|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
21.10.2006 9:27:34   
lana38
Liona!
A si ti ostala na seznamu user posted image  od zadnjič, PDP 31.12.? Sem malo gledala, koliko je user posted image  in če ima katera PDP 31.12., pa vidim Liona, Kranj. A si to ti?
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.10.2006 9:39:59   
Liona
Ja Lana, to sem jaz. Na katerem seznamu? Očitno niso zasledili mojega ss.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.10.2006 9:43:28   
tinaaja
Liona, vse je normalno. Kaj mislis, da sem jaz delala na zacetku.. Sem se pa nekje v 10 tednu malo skulirala glede izcedka - 2x sem imela tudi rjavega, ampak se nisem hotla prevec sekirat, sem samo nadzorovala, da ne bi rjava postala rdeca. Vsec mi je, kar pusenjak napise, da je treba imet pozitiven pristop, ce se pojavi rjav izcedek.. Ker lahko je npr samo pocena zilica MV... Saj se zdaj pogledam na papir, ki mora bit obvezno bel user posted image  papir namrec, ko ga kupujeva, pa po uporbi tud..
Tud pri skoraj dopolnjenih 6 tednih se vidi nekaj, samo ni njuno, da je utrip ze viden ali prisoten. Morda pa bo user posted image  Zmeni se z G, da prides se cez ene 2 tedna. Jaz sem sla v 10t delat se smoplacnisku UZ, da sem se pomirila... unih 6000sit je nic v primerjavi z zivci ali mirom.

evo, naj se pospravljanje zacne user posted image  ...

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.10.2006 9:59:10   
tinaaja
Aja, Liona , Sonchek & potencialne ostale user posted image , v teh zimskih dneh vam priprocam centra med mami tabletke, ki imajo vitamine in minerale... Morda pa pomaga, da se obranite kaksnega prehlada ali bolezni.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.10.2006 10:03:52   
sonchek
Dobro jutro punce...

...Liona...jaz sem bila prvič naročena tudi nekje v 5-tednu (mogoče malo čez),...in pomoje te naroči že zaradi tega da takoj na začetku vidi če je vse ok...sej veš tisti začetni del...
Pa itak da bo vse uredu...MA SEJ MORA BITI...user posted image

...ja sej vem...kako lažje je tolažiti druge...joj ko pa se gre zame...mi pa živci čist odpovedujejo...
...tok me je strah tega pon...pa sploh ne vem zakaj...občutek imam da nekaj ne bo uredu...(bog daj da se motim)....no, sedaj grem itak na dolensk kjer delamo bajto...in upam, da vsaj razmišljat ne bom imela časa...

...no, punce pa lep vikend...
papapapapaaaaaa 

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.10.2006 10:18:50   
tinaaja
občutek imam da nekaj ne bo uredu...(

