilo energijo in pozitiven pogled na zivljenje. Tudi zato, da zapolnis praznino, bi bilo fina, da se necesa lotis, pa tudi ce je to samo branje knjige, v kateri se najdes ali pa najdes nek nov pogled na zivljenje. Bos videla, vse se bo uredilo!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:00:53
|
|
|
|
Liona
|
Jaz ne vem komu sem kaj slabega naredila, da moram prestajati vse najhujše. Očitno mi ni dano biti mama. Izcedek se je spet pojavil. Bila sem pri zdravniku, potem pa sem šla še v trgovino. Res sem nabavila cel voziček in škatlo prijela, jo postabila v avto, ko sem prišla domov pa sem jo iz avta dala le še v garažo na tla. Pridem na WC in ŠOK. Velik rjavo-rdeč flek na dnevnem vložku. Takoj sem poklicala na urgenco kjer sem bila v soboto. Full prijazna sestra me je pomirila, da bo vse vredu, da mi ni treba prihajat, da naj papam Dabroston in počivam. Razen, če se mi full vlije, tako kot pri eni močni menstruacija, pa naj pridem do njih. No, izcedek je za zdaj ponehal, ampak jaz sem tako žalostna in jezna sama nase. Zakaj sem dvigovala tisto škatlo???? Mogoče sploh ni krivo to... Nekaj me zanima, kako izgleda ss? Kako močna je krvavitev? Jaz sem tako . V mislih se že poslavljam od srečne . Držite se in veliko sončka za vas
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:08:06
|
|
|
|
lana38
|
Liona! Ti bi morala počivati, koliko sem jaz razumela. To pomeni, da hodi nekdo drug v trgovino in dviguje stvari. Počivanje pomeni, da si doma, ali pa si privoščiš kakšen lahek in počasen sprehod. Nekatere morajo celo preležati par mesecev, če jim grozi ss. Lepo lezi in se pusti streči par dni, da boš videla kako in kaj. Počivaj in se sprosti. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:17:42
|
|
|
|
teri
|
Liona ne obupat.Moja kolegica je pri 1. in pri 2. v 2 in 3m krvavela in obe so se končale z zdravimi -fantki.Pri 1. jedla Dabroston,ker ji g ni dal,v 2. je menjala g in ji je dal te tablete.En dan je mela mal večji izcedek drugi dan skoraj nič-tako kot ti.Važno da ni sveže krvi al pa kaki strtki-koščki.Pri 2 sploh ni počivala,glih tako je dvigovala vse,pospravljala,skratka živela normalno-se ni pazla.Ima od prej fantka starega 4 leta in ga je v celi dvigovala-tudi ko je krvavela.Vedno je rekla,da ne bo počivala,ker če ma it kaj narobe naj gre zdaj-na začetku,kot kasneje.In se je vse končalo super.V sob sem vidla njenega 2. ,ki ima 1m in mu čisto nič ne fali.Boš vidla da bo vse ok.Čim manj se obremenjuj.Te tablete v večini primerov pomagajo.Jaz bi raje vidla,da bi takrat mela kak izcedek in bi jemala lepo tablete,kot pa tako,ki nisem mela nič in sem mislila da je vse bp,dokler me ni šok na uz.Živi normalno in čim manj razmišljaj,zamoti se-vem da je težko.Držim pesti-me bojo skoraj krči že primli od tega držanja
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:21:04
|
|
|
|
lana38
|
teri! Ni ravno tako enostavno. Moja mama je z mano preležala 3 mesece. Pred tem in za tem je bila tudi in ni počivala, pa je prišlo do ss. Če ti rečejo počivati, tako tudi mislijo. To je sigurno. Če hočeš moraš zanj tudi počivati, čeprav vem da je težko. LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:24:33
|
|
|
|
teri
|
Je res da je potrebno počivat,če ti grozi ss.Se strinjam.Samo sem povedala izkušnjo moje kolegice, ki je za moje pojme zelo korajžna.Vsak naredi kot se mu zdi najbolj primerno zase.Vseeno pa misli,da če ima za it kaj narobe bo šlo.Je pa tudi res,da ne smemo izivat usode.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:38:14
|
|
|
|
Liona
|
Jutri grem tako ali tako k svojemu g na pregled. Na UZ. Jaz pa sem se že skoraj čisto sprijaznila s tem, da se ne bo dobro končalo... Zoper tega ne morem nič. Bom pa zatežila, da naj me pred naslednjo dobro pregledajo in uredijo tako, da bo prav (pregrada, odstranijo polip...). Usoda tako hoče. Jaz je ne razumem, ampak že ve kaj dela. Vsaka stvar (tudi slaba) se baje zgodi z dobrim namenom. Kaj bi lahko bilo tukaj dobrega, ne razumem. Ampak... Zdaj moram pa spet na WC. Že 20- ič danes.
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:39:36
|
|
|
|
tinaaja
|
Liona, zdaj pa prosim res pocivaj. Dvigovanje res ni pametno. Zdaj pa par dni samo lezi in se NIC ne naprezaj. Jaz sem kljub dobremu pocutju sla na aerobiko sele vceraj,pa sem skoraj na polovici. Tudi ko greva z mojim na roznik grem v tempu stare mame, ker ne upam, kaj vec. Zdaj je kar je, in se moras osredotociti v naprej, da se bos cuvala Saj bo, vem, da je tezko in da bos na 5 min na wc in analizirala wc papir .. cez cas, se bos pa malo umirila. Drzi se!
