|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
20.10.2006 9:21:07   
teri
K g. pa pokliči že zdaj in povej kaj si mela da te čez kake 3t naročijo na pregled.Nič te ne kličejo,moraš sama!Pa obvezno pejdi,da ne bo kaj narobe!Srečnouser posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.10.2006 9:24:04   
Anonimen
Sicer ne vem, kako naj napišem, ker me je danes malo beseni zaklad pustil na cedilu, ampak začela sem se spraševat, če sem še vedno normalna. Ugotovila sem namreč, da so vsa moja razmišljanja povezana z željo po user posted image . Računam, kdaj bom imela O, mojega prepričujem, da lahko zanosim po 2 user posted image  (je prejšnjič rekel, da bi počakala kak mesec, da bo res vse ok, pa sem ga skoraj iz kože vzela), vse moje misli so namenjene samo novemu user posted image  in seveda Črtomiru.  Obenem pa me je tako obupno strah, da bo spet šlo kaj narobe... Že sama misel na to me spravlja v obup. V glavnem, postala sem obsedena z željo po še enem user posted image . Je to normalno?
No, zdaj sem se malo spljuvala. Je tak depresiven dan.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.10.2006 9:27:05   
sonchek
Skutica....
mislim, da smo vse težko pričakovale prvo user posted image  po ss....tako da je to čisto normalno....

ŠPELA100...mogoče pa je le ne bouser posted image user posted image user posted image ..
...tudi jaz komaj čakam ponedeljek, čeprov se ga po drugi strani bojim...mah, kaj naj rečem...strah me je vsega k user posted image ....

Teri, ...če mu ni za v savno ga pa odpelji kam na kakšen izlet mogoče na morje in se mal sprehajajta po obali...mogoče v gozd po kostanje...miljon drugih varjant je....v čem lahko oba uživata...

SM10...tudi midva sva to naredila na najino obletnico (julija...), pol sva pa vsa sproščena šla še v PZ...in bil je popoln dan...

Ja punce...res se je začela jesenska utrujenost...jaz zdele letam od trgovine do trgovine in iščem ploščice za v kopalnico....zraven pa samo zeham...me prov zanima kaj si mislijo prodajalci na drugi strani pulta....grozaaaaaaaaaaaaa....

Pa druge kako ste...Tinaaja...a si še vedno v vozičkih...
Liona...kako tvoja user posted image  (slabost???)...
Lana38...kdaj ne čakaš??
Kje je andreja2000????
pilotgirl kako se držiš????
pa ostale....

PA SREČNO PUNCE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.10.2006 9:34:13   
sonchek
Raho....seveda je to čisto normalno....mislim da nas bo vse strah...samo meni mojuser posted image pravi,...da je strah okrogel in da notri ni nič....user posted image user posted image user posted image ...

...vse pomo preplašene in dokler ne bomo držale svoje user posted image  v rokah ne bomo verjele...pa čeprav bi mogle....
to ti bo Tinaaja najbolje znala povedat.... 

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.10.2006 9:37:59   
tinaaja
Sonchek, nisem vec v vozickih, sem pa v sluzbi user posted image  pa hocem daaammm...

Sem se zjutri tko zbruhala, da sem se vedno cist pod vplivom user posted image

Raho, ja je normalno, so punce ze velikokrat ugotovile, da zivljenje poteka od user posted image  do O in pol cakanje na user posted image  v upanju, da ne pride in pol user posted image , ce pride in jovo na novo. Treba se je se z necim zaposlit, ekr s stalnim razmisljanjeem ravno ne prispevas k sproscenosti. jaz sem se npr po UPN nasla v teku. Je pa normalno,da  razmislas tko..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.10.2006 9:46:26   
Liona
Ojla, ojla,...

moja slabost? Hmmm... Zjutraj se je spet pojavila. Kar dvigovalo se mi je... Zdaj je o.k. Razen rahlega glavobola, ki se pojavlja že cel teden. Pa prsi me bolijo, pa take trde so, pa bradevice so enkrat večje... Ampak vse se preživi. Samo, da pikica lepo raste in se razvija. user posted image  Aja, včeraj sem zaspala že ob pol devetih. Pred TV. Moj me je baje pol ure neuspešno budil, da grem pod tuš in v spalnico. ampak sem spala kot top (meni se to redko zgodi). Potem sem ob enajstih le vstala in šla spat naprej... Pa še zdaj sem čisto zaspana kljub temu, da sem spala celik 9 ur. user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.10.2006 9:46:30   
SM10
Skutica jaz sem imela prvi pregled hitro po 3 tednih po čiščenju zaradi dvojnega čiščenja. Pisalo pa mi je na odpustnici 2-3 tedne po čiščenju, tako, da sem to povedala sestri moje g. in me je tako naročila.

