|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
23.10.2006 8:33:15   
Špela100
Sonchek, najprej bi ti rekla, da mi je hudo in žal,ker se je tako obrnilo, verjamem, da si razočarana, močno sem ti držala pesti in v mislih bila s teboj.user posted image user posted image .
Potem bi ti pa še čestitala, ker si tako optimistična in zreš naprej in si vsem nam ena velika tolažba. user posted image
Življenje gre res naprej in nič nazaj, tudi jaz se moram vsak dan posebej opomniti kako sem srečna, kaj vse sem dosegla, kaj vse znam, kaj vse imam. Predvsem pa imam eno zdravo, super hčerko. To mi daje neznansko moč in voljo do življenja in me je že neštetokrat rešilo, da nisem padla v brezno obupa.
Vsekakor pa sem še vedno s teboj v mislih in držim pesti za naprej. Bodi močna.user posted image

Lana38 joj, naj se ti tvoji filingi uresničijo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vsem ostali pa kjerkoli že ste, uživajte dan in izkoristite življenje!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.10.2006 10:20:19   
lana38
Dober dan!
Ne vem, kaj naj rečem. BT povišana 37,0,user posted image  izcedek pa roza barve. Ne vem, če to napoveduje user posted image  ali kaj drugega. Sem kar zmedena in si tega ne znam razlagati.user posted image  Bomo videli, kaj bodo prinesli prihodnji dnevi. Pustimo se presenetiti.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.10.2006 11:19:37   
SM10
Lana držim pesti za user posted image .
Nekje sem prebrala, če imaš BT povišano 16 dni pri normalnem ciklu na 28 dni pomeni nosečnost in izcedki v času , ko naj bi dobila user posted image  pomenijo nekaj normalnega, ker je še mogoče premalo nosečniškega hormona.
Pogumno naprej.

Liona zdrži te pritiske in misli pozitivno na user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.10.2006 11:21:09   
teri
Lana 38 držimo pestuser posted image !
Sonchek:škoda, ma kot praviš ti bo boljše.Ne smemo obupa in se nam ne sme svet vrtet samo okoli tega,ker če ne ratamo obsedene in morimo vse okoli nas,nismo sproščeni in pol ne rata.Je treba razmišljat tako kot ti.Bravouser posted image
Liona:Tudi zateuser posted image ,da bo vsehuser posted image OK!!!Drži se.Vem da ti ni lahko.Jaz sem se odločla,da pri naslednjiuser posted image ,ko nam uspe in to upam da bo že januarja,se ne bom obremenjevala kot pri 1.user posted image .Takrat sem hodla non stop na WC gledad,če je kak izcedek,vse bolečine so mi ble takoj sumljive,...Konec pri 2.user posted image ne bo tega.Res ne!!!Itak če ma za it kaj narobe gre tako al tako.Al se sekiraš al ne.Pri 1. sem se in je bil ss.Pri 2. se ne bom več in bom probala res uživat.Ker če gre user posted image vse ok,ti bo pol žal da nisi užival,ker to bi mogu bit eden od najlepših trenutkov v življenju ženske!In vse ki ste user posted image in na začetku-uživajte vašo nosečnost še za nas ki še ne moremo!Korajžno.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.10.2006 11:56:23   
lana38
BT imam povišano šele 13 dni. Roza izcedek, ki sem ga opazila danes zjutraj okrog 7h, je nekam odšel in trenutno ga ni več. Ne vem, kaj naj si mislim.user posted image  Prav zmedena sem. Testa pa nočem delati, da ne bi zagledala -, ker je še zgodaj. user posted image  bi tako morala priti šele jutri. Če je ne bo do sobote, potem test delam v soboto.
sonchek!
Žal mi je, da je prišla tvoja user posted image . user posted image
Sem tako zavzeta sama s seboj, da sem pozabila še tebi kaj napisati v uteho. Bo pa drug mesec bolje. Vem, da te to zdaj morda bolj malo tolaži, ampak treba je misliti pozitivno tudi, ko pride user posted image  in se podati v nov krog, z novo energijo.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.10.2006 12:03:31   
teri
Lana vem,da je težko, ma probaj se čim manj obremenjevat.Konc koncev imauser posted image za prit šele jutri in ti si že zdaj beliš glavo,kaj je in kaj ni. S tem si ne delaš nobene usluge in možno da ti bouser posted image zamujala samo zaradi živcev.Upam res da siuser posted image !Ampak,če ti bo zamujala zaradi živcev boš samo še bolj razočarana,ko pride!Punce ne se obremenjevat tolko in šparajte svoje živčke,jih boste še veliko rable ,ko boste mele user posted image !¨Lana držim pesti res,pa ne me razumet narobe.Vsem tuki želim samo najboljše in da se nam vsem skupaj sanje čimprej uresničijo!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.10.2006 12:12:02   
lana38
Saj ne živčkam, ne vem kako. Samo misli imam zmedene. Nekomu pa moram povedati, kaj za ene čudne stvari se mi dogajajo. user posted image  ne bi rada nič še govorila, dokler ne bom točno vedela, kaj je in kaj ni. Pa sem se pač sem zatekla, da z nekom delim svoje razmišljanje. Ve ste še edine, ki veste, kako ja to vse skupaj, saj se vam tudi kdaj dogaja, a ne. Zaenkrat sem še čisto mirna, samo čudim se.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.10.2006 12:40:49   
andreja2000
sonchek,žal mi je,da je prišla tvojauser posted image . Občudujem pa te,ko zmoreš toliko optimizma v vsaj zame najbolj bolečih dnevih,to je v časuuser posted image .Pa veš ,tudi jaz bi bila rada tako napolnjna z optimizmom,pa mi v časuuser posted image ,sploh ne uspe.
No,ker si to user posted image   sprejela z toliko nadaljnega optimizma,ti bo sigurno vsak čas tudi ospelo zagledatuser posted image ,kar ti iz srca želim tudi jaz.Pa ostani tako pozitivno naravnana,saj tukaj rabimo take.