nehaj s takimi mislimi!!! ukaz! VEM, kok je grozno, pa razmisljas vse mogoce, a je a ni, a bo, al kwa ce se ponovi.. ampak probaj zaupat, da bo vse OK. Ma jaz sem skor odpovedala pred vsakim pregledom, zivci, nervoza, obiski WCja... katastrofa.. in valda razmisljas in se pripravljas, da bi bilo kaj narobe, ampak daj se probaj raje sprasevat: ZAKAJ pa bi bilo nekaj narobe?
Drzi se, se malo pa se ti bo oddahnilo!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.10.2006 12:59:17   
Liona
Punce, jaz bom kar umrla... Tako sem žalostna, da še jokat ne morem. user posted image
Izcedek ni več rumen, ampak je temno rumen oz. bež (ali pa celo svetlo rjav) ne morem definirat. Počasi se poslavljam tudi o te svoje pikice in sploh od misli, da bom kdaj dočakala srečno user posted image  in zdravega user posted image . Vem, kaj vse so že nekatere prestale, ampak jaz preprosto ne morem več...user posted image
Zagrabila me je panika. Klicala sem na urgeno kjer mi je sestra rekla, da če ni rdeč ali rjav izcedek, če ni bolečin, da ni panike. Da naj počakam na pregled. da lahko gre za spremembo flore, za izločanje hormonov... Jaz pa sem čisto obupala. Povsem sem na tleh. Zakaj vraga izcedek, če bi bilo vse o.k? Kaj sem komu naredila, da moram čez vse to?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.10.2006 14:07:53   
tinaaja
Liona, pomiri se.
JAz nimam belega izcedka, tudi celo nosecnost imam rumen izcedek, tudi grudice,... Imela sem en dan tudi bolj mocnega rumeno-rjavega, pa sem cakala, in samo preverjala ce bi slo na kaj bolj rdecega. Se je vse umirilo. Pol sem imela se enkrat rjavo roza, neka cudna barva, pa spet ni bilo nic.
Izcedki so nekaj normalnega in ne pomenijo konca nosecnosti.
Ce nimas bolecin ali en krvavis, je naceloma vse OK. Ne delaj problema, ce ga morda sploh ni. In ja vem, da je tezko, ampak moras se zdaj potrudit in spravit skupaj, ker zivcki nic kaj dost dobrega ne naredijo. Vem, da te skrbi in normalno je, ampak zakaj se poslavljas, ce sploh ni receno, da je kaj narobe. Verjami v pikico. Mami mi je zadnjic rekla, da s cemer je prezeta tvoja notranjost, k temu stremi tvoje zivljenje in dogodki v njem. Zato ti zelim cim vec pozitivne volje in pristopa. PROSIM, NE OBUPUJ, pojdi na sprehod, globoko zadihaj in misli na lepe stvari. Moras se potrudit.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.10.2006 16:49:43   
Anonimen
Liona - pomiri se. Izcedek kot ga ti opisuješ je še vedno popolnoma normalen. Sama sem imela živo rumenega, skoraj fluroscentnega, zelo obilnega (preveč), grudastega. Če bi šlo za karkoli drugega bi bil izcedek rjavo (temnejše rjavo) obarvan in še nekaj je - izcedek, ki nakazuje na karkoli drugega je bolj sluzast in redkejši.
Malce pozitivno razmišljaj. Vem, da je hudo in da te je na smrt strah, da ne bo šlo kaj narobe, ampak v takem stanju se ti bo do konca user posted image  zmešalo (mene tudi še to čaka). Če je res tako hudo, potem opravi samoplačniški pregled, da boš pomirjena. Sama sem se že vnaprej odločila, da bom pri naslednji user posted image  to naredila (hodila dodatno še na samoplačniške preglede). Pa ne, da ne zaupam svoji G. - sam to mi bo edino zagotovilo, da bom vsaj koliko toliko v miru živela. Kje živiš Liona - če si vsaj iz okolice MB ti svetujem, da spotoma hodiš še h Miglarju. piši mi na ZS - ti posredujem njegovo telefonsko (je popolnoma sampolačniški in izjemno super)

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.10.2006 17:20:07   
Anonimen
Liona, ni razloga za skrb. V prvi nosečnosti sem imela te izdedke, pa ni bilo nobene panike. Izcedek, zaradi katerega sem morala potem ležat, je bil svetlo rdeča kri. Ugotovili so, da imam nizko ležečo posteljico. Pa je zdaj moj David čisto ok.

V tej nosečnosti je bil izcedek, ki je že napovedoval splav, čisto drugačen. Temno rdeča kri, kot menstruacija, vmes je bilo polno sluzi.

Izcedki so v nosečnosti normalna stvar. Pa saj - tudi drugače jih imamo kar naprej, a ne? Mogoče gre le za kakšno manjše vnetje, ki pa je nenevarno in ne povzroča splava.

Brez skrbi. Ne poslavljaj se od svoje pikice, ker si s tem samo škodiš. Ne otroku, sebi, ko si po nepotrebnem povzročaš skrbi in stres. Tokrat boš donosla in kmalu imela svojega zdravega otročka pri sebi, kmalu boš ga stiskala in prvič se bosta podojila. Boš videla, da bo tako. Kako to vem? Ker mi je danes to drobna ptičica prišepnila na uho... user posted image

Bodi pozitivno naravnana. Kadar te objame takšna panika (vem, o čem govoriš, sem to doživljala tudi sama), pa kar na RR ali pa se pogovori s svojim user posted image . Meni je tak pogovor čudežno deloval in sem bila takoj boljše volje.