Raho moja prva m po čiščenju je bila ful obilna in dolga. Tudi neki strdki so se izločali in trajala je 5 dni močneje in nato še 4 dni izcedek. Nisem pa imela kakšnih bolečin, mogoče je občasno malo špiknilo. Napadli pa so me mozolji.

Špela 100 men čas kar hitro mineva, ker čez teden imam malo gužve v službi, čez vikende pa nonstop praznovanja. Tudi ta vikend imam danes in jutri. Nedelja bo za počivanje in kot bi mignil bo ponedeljek tu.
Sonchek držim pesti za user posted image .

Tinaja in Liona mi dajeta kar malo navdiha za bodočo user posted image .

Špela 100 razumem razočaranje on izcedku, ampak dokler se ne ulije je še upanje.

Teri, Andreja2000, Milamay, ma kar vse, ki še nismo držim pesti, da bomo avgustovke.

Lep in sproščen vikend vsem.

Držim pesti, da bomo avgustovke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.10.2006 9:46:52   
Anonimen
Kaj pomeni UPN?

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.10.2006 9:52:35   
teri
Raho:kot da poslušam sebe.Takoj po ss sem že razmišljala o 2.user posted image .To pa zato da se usmerim drugam.Takrat mi je g rekla naj počakam 3m,pa je moj reku da raje počakava mal več za vsk slučaj.Pol sem bla pa depresivna ker sem to vzela kot da noče še enkrat delat nauser posted image .Ko sva se pa pogovorila mi je razložu,da si želi družino,ampak se boji še enkrat prestat isto in zato bi raje počakal pol leta da se opomorem.Samo zato ker se preveč sekira zame in pravi da če se še 1x to zgodi se boji da me čisto sesuje!Po dolgem razmišljanju sem vidla da ima prav in da je trezno na tleh,kar mi je všeč!Moji dvomi so bli čisto odveč.Tako da tudi tvoj ima prav ko ti pravi da počakaj še malo.Naša psiha rabi več časa kot naše telo.Mene je tudi groza kaj bo pri drugiuser posted image .Nočem niti pomislit.Takrat bom mogla začet meditiratuser posted image !
Sonchek:Bova šla za 1. nov itak k njegovim staršem v CE.Takrat si bova vzela tudi dopust in relax.Nam ne bo treba kuhat,pospravljat,v shopping me bo peljal,pa v kino bova šla-greva rada.Sprehod mimo morja pa greva vsako ned.,ko si vzameva čas zase.Ga mava par metrov pred nosom vsak danuser posted image !Brez morja ne bi mogla živet,me full pomirja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.10.2006 9:52:48   
Anonimen
Skutica - UPN je umetna prekinitev nosečnosti

Liona - to, da spiš je popolnoma normalno. Jaz sem sedaj v 2. nosečnosti (dokler se pač ni zgodilo to, kar se je) spala tudi po 12 ur. Sem hodila spat kar s Črtomirom. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kmalu bo avgust....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.10.2006 9:54:28   
teri
UPN=umetna prekinitev nosečnosti

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.10.2006 10:13:12   
Anonimen
user posted image Aha, hvala. Niti sanjalo se mi ni, kaj bi lahko to bilo.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.10.2006 10:15:38   
Liona
Skutica, izredno mi je žal, da se ti je to zgodilo... Ampak, saj boš videla. meseci gredo tako hitro mimo... Kmalu boš spet srečka user posted image , boš videla. Tudi jaz sem po abraziji takoj računala kdaj bom dobila user posted image , pa g mi je rekel, da morem tri počakat.... Ampak je šel čas tako hitro. Prvo user posted image  sem dobila šele 8 tednov po abraziji, potem sem imela še dve. Za novo user posted image  sva se trudila zadnje dva cikla. No, v drugo je uspelo... user posted image user posted image user posted image  Zdaj čakam prvi pregled, ki ga bom imela čez tri tedne in upam, da bo tokrat vse vredu in brez kakršnikoli zapletov. Čeprav stah ostaja...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.10.2006 10:17:04   
Liona
Strah sem mislila napisati in ne stah...

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.10.2006 10:21:20   
lana38
Jaz nočem user posted image  okrog 24.10. Ve vse kar o avgustu, kaj pa julij 2007? Če moja user posted image  ne pride, bi imela PDP okrog 3.7. To je šele začetek julija. Kako ste lahko julij preskočile?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.10.2006 10:23:14   
sonchek
Lana38...julij so ene preskočile k morjo še 2user posted image  počakat, potem pa lahko naprej začnejo delat na user posted image ...
...ooo sej ta datum bi pa kaj kmalu prišel.....držimo pesti pa en user posted image ...