Lana38,želim ti,da je ta roza izcedek bil  znakuser posted image  in ne user posted image . Možno je oboje,tako,da je vse še odprto.Ti pa iz srca želim,da tvojauser posted image  vzame daljši dopust in se ti čez nekaj dni prikažeuser posted image

Mene pa že zelo bolijo jajčniki,krivec za to je seveda klomifen,a vseeno pridno delamo nauser posted image ,če prav je malo boleče,a za user posted image  bom to prenesla,smo pač zelooooo nežni.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.10.2006 12:46:14   
pilotgirl
Lana držim da ti ta mesec uspe.Moja hudičak se poslavlja in hmalu bo čas ko bova spet pridno user posted image .hja upam da bo vsaj v novembru kakšna nova nosečka.Liona ti se lepo pomiri in uživaj v nosečnosti.sonchek,mi pa gremo skupaj naprej,ne? Evo to ti pošiljam da boš malček bolšuser posted image user posted image user posted image tinaaja ti in tvoja pikica očitno zelo lepo napredujeta,bravo zate.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hja ostale pa ne vem kaj naj rečem,gremo skupaj naprej. Nekatere čakate user posted image ,nekatere sploh ne.No upam da se nam pred božičem vsem uresničijo želje.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.10.2006 13:46:19   
teri
Lana seveda ti se kar izkašljaj tukaj z nami.Tvojemu razumem,da mu ne bi rada govorila še nič da ne bo pol razočaran:jaz sem lih včeraj študirala,da kooooo bom zvedla da semuser posted image ,mu najraje ne bi povedala takoj,tako kot zadnjič.Ampak bi ga pustila čakat tam do 13t.Vem da se sliši smešno in verjemte mi da kaj takega ne bom zmožna naredit,ker ko bom zagledalauser posted image bom tako vesela,da mu bom takoj zblebetala.Samo če bi zadržala to skrivnost zase,mogoče bi mu prišparalauser posted image .Al pa ne?Al pa bi ga prikrajšala za veselje ob lepi novici,tudi če se pol slabo konča?Malo sem zablodla,vem!user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.10.2006 14:00:09   
tinaaja
Teri, ce bi bila jaz tvoj in da mi ne bi povedala, da si noseca, bi ti do zamerila do konca dni. Ker partnerji so zato, da se veselji z nami in so zalostni z nami, ker je vse lepse ali lazje v dvoje. In je otrocek ravno tok tvoj kot njegov. Sem pa skor ziher, da ne bi mogla ne povedat user posted image  Pa res ti privoscim, da se v naslednji nosecnsti ne bi sekirala, ampak zdaje bom rekla samo to, da sem jaz tud tko misnla user posted image user posted image  Pol pa je slo vse svojo pot, zivci, upanje, traume, veselje, dvom, ... In sploh ne mores proti emocionalni strani nosecnosti, ker je mocnejsa kot nas razum. Bi bila pa zelo vesela, da bi se katerakoli izmed nsa lahko spoprijela z nosecnostojo brez zivckov in samo uzivala v nosecnosti.