Veliko sreče ti želim! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.10.2006 17:21:54   
Anonimen
Raho, a te lahko vprašam - glede na to, da sumim, da si iz okolice Maribora, katerega G imaš? Ti v nosečnosti ni opravil v vsakem mesecu UZ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.10.2006 17:23:41   
andreja2000
Pozdravček,moje punce
Danes se mi nehote vsiljuje misel na vse moje izubljene pikice,kaj vem,morda ker se bliža 1 november.Samo zadnja ima domek v parku zvončkov in ploščico z svojim imenom,vendar vselej,ko prigem svečko zanjo,se spomnim tudi ostalih izgubljenih pikic,ki bodo vedno v moje srcu.Kaj vse dela materinska želja,koliko moči in energije se skriva v njej .Med prvim in drugim otrokom sem imela 3ss in če ne bi bilo te tako zelo velike materinske želje,ki mi je kljub padcem dajala novo in novo moč,potem tudi drugega otroka ne bi bilo.Tako pa je tukaj naša LARA.S sedanjim partnerjem se trudiva zauser posted image  tri leta in v tem času sva utrpela  dve izgubi ,sedaj pa že skoraj leto in pol ne morem zanosit,vendar še vsrtajam,če prav nisem več mlada.
Tako zelo si želim user posted image ,pa moj tudi,saj še nima svojih otrok.Jaz pa mesec za mesecem padam v nova in nova razočaranja in ko prideuser posted image  tiho joče moje srce.So dnevi,ko mislim,da mi vendarle,kljub vsemu trudu ne bo uspelo,so pa tudi dnevi,ko pogumno zrem proti cilju,morda sem le korak od njega,morda je že tik pred mano,zato moram naprej,se ne ozirati,temveč hoditi dalje,proti cilju,tam je zmaga,zmaga nas vseh,ki hodimo po tej težki,strmi poti.

Opla,sem se malo razpisala,vendar to tako paše ,da lahko odprem svoje srce n povem vam,ki take zgodbe prav dobro razumete.