< Sporočilo je popravil sonchek -- 20.10.2006 10:24:30 >

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
20.10.2006 11:04:28   
teri
Danes je pa pravo zatišje tukajuser posted image !Imate vse ogromno dela,al ste po vremenu in se vam ne da ničuser posted image ?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
20.10.2006 11:13:20   
tinaaja
Teri, vsega po mal... se najbolj me zaposljuje pogled na uro in odstevanje minut do odhoda domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.10.2006 11:17:44   
teri
Tinaaja hvala enako.Sem pa tolko lačna, da bi lahko pojedla celgauser posted image !Čez 1h mam komaj malco in včeraj sem pojedla vse čokoladice v predalu!Zadnje čase po kosilu al večerji sem se navadla da moram pojest 1 koščekuser posted image .To ni dobro,bom nardila 100kg.user posted image Tako sem se navadla,da mi prav manjka.Včeraj nisem mela nič sladkega doma in sem šla spečt eno čokoladno pecivo.To ni več normalno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.10.2006 11:22:32   
sonchek
Pomoje smo dons res bl vremenske...tud men se nič ne da....user posted image user posted image user posted image ...pa me tokkkk dela čaka v službi...pa sem čist brez volje....dobr da je petek in dobr da delamo še drugi teden pol smo pa celih 5dni doma..pa čeprav bo delavnih....kokr že celo poletje....
pa še dobr da je vmes tale ponedeljek da vidimo kje smouser posted image user posted image user posted image ...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.10.2006 11:24:52   
sonchek
Tinaaja...revca...ti si pa dons res zaposlena....user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.10.2006 11:28:24   
Anonimen
Tudi jaz se bojim, da se bom preveč zredila. Še preden sem se odločila, da bova začela delat na user posted image , sem se vpisala v program CINDI, kjer ti pomagajo s hujšanjem. Zdaj čakam, da me pokličejo, kdaj bom na vrsti, da začnemo z vsem skupaj. Upam, da mi bo pred naslednjo nosečnostjo uspelo vzeti dol 10 kg. Potem bi bila toliko težka kot pri prvi nosečnosti.

Sem ravno včeraj mojemu rekla, da se bom spet lotila 3 mesečne ločevalne diete. Prvič mi je uspelo shujšati 10 kg. No, 5 sem jih dobila nazaj, ampak vseeno - uspeh je viden!

Med to nosečnostjo sem imela pomanjkanje apetita, tako da sem shujšala za cela dva kilograma. V nasprotju od prejšnje. Takrat sem se že v prvem mesecu zredila za dva kilograma. user posted image

Zato pa sem tokrat tako obupno gonila ta orbitrek - pa bi mi lahko pamet kazala, da če je bila prva nosečnost rizična, bo tale tudi.

Eh, saj bo. Danes sem boljše volje, kot sem bila včeraj.

Včeraj zvečer me je poklicala sodelavka. Bila sem zelo vesela njenega klica, kar toplo mi je bilo pri srcu, ko je rekla, da me pogrešajo v službi... Mislim, da bom v ponedeljek šla delat. Krvavim več ne, počutim se dobro, bolečin več nimam, pred mano pa sta še dva dneva, ko sem lahko doma in počivam. Saj bom videla. Pa dolg čas mi je doma. Pregledala sem že vse filme, ki jih imam...

< Sporočilo je popravil Skutica -- 20.10.2006 11:40:13 >

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.10.2006 12:06:48   
lana38
Pozdravljene!
Jaz sem pa bila med malico na sladki tržnici v mestu. Eden izmed županskih kandidatov je to imel, kot predvolilno kampanjo. Super vam rečem. Toliko vrst peciva, da niti vseh nisem poskusila, pa sem se že pošteno nabasala. Njam. Delili so še čokoladice in 100 dag kave z znakom stranke. To mi je dosti bolj všeč kot tisti golaži. Golaža namreč ne maram, sladice pa gredo. To pa ja.
Zdaj sem ravno pojedla še eno čokoladico, amapak za čuda mi sploh ni bila dobra. Ne vem, kaj je to. Drugače obožujem čokolade vseh sort. user posted image  znaki še ne morejo biti, je še prezgodaj, tudi če sem slučajno res user posted image . BT je bila danes povišana šele 10. dan, tako da sploh ni možno, da bi se javljali že neki znaki. Ali pač? V zadnji user posted image  so se mi znaki, razen izostanka user posted image , javili šelev 6. tednu. Zdaj je pa komaj 4. teden prav štartal. Nemogoče, da se znaki pojavljajo tako zgodaj...user posted image
Lp

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.10.2006 12:23:19   
sonchek
Ne mogoče je mogoče...jaz grem glih dons v JELOVICO...jih bom prosila še zate...user posted image user posted image user posted image

...zakaj ne bi bilo mogoče da dobiš znake že prej...pomoje je čist možno....razen če niso delujoči zaradi psihe....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.10.2006 12:24:32   
sonchek
aja...jaz pa glih zdele jem en velik študentski senvič z veliko majonezeeeeeeeee...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
...pa mi prov paše!!!!!!!!!!user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?