andreja2000
|
Pozdravček,moje punce Danes se mi nehote vsiljuje misel na vse moje izubljene pikice,kaj vem,morda ker se bliža 1 november.Samo zadnja ima domek v parku zvončkov in ploščico z svojim imenom,vendar vselej,ko prigem svečko zanjo,se spomnim tudi ostalih izgubljenih pikic,ki bodo vedno v moje srcu.Kaj vse dela materinska želja,koliko moči in energije se skriva v njej .Med prvim in drugim otrokom sem imela 3ss in če ne bi bilo te tako zelo velike materinske želje,ki mi je kljub padcem dajala novo in novo moč,potem tudi drugega otroka ne bi bilo.Tako pa je tukaj naša LARA.S sedanjim partnerjem se trudiva za tri leta in v tem času sva utrpela dve izgubi ,sedaj pa že skoraj leto in pol ne morem zanosit,vendar še vsrtajam,če prav nisem več mlada. Tako zelo si želim ,pa moj tudi,saj še nima svojih otrok.Jaz pa mesec za mesecem padam v nova in nova razočaranja in ko pride tiho joče moje srce.So dnevi,ko mislim,da mi vendarle,kljub vsemu trudu ne bo uspelo,so pa tudi dnevi,ko pogumno zrem proti cilju,morda sem le korak od njega,morda je že tik pred mano,zato moram naprej,se ne ozirati,temveč hoditi dalje,proti cilju,tam je zmaga,zmaga nas vseh,ki hodimo po tej težki,strmi poti. Opla,sem se malo razpisala,vendar to tako paše ,da lahko odprem svoje srce n povem vam,ki take zgodbe prav dobro razumete. Liona,tudi jaz sem bila v vsaki panična in kar naprej gledala izcedke.Vsakič,ko sem šla na wc,sem si s strahom potegnila dol hlačke.Tako zelo sem paničarila,da me je v 5 tednu za 3dni res obiskal precej rjavi izcedek.Takoj sem poklicala v bolnico,pa so mi rekli naj se oglasim.Pa se nisem in k sreči je čez tri dni izginil.Je pa res,da sem takoj začela jemati dabroston,ki mi je ostal od prejšnje neuspele .Na prvi pregled sem šla v sedmem tednu in srček je že bil,pa dobila sem še nekaj dabrostona,ko sem povedala za izcedek. V prejšnji ,pa sem šla na pregled že v petem t. in tam mi je potrdila nosečnost in da je nosečnost v maternici, pa da ni prisotnh krvavitev kaj več pa itak ne vidi. Vem kaj prestajaš in koliko straha čutiš,vendar probaj se vsaj malo pomiriti,saj včasih že z negativnimi mislimi lahko ustvarmo negativno.Joj,kako sem pametna vse to vem,pa sama vedno paničarim. Liona,želim ti,da se ti čim prej potrdi da je vse o.k.