Liona,tudi jaz sem bila v vsaki user posted image  panična in kar naprej gledala izcedke.Vsakič,ko sem šla na wc,sem si s strahom potegnila dol hlačke.Tako zelo sem paničarila,da me je v 5 tednu za 3dni res obiskal precej rjavi izcedek.Takoj sem poklicala v bolnico,pa so mi rekli naj se oglasim.Pa se nisem in k sreči je čez tri dni izginil.Je pa res,da sem takoj začela jemati dabroston,ki mi je ostal od prejšnje neuspele user posted image .Na prvi pregled sem šla v sedmem tednu in srček je že bil,pa dobila sem še nekaj dabrostona,ko sem povedala za izcedek.
V prejšnji user posted image ,pa sem šla na pregled že v petem t. in tam mi je potrdila nosečnost in da je nosečnost v maternici, pa da ni prisotnh krvavitev kaj več pa itak ne vidi.
Vem kaj prestajaš in koliko straha čutiš,vendar probaj se vsaj malo pomiriti,saj včasih že z negativnimi mislimi lahko ustvarmo negativno.Joj,kako sem pametna vse to vem,pa sama vedno paničarim.
Liona,želim ti,da se ti čim prej potrdi da je vse o.k.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.10.2006 18:43:06   
Liona
Hvala punce za tako vzpodbudo. Res sem je potrebna. Prihajam namreč iz urgence. Zdelo se mi je, da se je izcedek obarval nekoliko rjavkaso, poklicala sem in sem mogla takoj tja.
Izvid je sledeč, potrjena nosečnost v maternici. V uterusu GO (verjetno gestacijska vrečka) 9.5 mm. Okrog uterusa tenka plast proste tekočine. Za to pravi, da je lahko normalna v nosečnosti, lahko pa napoveduje IMN (pri meni je potrjena v maternici). Rahel krvav izcedek za katerega pa ni vedela ali je iz polipa, ki ga baje imam (čeprav sem prvič slišala). Ampak polip baje ni problematičen. Dobila sem Dabroston in bolniško. V ponedeljek grem k svojemu g, da se še z njim zmenim. Zlasti okrog bolniške in nadaljnega poteka. Bomo videli kako bo in kaj se mi tokrat obeta. na ekranu se je v GV prikazovala ena bela lisa ali pikica, ampak ni znala povedati kaj bi bilo to. Je rekla, da je za plodek in utripe še prekmalu in da je verjetno rumenjakov mehurček.
Sploh ne vem kaj naj si zdaj mislim user posted image  Vprašala sem jo, če je kaj slabega pa je rekla, da je vse kar je vidno normalno za trajanje moje user posted image  in da je prehitro karkoli sklepati. Aja, ob pregledu mi je (po nesreči) odtrgala polovico polipa. Še sreča, da je povedala. Ko sem šla po pregledu na WC sveža (bolj svetla) kri. Takoj sem jo poklicala in je povedala, da je to normalno, ker mi je polip odščipnila, da je to od tega in da lahko da bom imela zaradi tega izcedek še kakšen dan ali dva. Zdaj ga ni več. Vsaj nekaj. Na obvestilo mi je tudi napisala, da v primeru bolečin in večje krvavitve pridem nazaj. Mogoče katera ve, če to vedno napišejo ali samo takrat, ko skoraj ni več upanja user posted image
Se opravičujem za zmeden post, ampak ima polno glavo. Ne vem kaj naj si mislim. Verjetno nič dobrega... Le upam lahko na najboljše.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.10.2006 19:07:52   
tinaaja
Liona, zdaj pa lepo pocivaj. Meni ni sicer na urgenci nic napisal, rekel pa mi je isto, da ce bi prislo do krvavitve, da je treba nazaj.. Mislim, da je to standarden postopek. Daj preberi malo od pusenjaka odgovore na izcedke, bos vidla, da se pod ena ne da nic narest (razen pocivanja), pod dva pa ni receno, da je kaj narobe. Izcedek bo zdaj tudi zarad polipa. Jaz sem ga imela po prvem pregledu v prvi nosecnosti, ker mi je ranila MV med vaginalnim pregledom. Mi je tud omenila moznost, da bo na sreco, ker drugace bi panicarila..
Cajcka  si naredi, pa mirne zivcke ti zelim.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.10.2006 20:01:42   
Anonimen
Joj, Skutica, nisem iz MB, niti iz okolice. Sem iz Prekmurja. V 1. nosečnosti je moj G. bil dr. Tomka, ampak je žal umrl. On mi je nonstop delal UZ. Sedaj pa imam G. v bolnišnici - tam pa se držijo pravil, toliko UZ kot ti pripada. Drugače je tudi sedaj moja G. ful fajn, ampak bolnišnična pravila so bolnišnična pravila. zato sem tisto napisala.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.10.2006 22:24:35   
andreja2000
Liona,ves čas si že v mojh mislih.Srčno upam in ti želim,da se isteče vse dobro .Ko sem zanosila hčerko,ki je sedaj stara 10 let,se mi je takoj po testuuser posted image ,pojavil rjav izcedek.Obdržali so me v bolnici.Sedmi teden se je že videl utrip srčka,a osmi ga ni bilo.Čez par dni pa se je znova pojavil.Joj,kaj vse sem prestajala tistih par dni.V bolnici sem ostala 3 mesece in imala sem mirovanje,saj sem pred tem izgubila že 3 pikice.Šla sem samo do wc in telefona,ostalo pa sem ležala in upala da bo vse vredu.Hvala bogu je bilo,in ta pikica je danes med nami.
Liona,upam,da se bo tudi tvoja user posted image  končala tako srečno.Ne izgubi upanja in bodi močna.V mislih sem s tabo.
Lahko noč,tebi in tvoji pikici.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.10.2006 8:36:22   
lana38
Liona!
Vse bo še dobro. Sprostiti se moraš. Vem, da je težko, ampak morala boš, drugače ne boš prestala teh srečnih 9 mesecev user posted image .
Tudi moje upanje na user posted image se mi zdi je kar veliko. Sem zelo optimistična, čeprav bi naj user posted image  prišla šele v torek, ampak nek 6. čut mi govori, da morda pa le je. Vem, da to ni ravno dobro, ker bom preveč razočarana, če se v naslednjih dneh pojavi user posted image  in morala bi počakati vsaj še 6 dni, kajtii BT je danes povišana šele 12. dani, tako da so vse možnosti še odprte. Ne morem biti prepričana, ne v eno ne v drugo. Morda me malo meša to, ker sem zadnja dva ciklusa user posted image  dobila 2 ali 3 dni prezgodaj. Če bi tudi sedaj bilo tako, bi danes že prišla user posted image , ampak BT je bila 37,0. To je pa kar optimistično. Navijajte zame, morda pa bo user posted image .
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.10.2006 8:52:15   
Liona
Lana, Lana... user posted image user posted image user posted image . Jaz navijam zate. Upam,da ti je uspelo.
Jaz sem danes že mnogo bolje. Včeraj sem izvide posredovala Pušenjaku na MON. Odgovoril je, da je bilo za 5 tedensko nosečnost videt dovolj, da je krvavitev po ranitvi polipa normalna in da ne ogroža nosečnosti. Jutri grem k svojemu g, da se zmeniva kako in kaj glede bolniške. Zanima me, kaj pomeni "počivajte". Ga moram vprašat. Verjetno kakšen sprehod ni prepovedan, pa kakšna manjša gospodinjska dela tudi ne... Zavedam pa se, da bom mogla na bitje user posted image  svoje pikice še malo počakati. Še vsaj kakšen teden. GV je namreč premajhna, da bi lahko utripi že bili prisotni. Včeraj na urgenci mi je rekla, da se bodo videli šele v šestem ali sedmem tednu. No, v šestem že bodo user posted image . Vem, da bo tako. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.10.2006 9:13:48   
tinaaja
Go Lana, go Lana user posted image

