|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
20.10.2006 12:35:50   
Liona
Lana, jaz sem imela znake že v četrtem tednu, no, zdaj v petem so se še podvjili user posted image . Danes sem stopila v peti teden. Danes me je poklicala sestra od mojega g. In veste kaj? V sredo ob 15.30 imam že prvi pregled. PANIKA!!!!!! Kar tresem se. Pa že razmišljam... Konec 5 tedna, saj se ne bo še nič videlo user posted image  Jaz bi še kar počakala....
Go, Lana, go... Držim pesti zate, za vse nečakajoče....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
20.10.2006 13:10:17   
teri
Liona.bomo držali pesti da bo vse bp pri g.Moj prvi pregled je bil takrat tudi v 6t in 2dni.Vidiš samo eno malo pikico in čula sva 1. in zadnjič njegovo bitjeuser posted image .Od veselja so se mi takrat kar solze ulile.Tako,da tudi če je na začetku je srček vedno lepo slišat.Še zdaj imam slikco na nočni omarci in za 1.nov mu zraven prižgem še svečkouser posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
20.10.2006 13:19:34   
andreja2000
Špela100,si spraševala kje sem,no in sedaj sem tukaj.Saj bi se zelo rada pogosteje javljala,pa je naš računalnik ful zaseden.Je sinov in v sinovi sobi,tako,da kar težko pridem zraven,sin je že v 22 letu,tako,da me ves čas tudi ne želi v sobi.Pol je pa tu še hčera,ki tudi rada visi na računalniku.No sedaj pa sem jaz tu in z vami.
skutica,zelo ,zelo mi je žal zate,kar težko najdem besede,ki bi ti jih rada izrekla.Saj veš,da te tukaj razumemo,saj same prav dobro poznamo to bolečino.
Skutica,želim ti,da boš kmalu znovauser posted image  in da bo vse kot mora bit.
pilotgrl,Žal mi je,a morda  je to res prvi dan tvoje sreče,ki se bo pokazala ob koncu cikla.
Upam in prosim,da je tako.!!!
Lana38,a ni tale utrujenost malo sumljiva?

No, jaz sem včeraj bila na UZ.Sicer je bil 9 dan cikla folikel pa velik13,5mm.Rekel je,da je več foliklov in da so bistveno večji kot takrat,ko nisem jemala klomifena.Rekel je tudi,da če sedaj ne bo nič,lahko naslednjič vzamem 2 tabletki K.Ne znam si predstavlat,kako bo šele potem delalo z mano,saj imam že pri eni tab. ful stranskih učinkov.Bom še  videla,konec koncev bi za pikico naredila vse,kolikor pač zdrži moje telo.

Počasi pride po mene sestra in grem pazit moja dva nečaka,
Vsem puncam,tudi tstim,ki jih nisem omenila (nas je res dosti),želim lep in prijeten vikend,pa veliko zdravja,pravilne prehrane,počitka,stiskanje  z dragim........skratka privoščite si vse najboljše in bodite dobre volje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
20.10.2006 13:20:00   
Liona
Joj, teri, vem kako je hudo... Tudi jaz se še tako živo spominjam, ko sem šla v prvi user posted image  na prvi UZ. Tako sem se veselila. Potem pa kot strela iz jasnega, viden odboj plodu, ni PSU!!!! Skoraj me je pobralo. No, čakali smo še tri tene, če bi se slučajno še pojavili, ampak je bilo vse zaman. Konec veselja. Upam, da tokrat moj user posted image  čuva name. Meni je še zdaj hudo za njim... ampak v meni je novo življenje, moram bit močna in hrabra zanj. Upam, da me bodo v sredo razveselili... Tako me je strah.
Ne razumem zakaj so me tako hitro naročili, saj v 5t ponavadi še ni srčnih utripov?. Joj.....

