|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
25.10.2006 20:18:06   
Anonimen
Liona, zelo sem vesela zate. Res ti iz vsega srca privoščim ZDRAVO nosečnost.

Če so ti rekli, da počivaj, POČIVAJ. In, prosim, pusti se razvajat. Zavedaj se, da tako kot te razvajajo sedaj, te več ne bodo nikoli. Tudi v naslednji nosečnosti ne, ker boš takrat že imela enega otroka, ki te bo potreboval vsak dan.

In bodi malo bolj pozitivna do te nosečnosti. Potem boš tudi ti še bolj srečna, kar dobro vpliva nate in na dojenčka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.10.2006 20:54:07   
Milamay
Liona - super za tvojo pikico!!!Saj bo vse v redu, samo ti počivaj in pusti dragemu, da te razvaja. Uživaj v nosečnosti!

Bety - zate močno stiskam pesti. Ha, da bi se prijeli kar 3?! Strah in veselje, kajne? No, glavno je, da se prime vsaj eden.

Lana - žal mi je, sem res mislila, da se boš pridružila Tinaaji in Lioni. Pa nič ne moreš proti svojemu telesu. Mogoče pa bo klomifen res pomagal. Bom še zate držala pesti.

Lep večer še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.10.2006 23:08:01   
micla
Pozdravljene punce,

zadnje čase se bolj malo oglašam. prvič zato, ker se ne dogaja nič posebnega, drugič pa zato ker imam cel kažin v službi. GROZA!!!!!!!! Tako zelo je hudo, da resno razmišljam, da bi šla proč. Enostavno določenih stvari na delovnem mestu ne toleriram, sploh pa ne hinavščine in foušarije in to od vodilnih ljudi...... Ma ne bom vas morila.
Sem vesela, da je spet nekaj veselih novic.
Liona ti kar lepo počivaj in se pomiri. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da glede izcedkov nimaš kaj dosti vplivat. Sama sem obakrat "strogo" ležala, pa se je vseeno slabo končalo. Ampak če ne krvaviš iz notranjosti, mislim, da ne bo nobene panike. Meni so obakrat postavili diagnozo abruptio horion=luščenje zarodka.  Kar pogumno in stran črne misli.
Tinaaja čestitke za prve brce.user posted image
Lana user posted image , pogumno v nov boj.
Andreja, Milamay kako kaj akcija user posted image pri vas? Sej smo nekje skupaj v dnevih O, je tko? Pri meni je vse skupi bolj švoh, ker po vsem kar se mi dogaja v službi, nisem sploh na volji za nič. Bomo vidli, če smo vseeno polovili kakšne ugodne trenutke.

Teri, Spela, Skutica, Raho, Bety, Klarissa......skratka vse ostale......mislim na vas in za vsako posebej držim pesti, za karkoli že.

Mejte se,  pa mirno noč vsem. user posted image user posted image

Se tipkamo,    PA PA. 

micla

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.10.2006 7:16:51   
krtekxx
Ej punce, mal sem se preselila na neplodnost.info, ker pač po zadnji diagnozi nekako pašem tja in glej ga zlomka, kak nor štos sem tam našla .... moram ga deliti z vami:

Jednom davno, jedna djevojka je pitala dečka - Hoćeš li me oženiti?

Dečko je odgovorio - Ne!

I djevojka je živjela sretno do kraja života i išla je u šoping,
izlazila, pila martini, kuća joj je uvijek bila čista i nikad nije
trebala kuhati.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.10.2006 7:37:05   
tinaaja
Krtekxx, je pa vseno lepo, da se javis tudi tukaj user posted image  Kljub diagnozi, ki je razlog za tvoje ss, je izkusnja enako tezka. Zdaj mislim da sibas na dopust - UZIVAJTA!
Evo, jaz sem se mal umirila od vceraj od situacije s sefom.. bo ze.. danes ob 11:30 bo ze vse za mano, upam, da bom rekla, da saj ni bilo tok hudo.
Sem tud boljse volje, ker vceraj poleg vsega, je se moja kuza nekaj ga s pocutjem srala in sem bila cist zalostna. Saj se stara, vem, da pac nekega dne je ne bo, ampak ne morem se se sprijaznit s tem. Danes pa je spet OK...user posted image
Se danes in jutri v sluzbo, pol pa en teden dopuuussssttttaaaa user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.10.2006 7:51:10   
krtekxx
Tinaaja, cestitam za brce, odlocitev povedati big bossu, 1000 objav... na dopust grem sama (s kolegi), ker si je moj user posted image poskodoval nogo in bo bogi doma, ker ne more nic sportat. Liona, cestitam za prvi pregled in srecno naprej. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.10.2006 8:18:33   
Špela100
Dobro jutro!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Skačem od veselja, ponoči sem postala teta, moja sestra je rodila!!! user posted image user posted image user posted image
Imamo fantka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.10.2006 8:22:10   
tinaaja
Cestitke user posted image  user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.10.2006 9:14:53   
lana38
Liona!user posted image user posted image user posted image
Samo počivaj pa zdaj res.