Lana - kmalu bo vse jasno!! In upam, da bos user posted image  ... Saj kmalu boste vse se mi pridruzile user posted image user posted image

Jaz pa sem po starem.. so far so good!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.10.2006 14:10:20   
teri
Ne Tinaaja,verjemi mi da mu bom povedala isto sekundo,ko bom zagledalauser posted image .Ne bi mu mogla to nardit.Sem pa samo razmišljala v tej smeri.Vem,da ko si noseč ti hormoni podivjajo-sploh na emocionalni plati in je zato tolko težje se ne sekirat in bit miren.Če mi ne bo uspelo bit mirna,bom pa kr g klicala ob vsakem najmanjšem sumu,pa UZ si bom sama plačevala,če mi jih ne bojo hoteli delat na vsake 3t.Me sploh ne briga!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.10.2006 15:24:27   
sonchek
Kje je pa Liona...

...dej se oglasi...ker me namreč že skrbi....zraven pa držim pesti,da je vse ok...in da samo počivaš in merkaš svojo pikico...

user posted image za srečo...in da bo vse uredu...in en user posted image  da boš vedla da smo s tabo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.10.2006 15:41:10   
teri
Sonchek a ni rekla Liona,da gre danes k svojmu g na pregled,ker je bla naročena že prejšnji teden.Jaz sem tako razumela,če nisem kaj pomešala!?No,vsekakor pa upam Liona da je vse ok in počivaj,pretiravat pa tudi ne rabiš,vse v mejah normale.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.10.2006 19:39:32   
Liona
Liona je tukaj user posted image . Moj mi je odnesel računalnik, da je nekaj poštimal, zdaj smo pa nazaj. Moj prvi bolniški dan je za mano. V čistem brezdelju. Še skuhala mi je tašča user posted image . Vse kar sem naredila je to, da sem šla s psičko na daljši sprehod. Popoldan pa spat. Tako sem utrujena, da kar stoje dremam user posted image . Pa slabo... Fuj!!! Jem čokolado, čez dve uri jo zagledam na kuhinjski polici in se mi dobesedno obrne... Pa rigam non-stop. K en user posted image
Aja, g imam v sredo. Prestavil mi je. Bova verjetno kar UZ naredila. Da vidiva kako moja user posted image  napreduje. Joj, kaj bi dala, da bi že bil srček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
23.10.2006 20:31:48   
sonchek
no, lepo da si se oglasila...a izcedek je ponehal...upam...
...sicer bo pa itak vse ok...moraš se prepričat...user posted image user posted image ...jaz držim pesti, da bo vse ok....

...jaz sem pravkar od G....kaj naj vam rečem...naredila mi UZ (bjekkkkuser posted image ), ki ni pokazal nič posebnega,,,..tako je je verjetno BC zatajil...hihihiii...sej sem vedla, da bi mogla bit tih...pa kr neki,...sicer mi ni nič jasno...ampak sej veste kako pravijo, če ne veš ne boliuser posted image user posted image user posted image ...
...tako...zdej gramo pa ga že končno mal srat...komi čakam da se začne VD (veseli december)...letos bo malo bolj sproščen, kot lani...pol gremo pa spet v akcijo....res se morm najprej mal spočit...pol gremo pa dalje...

Punce lep večer vam želim, za vse nečakajoče držim pesti...za vse čakajoče pa tudi...
gremo akcijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
23.10.2006 20:53:20   
Anonimen
Naj se vam potožim. Danes sem šla v službo, doma nisem več zdržala. Fizično se počutim ok, psiha pa - ko sem sama - dela po svoje. Sodelavci so bili res zelo prijazni, nekateri niso vedeli, kaj bi mi rekli, zato sem se odločla, da bom odkrito spregovorila o tem.