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
20.10.2006 13:26:42   
teri
Liona:raje da greš prej k g.Boš mogoče mal bol mirna,ko bo vse bp.Je prav da zdej te bolj gledajo,naj te nič ne briga.Če ti je kaj suljivo jih ti kar kliči,pejdi k g,skratka lahko si privoščit bit bolj tečna oz. zaskrbljena.Naj te razumejo da maš grenko izkušnjo za sabo.Jaz pri 2.user posted image bom tudi bol.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
20.10.2006 13:27:22   
lana38
Liona!
Jaz sem v obeh user posted image  bila na pregledu v 5. tednu, pa se je na UZ lepo videl en krogec, kar je bila moja user posted image .
Kakšne znake pa si imela že v 4. tednu?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.10.2006 13:31:51   
teri
Jaz sem tudi že mela znake v 4.t.Vsake tolko se mi je zavrtelo in sem parkrat skoraj skupaj padla,sploh če sem se vozla z liftom.Pa full zaspana in vsa hrana mi je smrdela razen čipsa.In res vse to že v 4.t,ko nisem še niti vedla da sem noseča in niti mislila,tako da psiha ni mogla delovat name.Sem pač mislila da sem preveč utrujena in da mogoče je kaka virozica.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.10.2006 13:36:03   
lana38
Zanimivo, tudi jaz razmišljam o virozi.user posted image  Bomo videli. Čez kak teden ali prej bo že vse bolj jasno.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.10.2006 13:38:58   
teri
Lana 38:močno držim pesti,da ni viroza,ampakuser posted image aliuser posted image .Ali pa oboje.Bi blo super.Jaz sem si vedno želela met dvojčke al trojčke.To žal ne bo,ker je dedno in pri nas ni tega.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.10.2006 13:44:04   
sonchek
Punce v katerem tednu naj bi se pa videl utip srca ploda...mislim (če se ne motim) da tja do 7-tedna bi se že moral ali kako,,,???

Liona...pomoje je tudi bolje če greš prej, pa mal umes, pa pol...ma jaz bi bla najraj kr vsak teden tam (ko bomuser posted image ) user posted image ...zaradi slabe izkušnje, še toliko boljuser posted image ...bomo videli kaj bodo rekli....

...jaz v 1.user posted image  nisem imela nobenih posebnih znakov....razen velike lakoteuser posted image ...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.10.2006 13:47:21   
lana38
user posted image V moji starosti bi naj bila verjetnost dvojčkov kar 30%, tudi če jih ni v družini.user posted image  Bolje dvojčki, kot pa da kaj ni OK.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.10.2006 13:55:40   
Špela100
Ja ženske zdaj pa se mi je res ulila user posted image  .
Jupi moj prvi dan nosečnosti!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj sama sebe tolažim, sem mal žalostna user posted image user posted image user posted image , je pa prišla en dan prej...

Kar med rjuhe bom šla in spala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.10.2006 14:03:30   
teri
Mislim,da do 7t bi se mogu srček že slišat.Mi smo ga že v 6t.Ah,lepi spomini!!!user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.10.2006 14:17:35   
Liona
Lana38, kakšnih pretresljivih znakov ni bilo. Le prsi so bile malo drugačne kot ponavadi, zlasti bradevičke... Pa v nedeljo (še pred testom) se je začel tisti gost rumenkast izcedek. Mi je bilo tudi čudno, ker ga nisem nikoli imela.... Čista novost user posted image . Aja, pa jaz sem imela verjetno vgnezditveno krvavitev. Prejšnji četrtek se mi je pojavil rjavkast izcedek, ki je trajal dva dni. Bilo ga je malo, pa tak voden je postal. Bilo mi jen čudno kako to, da se že pripravlja na user posted image , če bi jo mogla dobit šele čez en teden. No, v soboto ga ni bilo več. V ponedeljek in torek pa user posted image , + in veselje do nezavesti. Pušenjak pravi, da ima baje 30-40% žensk vgnezditvene krvavitve, ki pa so različno intenzivne.  Jaz upam, da je bilo to-to.
Lana, držim pesti....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.10.2006 14:28:29   
sonchek
Špela100 ...žal mi je za user posted image ...madona, takrat k si jo ne želimo pride še en dan prej...ko bi si jo pa želeli...pa jo od nikjer ni....

Ja, tako je treba-optimistično...s nečim se je treba potolažit...pvi dan nosečnosti!!!!user posted image ...želim ti da bi res bil....
PA SREČNO DO user posted image !!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.10.2006 14:43:25   
sonchek
PUNCE...lep vikend vam želim, čim manj stresov....in veliko ljubezni....

Sonce naj vam sije.....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.10.2006 14:52:04   
tinaaja
Punce, srcek zacne delat 22 dan po oploditvi. Tocne oploditve pa verjetno ne ve nobena, razen ce ste z BT ali testom merile. Tako da, Liona in Sonchek - pripravita se tudi na to, da se ne bo viden - kar pa ne pomeni, da ga ne bo. Jaz sem bila vesela, da sem imela pregeld pri dopolnjenih 8 tednih, ekr sem vedla, da mora bit srcek viden. Mislim, da mora bit GV vrecka velika nad 22mm in ce je vec in ni utripa, da pol je slabo.
Ampak za obe verjamem, da se bo dobro izslo, bostja slej ko prej videli srcka in lepo nadaljevali z nosecnostjo!
btw - na National geographic obtaja film In the womb, nora zadeva, prikazuje razvoj od oploditve do rojstva.. res cudez zivljenja!!!