Liona, pod pocivanje bos slisala marsikaj, men je v prvi nosecnosti osebna zdravica rekla popolno mirvanje. Mislim, da je pa pravila interpretacija tega: ne dvigovanje tezjih zadev, ne dvigovanje pulza, brez hitrih gibov, in ja pocasni mirni sprehodi naj bi bilo OK. To sem pol prebrala pri pusenjaku + moja G potrdila. In ja pocivati tudi horizontalno.. user posted image  Vzami si knjige za krajsanje casa - jaz sem brala pravljice, ki sem jih imela v otrostvu najraje user posted image   Predvsem ti pa nekaj svetujem, ne prevec brat o izcedkih - vec ko ves, slabse je.. In pol preberes eno zadevo, ki te spravi v dobro voljo in pol drugo, ki te pahne v depresijo.. Ker enostavno ni nekega pravila... In ful sem vesela, da si danes tok bolj pozitivna user posted image  

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
22.10.2006 10:06:21   
Anonimen
Liona, kmalu se bomo veselili tvojega prvega dojenja z malo pikico. Le optimistično naprej, boš videla, da bo šlo.

Raho, to da se v bolnici striktno držijo pravil, pa sem že tudi jaz slišala. Ravno zato nisem želela izbrati ginekologa, ki ga sicer pozna moj tast dokaj dobro in je predstojnik MB porodnišnice. Vse ženske ga blazno hvalijo, da je nežen, da se zavzame zate... Jaz pa rajši vem, da sem pri svoji ginekologinji, ki je 10 let delala v bolnici na ginekološkem oddelku, pa verjamem v njo in ji zaupam. V prejšnji nosečnosti me je za vsak najmanjši dvom raje poslala naprej na pregled v porodnišnico, da je bila prepričana, da je z otrokom vse vredu.

Pri meni je vse skupaj že veliko bolje. Sicer je rahla krvavitev še prisotna, ampak nič pretresljivega. Tisto, kar me bolj skrbi, so boleče prsi. Prej v nosečnosti me niso nič bolele (na trenutke sem se že spraševala, če sploh sem noseča), zdaj so me začele... In ravno včeraj sem mojemu rekla, da se sploh ne morem in ne morem znebit občutka, da sem noseča. Pa saj vem, da nisem.

Včeraj sva se zvečer pogovarjala o drugem poskusu. Rekel je, da se boji, da če bi prezgodaj začela, da bi se neprestano bala, kaj bo z otrokom narobe, kaj če bi se pojavil kakšen izcedek ali krvavitev. Pravi, da bi raje še počakal vsaj pol, če ne že eno leto, da si čustveno opomoreva in raje pozabiva na vse to.

Jaz sem bolj tako: po eni strani bi rada začela takoj, po drugi strani pa ne. Sicer pa imava še nekaj časa za premislit. Konec koncev pred januarjem ta odločitev niti ne sme pasti. Vmes bi mogoče res lahko malo shujšala...

Aja, še to bi vprašala: vse pravite, da se v 6. tednu lepo vidi nosečnost, pa tudi utripi. Pri meni se ni vidlo nič razen odebeljene sluznice. Pa tudi v prvi nosečnosti je bilo enako v tem času. Ginekologinja mi je naredila pregled skozi nožnico in ne čez trebuh, pa se vseeno ni videlo čisto nič. Nasprotno pa se je v osmem tednu lepo videl plod in njegov srčni utrip. Tega trenutka ne bom nikoli pozabila - sploh pa ne solzic na atijevem obrazu.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
22.10.2006 12:47:07   
Klarissa
alo punce,
malo se vam javim, ker pri meni ni nič novega, razen čakanja da pride user posted image , pol pa ....
pišete pa kot rakete;)
nosečke, želim vam pozitivnih misli, čeprav vem kako je hudo.
lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
22.10.2006 12:59:40   
andreja2000
Liona,me veseli,da si danes boljša in bolj optimistična.23.6.  se je rodila moja pikica in je to bil eden izmed najsrečnejših dni v mojem življenju.Želim,da se tvoja user posted image  tudi konča tako srečno-z malo štručko v naročju.