Vsekakor pa mi ni, da bi o svojih težavah poročala staršem svojih učencev. In ravno danes je prišla k meni ena mamica, v skrbeh, ker toliko manjkam v šoli. Rekla je, da to za otroke ni dobro. Saj razumem, otroci so v 4. razredu, začele so se ocene, ki jih niso vajeni, obdobje je zelo občutljivo... Komaj sem zadrževala solze. Ženska ni imela pojma, kam je dregnila. Saj se mi je opravičevala, poskušala je biti prijazna...

Vem, da sem manjkala kar nekaj časa - teden dni v septembru - zaradi bolezni svojega otroka in še teden dni v oktobru... pa vendarle...

Res sem žalostna.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
23.10.2006 21:04:31   
sonchek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...skutica ne smeš bit zalostna...sttisni se k svojim dragim in naj ti tisti lep nasmeh prileze nazaj na ustnice....nasmej se...povej jim, da jih imaš rada...in videla boš še njihov nasmeh...takrat se ti bo povrnila dobra volje...verjemi, to deluje....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
23.10.2006 21:05:14   
tinaaja
Liona, user posted image user posted image user posted image  Go girl!!

Sonchek ... horuk v nove boje .. bos testirala kok breezerjev neses user posted image user posted image user posted image

Skutica, pa saj ves pri sebi, da nic slabe nocejo. To je tko, kot se jaz razbrjam, k me od sorodnice moz, novopoceni ocka, zadnje 3x ko me je vidu vprasa, ce smo ze kaj naredil user posted image  Kwa ga sploh briga.. ampak ve problem v meni, ker ce ne bi bilo prve sabe izkusnje tega verjetno ne bi vzela kot nekaj slabega, zdaj pa bi mu oci izpraskala... Tko je pri tebi.. ker boli.. jaz bi ji direkt rekla, kaj je bilo, pa tud to bi ji dala kristalno jasno vedet, da ne manjkas, ker glumis. pac delas v poklici, kjer se vsak lahko spotakne ob tebe.. in starsi znajo bit pametni se pa se.. Bos vidla, s casom bo lazje.
Jaz za dogodek v povezavi s prvim UPN nisem prakticno nikomur povedala.. Zdaj pa kar povem, sicer ne ve detaile, ampak grobo, kaj je bilo. PA itak utihnejo vecinoma.. Ampak imajo vsaj nek drug pogleda na celo zadevo..

Bejbe, ena lepa novicka -  danes sem uradno prvic cutila mojo user posted image  brcat user posted image user posted image user posted image  Ma noro.. tok sem si zelela tega.. Lepo, ful lepo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
23.10.2006 21:11:45   
sonchek
pa še tlele...mislim da že tretjič user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
TINAJAAAAAAA čestitam...ne tebi user posted image user posted image user posted image , tvoji pupikiuser posted image user posted image k se je zbudila......!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdej pa še tako naprej do konca!!!!!!!!

user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
23.10.2006 21:44:44   
Anonimen
Ojla punce!
Tok sem žalostna. Danes me je klicala bivša sodelavka (poznava se že 10 let) in mi povedala, da se ji je ponovil rak. Najprej ga je imela na prsih, uspešno so jo pozdravili, sedaj pa ima metastaze že na bezgavkah in na pljučih. Doma ima 6 let starega fantka. Ful sem žalostna. So ji rekli, da ni več pomoči. Saj nisem vedela, kaj naj bi ji rekla...

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
23.10.2006 23:00:58   
Milamay
Tako ste pridne v pisanju, punce! Toliko nekih novih informacij.
Sonchek - žal mi je, da ti ni tokrat ratalo, a v prihodnjih tednih boš zagotovo user posted image . Vse bomo!!!!

Skutica - torej delaš v šoli? Ja, vem, kako je to. Razlagati take stvari staršem otrok ali pa otrokom ... to je res groza. Pa saj bo bolje, čas gre naprej, dogodki, ki so se zgodili pa počasi ostajajo za nami.

Lana - držim pesti, da ti je v tem mesecu uspelo.

Tinaaja - čestitke mali nogometašici. A niso to fajn občutki? Se mi zdi, da takrat res veš, da si noseča, a ne? Ko čutiš to premikanje v trebuhu. To so res krasni trenutki.