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 15:51:53
|
|
|
|
teri
|
Liona jutri nam obvezno javi takoj ko prideš od g.Bomo vse (mislim da lahko govorim v imenu vseh ) zaskrbljene!Bomo držali še bolj močno pesti-boš vidla!!! Zdaj pa hitro na kavč,kak dober film,zavij se v dekco in stisni k tvojemu .
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 17:25:44
|
|
|
|
andreja2000
|
Liona žal mi je,da tko trpiš. Jaz sem se v dostikrat srečevala z temi rjavimi izcedki.Včasih se je končalo slabo,sem pa ti že povedala, da sem pri sedaj 10 letni hčeri zaradi rjavega izcetka odležala v bolnici tri mesece .Tako,da je veliko različnih zgodb z temi izcedki,ki pa ne napovedujejo nujno najslabšega,saj je za to živ dokaz moja hči. Iz srca ti žeim,da se vse konča dobro,zato ostani močna,jej dabroston in počivaj,kdo bi vedel,morda pa le v nekaterih primerih počivanje pomaga,ker ne vem zakaj bi namreč takrat jaz bila zadržana v bolnici,če to v nobenem primeru ne bi pomagalo.Kakorkoli,jaz sem počivala tiste tri mesece,nato sem živela normalno in rodila zdravo deklico. Želim ti res vse dobro in dober razplet s temi izcedki.
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 24.10.2006 22:09:00
|
|
|
|
Milamay
|
Tinaaja - krasen vzhod. Meni se zdi, da nasploh preveč hitimo in nimamo časa uživati v teh lepotah, ki nam jih nudi narava. Jaz vsako jutro, ko se vozim v službo (25 km) opazujem drevje, ki se vsak dan bolj lesketa v jesenskih tonih. Ko pripeljem na vrh enega hriba, pa se pred mano pojavi kopasta megla, vrhovi pa se lesketajo v jutranjem soncu. Krasno, ni kaj! Ja, življenje je kruto in nikoli ne vemo, koliko časa še imamo na tem svetu. Mislim, da si je je treba vsak dan posebej to poudariti in se prav opozoriti na to. Najbolj žalostno pri vsej stvari pa je to, da sploh nimamo same nekega vpliva na vsa ta dogajanja. Me se pač trudimo, da bi nam končno uspelo to, kar si vse želimo. To leto res ni naše, ni nam naklonjeno (tinaja in še nekatere ste izvzete - vam je že posijal sonček). Pa bo drugo leto boljše, kajne? Nekako se moramo tolažiti! Me se bomo trudile na vse pretege, zraven pa ne smemo pozabiti uživati in ni vrag, da ne bi kmalu bilo boljšega rezultata. Držim pesti za vse nas, še posebej pa za tiste, ki v prihodnjih dneh ne pričakujete . Naj se pojavita . Lep večer
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 25.10.2006 7:06:05
|
|
|
|
lana38
|
Dobro jutro! BT mi je padla na 36,5 in to pomeni, da pride danes . Torej začnem v nedeljo jemati Klomifen. Kar strah me je po eni strani teh stranskih učinkov, a kaj čem, moram poiskusiti. Mogoče pa bo... LP
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 25.10.2006 7:43:06
|
|
|
|
Bety
|
Hej Lana 38..... Klomifen ni tak bav bav......Saj veš, da v zadnje čase malo pretiravajo z opozorili za zdravila...Včasih smo pili aspirin 500 za vsako malenkost in večkrat na dan....Danes pa se bojijo aspirina 100 na dan (in to samo v SLO)... Klomifen se lahko nabavi v tujini v svobodni prodaji za samo 500 sit..... Ni tako nevaren, kot si mislimo. Je pa res, da če si zdrava ženska, lahko sproži več ovulacij in s tem posledično več nosečnosti. Jaz sem z njim enkrat zanosila. Problem je samo drugi del ciklusa, ker sluznic maternice ni dovolj debela in je vgnezditev vprašljiva. Zato je obvezno jemanje progesterona in z njim vztrajati do 28.dne ciklusa (vsaj).... Glej na Klomifen, kot možnost uspeha.....Pa šparajte spermije za dneve O....Saj lahko točno izračunaš, kdaj bo O..... Srečno! ///////////////// Tudi drugim srečno. Preveč ste napisale in ne morem vsega brati. Tinaaja je srečna nosečica in me prav veseli, ko jo berem tukaj. C M OOOOOO KKKK Jaz sem bila na pregledu, ker ta mesec grem po zamrznjene zarodke. In 12.dan ciklusa je folikel bil že 18mm. Snoči sem si dala injekcijo pregnila (5000 enot) = to je štop injekcija in vsebuje ßhcg hormon. Od jutri naprej moram uporabljati prometrij in v ponedeljek grem po svoje otročičke. Imam jih kar 3. Vsi ne bodo preživeli odmrznitev. Upam, da bo vsaj eden dovolj vitalen, da se bo uspešno vgnezdil. Toliko za danes.....Pa drugič več.... LP
|
|
|
|
RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA 25.10.2006 8:47:47
|
|
|
|
lana38
|
Bety! Želim, da bi ti tokrat uspelo in ti prav močno stiskam pesti, da tvoji otročki pridejo končno k tebi in jih boš varovala vseh 9 mesecev. Moja se je seveda prikazala, tako kot sem pričakovala in gremo naprej še en krog. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?