Meni pa doma ne dela internet in sem kar user posted image . Sem zdaj rabila dosti časa, da sem vse prebrala. Pa včeraj popoldan mi je bilo tako dolgčas, pa radovednost kaj je z Liono. Sem dala gor novi antivirusni program, pa nekaj ni OK, ker mi blokira dostop no interneta. Da je pa vse še huje, je verzija nemška, jaz pa sploh ne vem, kaj hočejo od mene, ko me nekaj sprašujejo. Verjetno bi morala nekaj še aktivirati, pa ne vem kaj. Tako da bom morala cel računalnik lepo nesti tja, da mi to poštimajo.
Včeraj sva se z user posted image  samo muckala zvečer, pa mi je bilo kar lažje pri duši. Bomo videli, kaj bo prinesel Klomifen.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.10.2006 9:29:45   
teri
Liona:superuser posted image .Res sem vesela zate.Ti samo počivaj boš vidla da bo.Ene pač morajo počivat celih 9m,kaj čmo.Ma raje tako,malo potrpiš pa da bo vse bp in zelo hitro gre čas.Boš vidla kako hitro se vse obne in boš mela v rokah tvojegauser posted image .
Lana:tako je prav,malo cartanja pa je vse boljše.
Skutica:je prav tako kot si se odločla,ko boš čutla da je čas bosta že.Naše telo se fizično hitro opomore,psiha pa ne.Za zdavegauser posted image rabimo tudi zdravo psiho,ne samo telo.
Julcy:bomo skupaj čakale do jan.user posted image Jaz mam 15.11UZ in če je vse ok,lahko jan začnemo delatuser posted image !
Milamay,Andreja,Micla:Pridnouser posted image pa upam da trofnete pravi dan!!!
Krtekxx:dober vic-realenuser posted image Srečnouser posted image
Špela:čestitkeuser posted image .Kakšen lep občutek.Letos pa sami fantkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.10.2006 9:36:27   
teri
Včeraj sva šla z mojim v kino gledat WTC.Dober film a žalosten.Sem jokala cel film.Mogoče,ker sem pred user posted image ,sem še tolko bolj občutljiva.Komaj čakam da prideuser posted image ,ker tako se je prej rešim in prej bo prišu čas pregleda!!!!Upam na dobre novice.Že od pet me vse boli.Pridi,pridiuser posted image .1. v življenju,ki si jo tolko želim.Ne moreš verjet!Še 2 delovna dneva in pol 1t dopusta.Juhuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
26.10.2006 9:45:49   
Anonimen
Pozdravljene!
No, končno sem si lahko odtrgala malo časa, saj se je v službi gužva malo polegla. Obdobje poročanja je za nami - z vsemi dopolnili, ki so jih vsaj 10x zahtevali od nas (vedno isto, ampak druga oseba) - mi ene stvari res niso jasne na naših ministrstvih.
Vidim, da ste pridno pisale.
LIONA - držima pesti, da boš imela čudovitih preostalih 8 mesecev. Ampak sedaj pa res počivaj!
TINAAJA - danes poštimaj s šefom čim bolj ugodno.
BETTY - vesela sem, da greš v ponedeljek po user posted image .
LANA38 - upam, da bo klomifen pomagal in da boš končno ugedala user posted image user posted image .
SKUTICA - zakaj pa si se odločila za hujšanje? Jaz se še vedno borim z odvečnimi kilogrami iz prve nosečnosti, ampak na dieto pa nočem, sam malo pazim, da ne pojem ravno vsega, kar vidim. 7kg še vedno imam viška, ampak 24 pa sem jih v teh 20 mesecih že stopila.

Vsem ostalim, ki čakate ali ne čakateuser posted image  želim lep dan.

Moja user posted image  se je končno poslovila. Sedaj nestrpno čakam naslednjo, ki bi morala biti tam nekje okoli 12.11. Po tistem pa v AKCIJO

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.10.2006 11:31:29   
tinaaja
No tko, da javim na hitrco razvoj pogovora z big boss - ne bi moral boljse in lepse sprejeti. Sicer je bilo prvo vprasanje, ce je bil planiran tok kmal user posted image , pol pa samo se, da super, da hvala, da  sem povedala tok zgodaj, kaksni so plani.. no the best.. jaz sem se pa tok bala... tok sem happy..
se pol se javim, moram zdaj sibat.. papa punce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.10.2006 11:45:28   
teri
No si vidla Tinaaja, da ni blo tako hudouser posted image
Je vedno tako,da tisto kar se najbolj bojimo, na koncu ni tak bau bau.
Punce jaz sem pa že pošteno lačnauser posted image !!!Čez pol ure grem na malco,komaj čakam!Zjutraj me telefon ni zbudu in sem zaspala 5 min v službo.Problem pa je,da nisem spilauser posted image .Zdaj komaj gledam.Bom zdaj nadoknadla med malco.Imam pa tudi eno grdo razvado:user posted image Ko sem zvedla da sem user posted image sem nehala.In zdaj spet začela.Moja rutina je zjutraj čik in kavica,pol se lahko zame dan začne.Vem da ni prav,prosim vas punce ne me skregatuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.10.2006 14:29:22   
andreja2000
Lionauser posted image
zelo me veseli ,da je s tabo in tvojo pikico vse vredu,zato res počivaj in se pusti razvajati!