Liona - drži se! Vse je dobro in vse se bo dobro izteklo. Pozitivno misli (čeprav si mislim, kako je to težko narediti).

Raho - hudo mi je za tvojo prijateljico. user posted image  Sem čisto brez besed ...

Ta teden je moja O. Vem, da bi se morala z dragim čimveč cartati, a bo bolj težko, saj pride mož ravno ta teden(!!!) vsak večer pozno domov, ker ima nek seminar. Pa ravno ta teden!!! No, ja, nič ne moremo. Moj vikend je bil zelo slab, saj so kolegico, ki je v 17 t, v čet klicali iz Lj, da ni vse v redu s THT. Ostala sem čisto brez besed, groza me je, da bi še njej šlo kaj narobe ... Vsi dogodki iz junija so se mi začeli vračati, samo se jokala ... Zdelo se mi je, da me bo razneslo, sploh se nisem mogla ustaviti v jokanju. Groza!! To leto pa res ni dobro (vsaj zame ni).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.10.2006 7:14:19   
lana38
Dobro jutro!
Vidim, da ste tudi včeraj popoldan pridno pisale. Sem mislila zvečer brati, pa sem bila zaspana.
Pri meni še nič novega določenega, razen BT malo nižja. To bi lahko prineslo tudi user posted image  danes ali jutri, morda pa tudi ne, ker še ni čisto padla. Trenutno res razmišljam samo o tem in vem, da me boste spet kregale, ampak ne morem iz svoje kože. Mislim, da mi tudi lahko marsikatera pritrdi, da se njej dogaja enako, ko je v času pričakovanja na user posted image  ali user posted image . Pa nisem nič živčna, samo misli so vedno pri isti stvari.
Ljudje so včasih lahko prav čudni s svojimi vprašanji in razmišljanji. Mislim, da je kar najbolje odkrito povedati, kako in kaj se je zgodilo, ker drugače tako govorijo nekaj po svoje in ugibajo za našimi hrbti. Seveda, pa tega ni treba rzlagati popolnim neznancem, kot so recimo starši učencev. Tudi učitelji so ljudje in imajo svoje težave.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.10.2006 7:36:43   
tinaaja
Ma Lana, valda je normalno.. Meni se po glavi zadnjih par mesecev podi tudi samo ena misel user posted image  In upam, da bo kljub rahlemu padcu BT, rezultat testa +!

Jaz ze pridno delam,moram danes par nujnih zadev zrihtat v sluzbi, tko da je ze akcije user posted image
Hecno mi je, da me nic ne boli od vceraj od aerobike, sem bila prvic in moram rect, da sem se kar konkretno presvicala. Ni mi bilo naporno, ampak pulz sem imela kar kar mal prevec visok.

Milamay, saj ve, da ni potrebno sexat vsak dan, enkrat je dovolj, in samo en najhitrejsi je potreben user posted image user posted image user posted image  JA tele brcike so nekaj posebnega, saj je se cisto an rahlo bilo,ampak ... smotana kokr sem, pol ko ni vec, bi kar dvomila, a je to to al ne, ampak na sreco drugega na more bit user posted image  Danes se pana bejbika, jaz pa ze cakam, da se zbudi..

Raho, lani je umrla za rakom sorodnica, stara 37 let, 2 otroka doma 5 in 8 let.. Eno leto se je borila, pa zgubila.. Ves kaj je hkrati najhuje in najboljse.. da zivljenje gre naprej, da itak nic ne mores proti usodi, da si lahko srecen za vsak dan, mesec, leto ki ga imas!
Da ko je takole jutro kot je zdaj, da vidis listje, ki se preliva in bohoti v cudovitih jesenskih barvah, da pogledas ven in uzivas v vzhodu, v prebujajocem se dnevu, da si reces, hvala, ker sem, hvala, ker imam svoje ljubljene, hvala, ker zivim... Ce bi vam zdaj lahko poslala sliko vzhoda, ki ga gledam... ahhh

Lep in pozitivno naravnan dan vam zelim...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.10.2006 7:42:32   
tinaaja
sem naredila eno neumnost, s svojim trotl digitalcem sem slikala vzhod user posted image  slike niso delo profesionalca. geslo je: vzhod

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?