Lana38,upam ,da ima tvoj šesti čut prav in da ti je tokrat uspelo,držim pesti,močno jih stiskam in navijam zate.

Micla,mi pa smo spet skupaj v novem boju in upam da nam tokrat uspe.Jaz sem že kar malo nestrpna,ker imam občutek,kot da mi klomifen nekako ne pomaga dovolj.Morda pa bi morala res vzeti dve tabletki.
No,sedaj pa veselo user posted image  ,saj so tukaj plodni dnevi !!!!!!!!!!!

vsem puncam,topel objem,veliko smeha  in zadovoljstva,ter,da se nam izpolnijo vse sanje o katerh rade sanjamo.Naj postanejo resnica,naj pride sreča,ki jo bomo lahko držale v svojih rokah z nasmehom na ustih in srcem polnim tihe materinske nežnosti in jubezni.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
22.10.2006 19:45:07   
sonchek
Dober večer punce....

Liona, resnično si želim, da ti tokrat rata in da čez slabih osem mesecev ugledaš svojo zdravo user posted image ...

No, na hitro vam samo povem...da je danes prišla mojauser posted image  v vsej svoji veličini ali pa še več...ne vem kaj naj vam rečem...očitno je malo le zamujala...ne bom se spračevala zakaj je BC pokazal rahlo črtico....in kakor sem že v petek rekla, da to ne more biti to, ker sem čutila (moj ne vem več kateri čut), da nekaj ni tako kot mora,,,,...
Morm vam pa tud povedat, da nisem dost razočarana (upam, da je to normalno in da si ne boste kaj narobe mislile), v bistvu mi je bilo tokrat čisto vseeno,,... če bo ratal bo ok...če ne grem pa itak še na hsg...tako, da očitno bomo to prej opravili...pol pa v akcijo...predvsem hočem da je to čisto neobremenjeno in da bi končno se že samo življenje spravilo v tekoče tirnice...
,,...itak sem pa ugotovila da imam v novembru že pol vikendov zasedenih z feštami in 3-je vikendi so zasedeni...(toplice, žur v Beogradu, in 50-letnica) v decembru...
mislim, da bo še kar pestro...

...tako, povedala sem vam na kratko svojo zgodbico...nasmejala sem se in gremo naprej novim zmagam naproti...

Za vse nečakajoče držim pesti...za vse čakajoče na kar koli že pa tudi...user posted image

no, punce stisnite se k svojim dragim in jim povejte da jih imate rade....saj to v življenju pomeni največ...če ne bi bilo naših  dragih....se verjetno tudi me tukaj ne bi najdle...

PA SREČNO in lahko noč in eno bolho za pomoč...
cmokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2198
22.10.2006 19:58:42   
tinaaja
Sonchek, saj sva si ze bolj al manj vse povedali... Res sem ti privoscila, da bi bilo vse OK, da bi postala srecka so-nosecka... Da ce je ze treba, da je potem bolje, da je zdaj konc.. Da je life itak nerazumljiv in ni fer na momente, ampak tak je. In upam, da tudi globoko v sebi sprejmas to izkusnjo tako kot si napisala.. Ker vcasih je si priznat, da nekaj prizadane, se zjokat in potem it naprej.. Drugace pa - pogovor, rama in karkoli rabis, ti je tko al tko na voljo.. Saj to ves a ne user posted image  Do konca leta se nazuraj, pol pa akcija, da bova konec leta po tivoliju setali user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
23.10.2006 7:57:05   
sonchek
ja Tinaaja...tudi globoko v sebi sprejemam to, tako da...res ni panike....danes je dan že lepši....morm rečt, da včeraj ko je prišel najprej rjav izcedek sem se ustrašila...in sem si samo želela, da če je že tko naj bo do konca....in res se je par urc kasneje pojavila kri, ki še danes v potokih in kosih teče iz mene....sicer jo spremljajo kr "rahle" bolečine...ampak itak imam danes G. in jo bom vprašala kako in kaj....

...mah svet je lep...in kokr sem vam rekla zvečer sem se stisnila svojmu dragemu, skupaj sva gledala ameriško pito in se nasmejala do konca...
...življenje gre naprej...in sedaj ga bomo mal žažural..pol pa gremo v akcijo...

Lep dan punce....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?