micla
pri nas se je danes BT dvignila,kar pomeni da je bila O.Je pa bilo delanje nauser posted image ,zelo, zelo oteženo in nič kaj prijetno zaradi velikih bolečin v jajčniku.Za to pa je seveda kriv klomifen.Danes pa je bolečina veliko manjša in znosnejša.Tako,sedaj pa sem v obdobju čakanja na user posted image  ali user posted image

Za vse nas naj čim prej posije sonček-naša sreča user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.10.2006 14:43:06   
lana38
Andreja2000!
Koliko dni po zadnji tableti K pa se ti je dvignila BT? To me zelo zanima, da bom malo vedela, kdaj naj pričakujem O, zdaj ko bom začela s K. V nedeljo štatam, ker bo takrat 5. dan mojega ciklusa.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.10.2006 15:04:41   
andreja2000
Lana38,dvignila se mi je na 16 dan in isto prejšnji mesec.Pred klomifenom se mi pa je občajno kaka dva dneva prej.
Pa veliko sreče z klomifenom!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.10.2006 15:08:51   
andreja2000
ups,vprasšala si po zadnji tabletki ,to pa je7 dan

Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.10.2006 15:28:04   
lana38
Hvala!
Sem pa že prej razumela, ker če jemlješ od 5. do 9. dne, potem je 16. dan z dni po zadnji tableti.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.10.2006 15:38:09   
andreja2000
sem predvidevala,da razumeš,a vseeno sem hotela odgvoriti,tako,da bo prav.
Poročaj kasneje o učinkih klomifena,ker jaz sem že čito zmešana z njim in me je vedno strah,da bodo te moje bolečine privedle do hipersimulacije.No,za ta mesec je to mimo,in upam,da bo naslednji mesec bolečina kaj manjša,seveda če sedaj ne bouser posted image ,kar pa žal nekako dvomim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.10.2006 15:41:05   
lana38
Teh bolečin in hiperstimulacije me je ravno najbolj strah. A si jemala zdaj po 2 tableti. Upam, da bom uredila doma kaj z računalnikom, drugače spet do jutri ne bo nič s pisanjem in branjem.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.10.2006 15:48:18   
andreja2000
Sedaj sem jemala le eno tabletko,in ravno zaradi teh zelo močnih bolečin ne upam vzetii dveh,dokler ne bom prepričiana da folikli res še niso prav veliki. 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
27.10.2006 6:54:18   
lana38
Dobro jutro!
Samo meni je G kar takoj predpisal 2 tableti. BOm se pač držala tega, razen če bo prehudo, potem bom naslednji mesece verjetno tudi vzela po eno tableto na dan.
Kje pa ste vse? Sem mislila, da bom dolgo brala, ko pridem v službo. Sem šla prej, da bom šla lahko prej domov, ker serviserji za ta anti virusni progem, ki sem ga dala gor delajo samo do 16h in jih danes pokličem. Mogoče mi bo lahko kareti kar preko telefona pomagal. Zdaj ko sem dala gor ta antivirus, me ne spusti na internet. Ne vem, v čem je finta.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2298
27.10.2006 7:02:23   
tinaaja
Juhuhu, petek je in cel teden dopusta pred mano!!!

Lana, odinstaliraj zadevo, pa bo spet delalo, pa jovo na novo probaj instalirat.. Pa jezik izberi angl, da ti bo lazje. verjetno imas v firewallu naslevljeno tako, da ti preprecuje dostop do vsebin interneta in je teba kaj takega nastavit.

No tko.. pocasi bo treba se jih zrihtat.. se ne vem,c e bi sla v sluzb, al bi delala od doma.
Sibam po tus, pa se pol se kaj javim.. Pridne bodte.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.10.2006 7:42:40   
SM10
Dobro jutro.

Ste se pa razpisale, da komaj dohajam. Ja Tinaaja  res je super, da je petek, čeprav sem jaz naslednji teden delovna. Je pa kljub temu fajn, ker smo dva dni doma in bo naslednji teden hitro minil, pa še v  nedeljo 5.11. bo že moj 14 dan o in user posted image pričakujem od nedelje naprej. Se mi je zdelo, da se bo od 8.9. pa do 5.11 full vleklo ampak je minilo ko šus. Končno bo pri nas prava akcija na polno.
Kako pa kaj vaše akcije upam, da so bile uspešne in se bo poznalo kot user posted image .

Liona ja to je pa lepa novica in kar tako naprej s tvojo pikico.
Bety želim ti, da bo v ponedeljek tvoj najsrečnejši dan v tednu.

Veliko uspeha tudi vsem ostalim.
Delo me kliče.
Čao

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?