Spela, le pozitivno naprej!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.10.2006 15:04:29   
teri
Tinaaja sem vidla ta film.Meni je bil strašno všeč. Ko bom user posted image si ga bom spet pogledala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.10.2006 15:10:21   
tinaaja
midva sva vceraj geledala, ampak samo tist del, ki odgovarja starosti najine pikice. imam na cd, tko da ga vcasih ven privlecem.. cist hudo..
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php super stran o nosecnosti in razvoju ploda..
jaz sem cist fuc, moram it eno rundo odspat user posted image  vreme uspava

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.10.2006 15:27:13   
teri
Tinaaja res lepo prikazano:Sem mislila da sem zmožna to gledat,pa sem vidla da nisem še,zato sem na polovici strani kar zaprla!Ko sem vidla 11t in user posted image ....boljše da niti ne govorim...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.10.2006 15:39:08   
micla
Pozdravljene punce,

kakšne klepetulje ste postale. 4 strani branja.....lih da sem se prebila skozi.

Najprej pozdrav tebi Skutica, žal mi je da se ti je to zgodilo. user posted image   Bo bolje, zagotovo. Tukaj smo, da se tolažimo in podpiramo, enkrat eno, drugič drugo.

Naše nosečnice so vidim kar uredu. Bravo Tinaaja, Liona, in (mislim, da si lahko dovolim) tudi Sonchek. Vse ostale, ki upamo da bo ta mesec kaj.........držim pesti. user posted image

Lana38 - nekam sumljive so te tvoje utrujenosti. Morda pa le user posted image  drug teden.

Pilotrgirl, Špela 100  user posted image ......pogumno v nov krog.

Sama imam izredno gužvo v službi, pol pa še doma milijon opravkov (pucanje, likanje......). Danes se moj user posted image  vrne s službenega potovanja. Komaj čakam. Morava kar hitro kaj user posted image , saj so dnevi O tukaj.  Milamay, Andreja 2000, me bomo spet nekje skupaj upale in čakale.Resnično upam da nam vsem ki "nameravamo" bit julijke oz. avgustovke, to tudi zares uspe. Ta jesen ima mogoče magično moč. Sej vidite kako se kar lepo nabirajo user posted image . Upam da v tem tempu nadaljujemo tudi proti zimi.
Šibam domov, da pripravim kaj romantičnega za zvečer, ko se moj dragi vrne.

Se tipkamo,    PA PA.

micla

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.10.2006 15:44:03   
teri
Micla:Imaš prav držimo pesti za julijke,avgustovke,septemberke-pol pa dovolj-dovolj je blo čakanja.Mogoče pa se nam uresničijo želje napisane božičkuuser posted image
Lep se mej s tvojim,pa pridnouser posted image ,da boš naslednja ti na vrsti za nam sporočituser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.10.2006 17:06:06   
pilotgirl
Ja bolš sem malo.Hvala vsem za lepe želje in misli. Špela ja sva v istem kotlu. Hja upam da naslednji mesec uspe že enkrat.vidim da ste fuuuullll pridne,en dan ne pogledam pa že moram tri strani brat. Se vidi da je slabo vreme.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aja,ej čakajoče na user posted image ,leto 2007 je NAŠE LETO!!!!!

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.10.2006 17:57:28   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

midva sva vceraj geledala, ampak samo tist del, ki odgovarja starosti najine pikice. imam na cd, tko da ga vcasih ven privlecem.. cist hudo..
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php super stran o nosecnosti in razvoju ploda..
jaz sem cist fuc, moram it eno rundo odspat user posted image  vreme uspava

Tinaajča....a ne piše glih tle not da mu začne srce biti v petem tednu...
...veš, tale strokovna angleščina men glih ne gre...no, kej pa le razumem...user posted image user posted image user posted image
...pa ne spi predolg ampak mi raj odgovor????user posted image user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.10.2006 18:01:19   
sonchek
no moj bambin je bil nekje tak k je umrčku...
user posted image

upam, da mu je zdej lepo tam med user posted image ....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?